Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Obchůdky - Klikni zde pro originální téma
Pepeek
Pls, pánové a dámy potřeboval adresy co nejvíce grow shopů v Brně a ostravě, páč kamarádi se u mě podívali "do skříně" a asi chcou něco koupit či co ;) tak nebuď labuť a pomoz....
Roman Dirda
Nejlepší v Brně se mi zdá Hornbach na sustráty a hnojiva a květináče,světla mají na Hybešově ul.,semena ve spodním traktu(ale je to firma Seeds se kterou asi nebudou moc dobré zkušenosti) a všechno a nic mají v growshopu vedle Moulin Rouge(mezi Kounicovou a Veveří).
kozzy
Na pěstování toho mají dost i v Mazaru na Cejlu.Číslo teď nevím,ale je to cca 50 m od světelný pod Maliňákem ve dvoře.
chobot
to Roman D.:

to chces rict, ze se u nas (v Brne) daji koupit seminka normalne v obchode? To cumim, myslel sem, ze nejblizsi seedshop je ve Vidni.
Vidim, ze sem dost mimo. Nevite nekdo, jesli se daji koupit jeste nekde jinde v Cechach? Brno mam dost z ruky :(

chobot
Pepeek
Roman Dirda: jj, já spíš myslel opravdu adresy GrowShopu, ale stejně dikes
Kozy: jj Mozar sem našel i na Netu.. a už sem ho vnavigoval...

ALL: diky, čím víc se toho tady objeví, tím budu radši...

Zatím ste docela pomohli...... :)
Pepeek
hele no to je to o čem se bavím já myslím obchody gde je všem jasný co pěstuju..

Páč ten kámoš nejspíš chce nabídnout i svoje služby či výrobky...i gdyž je to jen moje doměnka ;)




ale stejně moc moc díky......

[Edited by Pepeek on 04-12-2002 at 09:30 PM]
hell
Roman Dirda:hele,hele jak to je s tema semenama v Brne?ňáký další info by se moc hodilo!!páč něco jako,že se daj sehnat seeds v Čr to jsem fakt ještě neslyšel ...

2All:krasnej navod jak nakoupit!
Hell
Roman Dirda
Když jsem tam posledně byl tak měli 2(nebo jeden?) modely(Havaj skunk nebo jak),ale prej budou mít před sezónou výběr.Ještě se tam stavím a poreferuju.Cena byla kolem 400-500(Říkal že za 10 semen ale myslím že firma Seeds balí po pěti):(
hell
romane diky za info jak budes vedet neco novyho tak urcite dej vedet ..
daji se zjistit nekde blizsi inf. o firme Seeds??jsem z toho uplne vedle semena v ČR:D nebo uz to funguje dele?...

Hell
Aaron Lightner
Někdo mi tvrdil, že semena mají i v Growman Plains v Praze na Bořivojce, ale sám jsem je tam nesháněl (řízky z Groweru jsou lepší :D ). Ale prý jsou pěkně předražený.
kozzy
Jesli jsi myslel řízky z Growru, že jsou předražený? To bych teda neřekl. Kilčo za řízek není přeci zase tolik. Když koupíš semínko standartní tak tě víde cca 60 Kč a nevíš co z něj bude. Když by jsis přivezl řízek třeba ze Švajcu, tak jak někdo psal v galerii tak dáš za řízek 220- 660 Kč. Tak si myslím že to není drahý ne?
Roman Dirda
Byl jsem se zeptat ve Scandalu ve Spodním traktu na ty semena.Teď nemají nic,až po Novém roce dostanou modely z Vídně(asi přímý dovoz).Lidi chtějí hlavně White widow(Bílá vdova),která však podle vedlestojícího typossa moc nefunguje.Ta značka je prý taky sračková,ale ohlasy od pěstitelů zatím nejsou.Zkusí nějaký obchodní zastoupení(?),to ale není jistý.Taky si nejsou moc jistí legislativou(to asi nikdo).
Závěr-uvidíme po Novém roce.
azbest
tak mame novej rok ,,,pomalu se pripravujeme na sezonku,tak kdyby byli nejaky dalsi info obout seminka v cecach sem s nima.
to Roman
pro mimo brnaky bys moh uvest presnou adress toho shoppu se seeds v brne dik azbest
Adas
No nevim ale ty řízky podle mě drahý nejsó
Frantapa
Co se kuřáckých potřeb týče, tak bezkonkureční je obchod shanti pod hlavním nádražím. Dá se tam nakupovat jak přes internet, tak i osobně, bohatý výběr papírků, fajek, bongů atd. zde je internet. kontakt. http://www.shanti.cz/
Roman Dirda
Ten Spodní trakt je na ul.Jánská(kousek od nám.Svobody)
v bývalým elektrodomě,kde mají teď zboží Vietnamci,sejdeš po schodech dolů a najdeš obchod Scandal,kde je otevřeno málokdy,většinou kolem poledne a tam ti možná prodají šitový semena od firmy Seeds dovežený z Vídně.
Vřele ti doporučuju zajet si za 270K na zájezd do Vídně a na Kirchengasse je Bushdoctor kde mají výběr semen přímo z ledničky:)
rajce
To Roman Dirda: A na kolik te to vyjde?Teda spis jestli je to vyhodnejsi nez klasicky NL seedbanks?
Roman Dirda
Vše se dovíš na www.bushdoctor.at a záleží na tobě,jestli radši pojedeš do Holandska(když tam máš cestu,proč ne),nebo si semena objednáš poštou a budeš posílat peníze do zahraničí a čekat jestli něco přijde..Nebo si prostě koupíš řízek od někoho na Growru:)?
rajce
dik to Roman Dirda!!!(vypada to, ze asi zustanu tam kde sem byl-vim, ze vetsina groweru se mi bude divit, ale semeno za dve kila neni nic pro moje hobby:()
BaBiBo
Zdravim!
Mam dotazek: kde je presne ten Mazar na Cejlu? Byl jsem tam v patek, prosel jsem kus cejlu a jedinej Mazar - je tam nejaky Tatoo a piercing. Je to nekde v tom dvore? Kde presne? Diky moc!
Euro-tele
sakra chlapiii, ten Cejl, ten je v Brne nebo v Ostrave? Kdo se v tom am vyznat... :D
lSlUlPl
Cejl je v Brne je to takovy cikansky geto
WEBB
Cena do 100 za peknej rizek je uplne v klidku...

ale da se sehnat i levnejc...
Tak to byly časy :D když člověk semena objednával ze zahraničí :) o growershopech si mohl nechat jenom zdát :) a tet shop v každém městě semena různých značek a modelu :) a co víc cenově jsou skoro stejně drahé jako ze zahraničí.. :) jeto k nevíře že za pár let se to změnilo k nepoznání.. :) jen tak dál :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma