Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250w 4xCH , 1xSM 5xAK-47 2xWR - Klikni zde pro originální téma
Apetyt
Zdar vsem pestitelum a pestitelkam..

- budu zde dokumentovat rus klonu od jednoho zdejsiho
matkare .. moc za klony dekuji .

- Chci take poprosit zdejsi pestitele o rady ale hlavne o pomoc jak uvidite na fotkach kyti neco tropi a nemuzu je vylecit.. predem dekuji za rady.

- GENETIKA - KLONY -
5 x AK-47
4 x Chronic
2 x White Russian
1 x Santa Maria

- Svetlo -
250W MASTER SON-T PIA PLUS

- Hnojeni -

Rust: predhnojeny substrat takze na rust zadna hnojiva..

Kvet: Canna Terra Flores 25ml na 5litru vody pouzito 2 x tydne.

Kvetniky 5,7l
Apetyt
Foto klonu . 22.10.2010
Apetyt
Klony presazeny do 5,7l kvetniku 23.10.2010
Apetyt
19 dni (18h) posledni den rustu...
Apetyt
FOTO 2. 19 den
Apetyt
17 dni na kvetu 12h (foto 1)
Apetyt
17 dni na kvetu 12h (foto 2)
Apetyt
17 dni na kvetu 12h (foto 3)
Apetyt
- - - POMOC - - -
Na kytkach se mi zacali kroutit listy a usychat !! delaji se na nich takove fleky vse jsem nafotil a prosim vas o pomoc cim to muze byt a jak to odstranim diky vsem jen piste..
Apetyt
foto napadeneho listu..
Apetyt
Foto napadene kyti prevazne AK-47
Apetyt
To uz na celem gruweru nejsou pestitele co by pomohli??
Kasha
zdravim te.. hele vipada to jako spaleny nebo tak neco ? jak to hnojis ? a zalivku delas cerstvou kazdy den ? a co vybojka ?? jak jsi mel vysoko ?
Apetyt
Kasha
Zdravim te, no hnojenim si mslim ze to nebude protoze na rust jsem vubec nehnojil protoze klony sli do predhnojeneho substratu.. zacal jsem hnojit az ted hnojim 2x tydne 20ml na 5l vody coz je podle vyrobce hnojim hnojivem canna Terra Flores i PH jsem upravoval na 5,8 takze tim by to byt nemelo a co se tyce vypojky tak ji drzim tak 35cm nad vrcholky coz si myslim ze pri 250w je optimalni .. akorat me napadlo ze jsem nejak neresil moc teplotu a myslim si ze ta bude dost visoko behem zaple lampy tak jsem tam dal meteo stanici ktera ma pamet na MIN a MAX teplotu takze vysledky budu vedet dnes. ale jinak diky ze se snazis pomoct aspon nekdo.
Kasha
tak ted jsem to trosku prozkoumal k a rekl bych ze tou teplotou by to rozhodne mohlo byt ... spalene svetlem to nebude pokud to mas tak vysoko tu vybojku ..a jestli pravidelne michas hnojky tak tim taky urcite ne a projevilo by se ti to na vsech kytkach .. zkus vychytat tu teplotu a podej info zatim pestu zdar at se dari ..
Apetyt
Takze ted jsem kontroloval tu meteo stanici a kdyz je svetlo vyple tak teplota nejde pod 17,8 stupnu apri zaplem namerila nejvic 26,7 stupnu takze ani tim teplem to asi nebude.. ty listy jsou u vsech modelu jen nejvic u te AK - 47 .. tak musim hledat dal cim to muze byt uz me nic moc nenapada...
Kasha
tak to uz me napada nic jen nejaky skudce ... mozna nejaka plisnova nemoc nebo neco ... nebo trasnenky.. ale to by jsi mel vidett kdyz se poradne podivas ...jak to mas z odvetravanim ? a co zalevani kdy zalivas kyti ?
Kasha
a strikas je pres noc ?? nebo nejaka zavlaha ??
Apetyt
Tak zadne skudce nikde nevidim.. bojoval jsem se sviluskama a ty uz jsem znicil .. jinak na kvet uz nepouzivam zadne strikani nebo zvlhceni na kvet se snazim vlhkost drzet nahore oklo 40% a zelevam vzdy kdyz se lampa zapne ..
iafour
Zdravim, ještě je tady možnost plísně..:-( Koukni na téma ''Stavba boxu sakum prdum''..Borec tam má problémy se spálením, protože dvakrát přesazoval do předhnojenýho substrátu a vypadá to jinak než u tebe, takže spálením to nebude..Teplota taky dobrá, až na tu, když je vyplý světlo(neměla by jít po 20 stupňů), ale 17.6 budiž, tim to taky nebude..Takže jediná možnost, co mě napadá je plíseň..
Kasha
REKL BYCH ZE TO BUDE TIM ZALIVANIM PRI ROSVICENI .. zkus zalivat kyti kdyz vypnes lampu .. jinak si myslim ze to bude tim .. palis je... zkus to a za par dni uvidis...
Apetyt
Kasha
V tom zalevani mas asi pravdu ale necekal bych ze 250w lampa by je mohla palit . ale zkusim to diky moc za rady..
fenor
zdravim Ape .. zkus hodit fotku tady http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 nebo to prolet jestli tam nema nekdo stejnej problem ..ale ja osobne bych rekl ze to zalejvanim nebude .. .. kolik jim davas hnojek ? treba jestli si je neprehnojil .. peace
Kasha
Zdravim te Fenor :) hnoji 2x tydne 20ml na 5l vody coz je podle vyrobce canna Terra Flores jak jsem docetl tak akorat ..takze bych urcite vyzkousel prvni to zalejvani :)a potom se uvidi co dal se da delat .. jeste vyzkouset nejakej postrik .. ja to strikal preventivne mospilanem 20SP abych se vyhnul nejakym problemum ..
Kasha
A na radu fenora to zkus jeste min zalejvat je taky mozny ze je prelejvas coz urcite musis na vlastni oci vydet ale za pokus to stoji... musis si to uz nejak vošéfovat ..pestu zdar..
Kasha
Aktualizaceeee... :)
Apetyt
Kasha
Aktualni foto udelam o vikendu. ale udelal jsem par zmen tak uvidime jestli to bude lepsi..
Apetyt
23dni/kvet
Kytkam se vubec nedari je to horsi a horsi...
uz si fakt nevim rady..
otrhal jsem vsechny uschle a napadene listy!! Napadene listy maji fialove stonky co to muze znamenat? jinak jsem kytky vytahal do vany a tam jim poradne proplachnul hlinu zacal jsem davat upravenou zalivku ted bez hnojek s ph 5,6 a zmensil mnostvi zalivky protoze kamarad co se o to ted staral tak ty kytky dost prelival myslite ze by to mohlo byt i tim? mrknete prosim na fotk a poradte dekuji..

Prvni dve fotk neotrhane napadene kotky

posledni dve kytky otrhane a proplachnute
Kasha
jestli to bylo stabylne prelete tak sto pro to je tim ...ale to uz jsem ti psal ...
Apetyt
Kasha
Ja bych rek ze to bude tim ten ful to furt zaleval.. jak casto zalevasi ty a jake mnozstvi vody davas?
iafour
Na 100% je to tim přelíváním..Normálně ti to začalo hnít..Budu citovat jednoho zdejšího člena: '' Na listech poznáš, jak se mají kořeny..'' Já osobně zalívám 0.5 l na kytku každý den..kytky mají také rády, když jim necháš hlínu proschnout, takže jedu to asi tim stylem, že dvakrát leju spodem, jednou vrchem..Je to individuální a chce to ozkoušet..Jel jsem třeba i tim způsobem, že jsem zalíval jen spodem a taky to bylo v klidu..

Poradil bych ti nechat hlínu pořádně proschnout a tak po dvou dnech začít pomalu zalívat..Hodně štěstí..!!!
Apetyt
iafour

beru te za slovo presne tohle mam v planu ted jak jsem proplachoval tu hlinu tak je necham poradne vyschnout uvidime co bude dal.. jsem z toho prekvapen pokazde jsem jel hydro a bylo vse v pohode a ted kdyz si davam hlinu takove problemy
Kasha
jj jak rekl iafour je to indivudalni ... ja zalivam na tri 11l kvetniky kazdy den 2L vody a jeden den to vzdycky necham proschnout....a jemne promackam kvetnik abych to provzdusnil ... rekl bych ze kdyz to dobre vychytas uz by jsi nemusel mit zadny problem .... pestu zdar
Apetyt
Zdravim tak Indoor byl ukoncen kytky to bohuzel nezvladli :-( at je jim zeme lehka. uz nechci hlinu anividet pokazde kdyz jsem jel hydro tak to bylo v pohode .. takze po novem roce pujedu hydro system.. ted ho budu po domacku vyrabet tak udelam navod pro vsechny pestu zdar..¨
Klimes
nizky ph a tim padem spatny vstrebavani fosforu
p.s. zkontroluj/prekalibruj si ph metr


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma