Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Speciality Grower.cz

 
Cannafest - Praha Vystaviste, 19.-21.listopadu - Klikni zde pro originální téma
Cannafest
Mezinárodní konopný veletrh Cannafest, který bude mít svou premiéru 19.-21.listopadu 2010 v prostorách Výstaviště Incheba Praha Holešovice, představí ve třech dench na 120 vystavovatelů z 15 zemí, ale rovněž pestrou škálu atraktivních odborných i doprovodných programů.

Pravé křídlo Průmyslového paláce je kompletně věnováno nomenklatuře Pěstování, zastoupeni budou především všichni nejvýznamnější výrobci hnojiv či pěstební techniky, přední semenné banky i growshopy z ČR i ze zahraničí. Střední hala je určena převážně nomenklatuře Přírodní zdroje, k vidění budou všichni hlavní výrobci konopné kosmetiky a mastí, v hojném počtu bude prezentováno oblečení i konopné potraviny. Mezi další vystavovatele v této hale se zařadí rovněž všechna konopná Média a nejrůznější Instituce. Ve druhé části haly pak naleznete různé Příslušenství, jako jsou vaporizéry, bongy nebo třeba cedrové boxy na uskladnění úrody. Několik vystavovatelů se přestaví i v kategorii Umění.

Součástí haly bude rovněž pódium, na kterém proběhne řada doprovodných programů pro zpestření veletrhu. Za zmínku stojí módní přehlídky s konopným oblečením, kuchařská show Konopí jako koření, stand up show Howarda Markse aka Mr. Nice nebo hudební vystoupení hráčů na didgeridoo či na nástroje vyrobené z materiálu hemp stone. Návštěvníci budou moci celý program sledovat z restaurace na balkóně nebo z besprostřední blízkosti v pohodlí velké odpočinkové zóny.

Levé křídlo Průmyslového paláce je pak určeno jednak všem opozdilcům, kteří se nepřihlásili na veletrh včas, hlavně však slouží k prezentování odborných programů veletrhu. Plně vytížené kongresové centrum nabídne ve třech dnech přednášky více než 25ti předních odborníků ze všech oblastí využití konopí. Za zmínku stojí např. prof. Lumír Hanuš z Hebrejské Univerzity v Jeruzalémě s referátem Konopí jako lék, Kanaďan Rick Simpson a jeho prezentace Léčba konopným výtažkem nebo povídání Philipa Polivky, pacienta s roztroušenou sklerózou, na téma Léčivé konopí a já. Kromě využití konopí v medicíně proběhnou rovněž semináře o samotném pěstování konopí, ale i o využití konopí ve stavebnictví za účasti prezidenta asociace stavařů z konopí Steve Allina z Irska nebo o využití konopí v potravinářství, kde můžeme zmínit např. prof. Luboše Babičku z České zemědělské univerzity či využití v průmslu, o čemž pohovoří Němec Michael Carus z Evropské asociace technického konopí. Kompletní program, který bude samozřejmě dvojjazyčně (anglicko – česky), je již teď ke shlédnutí na iternetových stránkách veletrhu Cannafest.

Dalšími lákadli Levého křídla bude bezesporu Cannafest Cinema, ve kterém se budou po celou dobu promítat nejrůznější dokumentární filmy věnované všestrannému využití této užitečné rostliny, pro oddych pak budou k dispozici i některé hranné filmy s konopnou tématikou. Atmosféru tohoto prostoru by v neposlední řadě měla dovršit i pěkná výstava věnovaná historii konopí.

Návštěvníci se mohou odreagovat v přistavěnném party stanu, kde bude chill out zóna za přispění hry předních DJ´s a cinkání skleniček barmanů. Po náročném programu můžete spočinout rovněž v nejedné stravovací zóně, kde bude k dostání kromě běžných pokrmů a nápojů rovněž několik konopných specilit, samozřejmostí je konopné pivo hned od dvou výrobců.

Cannafest Praha tak slibuje show plnou načerpání nových znalostí ze všech oblastí využití konopí, ale především tři dny zábavy. Přijďte i Vy podpořit snahu o vybudování každoroční akce, která má již dávno své místo ve společnosti. Pro více informací navštivte internetové stránky veletrhu www.cannafest.cz

Těšíme se na setkáni s Vámi v listopadu v Praze!
Lukáš Běhal
ředitel veletrhu
carlos
Foto report od Hlavy: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53695


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma