Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Filtrace vzduchu - problém - Klikni zde pro originální téma
Joffre
Právě jsem dokončil stavbu skříně (docela profi - až to bude hotové udělám fotky), a trápí mě jako poslední oříšek odtah a jeho následná filtrace. Předpojkládám, že v době květu musí ze skříně s 400 W výbojkou vycházet nemilosrdná vůně, která může značně znepokojovat okolí. V současné době jsem nainstaloval dva PC větráky na odtah a jeden na chlazení výbojky (zatím tam nemám kytky a teplota je konstantní na 24,5°C). řeším tady hlavně filtraci. V growshopu jsem viděl filtr (určitě vinikající) ale stál 9.000,- tak to bych si docela rád odpustil. Díval jsem se na internet k specializovaným firmám na výrobu fyltrů, nenašel jsem nic ideálního (v nejhorším mi zbyde koupi uhlíkovou filtrační patronu a vyrobyt celej filtr z pozinkovanýho plechu, ale je to docela experiment, nevím jestli by nenastala vysoká ztráta výkonu odtahu následkem odporu filtru). Co teď? Máte někdo zkušenosti s filtrací a řešením? Jsou nějaké levnější alternativy předražených filtrů v growshopech? Všem předem díky za odbornou radu.
planchet
podívej se na http://www.was-denn.at nebo použij z kuchyňské digestoře, možnost je i vyroba domácí ze sáčku do vysavače naplnit aktivním uhlim.Prodáva se za cca. 120kč litr.
breeder
jen musím poznamenat, že PC větráčky ti ten pachovej filtr neprofouknou,
počítá se s tím, že pachovej filtr ti sníží větrací výkon o 1/4 - 1/3,
proto budeš potřebovat nějakej výkonější
Joffre
počítám s tím, pravděpodobně zakoupím jeden pořádnej větrák s napojením na flexiroury. Máte někdo zkušenosti s flexirourama s odhlučněním?
Joffre
Ok. udělám to asi tak, že koupim filtr na 150 m3/h (1700 Kč) a dam před něj slušněj originál ventilátor. Nebudu risakovat. Díky všem za konsultaci.
Rude
no nerad bych radil spatne, ale mam adresu od jednoho typka vocad, kde vetrak s odtahem 150m3/h stoji 362+dph+70kc dobirka, ale nemam to vyzkouseny, ale asi si to necham poslat,

je to- http://www.acword.cz

cau
Czilum
Ja sem se po nahlednuti do ceniku growshopu zhrozil, a tak sem patral az sem nasel v HORNBACHU v PRAZE vetrak s odtahem 150 za 415Kc.prumer ma 12cm
Czilum
to snark: moc sem to nepochopil?????
ten vetrák o kterým píšu(ten zázračně levný) se používá jako odtahový větrák do všemožných rour, to není PC větráček!!!!!!!!!lepší větrák a tak levný sem bohužel nenašel škoda snarku že si ho neviděl,normálně stojí v obchodech tak 1200,já ho viděl v jednom obchodě za 700 tak sem ho hned koupil,ale pak sem ho našel v Hornbachu a to sem se mohl po.... .Jo a jěště jeho značka (to sem si nechal na závěr) UFO,snarku nepoužíváš náhodou tuhle značku větráků?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma