caseage |
citace: |
Původní příspěvek od 476937
Děkuji za chválu caseage potěší :)
Semena těch automatů dám brzo klíčit (tak za 14 dní), rozjedu je pod úsporkou a až bude box prázdnej půjdou pod sodu :) Původně jsem chtěl na růst pořídit už metlu ale na těch par dnů to nemá smysl tak až další kolo...
Dále mám v plánu menší matkárnu, kde by si časem měla hovět mamina nějaké chutné sativky :) |
no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku |
|
|
476937 |
Původní příspěvek od caseage
no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku |
Díky za nabídku ale mám doma dvě :D 125 i 200W..sice red ale prozatím postačí... na kolo po automatech už bude metla :) |
|
|
476937 |
Původní příspěvek od Dr.Kari
Pěkně se nafukujou. Ja už jsem je seknul 1.-57dni (56cm), 2.-60dni (63cm). Jednu jsem zastrihnul a druhou ne. Ta nezastřižená měla větší výnos a krásnou mohutnou a tvrdou centrální palici. Tak ať se ti daří. Je na co se těšit ;) |
Díky za chválu, ty nezastřižený vypadaj hold líp no :) Ale na druhou stranu kvůli nim musím mít lampu o něco výš...buď zástřih všeho nebo nic :p:
Ať se daří |
|
|
476937 |
Trochu sem dnes poprvé probral větší listy (v rozumné míře!) aby se dostalo světlo i níž :) Mají před sebou 2-3 zálivky s hnojkou a ende.. :leaf: |
|
|
The jackal |
Nazdar kámo
vyzerá to celkom luxusne...prajem skvelú úrodu |
|
|
Freshman |
vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala :) taky uz snad poridim usporku a pojedu.. :D
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne :)
jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo :D
http://grower.cz/forum/showthread.p...8566#post938566 |
|
|
476937 |
Původní příspěvek od The jackal
Nazdar kámo
vyzerá to celkom luxusne...prajem skvelú úrodu |
Děkuji, uvidíme co a kolik z toho nakonec bude :) Ať se daří! |
|
|
476937 |
Původní příspěvek od Freshman
vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala :) taky uz snad poridim usporku a pojedu.. :D
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne :)
jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo :D
http://grower.cz/forum/showthread.p...8566#post938566 |
Dík za chválu ale...je vidět, že si téma neprojel celé a asi se ani nekoukl na název treadu :D Už tam mám dávko 250W sodu..jen pro informaci :p: Od sodíku už neupustím, tolik to zase nežere ta 250tka a výsledky jsou znát... :) Krásnej skleník, ať se daří s indoorem, je to dobrej koníček :D
Pic |
|
|
Freshman |
a joo :D sem si ten tvuj tread spletl s jinym ale jen o kousek :D sry ale i tak moc pekny k+ je pravda ze sodik je o proti usporce v kvetu o dost lepsi... no i tak urcite budu sledovat jak ti to dopadne.. |
|
|
476937 |
Máme tu 35. den květu :p:
Krásně kynou :leaf: |
|
|
476937 |
V levo na pozadí mužete vidět nej šišku tohoto kola :)
Pic |
|
|
476937 |
37. den 12/12
Nazdárek, chtěl bych v první řadě poděkovat všem za Káčka, mám radost, že se Vám holky líbí :) Dneska dostali asi předposlední zálivku s hnojkama Grow, Bloom, Alg a mic a TopMax vše po 4 ml/l...jedu podle tabulek. Sklízet by se mělo okolo 8 týdnů +/- tak uvidíme, zatím mají ještě spoustu času před sebou...Za 2 týdny už začnu rozjíždět předpěst na další kolo, tentokrát jen automaty, bude to takový pokus s 6ti odrůd Na fotce je krásně vidět, že už začínají hnědnout chloupky :)
Osypanost dobrá, tvrdost veliká :love: |
|
|
476937 |
Osazenstvo na další kolo automatů bude následující :)
SNOWRYDER f2
BLUERYDER f2
SNOWRYDER/BLUERYDER
WHITE DWARF/SNOWRYDER
LOWRYDER2s AK47auto/BLUERYDER vše od zdejšího člena, díky A........I :)
a Automatic Haze od Dinafem seeds :p:
AH jsem práve objednal, vybral jsem platbu: Pay on delivery Make Check payable to: You pay when you receive your order To je v podstatě platba na dobírku ale... když zásilka dorazí, musím platit v € nebo v Kč? Prosím Vás o odpověď na můj možná hloupý dotaz :) Kdo má s tímto zkušenost ať mi prosím poradí :) Za odpověď K+ Předem moc díky!
Pic |
|
|
476937 |
zítra poslední zálivka s hnojkama, pak flush aspon 14 dni, tma a kosa :)
Nikdo mi neporadí? tak nic no... :( |
|
|
Freshman |
no podle me to budes platit v korunach,kdyby si to platil predem tak v eurech ale kdyz ti to jde sem k nam do cr a na dobirku tak si myslim ze v kč ale nejsem si na stopro jistej... |
|
|
Freshman |
a hlavne kdyz ti to pride tak mas asi tyden na to aby si to zaplatil a kdyz se jich zeptas v cem to mas zaplatit tak ti to reknou a podle toho to zaplatis. |
|
|
476937 |
Díky za odpověď, já si právě nebyl jistý :) Posilam Ká.
Pic |
|
|
KeBuL23 |
máš to pěkný, držim palce a jen tak dál:-) ať to jede.. |
|
|
Freshman |
jj nzc taky dekuju az rozdam dalsich 5karma bodu tak ti poslu znova :D |
|
|
476937 |
40. den 12/12
Malá ochutnávka z rozsvícení sodíku, fota sou ze včera :love: Dneska poslední zálivka s hnojkama... |
|
|
476937 |
Šišky sou krásně tvrdý a osypaný ale výnos bude slabší...snad to vynahradí kvalita :)
Pic |
|
|
476937 |
Poslední fota, další dodám až před kosou :) Pic |
|
|
476937 |
Ahoj, vůbec to nedokážu odhadnout...je to můj první in tak netuším a nechávám se překvapit...Moje přání je aspoň 50g, myslím, že je to realné, pokud bude víc nebudu se zlobit že :) |
|
|
ULTEX |
Máš to moc pěkný, chystám se taky na můj první Mikro pěst a i Ty jsi mi velikou inspirací. |
|
|
476937 |
Původní příspěvek od ULTEX
Máš to moc pěkný, chystám se taky na můj první Mikro pěst a i Ty jsi mi velikou inspirací. |
To mě těší :) Myslím, že tu je mnoho dobrých a lepších treadů, ze kterých se dají načerpat drahocené rady do začátku...
Ať se daří, pic. |
|
|
Freshman |
sem ted koukal na ty semena Special Kush co mas ty a feminizovany stojej jen asi 450kc sem se docela divil a to jich tam je 5!! sem snad levnejsi nikdy nevidel tk sem zvedavej jak to bude chutnat :D musis pak prihodit smoke report :D :D |
|
|
476937 |
Pro upřesnění stojí jen 300 Kč...na začátek mi bylo líto kupovat semena za x tisíc a dopadnout totálním fiaskem, proto sem sáhl po Special Kush od RQS. RQS má v nabídce i Special Queen za podobně nízkou cenu :)
Nemyslím si, že cena semen nějak ovlivňuje chuť, to si podle mě ovlivňuje pestitel sám... :rejp: i ze semen za tisíce může být chuť hulení špatná a naopak...
Za cca měsíc hodím smoke report :) dneska dostanou holky první zálivku s FS a začíná flushing aspoň 14 dní... no uvidíme jak na tom budou :love:
Pic
|
|
|
Freshman |
tk to je jasny ze zalezi na pestiteli jak semena dopadou ,ale stejne me to prekvapilo za ty prachy mozna taky koupim ale spis na out na in si dam urcite rezy :) |
|
|
476937 |
Uvidíme jaké z toho bude nakonec kuřivo...záštipky nevedu pač nerad hulím hnojiva :D
Pokud dobré budu spokojen, za ty prachy... :p:
|
|
|
Dobby |
čus až to dojedeš určitě dej vědět jak to dopadlo sem zvědav na smoke report.. Jako za ty prachy je to fakt cajk. Já mam special queen a taky parada. Máš to fakt pěkny.. =) |
|
|
476937 |
45. den 12/12
Už se pomalu blíží kosa, do 60. dne budou nejpíš dole všechny :love: Dvě jsou celkem napřed takže budu sklízet na dvakrát.
Pic |
|
|
476937 |
48. den 12/12
Dnes se mi stala při zálivce nepříjemná věc, vytáhl sem holky z boxu abych ho vyčistil...a pád kola mi zlomil na jedné hlavní stonek tak, že sem ji musel předčasně sklidit :( Je to sice ta nejmenší ale taky nejmín zralá :(
Docela mě to s**e ale je to moje blbost no...
|
|
|
476937 |
Trochu blíž k té chuděrce :D |
|
|
The jackal |
Skoro ako ranná rosa v lete...nádhera k+ ti ide...
škoda tej zlomenej, ale tak je to indika a aspoň to nebude taká morda do hlavy ked je to skosené skôr , síce aj keď nechtiac |
|
|
476937 |
Nejdřív bych chtěl všem poděkovat za K+!!! :)
The jackal: tím se taky uklidňuji :D na to že je hodně nezralá má krásný kompaktní paličky, sice malinké ale co nadělam...byla nejmenší od začátku až do předčasného konce :) Kdyžtak půjde do masti...
Jsem rád že jedu s pacháčem, ten smrad je fakt silnej. Nedá se přirovnat k žádné vůni ovoce nebo tak...proste smrad jak z prdele když otevřu box :D Po kontaktu s palkou voní naopak sladce po ovoci... :p:
Dneska sem utratil nějaký peníz a koupil si metlu na další kolo: Osram HQI-T 250W :)
Jelikož mám doma i 3 semena Critikal Jack od Dinafem nebude příští kolo jen s automaty :)
Pic |
|
|
476937 |
49. den 12/12
Dnes poslední zálivka s FS, zítra odjíždím na 7 dnů tak budu muset vymyslet kdo mi holky jednou zalije...
1.Foto: FS :love:
2.Foto: Zážeh sodíku... :)
Zatím pic, další fota budou příští sobotu kdy proběhne i kosa :p: |
|
|
keneth48 |
tak tento grow sa mi paci. tiez mam v umysle skusit tieto lacne semena. som zvedavy kolko das z toho G a brasko je zasa zvedavy na smoke report:-) drzim palce nech mas toho ....:-D |
|
|
476937 |
Obojí tu pak napíši, jak gramáž tak smokereport...sám sem na to zvědavý :D |
|
|
Dr.Kari |
Pěkně ti to kvete. Jinak malý smokereport najdete tady |
|
|
476937 |
57. den 12/12
Zítra proběhne kosa :love: |
|
|
476937 |
58. den 12/12
Dnes holky navštívila zubatá :)
Není toho moc ale s množstvím jsem zatím spokojen :) Na fotkách můžete vidět pouze 3 ze 4 kytek, jedna už je ve sklenici...zatím sem nic neuhulil páč sem nemocný :D Ale mám to v plánu dohnat :leaf:
Smoke report dodám později :)
Pro ty kdo chtějí, můžou si napsat svůj tp na gramáž, jako odměnu můžu nabídnout K+...
Pic v dalším kole |
|
|
476937 |
Něco pro porovnání :)
Ještě dodám, že spodky a horší paličky sem dal bokem na mast... :p: |
|
|
Freshman |
85g Ale preju urco vic :) |
|
|
keneth48 |
rovneee kilecko 100g |
|
|
476937 |
Spodky, horší a řidké paldy se souteže neúčastní, ty čeká jiný osud (mast)...tipy se vztahují jen na ty nej topy na fotkách :) |
|
|
Dr.Kari |
Tak teda 65g. Přeju víc (ale netuším jak je ten topmax velký, abych si to porovnal) |
|
|
DoublePowa |
Rovných 95 garnátů :winner:, ale samozřejmě přeju víc.
Tvůj konec tohoto growu je nádhernej, doufám že takhle bude i chutnat (nádherně :D).
K4U tě nemine :jumper:. Jo a jinak ať chutná :rasta: |
|
|
476937 |
Pro všechny kdo tipují: nezapomeňte že kytky byly 4 akorád jedna předčasně sklizena. Dnes jsem pro zajímavost zvážil usušenou kytku která se zlomila při manipulaci a je z ní rovných 15g (samo že bez stonků...), tato hodnota se do výsledku taky započítá :) malá nápověda (jednalo se o hodně slabou kytku proti zbytku tak jsem zvědav :) ) |
|
|
mikael |
Tipuji tak 86,68g ale přeji samozřejmě víc |
|
|
gravedigger |
Původní příspěvek od Carcoolka
111g , pěkné štangle máš |
111,11 granátů
tipni si znova :) předběhl jsem tě... |
|
|
thurlwood |
hmmm tak to je krásných 127.32g.. |
|
|
476937 |
Konec tipovačky!!!
Usušeno obráno od stonků a žváženo!!!
Je toho 135g sušiny z materiálu co můžete vidět na fotce, tolik jsem ani já sám nečekal, takže jsem mile překvapen a s výsledkem spokojen!!! spodky sou cca 15-25g odhadem...ve výsledku nejsou započítány! :love:
Zítra hodím fota sušiny a smoke report, dnes slavím cetiny tak proběhne větší testování :)
Vítězem tipovačky se stává thurlwood jeho tip se lišil o 7,68 g :) K+ tam máš :) |
|
|
476937 |
Smoke report
Úvodem bych rád řekl, že jsem s touto odrůdou velmi spokojen, možná jsem jen brzo přepnul...měl jsem si víc vyhrát s rostažením. Růst i květ byl bez větších problému :)
Kouř: první potáhnutí celkem zaškrábe, jinak je kouř jemný...
Chuť/vůně: i po usušení si zachoval pronikavou vůni, kdekoli otevřu sklenici/pytlík zanechám celkem zápach :D, po zapálení kouř voní sladce...nevím k cěmu tu vůni přirovnat...ale je boží :love:
A nakonec stav: celkem rychlý nástup, při konzumaci většího množství se dostaví stoned efekt, nohy a tělo nechcou moc poslouchat (doporučuju tak navečer k filmu) ale je to příjemné, žádnej extra výtuh ani únava...stav trvá tak 2-3h. Při rozumným množství by se dal hulit celý den...
Shrnutí: nejvíc mě na tomhle modelu oslovila vůně kouře, je fakt lahodná :leaf:
Možná sem měl sklidit o pár dnů dřív...byl to můj první in takže jsem s výsledkem spokojen :)
Zítra nebo v průběhu týdne dodám poslední fota sušiny!
Zatím pic
|
|
|
476937 |
Pár fotek na závěr... |
|
|
Dr.Crabakles |
ajjjj.... to bude skafu :D K+ |
|
|
DoublePowa |
Původní příspěvek od 476937
Pár fotek na závěr... |
Nádherné balíčky :bounce:, ty sis musel poctivě zasloužit :D |
|
|
stenley |
zdravim jedu 4 skrin akorad mi odesel zvlhcovac tak mam vlhkost pri sviceni 20az35procent,a25 az27stupnu, pri tme 20az35procent a 20stupnu,box mam 100x100x200,600w s odtahem tepla pres pachovy filtr,2xventilator plus 1 pritahuje vzduh.
podle zapisku jsem mel mit preple na kvet ale jsou male,zaciman 8 tyden rustu,mam jich 6ks z 10 bohuzel,jinak maji baru jak ma byt bez kazu na listech,foto dodam |
|
|
stenley |
special kush 1 odesel mi zvlhcovac jedu 8 tyden rustu 6ks z 10 bohuzel zda se mi ze nerostou jak maj,mam box 100x100x200 600w teplota pri sviceni je 23 az 27 vlhkost 20az25,a kdyz spi 19az20 vlhkost 20az35 |
|
|
stenley |
diky za radu foto stare 3 dny,potreboval bych vedet v kolikati centimetrech prepnout na kvet at me to nepreroste ale at zaplnim misto dekuji |
|
|
|