Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Účinné paragrafy a stateční nazis zasahují proti zlotřilému důchodci - Klikni zde pro originální téma
Graetar
Tak se na to podívejte:

http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=...mi_pol&r2=krimi

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Za....ý hnusáci! :rocket:

No řekněte, je tohle normální? Doufám, že to pořádně rozmázne aspoň djx...
Graetar
Amálka: To by nebyl špatnej nápad, hlavně aby bylo KOMU to posílat... :(
Graetar
Ještě jedna legrácka, i když to není u nás. Jakoby na tom světě bylo všechno vzhůru nohama... :

http://revue.idnes.cz/senzace.asp?r..._jin&r2=senzace

Pořád dokola to samý... :rolleyes:
Graetar
Hruucoon: Tak pod to se ti podepíšu. Je to síla, co se dnes občas děje. Včera jsem koukal na Kult hákového kříže, což byl pěkně hustej filmeček. A dneska se dočtu o tomhle svinstvu - skáču půl metru do vzduchu... :bounce:
Graetar
No vida! A pak že to není léčivý na nervy! :D
Total kapor
skoda, ze mum mozme dat len moralnu podporu, keby niekto organizoval ganja zbierku pre toho pana rad tam nieco pridam.
phoenix
Ožralý řidič je nebezpečný pro své okolí a je z toho přestupek. No a kdo si doma něco zasadí a občas zapuká, ohrozí jenom sebe a je z toho trestný čin #?5§! Co z toho plyne? Asi se neměří všem týmž metrem. Ale co, mějme se státem slitování, marihuana je přece extrémně nebezpečná rostlina, dobrá ruka zákona nám chce přece jenom pomoct a práskači ji vždy pomůžou, stejně jako dědovi.
virus
tag tohle uz je fakt prehnany...
marc
dostal milost

http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=...mi_pol&r2=krimi
fak.gesho
ale to by byl pekny nesmysl, bohuzel musim souhlasit se vsim co tady pisete. Pripad toho dedy je ukazka nejvyssi ubohosti Nacku, Fasounu a podobnejch loutek jedny ubohy ideologie, ale taky ukazka toho, ze nas stat ma v tomto ohledu obrovske trhliny(no nejen v tomhle:D)...

Marihuana pro lekarske ucely by mela byt legalizovana urcite, to je zaklad, avsak nasi nejmenovani statni zamestnanci se stejne budou skaredit... protoze je nezajma kolik chudaku na to doplati, ani kolik deti tim uchranej a ani nic jinyho, je zajmaj jenom penizky---> pod baldachynem pomoci vymiceni tvrdych drog si zvysuji svou popularitu u nemyslicich obcanu a dokonce i vyse zminovanych duchodcu, kteri vetsinou kvuli sve male informovanosti pravdu neznaji a verim tomu, ze kdyby se udelal pruzkum toho kdo s duchodcu vi o blahodarnych a lecivych ucincich marihuany, vetsina by nevedela a radsi by dnesnim stylem zivota prijaly to ze je to nebezpecna droga, kterou je treba vymitit...

A namisto toho, aby se z toho stat poucil a zacal u mladych skolaku s perfektni informovanosti o drogach, aby nedopadli stejne jako jejich prarodice, radsi budou prosazovat skolni protidrogove prednasky(take sem se jich zucastnil...), ktere vam reknou jen skodlive vlivy na organismus a to ze jsou proste a jednoduse spatne, pritom o alkoholu neni nejensi zminka, ale marihuana figuruje hned jako nejuzivanejsi droga, na kterou si musi vsichni davat pozor, nemam nic proti prednaskam, ale tyhle veci by se proste meli obevovat v obektivni forme, PRO a ne jen proti... zak devate tridy uz je povetinou schopen se svobodomyslne rozhodnout...

...Ten dopis od Hurucona byl dobrej, ale stejne to byl zbytecne straveny cas, ty ubozaci se nad tim nezamyslej, jen to prejdou ocima...
a stejne tak vsechny dopisy, ktere jsou na toto tema psany, vsechno se prehlizi a pude to tak dal v tehle smesne spolecnosti, protoze tady stat se v tomto ohledu popularnim u spatne informovanych obcanu je brojit proti drogam, za vzdavam holt vam, myslicim obcanum a sem rad, ze zase nejsem tak opovrhovani hodna zemicka, najde se tady i par inteligentinch lidi, kteri se vsak ve sve mensine hybnou silou tohot problemu nestanou!!! Proto jedinou nadeji vkladam do objektivni informovanosti mladych lidi...
viridis
marcu, obavam se, ze nedostal. Teda milost jo, ale soucasti milosti urcite neni navraceni ukradene/znicene urody, coz je pri parkinsonovi asi neco jako rozsudek.
A co myslite jak to udela na jare pristi rok: zasadi si ? bude schopen si zasadit ? bude ? ...... :(
fak.gesho
No nevim, leda by mu ji utlouk synovec, protoze deda s parknynsnem asi bude tezko neco mechanicky vyrabet...
Graetar
Ještě že pan prezident nezapoměl na svou undergroundovou minulost. Za milost mu patří obrovský dík. Sice se dá namítat, že mělo dojít nejdřív k samotnému procesu, hlavně kvůli precedentnímu poukázání na nesmyslnost celého paragrafu, ale celé soudní popotahování by si stařeček už opravdu nezasloužil.

Chtělo by to nápad, jak dědovi pomoci, protože už asi skutečně nebude mít chuť si znovu něco pěstovat. Vylepaní dutohlavové si to určitě taky nenechají jen tak líbit, takže co s tím? :confused: Nápad s posíláním listí určitě není úplně od věci, ale nevím, na kolik je to v současnosti uskutečnitelné - prezidentova milost-nemilost, to je fuk, děda bude určitě pod dohledem, navíc asi všichni známe "nevysvětlitelné" ztráty zásilek v režii České pošty. Nejste někdo z Ostravy a okolí? Nebo by stálo za to kontaktovat jxd (který už stoprocentně něco podniká), Marka Jedličku a jiné zpřízněné duše?
Al-Ban
Řekl bych, že URČITĚ příští rok nezasadí! Byli tady tvrdší maníci (třeba tady u nás apomajkl) a po policejní návštěvě na věc pohlíželi úplně jinak než před tim. Ví, že nedělají nic špatného, ale strach jim to prostě nedovolí a já se jim vůbec nedivim :(. Spíš bych položil otázku kdo z nás by toho schopen byl ;). Já teda určitě ne.
Jinak ta ganjasbírka je dobrej nápad, protože za prvé by to tomu dědovi určitě helplo a za druhé, kdyby to náhodou prasklo, tak by to zas rozmáznul tisk, mluvilo by se o tom a to je taky dobře. Teda předpokládám, že za to, že dostává poštou trávu už by mu nic udělat nemohli, protože to může jen těžko ovlivnit (leda, že by zpětně potrestali i Severu :)).
Nikodym
Tak jsem našel údaje toho dědy! Je to Milan Křikala, Stanislavského 557, Ostrava, tel. 596 964 909 . Kde? V telefonním seznamu!:) Zkuste si: www.telefonnicislo.cz! V Moravskoslezském kraji je jen jediný Milan Křikala (nebo Křikal), tak si myslím, že by to s vysokou pravděpodobností měl být on! Zbývá to ověřit telefonicky (klidně to v nějakou lidskou dobu můžu zkusit) a můžem začít s akcí!
Nikodym
Sakra! To se musím pochválit! A to jsem zhulený jak paprika!:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma