Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
indorek 400wat. - Klikni zde pro originální téma
Janeba
Zdravim,konecne jsem se rozhodl ukazat svuj groow:)
slunicko je 400w mam zvlast rust a kvet..
hnojka advanced hydro,roots stimulator a nejaky enzymi..
vlastni vyroby je nove stinidlo z nerez plechu vetsich rozmeru:)myslim ze je super oproti originalu a i rustova vybojka se osvedcila:)
jinak box nemam,udelano v mistnosti kde je okno ven,coz je maximalne vyhodny na privod cerstveho vzduchu a na odvod tepleho s pomoci vetraku v cool tube:)
+jeden vetsi vetrak na ofuk rostlin,jinak privod vzduchu je pasivni,ale tim ze vypoustim na hore teply,tak dole to podtlakem zene cerstvy vzduch do vnitr,ten reguluji pouze otevrenim nebo zavrenim otvoru..
mam rezy..Buble gum a Ed rosenthal od clena growu,za coz mu timto dekuji:)
zvlhcovacku nepouzivam,pac sem chtel ultrazvukovou,ale ta ted neni na sklade a zatim je prirozena vlhost v poradku coz je kol.60-80%
ph taky nemerim,pouzivam odstatou vodu pokojove teploty..a zalevam ob den,abych neponicil koreny..
Janeba
jinak kyti nebudou velke,proto od rizku pestuji cca v 1metrove vysce nad zemi..je tam vetsi teplo nez u zeme a lepe se o kyti muzu starat:)
Janeba
..zavreny box:)
Janeba
..jeste jedna pred prepnutim:)foto zbarvene do zluta uz je po prepnuti a po vymene na kvetovou vybojku..
Pohroma
No hele, pokud ti tam tim oknem bude svitit svetlo, tak ti to asi nikdy nevykvete. Kytky potrebuji ve fazi "noc" 100%centni tmu. Takze jedine udelat nejakej plne zaviratelnej box.
Mej se
citace:
Původní příspěvek od Pohroma
No hele, pokud ti tam tim oknem bude svitit svetlo, tak ti to asi nikdy nevykvete. Kytky potrebuji ve fazi "noc" 100%centni tmu. Takze jedine udelat nejakej plne zaviratelnej box.
Mej se


to neni zas tak úplně pravda, záleží na intenzitě a zalomení paprsku, takže pokud má okno zatemněný a svítí přes den tak při tomhle ročním období neni problém, spíš bych se bál pohledu do okna na žlutou záři, jsou lidi kterým to docvakne hned co se tam děje.
Janeba
..po prepnuti,jsem presunul kyti na zem..jinak okno je otevrene,ale je tam,a je to zatemnene,pak je tam polystirenova deska 10cm ve ktere jsou otvory..slunce tam zadne neprijde..a z venku ta videt neni,okno je smerem do zahrady a okolo jsou velke stromy..jj mestecko:)diky za pripominky..;)
greenlight
Zdravím tě, roste ti to pěkně .Ale co je moje hlavní otázka: Plánuješ do budoucna pořídit ph,ec metr ?Je to celkem důležitá pomůcka :-D
Machoman
Přehodil jsem ti to do indoor galerky-mužeš dávat k příspevku až 5 fotek a ne jednu jako ted.
Janeba
tak je sklizeno:)mel jsem trochu problemy se sviluskama,coz podle meho,je nejvetsi zhouba growingu:(dal jsem jim lehkou davku omitu..je to celkem svinstvo,ale v male davce neskodne..myslim,ze se tam dostali pridanim trocha vlastni hliny,kterou mam z vlastniho kompostu,ale jisty si nejsem,ale i tak si myslim,ze to dopadlo dobre.jsem ponauceny a ted uz jen hlinu z growu:) proto doporucuji pri zacatku dalsiho pesteni,cely box..ci jiny prostor peclive vydesinfikovat a vymyt kvetniky i podkvetniky:)aby se podobnym problemum co nejvice predeslo..pridavam par foto:)hodne zdaru..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma