Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Hi-Tech pěstírna s flexibilní lampičkou!!! - Klikni zde pro originální téma
shann
Chtěli bychom vám představit nový trend v pěstování konopí. Jedná se o špičkovou technologii dlouhá léta (byly to dny) zdokonalovanou špičkovými odborníky z Brněnského institutu optimalizace nových a revolučních technologií (BIONART). Tento projekt svými náklady vskutku nepřevýšil pověstnou hranici 740 Kč. Samotné exempláře pocházejí ze svého domovského prostředí z oblasti valašských národních parků. Obsah THC přesahuje měřitelnou hranici. Ani nejnovější přístroje z Nizozemí nebyly schopny bezpečně změřit toto množství. Extrapolací trendu hodnot obsahu THC si však troufáme tvrdit, že se blížíme k transmaximálním hodnotám.

Vybavení:
Neutrino-halogenový emitor částic o výkonu 150W
Přidávný kompenzační agregát (v důmyslné formě stolní lampičky)
Substrát s geneticky modifikovanými mikroorganismy
Plynový oběhový turbosystém
Atomový časovač

Realizace dle ČSN 724615.
Schváleno ESČ dne 20.10.2002.

Výzkumný tým Doc. Květoslava Kořénka.

shann
A ještě přidáme pár obrázků...

shann
A ještě dvě fotky z povzdálí...

Dlabi
ser na nejakej neutronovej alogen:) a porid si sodik jak je videt kytky vypadaj jak kostata vytazeny tanky stonky a az prepnes na kvet tak to bude jeste horsi. Mluvim z vlastni skusenosti:)

Tervi
LOL:) neutrina nam se svoji povestnou kolizni politikou (tervi je domovem astronomie/astrofyzika, MFF-UK,) k pesteni jiste velice pomuzou, ale kazdopadne to pod tou halogenkou ci co tam mas roste zatim hezky (ovsem mozna trochu ridce:))

Btw, to co mi pripomina klasickej reflektor s halogenkou, nezere to trochu moc stavy v pomeru ke svitivosti? A co spektrum, neni to na rust moc blizko cervene casti?

tohle je spektrum halogenove zarovky, na kvet by to mozna bylo dobre, ale je z toho jasne videt, ze v modre casti spektra je rel. intenzita velice spatna...



[Edited by Tervi on 01-12-2002 at 10:47 PM]
shann
:)
Kvetak
Jo jo, jak již bylo řečeno máte extrapolovaný neutrino valašský košťata :D, prdněte tam cokoli, kromě halogenky a žárovky i pod zářivkama budou mnohem lepší výsledky-můžu také doporučit super emitační sodíkovou jednotku, nebo turbo metalhalogenidový expanzér růstové plasmy. Vauuuuu "kámo halogenky sou pasé jako klobouky" vauuuuvauu "točil se kocour na místě" :D :D :D :D :D :bandit:
dadanek
Pane Laforži, zahajte úhybný manévr na orbit HPS.
m.y.s.e.l.f
2Kvetak: Nebo spíš jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou :p:

2shann: Ale fakt je tam toho světla asi málo. Na druhou stranu se mi líbí rozměry te skříňě (šířkaXhloubka vs výška - docela nenáročné na místo). Postni pak plz další foto jak se to vyvijí ...
Lemarc
do warpowého jádra je třeba doplnit deuterium :D

výbornej comix
:frog:
shann
Cože? Sodík? To se prodává jako nějaký prášek? Jo, jako hnojivo, že? Hmm... A není to nebezpečné? V hnojivu bývají ty... píše se to N, K, P nebo tak nějak. Ale sodík? No, stejně se ještě poradíme s Doc. Kořénkem a vám bych to radil taky, pokud míříte stejně vysoko jako my! :)
shann
Doc. Květoslav Kořének nebyl k zastižení, tak jsme to teda prubli............................ No, nebude z toho mít radost ! :)

m.y.s.e.l.f
Se koukni jak se ti vysypalo trochu SODÍKU na stůl a kytky po něm jdou jako divé. Jen se toho neboj a přidej jim víc ! :D
Kvetak
Hele neber to jako buzeraci, jenom ti všichni chtějí vtipnou formou říct, že je to opravdu ztráta času a peněz za eletriku. No jestli takhle uchováváš sodík (volně sypaný) tak pánbůh s tebou-do několika málo chvil máš pokoj v plamenech (musí se uchovávat v petroleji). No, ale sám vydíš jak se ty kytky doslova ohnuly k sodíku ;).
Doc. Květoslav Kořének
Hele, nechte moje hochy na pokoji ! Pracujeme podle přísných norem, ...... není to tak jednoduché, víte co to dá za práci dneska sehnat pořádný grant ? No to si ani nedovedete představit, to máte samé vyřizování a létačky po bio-institutech, .. a peníze žádné ! My musíme, jak se říká, improvizovat a to dělá naši práci opravdu nelehkou. My se nedáme zastrašít amatéry jako jste vy!
Tervi
Po dlouhych uvahach jsem trochu zmenil nazor, prezentovany v mem predchozim prispevku. Navrhuji spolupraci s tymem, rad propujcim sve skromne fyzikalni znalosti ve prospech zvyseni vytezku!

Navrhuji ovsem vykrocit opacnou cestou! pouzit zdroj, ktery nema vrchol krivky rel. svitivosti v infracervene casti spektra, ale zamerit se naopak na velmi kratke vlnove delky. Rostliny budou pod proudem gamma paprsku vytvaret nekolikacentimetrove vrstvy silice, v marne snaze uchranit tkane pred pronikavou radiaci...
Doc. Květoslav Kořének
Nuže, tvé nápady, mílí hochu, se mi zamlouvají a jsem ochoten tě přijmout do své pracovní skupiny.
Jsi nějak schopen nasměrovat své gama-ray na souřadnice 114,0014.569,20054.54,321 ? Ber to jako malou vstupní zkoušku. Pakliže neuspěješ, nebudeš členem elitního týmu BIONARTu. Hodně štěstí.
Dlabi
Docente a Sahnane dam vam radu : NEHULTE UŽ
Hullto
....co to bylo ?!..........

[Edited by Hullto on 13-12-2002 at 06:04 PM]
Hullto
P.S. Kořénku, tohle v tý vaší skříni nepude.....

chobot
Rek bych, ze Doc. Korinek a jeho tym udelali celkem zasluznou praci. Kazdou chvili se tady naky grower zacatecnik pta, jestli se da pestovat pod halogenkou co si koupil v OBI za petikilo. Tak tady je konecne pekne videt, jak to dopada - nehorazny kostata, jedno patro 10cm, stonky co by neudrzeli ani 5g na kytku....

Jeste bych docela rad videl jaky na tom vyrostou palicky. Uz to mate v qetu, pane docente?

chobot
Dr.Freeman
Nedalo mi a musel jsem tento opravdu vtipný thead oprášit.To si tu staří čnenové museli užítl legrace.Škoda,že už to tak není.....


PS:Pokud by se našel mezi živými členy našel/la právě tohoto pěkného threadu,mohl/la zpětně ukázat výsledek úžasného pokusu....:-)
Anonymer
Ouu my fuckin god :D , to je haluz thread, to sa neda nenapisat :D:D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma