Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
První indoor 4x Special Kush 200W RED/250W sodík - Klikni zde pro originální téma
caseage
citace:
Původní příspěvek od 476937
Děkuji za chválu caseage potěší :)
Semena těch automatů dám brzo klíčit (tak za 14 dní), rozjedu je pod úsporkou a až bude box prázdnej půjdou pod sodu :) Původně jsem chtěl na růst pořídit už metlu ale na těch par dnů to nemá smysl tak až další kolo...
Dále mám v plánu menší matkárnu, kde by si časem měla hovět mamina nějaké chutné sativky :)

no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku
476937
citace:
Původní příspěvek od caseage

no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku

Díky za nabídku ale mám doma dvě :D 125 i 200W..sice red ale prozatím postačí... na kolo po automatech už bude metla :)
476937
citace:
Původní příspěvek od Dr.Kari
Pěkně se nafukujou. Ja už jsem je seknul 1.-57dni (56cm), 2.-60dni (63cm). Jednu jsem zastrihnul a druhou ne. Ta nezastřižená měla větší výnos a krásnou mohutnou a tvrdou centrální palici. Tak ať se ti daří. Je na co se těšit ;)

Díky za chválu, ty nezastřižený vypadaj hold líp no :) Ale na druhou stranu kvůli nim musím mít lampu o něco výš...buď zástřih všeho nebo nic :p:

Ať se daří
476937
Trochu sem dnes poprvé probral větší listy (v rozumné míře!) aby se dostalo světlo i níž :) Mají před sebou 2-3 zálivky s hnojkou a ende.. :leaf:
The jackal
Nazdar kámo
vyzerá to celkom luxusne...prajem skvelú úrodu
Freshman
vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala :) taky uz snad poridim usporku a pojedu.. :D
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne :)

jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo :D

http://grower.cz/forum/showthread.p...8566#post938566
476937
citace:
Původní příspěvek od The jackal
Nazdar kámo
vyzerá to celkom luxusne...prajem skvelú úrodu

Děkuji, uvidíme co a kolik z toho nakonec bude :) Ať se daří!
476937
citace:
Původní příspěvek od Freshman
vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala :) taky uz snad poridim usporku a pojedu.. :D
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne :)

jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo :D

http://grower.cz/forum/showthread.p...8566#post938566

Dík za chválu ale...je vidět, že si téma neprojel celé a asi se ani nekoukl na název treadu :D Už tam mám dávko 250W sodu..jen pro informaci :p: Od sodíku už neupustím, tolik to zase nežere ta 250tka a výsledky jsou znát... :) Krásnej skleník, ať se daří s indoorem, je to dobrej koníček :D

Pic
Freshman
a joo :D sem si ten tvuj tread spletl s jinym ale jen o kousek :D sry ale i tak moc pekny k+ je pravda ze sodik je o proti usporce v kvetu o dost lepsi... no i tak urcite budu sledovat jak ti to dopadne..
476937
Máme tu 35. den květu :p:

Krásně kynou :leaf:
476937
V levo na pozadí mužete vidět nej šišku tohoto kola :)

Pic
476937
37. den 12/12
Nazdárek, chtěl bych v první řadě poděkovat všem za Káčka, mám radost, že se Vám holky líbí :) Dneska dostali asi předposlední zálivku s hnojkama Grow, Bloom, Alg a mic a TopMax vše po 4 ml/l...jedu podle tabulek. Sklízet by se mělo okolo 8 týdnů +/- tak uvidíme, zatím mají ještě spoustu času před sebou...Za 2 týdny už začnu rozjíždět předpěst na další kolo, tentokrát jen automaty, bude to takový pokus s 6ti odrůd Na fotce je krásně vidět, že už začínají hnědnout chloupky :)
Osypanost dobrá, tvrdost veliká :love:
476937
Osazenstvo na další kolo automatů bude následující :)

SNOWRYDER f2
BLUERYDER f2
SNOWRYDER/BLUERYDER
WHITE DWARF/SNOWRYDER
LOWRYDER2s AK47auto/BLUERYDER vše od zdejšího člena, díky A........I :)
a Automatic Haze od Dinafem seeds :p:

AH jsem práve objednal, vybral jsem platbu: Pay on delivery Make Check payable to: You pay when you receive your order To je v podstatě platba na dobírku ale... když zásilka dorazí, musím platit v € nebo v Kč? Prosím Vás o odpověď na můj možná hloupý dotaz :) Kdo má s tímto zkušenost ať mi prosím poradí :) Za odpověď K+ Předem moc díky!

Pic
476937
zítra poslední zálivka s hnojkama, pak flush aspon 14 dni, tma a kosa :)
Nikdo mi neporadí? tak nic no... :(
Freshman
no podle me to budes platit v korunach,kdyby si to platil predem tak v eurech ale kdyz ti to jde sem k nam do cr a na dobirku tak si myslim ze v kč ale nejsem si na stopro jistej...
Freshman
a hlavne kdyz ti to pride tak mas asi tyden na to aby si to zaplatil a kdyz se jich zeptas v cem to mas zaplatit tak ti to reknou a podle toho to zaplatis.
476937
Díky za odpověď, já si právě nebyl jistý :) Posilam Ká.

Pic
KeBuL23
máš to pěkný, držim palce a jen tak dál:-) ať to jede..
Freshman
jj nzc taky dekuju az rozdam dalsich 5karma bodu tak ti poslu znova :D
476937
40. den 12/12

Malá ochutnávka z rozsvícení sodíku, fota sou ze včera :love: Dneska poslední zálivka s hnojkama...
476937
Šišky sou krásně tvrdý a osypaný ale výnos bude slabší...snad to vynahradí kvalita :)

Pic
476937
Porovnání :)
476937
...
476937
Poslední fota, další dodám až před kosou :) Pic
kolik počítáš výnos?:-)
476937
Ahoj, vůbec to nedokážu odhadnout...je to můj první in tak netuším a nechávám se překvapit...Moje přání je aspoň 50g, myslím, že je to realné, pokud bude víc nebudu se zlobit že :)
ULTEX
Máš to moc pěkný, chystám se taky na můj první Mikro pěst a i Ty jsi mi velikou inspirací.
476937
citace:
Původní příspěvek od ULTEX
Máš to moc pěkný, chystám se taky na můj první Mikro pěst a i Ty jsi mi velikou inspirací.

To mě těší :) Myslím, že tu je mnoho dobrých a lepších treadů, ze kterých se dají načerpat drahocené rady do začátku...

Ať se daří, pic.
Freshman
sem ted koukal na ty semena Special Kush co mas ty a feminizovany stojej jen asi 450kc sem se docela divil a to jich tam je 5!! sem snad levnejsi nikdy nevidel tk sem zvedavej jak to bude chutnat :D musis pak prihodit smoke report :D :D
476937
Pro upřesnění stojí jen 300 Kč...na začátek mi bylo líto kupovat semena za x tisíc a dopadnout totálním fiaskem, proto sem sáhl po Special Kush od RQS. RQS má v nabídce i Special Queen za podobně nízkou cenu :)
Nemyslím si, že cena semen nějak ovlivňuje chuť, to si podle mě ovlivňuje pestitel sám... :rejp: i ze semen za tisíce může být chuť hulení špatná a naopak...
Za cca měsíc hodím smoke report :) dneska dostanou holky první zálivku s FS a začíná flushing aspoň 14 dní... no uvidíme jak na tom budou :love:

Pic
Freshman
tk to je jasny ze zalezi na pestiteli jak semena dopadou ,ale stejne me to prekvapilo za ty prachy mozna taky koupim ale spis na out na in si dam urcite rezy :)
476937
Uvidíme jaké z toho bude nakonec kuřivo...záštipky nevedu pač nerad hulím hnojiva :D
Pokud dobré budu spokojen, za ty prachy... :p:
Dobby
čus až to dojedeš určitě dej vědět jak to dopadlo sem zvědav na smoke report.. Jako za ty prachy je to fakt cajk. Já mam special queen a taky parada. Máš to fakt pěkny.. =)
476937
45. den 12/12

Už se pomalu blíží kosa, do 60. dne budou nejpíš dole všechny :love: Dvě jsou celkem napřed takže budu sklízet na dvakrát.

Pic
476937
...
476937
...
476937
....
476937
48. den 12/12

Dnes se mi stala při zálivce nepříjemná věc, vytáhl sem holky z boxu abych ho vyčistil...a pád kola mi zlomil na jedné hlavní stonek tak, že sem ji musel předčasně sklidit :( Je to sice ta nejmenší ale taky nejmín zralá :(
Docela mě to s**e ale je to moje blbost no...

476937
Trochu blíž k té chuděrce :D
476937
Ostatní :)
476937
...
476937
....
476937
.....
The jackal
Skoro ako ranná rosa v lete...nádhera k+ ti ide...
škoda tej zlomenej, ale tak je to indika a aspoň to nebude taká morda do hlavy ked je to skosené skôr , síce aj keď nechtiac
476937
Nejdřív bych chtěl všem poděkovat za K+!!! :)

The jackal: tím se taky uklidňuji :D na to že je hodně nezralá má krásný kompaktní paličky, sice malinké ale co nadělam...byla nejmenší od začátku až do předčasného konce :) Kdyžtak půjde do masti...

Jsem rád že jedu s pacháčem, ten smrad je fakt silnej. Nedá se přirovnat k žádné vůni ovoce nebo tak...proste smrad jak z prdele když otevřu box :D Po kontaktu s palkou voní naopak sladce po ovoci... :p:

Dneska sem utratil nějaký peníz a koupil si metlu na další kolo: Osram HQI-T 250W :)
Jelikož mám doma i 3 semena Critikal Jack od Dinafem nebude příští kolo jen s automaty :)

Pic
476937
49. den 12/12

Dnes poslední zálivka s FS, zítra odjíždím na 7 dnů tak budu muset vymyslet kdo mi holky jednou zalije...

1.Foto: FS :love:
2.Foto: Zážeh sodíku... :)

Zatím pic, další fota budou příští sobotu kdy proběhne i kosa :p:
476937
...
keneth48
tak tento grow sa mi paci. tiez mam v umysle skusit tieto lacne semena. som zvedavy kolko das z toho G a brasko je zasa zvedavy na smoke report:-) drzim palce nech mas toho ....:-D
476937
Obojí tu pak napíši, jak gramáž tak smokereport...sám sem na to zvědavý :D
Dr.Kari
Pěkně ti to kvete. Jinak malý smokereport najdete tady
476937
57. den 12/12

Zítra proběhne kosa :love:
476937
58. den 12/12

Dnes holky navštívila zubatá :)

Není toho moc ale s množstvím jsem zatím spokojen :) Na fotkách můžete vidět pouze 3 ze 4 kytek, jedna už je ve sklenici...zatím sem nic neuhulil páč sem nemocný :D Ale mám to v plánu dohnat :leaf:
Smoke report dodám později :)
Pro ty kdo chtějí, můžou si napsat svůj tp na gramáž, jako odměnu můžu nabídnout K+...

Pic v dalším kole
476937
Dva nej topy...
476937
O5...
476937
Trošku blíž...
476937
...
476937
Něco pro porovnání :)

Ještě dodám, že spodky a horší paličky sem dal bokem na mast... :p:
476937
Sušíme :)
Freshman
85g Ale preju urco vic :)
95g tipuju já: ))
keneth48
rovneee kilecko 100g
476937
Spodky, horší a řidké paldy se souteže neúčastní, ty čeká jiný osud (mast)...tipy se vztahují jen na ty nej topy na fotkách :)
Dr.Kari
Tak teda 65g. Přeju víc (ale netuším jak je ten topmax velký, abych si to porovnal)
gravedigger
111,11 granátů :)

PS: v tomhle trýdu se můžeme poučit jak se to dělá pod 250w Hps :D kámoš to před 14dny dojel :) a je to fakt masakr :)))

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53828
DoublePowa
Rovných 95 garnátů :winner:, ale samozřejmě přeju víc.
Tvůj konec tohoto growu je nádhernej, doufám že takhle bude i chutnat (nádherně :D).
K4U tě nemine :jumper:. Jo a jinak ať chutná :rasta:
OutDoorEr
98gé
476937
Pro všechny kdo tipují: nezapomeňte že kytky byly 4 akorád jedna předčasně sklizena. Dnes jsem pro zajímavost zvážil usušenou kytku která se zlomila při manipulaci a je z ní rovných 15g (samo že bez stonků...), tato hodnota se do výsledku taky započítá :) malá nápověda (jednalo se o hodně slabou kytku proti zbytku tak jsem zvědav :) )
mikael
Tipuji tak 86,68g ale přeji samozřejmě víc
gremlin101
95,8g
gravedigger
citace:
Původní příspěvek od Carcoolka
111g , pěkné štangle máš

111,11 granátů

tipni si znova :) předběhl jsem tě...
thurlwood
hmmm tak to je krásných 127.32g..
Carcoolka
:) 123g
charvik
143,2 g
476937
Konec tipovačky!!!

Usušeno obráno od stonků a žváženo!!!

Je toho 135g sušiny z materiálu co můžete vidět na fotce, tolik jsem ani já sám nečekal, takže jsem mile překvapen a s výsledkem spokojen!!! spodky sou cca 15-25g odhadem...ve výsledku nejsou započítány! :love:

Zítra hodím fota sušiny a smoke report, dnes slavím cetiny tak proběhne větší testování :)

Vítězem tipovačky se stává thurlwood jeho tip se lišil o 7,68 g :) K+ tam máš :)
476937
Smoke report

Úvodem bych rád řekl, že jsem s touto odrůdou velmi spokojen, možná jsem jen brzo přepnul...měl jsem si víc vyhrát s rostažením. Růst i květ byl bez větších problému :)
Kouř: první potáhnutí celkem zaškrábe, jinak je kouř jemný...
Chuť/vůně: i po usušení si zachoval pronikavou vůni, kdekoli otevřu sklenici/pytlík zanechám celkem zápach :D, po zapálení kouř voní sladce...nevím k cěmu tu vůni přirovnat...ale je boží :love:
A nakonec stav: celkem rychlý nástup, při konzumaci většího množství se dostaví stoned efekt, nohy a tělo nechcou moc poslouchat (doporučuju tak navečer k filmu) ale je to příjemné, žádnej extra výtuh ani únava...stav trvá tak 2-3h. Při rozumným množství by se dal hulit celý den...
Shrnutí: nejvíc mě na tomhle modelu oslovila vůně kouře, je fakt lahodná :leaf:
Možná sem měl sklidit o pár dnů dřív...byl to můj první in takže jsem s výsledkem spokojen :)
Zítra nebo v průběhu týdne dodám poslední fota sušiny!

Zatím pic
476937
Pár fotek na závěr...
476937
...
476937
....
Dr.Crabakles
ajjjj.... to bude skafu :D K+
DoublePowa
citace:
Původní příspěvek od 476937
Pár fotek na závěr...

Nádherné balíčky :bounce:, ty sis musel poctivě zasloužit :D
stenley
zdravim jedu 4 skrin akorad mi odesel zvlhcovac tak mam vlhkost pri sviceni 20az35procent,a25 az27stupnu, pri tme 20az35procent a 20stupnu,box mam 100x100x200,600w s odtahem tepla pres pachovy filtr,2xventilator plus 1 pritahuje vzduh.
podle zapisku jsem mel mit preple na kvet ale jsou male,zaciman 8 tyden rustu,mam jich 6ks z 10 bohuzel,jinak maji baru jak ma byt bez kazu na listech,foto dodam
stenley
special kush 1 odesel mi zvlhcovac jedu 8 tyden rustu 6ks z 10 bohuzel zda se mi ze nerostou jak maj,mam box 100x100x200 600w teplota pri sviceni je 23 az 27 vlhkost 20az25,a kdyz spi 19az20 vlhkost 20az35
stenley
diky za radu foto stare 3 dny,potreboval bych vedet v kolikati centimetrech prepnout na kvet at me to nepreroste ale at zaplnim misto dekuji

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma