Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Stromy 2010 - LowKiller - Klikni zde pro originální téma
chuck53
Zdravíčko:)

Letos sem se poprvé odhodlal "pochlubit" se svým počínáním. Sice to nedopadlo nejlíp, ale chtěl bych motivovat ostatní, kteří jen lamentují nad prázdným sklem a skutek utek:)

Protože v mém okolí chodí dost myslivců,hřibařů,důchodců a jiných civilistů rozhodl sem se umístit kytky na stromy. Bohužel sem nenašel žádné pořádné smrky ani vzrostlé listnáče.

Zvolil sem teda menší,dostupnější stromy(5-10m) na zkoušku jestli to pujde..Největší drzost je to, že kolem jednoho toho stromu projde v létě třeba 20turistů za den :) Ale kdo by se díval do husté koruny,když může na zemi požírat lesní plody:)

Vzhledem k osazení listnatých stromů sem musel použít rychleji zrající model. Tímto ještě jednou díky Vojtovi za sémě.

Shrnutí

SEMENA:
LOW KILLER (Různé fenotypy z rozdílných matek)

SUBSTRÁT:
Substrát na muškáty+sub. pro přesazování květin(ec1,4)+perlit.Substráty byly tuším od firmy Agro,ale nejsem si jistý.Každopádně sub. pro přesazovaní byl značně nekvalitní.Obsahoval velké kusy kůry a byl strašně mokrý !
Perlitu sem použil raději víc,ať se to dá častěji krmit.Výsledný substrát měl pH kolem 6,9.

PĚSTEBNÍ NÁDOBY:
Zhruba 10L kýbly od barvy HYDROBAN. Poprosil sem správce na místním koupáku a byly mi darovány. Kýbly sem ani moc neupravoval. Zaschlou modrou bazénovou barvu sem nechal uvnitř. S myšlenkou že to neškodí lidem-tak to nebude škodit kytkám sem vyvrtal 5cm nade dnem díry a natřel povrch černou barvou. Dovnitř kýble jsem vložil sáček a nasypal hrubý šterk. Kyblík na Břízu byl samozřejmě vytuněn podle vzoru "bříza" :)


ZÁLIVKA:
Kytky zalívám když je potřeba dešťovkou z rezavého sudu. Ph 6,8 ; EC neznámé.

RŮST: Plagron-grow
KVĚT: Plagron-bloom





Následující fotky vystihují vývoj LowKillera3,který byl na bříze tak 50metrů od nejbližšího stavení :)

Vzhledem k nedostatku energie a zdechlosti jsem nedokumentoval tak poctivě jak bych měl.Pro představu to ale stačí. K popisku dám jen datum, protože první týdny růstu byly marné a nepočítané.


datum

FOTO č1 : 21.5.2010

FOTO č2,č3 : 6.6.2010

FOTO č 4 : 16.6.2010

FOTO č 5: 7.7.2010

Mezi 1. a 5. fotkou je teda 47 dní růstu ( skoro 7 týdnů).
chuck53
datum

FOTO č 6 : 7.7.2010
















FOTO č 7,8,9 : 10.8.2010














































FOTO č 10 : 22.8.2010

Při velkých vedrech kytka vegetila dobře,ale když ji došla voda, bylo to znát během pár hodin. Takhle povadlou jsem ji našel jen jednou.
chuck53
datum

FOTO č 11 : 22.8.2010


















FOTO č 12,13,14,15 : 14.9.2010




Už to jde pěkne do květu. Začal sem pomalu přikrmovat. Jak furt pršelo, tak to nestíhalo schnout, a tak sem letos rozhodně nepřekrmoval !
chuck53
Dne 7. 10 jsem usoudil, že mohutný vítr zesílil a bříza už není tak hustá jako vlétě. Hrozilo, že v poryvech, kdy jsou větve "bokem" někdo spatří mé hnízdečko. Nastal den D!

FOTO č 16 : Celá kytka po sundání ze stromu. Kořenový bal byl jen do půlky kýble. To si vysvětluju pH šokem, který sem kytkám uštědřil. Omylem sem asi 3x zalil zálivkou o pH kolem 5-6. To se projevilo zaseknutím růstu a shozením 30% listů.










FOTO č 17,18 : TOP vrcholovka (celkem byly 3)


























FOTO č 18 : Výsledky ladění.

Zleva: Spodky,Prostředky,Vrchy,Listí,Aktivní listí











FOTO č 19 : Makro otrimované vrcholovky. To zase bude práce vybírat ty kousky břízy:starwars:
chuck53
Poslední "mokré" foto a pár slov.

Low Killera jelo více mých kámošů a určitě se k němu mile rád vrátím. Konzistence palic je sice listnatější a palic je míň, ale kouř je excelentní.

První košt: byl z pod 250W HPS a totalni spokojenost. Kámoš to kvůli nedostatku času nechal přezrát a takový STONED sem dlouho nezažil. Opravdu luxusní matroš na večerní nakuřovačky po prohuleném dni. Tohle vás opravdu vyfackuje jak se patří:)

Koštovačky stromového tajemství dopadly taky dobře. Stav není tak gaučový, ale přesto celkem intezivní. Zatím sem nepociťoval žádný energetický dojezd po tomto hulení..

Chuť je ještě brzo zkoumat. Nechutná to špatně,ale čistá skunková chuť to taky není. Spíš taková lehká zemitá..

Věřím tomu, že každý strom bude mít trochu jinou chuť. Už jen kvůli rozdílným fenotypům, ale taky kvůli rozdílným stromům ( Bříza,Lípa,Třešeň).

SUŠINA:

Vrchy dělaly krásných 12g, prostředky a spodky 8g a k tomu 6g aktivniho listicka:) To je na michani do speku lepsi nez tabak:)


Takže celkem : 20g

Do vážení sem nezahrnul cca 3g spodků, které padly za vlast při dalších zabíjačkách. ( Přece nebudu sušit hubu a přitom být žaba na prameni)




ZÁVĚR:

"Bříza" se mi jevila jako nejpovedenější jak výnosem,tak stavbou kytky. Pokud bude zájem nebo budu mít slabou chvilku, přidám i fotky Třešně.

V praxi se tedy potvrdilo, že jde pěstit i na listnatých stromech, které nejdříve opadají jako je Lípa a Třešeň. To je pro hodně lidí dobré vědět !

Low Killer je podlě mě parádní volba a příští rok půjde na stromy znova:)



Tímto díky za shlédnutí mého dredu a hezký podzim všem :)



EDIT: Za pár dní přihodím fotky suchého. Až bude hotova Třešeň :rasta:






Už mám foto hotového zla :) Nebylo moc ideální světlo, takže žádné HC makra nečekejte..

:crazy:
chuck53
Tady jsou fotky dalšího stromu - Třešně v lese. Bohužel sem nedochoval popisek modelu,ale určitě je to LK, řekl bych že LK#1.

Protože bylo zkraje fakt dost hnusně, kytky několik týdnů přebývaly v 0,5l kelímkách od jogurtu nebo květináčích. Díky tomu že sem v tu dobu skoro nefotil nemám data takže prakticky nevím kdy šly na strom. První fotku co mám je ze 7.7.2010. To už musela být aspoň 3týdny na stromě.

EDIT: furt se mi nějak přehazuje pořadí fotek po vložení.Nevíte někdo proč?

FOTO č. 1 : 7.7.2010 Před ohýbáním

FOTO č. 2 : 7.7.2010 Ohýbání

FOTO č. 3 : 8.8.2010 Detail nakvétající paličky.Byl večer a ISO1600 je bída.

FOTO č. 4 : 20.9.2010 Už to houstne:guitarist

FOTO č. 5 : 8.8.2010
chuck53
Protože pořád pršelo, tak sem ani často nehnojil. Spíš sem byl rád že jakžtakž proschla hlína aby to nebylo přelité. Každopádně sem objevil pár plesnivých míst už v půlce září..další fotky:



Sorry za nekvalitní fotky. Ale většinou sem měl čas jen kolem oběda nebo večer. A to je buď brutální protisvětlo nebo naopak tma. Navíc na stromech nechci moc používat blesk. Většinou jsou to osamělé stromy:)

ZABÍJAČKA LK(?)

14.10.2010

Třešeň prořídla a nemohl sem riskovat, že to pak nestihnu sundat před hladovýma očima. Každopádně zrovna třešeň byla nejníž (tak 5m) a v nějrušnější lokalitě:) Taky na ni bylo docela dobře vidět (osamocená v polích).

:grrr: Fotky se řadí jak chcou takže NASRAT přehlednosti:grrr:



FOTO č. 6,7 : Na stromě před zabíjačkou.PS: lepší měřítko sem neměl

FOTO č. 8 : Nebyl čas nic řešit na místě.Jen sem naporcoval jednotlivé paličky a hurá domu trimovat.


FOTO č. 9 : List zkroucený vlivem pH šoku. 3x zálivka ph 5-6.

FOTO č. 10 : Plesnivá palička
chuck53
Připraveno k usušení:

FOTO č. 11 : Spodky

FOTO č. 12 : vrchy

SUŠINA:

FOTO č. 13 : Všechno

FOTO č. 14 : Detail paličky

Spodky byly dost řídké takže sem je ani nevážil. Vrchy jsou ale pěkné pevné a je jich 6,6 g.


KOŠT:

Chuť je velice blízká Bříze(LK3).Možná je trochu víc aromatická,ale to se může lišit způsobem podávání a dalšíma faktorama.Taky to ještě není úplně ideálně suché takže je brzo na závěry:)

ZÁVĚR II :

Na tento strom sem chodil nejméně.Když pršelo,tak stačilo jednou za měsíc a to jen kvůli tomu abych pohnojil. Většinou byla ale hlína mokrá nebo minimálně vlhká. Jen když byly dlouhé vedra,tak to chtělo zalít 1x týdně..

I když se to nezdálo,tak na stromě bylo vcelku málo světla, protože slunce pálí fakt skoro zeshora(na květu už jde níž). V rámci utajení sem si nemohl dovolit proklestit cestu světlu. Závěr teda je, že kytky roustou i na světlo (né jen na slunce) a s tak nízkou časovou náročností na obsluhu to musí zvládnout každý průměrný zevlo-socko-rovnočapkář. :dance:

Výnos sice žádná sláva a hodně lidí si raději koupí "superhydroskerozadvestepadepičo" ,ale já rozhodně ne:wink:

Zatím se mějte. časem přihodím fotky posledního stromu:crazy:
chuck53
Tady jsou fotky LowKillera 2 , který si lebedil na zemi. Vyvedl se ze všech nejlépe.Posuďte sami:


Kytka mohla být daleko lépe vybavená, ale při ohýbání jsem ulomil jeden z hlavních vrchů. Mělo to hrozně dužnaté a křehké stonky..


FOTO č. 1 : 12.6.2010


FOTO č. 2 : 16.7.2010
chuck53
Fotky k 7.9.2010:
chuck53
První foto z 22.9.2010

zbytek z 10.10.2010
chuck53
Pokračování 10.10.2010

































Makro šnůra perel :)
chuck53
21.10.2010 proběhla zabíjačka. 2dny předem sem strčil kytku do sklepa do tmy.

Stav kytky dokonale vystihuje její stav. Naposledy sem hnojil Plagron-bloom někdy kolem konce srpna. Pak to bylo furt přemokřené a nešlo to lámat přes koleno. Takže letošní LK budou nejčistší na chuť podle všeho.
chuck53
Nejdřív sem ostříhal všechny velké a středně velké listy. Pak sem se pustil do rozebírání vrcholovek.
Vždycky si říkám, že začnu od spodu, ať se dostanu k těm největším libůstkám, ale když chci systém háčků na každé šišce,musím odebírat zeshora. A zkosit celou kytku hned na hromadu mi taky nepříjde dobré.Pak se hůř posuzuje výškové zařazení paliček:)

Na fotkách to není tak vidět. Ale plíseň byla na dvou špicích vrcholovek. Byla jemná jako pavučinka a jen uvnitř paliček u stonku.Konzistence palic docela dobrá. Věřím že přístí rok s PKčkem to bude solidní maciáš:)


EDIT: Nevíte někdo prosím jak řešit řazení fotek? Když nahraju 5 po sobě jdoucích fotek, tak se řadí OK.

Jakmile upravím fotky u příspěvku, ( Přesunu je šipkou do leva a pak postupně přetahuju doprava "k přípěvku") chová se to celkem náhodně.:flick:


chuck53
Plesnivé kousky sem ostříhal do mrtě a budu je sušit trošku rychleji a hlavně dál od sebe. Většinou z plesnivých zástřihů vytřískám aspoň 40% užitku.


FOTO č. 3 : si můžete všimnout mojí vraždosmrtící špice z kola.Tím propichuju slimáky, kteří příjdou blízko kytce. Až mám pěkný špíz,tak se duševně vybliju a jdu na další. Hlavně vnoci když přijdu jen zakouřit ke kytce,tak jich tam bývá hrozné hlubko. To se pak špice v každém květináči neztratí:starwars:
chuck53
Klasicky dělím materiál na : Vrchy, prostředky , aktivní listí (+spodky) a klasické listí na kulinářštví.


EDIT: Je to na :david: .. Fotky se rozhazují:hanged:

Hlína šla ven v pytli docela v pohodě a kytka měla bohatý kořenový bal,neodpadl ani kousek hlíny. Takže štěrk nebo šutry na dně se osvědčily a příští rok použiju znova. HYDROBAN zdáse být taky vpohodě, tak snad nebude žádná otrava:teef:
chuck53
Tak mám tady poslední fotky. Sám sem zvědav kolik toho nakonec bude. Budu vážit jen Vrchy a prostředky.Spodky se prostě zhulí a zapomene se na ně:)


Všem díky za Káčka,poteší.


Ještě sem pak loupnu strom Lípa1. Až to bude suché:)
Hej náhodou husté jak cip. Příští rok to taky rozjedu a sklidim 2 sklizně za sezónu. Good luck to next round
chuck53
Příští rok nejspíš zkusím nějaké AF odrůdy. Na stromy by jich vlezlo 10 na každý :) Už se těším. Pořádná sklizeň chce ale pořádné stromy !! Chce to hledat a hledat..

EDIT:

TADY JSOU FOTKY VÝSLEDNÉHO LK2 :)

Rozebral sem 3 vrcholovky na menší kousky a zvážil. Stonky byly ještě dost gumové,ale nedalo mi to. Menší kousky budou ještě týden nebo dva v krabici. Raději to budu mít sušší a budu si přivlhčovat před spotřebou:)

Výsledek je teda tak o 5-10% nadceněný.Ale i tak jsem se docela trefil svým odhadem:banana:

FOTO č. 1, 2 : První vrcholovka bez stonku 7,4g

FOTO č. 3 : druhá vrcholovka bez stonků 8,07g

FOTO č. 4 : Třetí vrcholovka bez stonků 8,43


CELKEM TEDA +-24g vrcholovek

Konzistence vrchů je pěkná.Sice sem je rozdělil na menší paličky,ale i tak jsou dost pevné a na omak jsou jako tvrdá houbička nasáklá cukrem.

Až to definitvně doschne, tak to snesu na denní světlo a pokusím se o nějaké to makro. Zatím se vše odehrává napůdě potmě:teef:
chuck53
LK 2 - Plesnivé zástřihy

Jak sem psal , že z plesnivých zástřihl dostávám 40% v pohodě suchého nezávadného matroše, tak teď to bylo 100% :)Všechny kousíčky mají tvrdost "komerčního skunku" ,zkrátka pěkné šutříky. Ani to moc nechce hořet ve skle, což přisuzuju přílišné vlhkosti ještě..

Je to pevné a po žmoulání v ruce z toho uděláte lepkavou kulicku která vůbec nechce hořet.. Je to zvláštní protože takhle blbě hořely modely které byly nechutně přehnojené..Zkrátka to tam bylo znát a ten matroš byl zbytečně nahovno..

Přitom tenhle LK2 byl poctivých 5-7 týdnů bez krmení.. Uvidím co udělá čas:)


FOTO č. 1 , 2 . Jsou "plesnivé" šutříky. Dohromady z nich káplo 2,7g . To nepočítám ty které se nedožily vážení.Těch mohlo být tak 2g poctivé:smoker:



FOTO č. 3, 4 : Toto jsou Prostředky které visely na šnůře vedle vrcholovek. Jsou drobnější a konzistence místy spíš na špeky. Dohromady to teda dělá 8,6g



Celkem teda LK2 urodil
35,2g doufám že luxusního šmaku..
:drools:

chuck53
Poslední strom s pracovním označením Lípa1 . Posádka - LK1.

Tenhle kousek se krásně větvil a po několika zástřižích se z toho stala krásná džungle. Někde na kompostu by ztoho byla pořádná příšera:)


FOTO č. 1,2,3,4 : Fotky z 27.6.2010 . Nějak nemůžu najít fotky , ale pro ilustraci to postačí. Navíc na tomhle stromě se bez sedáku fotí dost blbě a často sebou všechno nenosím..

Zkraje mi něco ožíralo listy, ale to sem nijak neřešil. Pak když byla kytka větší, dostala pH šok a zasekla se. Zežloutla ze všech nejvíc a měla co dělat.










































FOTO č. 5 : 7.7.2010
chuck53
Pokračování fotek. Kytka měla vcelku málo světla a nechtěl sem nijak zásadně zasahovat do koruny stromu. Chtěl sem zkusit jestli to vyroste i v polostínu. Lepší stromy hold nebyly a tohle je lepší než nic..


FOTO č. 1,2 : Ještě kousky ze 7.7.2010 .Dost se to táhlo,takže kolínka byly třeba.




























FOTO č. 3 : 8.8.2010











FOTO č 4,5 : 20.9.2010 Už to houstne:rasta:
chuck53
FOTO č 1,2 : Detail paliček z 20.9.2010
chuck53
12.10.2010 proběhla zabíjačka:)

Kytka by určitě snesla víc,ale lípa už měla dost suchých listů a já bych se pak bál lozit nahoru. Lípa je nepevná i v létě..

Kytku sem nahoře ušmykl a na háčku z drátu postupně snesl dolů. Kýbel sem shodil dolů a ten se nehezky zšišatil, což vyřešila moje zručná kopačka.
chuck53
další..

























































FOTO č .5 : Ta první řada je Lípa1 a vzadu visela Bříza1:)


Všechno je to zváženo a nafoceno. Jen to musím najít nebo to jít udělat znova:bandit:
chuck53
Ták už sem to našel.

Na váze vidíte 5,86g a vedle ní leželo 2g. Takže celkem skoro 8g vrcholovek a prostředků

Tento strom byl nejslabší, ale když se strom se stromem sejde. Nějakou dobu to
vystačí:)

Tímhle sem ukončil stromové příspěvky a časem tu hodím něco trochu mimo téma. Ještě se venku rýsuje druhá runda pozdní sadby. Příjde mi to zajímavé a hlavně mám furt co pěstovat a taky bude jednobrková sklizeň:rasta:

FOTO č. 3 : "špína" z nůžek. Krásná odměna. Když se sejde víc stříhačů, může se nabíjet sklo každých 30minut:) A ta chuť, jemňoučká a ovocně rozmanitá:)
chuck53
Jak sem předeslal, letos sem sadil 2 kola . Někde tady na groweru jsem v zimě narazil na fotečky maličké překrásné kytičky co měla šištičku jako zapík. Okamžitě mě napadlo že to chci taky a že stačí nasadit později aby to šlo hnedka na 12/12. Navíc semínek sem měl letos hojně a tak nic nestálo v cestě:D



FOTO č. 1. : Naklíčeno 19.7.2010











FOTO č. 2. : Pomalu rostou 9.8.2010










FOTO č. 3. : Low Killer 3 -nejmenší kytka jakou sem kdy "vypěstoval"
.Každou noc na ni naběhl slimák a zpucoval jí největší listy. Díky abnormálnímu stresu začala kvést po pár týdech růstu a kvetla a kvetla. Bohužel furt bylo mokro a tak sem Round2 vůbec nehnojil.











FOTO č. 4. : Už celkem kvetoucí LK3













FOTO č. 5. : Měl sem možnost si vzít řízky z kámošova skleníku. Model podle všeho Blueberry. Klacky nebyly nic moc,vzal sem si co na mě zbylo. Po asi 10dnech v pařníku vypustily kořeny. Celkem jich bylo 5ks. 3 šly do hlíny a 2 co vůůbec nechtěly kořenit šly na voru z polystyrenu na hladinu akvaria.

Hlína venku hezky jede a i ty dva chudáky v akvárku vypustili kořeny (cca 20cm) a už kvetou. Zastavily se zrovna pod cool white zářivkou takže kvete jen ten co je hned pod ní. Ten druhý nějak zahálí.

Tenhle pokus sem vlastně ani jednou nevyfotil, ale určitě to ještě zmíním pár fotkama. Akvaponie je totiž boží !!
:punk:
chuck53
Řízky BlueBerry šly do asi 500ml květníků. Vím , že je to málo ,ale v tu dobu sem měl na zahradě přes 20ks rostlin a měl sem lehký psychický tlak z prozrazení= malé nádoby,malý vzrůst.

Především sem neměl ani fleky na stromech se kterýma sem počítal. Zkrátka sem jich tolik nenašel a hodně kytek najednou zůstalo u mě doma.

Takže 2ks Blueberry byly v 500ml květnících a jeden sem posléze přesadil do tuším 6,5L. Ten se hezky rozjel i když to bylo už na květu a vyrostl na dvojnásobek svých bratrů.





FOTO č. 1. : Neznám datum.Občas mi blbne foťák a u tohodle bylo defaultní datum 30.ledna !










FOTO č. 2. : Snad ta samá kytka k 26.10.2010












FOTO č. 3. : Blueberry přesazená do 6,5L . Datum u fotky :3.9.2010. To e možné..











FOTO č. 4, : Kvetoucí kytka . 26.10.2010











FOTO č. 5. : Objevena plíseň-nejspíš stonková-jeden vrchol ze tří byl úplně na prach. Kořenový bal byl dost malý,ale dalo se to čekat při přesazování v nástupu květu.Bez kořenů to mám doma za oknem stonkem ve sklenici vody. Ani sem nepřidával peroxid. Dneska sem si všiml , že na tom jsou mšice (mám je na pokojovkách doma), takže to brzo dopodříznu ať se to dá kouřit..
chuck53
Další fotky nastiňují vývoj ostatních členů druhé rundy..




FOTO č. 1. : Je Blueberry ve sklence vody. Dal sem ji do bezpečné zóny aby se na ni nedostaly mšice,ale moc to nepomohlo. Když by někdo chtěl náduť - to co roste kolem toho,tak napište:pimp:











FOTO č. 2,3. : Jock Horror podle všeho. Škoda ho v takovém kelimku, ale lepší než nic. Datum 27.10.2010. Ještě jede co to dá !




























FOTO č. 4,5. : LowKiller1- taky ho nechávám vyšťávit na maximum !
chuck53
3.11.2010 proběhla zabíjačka druhé rundy. Kytky byly skoro suché "zaživa" .Myslel sem, že je to plíseň,ale fakt to jen uschlo. Řízky Blueberry teda ještě pokračují dokud je venku hezky..





FOTO č. 1,2. : Jock Horror



























FOTO č. 3 : LK1













FOTO č. 4. : LK4



moc se mi tvůj grow líbí. Taky plánuju Lowrydery na jaro. Jak zhulovaly ty mikro kytky?
chuck53
Mikro kytičky byly potentní úplně stejně jako ty malé řízky Blueberry a sílou se to dalo srovnat s LK..

Teďka na podzim jak se furt hulí, to nejde tak objektivně posoudit. Navíc jedna genetika, tak už to pak tolik nezhuluje.

Podle síly byly všechny modely stejné. Spíš části kytek měly rozdíly.Takové středy a vrchy byly fakt luxusní:)

A bohužel byly , protože touto dobou je tak na poslední fajku:cry:
chuck53 ,,,kámo tak ti chcem povedat,že si skutočne SUPER growerista,,,,kamarát klobúk dole,,nádherné rastliny a tie šušky maximaálny RESPECT a OBDIV,,,smoke report napísaný pravdivo bez blabolov,,,tu je vidiet,,že ti nešlo o kecy ,ale o výsledky,,,,,RESPECT.
chuck53
Po dlouhé době se stavil kámoš a přinesl nějakou koštovačku ze svých katakomb. Zapojoval sem mu tam rozvaděč, tak sme se domluvili na nějakém tom desátku:)

Už sem to zmiňoval v smokereportu nahoře. Jeho LOW KILLER a CHERRY BERRY jsou nadmíru skvostné vzhledem k pouze 250W.

Bohužel není grower tělem i duší a tak nevychytil samce. Všechny kytky jsou oprcané, až to bolí ! Ve skříni měl taky nějaké out-mix kousky od Vojty, takže semínka můžou být cokoliv:)

Rostlo to pod 250W MH
a kvetlo pod 250W HPS

na růst měly PLAGRON-GROW
na květ měly PLAGRON-BLOOM a nejspíš i PK13-14

pH zálivky držel kolem 6,8

Na květu byly zhruba 90 dní !!! Takže semínka spolehlivě zralé a stavy jsou z toho taky dost zralé :frog: :D

Flushing probíhal minimálně měsíc, což se velice kladně podepsalo na chuti.




REPORT:

Cherry Berry voní strašně ovocně a pronikavě. Určitě je tam podíl citrusové vůně, ale taky jsou tam další vůně, které neumím k ničemu přiblížit. Je to jako zabořit hubu do mísy tropického ovoce:) Kouř je energický a chutná přesně podle očekávání. Takže dost podobná jako to voní. Krásná jemná chuť, která není až tak "skunkově" výrazná, ale přesto je to sladký gurmánský zážitek.

Konzistence palic je slabší, protože mu ro přerostlo přes hlavu a kytky nebyly rovnoměrně osvícené. Obsypanost ale třeskutá. Takové cukrové hody sem dlouho neviděl ani pod 400W. Až na tu konzistenci je to krása

Nejvíc bych to přirovnal k RED DRAGON co přivezli kámoši z holadnska..Zkrátka stejná mísa ovoce



LOW KILLER má taky dost výraznou vůni, ale už ne tak sladkou a ovocnou. Je to totálně obalená pryskyřicí a i maličký kousek provoní pokoj na celé hodiny:) Chuť je určitě lepší, než mojich stromových LK, je více skunková. To se dá očekávat už po prvním pohledu na paličku. Kouř je nedráždivý a pohodový. Stavy jsou hodně stoned a nahulenost opravdu od kosti.

Konzistence je taky slabší ( u LK teda slabší než CHerryBerry). To ale vyvažují smrtonosné stavy zhulenosti:) Už od pohledu je to plné semínek, které dle mého tvoří tak polovinu hmotnosti.




Semínka vybírám a přístí rok někoho obdaruju, nebo je nechám na out pokusy. Výsledky budou sice nejisté, ale věřím že příjemně překvapí...



Dost bylo slov ! Kochejte se (sorry za bídnou kvalitu):cox:
chuck53
další LK

























vrcholovka CHERRY BERRY na závěr :)
Pepas
Hmm, nepatří to tak trochu do indooru?!
chuck53
Pepas:

Patří, ale je to můj tred a rozhodně nebudu kvůli ukázce pár fotek zakládat samostatný tred. Jestli se ti to nelíbí, tak si dělej co chceš !

Mě třeba zrovna zajímá porovnání stejné genetiky, jak by mohla vypadat pod lampou. A určitě nejsem sám. Takže nedík za zbytečný příspěvek do dredu, na takové ptákoviny jsou PM ..
Hezky :-D

Tohle budu muset na jaře vyzkoušet. Klobouk dolů :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma