Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
jaká vlastně je naše policie ? - Klikni zde pro originální téma
BRadekRB
Víte, né že bych se dostával často do konfliktu se zákonem, ale nedávno se mi stala taková zajímavá příhoda, která alespoň trochu pozměnila můj názor na policisty. Od té doby vím, že jsou to lidi z masa a kostí jako my a oni zase vědí, že ne všechno se musí řešit sktriktně a podle pravidel, aby to mělo očekávaný výsledek.
Takže jdu si takhle jednou po ulici, v kapse asi dvě géčka fakt šrotu holandska. Měl jsem namířeno ke kámošovi, že se tam jako zhulíme a mrknem se na ňejakej dobrej filmeček. Jenže, já blb nenasytnej, pořád jsem k tomu čuchal a čuměl na to/ vypadalo to opravdu úchvatně/ nějakej černej budha, nebo co// a jak tak jdu po tý ulici, palici proti sluníčku, bum narazim přímo do jedný z bengovek, až mu vypadly nějaký noviny na zem.
A přímo na ně se snesla tá krásná černá palice. To prostě neukecám, to mi bylo jasný.
"Tak co pak to tu máme, není to náhodou marihuana ? Vaše doklady prosím."
V tu chvíli jsem ještě nevěděl, že policajti nejen, že dokážou rozeznat trávu, /tak to snad pozná každej/i když známe policajty// ale na těm jejich školeních jim ještě tlučou do hlavy rozdíly mezi normální marihuanou a šlechtěnou. To jsem v tu chvíli ještě nevěděl.
Zkoušel jsem starý taktiky:"No víte, to mám pro svou vlastní potřebu"
oni se na sebe podívali, ušklíbli se, jeden přitom pořád držel v ruce tu nádheru."ty doklady prosím"
Začal jsem znechuceně tahat občanku, když v tu chvíli si něco zašeptali a jeden na mě ukázal, jako ať s nimi jdu k autu. Parkovali kousek.
"Tak vy tvrdíte, že to máte pro vaši vlastní potřebu jo ?"
"No jasně", přitakal jsem.
"No a kolik se z toho jako dá udělat těch marihuanovejch cigaret ?"
V Tu chvíli mi nedošlo, že dělá blbýho a tak jsem vyhrkl:"no jedna přece"
Znovu se na sebe podívali a ten mladší mi poklepal na rameno a řekl:"Víte, můžeme to vyřešit ještě jinak. Nechte si doklady u sebe, my je vidět nechcem, ani s náma nemusíte jet, ale dát vám to zpátky taky nemůžem, to je vám doufám jasný. Můžete zajít za první roh a někomu to prodat."
Obrovsky se mi ulevilo. Jenže polda pokračoval:"Ale pustíme vás pouze za předpokladu, že to tady před náma pěkně vykouříte. My budeme mít jistotu, že se to nedostane dál a nebudeme muset na stanici vypisovat sáhodlouze protokol o zadržení omamných látek. Ušetříme čas sobě i vám."
Zalapal jsem po dechu. Bože, vždyť mě to sejme.Jenže, co dělat ?
Tak jsem si tam pěkně před nima umotal tu největší čistou skérovou mrkev, co svět snad kdy viděl. Podařilo se mi to trochu s problémy nacpat do dvou stovkovejch papírků. A pak jsem to před nima zapálil. Zapálili si stejně, jenže cigarety. Stáli, opření o auto a sledovali mě, jak kouřím. Připadal jsem si jako ten největší snob a zárověň ten největší debil pod sluncem. Ve třetině jsem už nemohl, zataktizoval jsem a šlukoval míň a pomalejc. Měli jste vidět, jak mě sleji, že to odbývám a ať to držím dýl.
No, prostě jsem to před nima celý vyhulil. Po posledním prdu už jsem žádný policajty neviděl. Né, že by odjeli, stáli tam pořád opření o auto a smáli se mi, jak malí kluci. Prostě mě dostali. Ten filmeček jsem už ten den nestihl, usnul jsem dokonce asi jen dvě tempa od své milované postele. Když jsem to potom vyprávěl kámošovi, nevěřil mi, myslel si, že sem to vyhulil sám. A měl pravdu, jenže u toho byli dva obrovský policajti. Od tý doby setsakramensky dobře čumim před sebe.

A jaký názor na naše "zachránce" máte vy? Máte zkušenosti dobré, nebo špatné?
apomajkl
Pekný zážitek. To jseš docela drsňák. Nevím, ale asi bych to nerozdejchal. A zhulíš se od tý doby vůbec normálním množstvím ? Nebo když to není aspoň géčko čistýho skaňoura tak to není ono :-)))))
teda tomu se mně ani nechce věřit, ale když to říkáš, tak to asi bude pravda. Vytrestali tě teda pěkně.
seli
ale vzdyt benga jsou taky jenom lidi, některy znich taky obcas zahuli:bandit: tak maj občas pochopeni. No pak tam je takova skupinka flegmoušů který když nenasereš tak tě nechaj no a pak takový ty hovada :bounce: který si nedaj říct, ale budme rádi za to co je.
Hullto
Hodně slušnej příběh.....ty benga tě dostali fakt skvěle, a jestli sis zachoval aspoň trochu důstojnosti a nesesypal se před nima, tak je to OK....... kdybych byl v jejich postavení a v tý samý šituaci, hodně by mě lákala takováhle recese, určitě šlo jen o srandu, jako šikana by to bylo dost ubohý.....za-tim.....
Graetar
Tak to tě doběhli :D :D :D. Ale hlavně - konec dobrý, všechno dobré.
virus
jo tak to te fakt obdivuju,ze si vubec domu dosel:)tak to bylo fakt este v klidu,protoze to ja znam zase takovy benga co byli pravej opak nastesti na tvym miste sem nestal ja:)
nemo
Téma je: jaká vlastně je naše policie ?

No přece taková jako my. Někdo je slušnej, někdo hajzl, někdo zoufalec, někdo v pohodě. A to vše se mění v čase. Proč by měla být jiná?
nemo
Zapomněl jsem druhou půlku odpovědi.
Takže téma mělo spíš být: "Jací byli tihle policajti?" A já bych řek, že tihle byli dost v pohodě. A navíc jim to aji pálilo. Klobouk dolů.
Nebo sis to BRadekRB vymyslel? :smoker: ;) :wink:
Blejd
Fakt dobra haluz, ja mam s policajtama taky zkusenost. Su z Olomouce, a tak pred 14 dny jsem jel este s dvouma kamosama na houby. Jeli jsme na Kopecek, nic nerostlo tak sme rekli ze pudem do ZOO, pac tam taky rostou ale nikdo je tam nesbira. Nemeli jsme moc penez tak sme si nekoupili listek a lezli pres plot. nasbirali jsme si kazdej tak 20 hub, pac uz moc nerostli, ale 20 hub dobrych. uz chteli odejit a jet dom. Tesne pred vychodem nas chytil hlidac. nemeli jsme listky tak nas serval a odvedl k pokladne abysme zaplatili dodatecne. Kamos byl drzej a furt ho prudil tak se nasral a nepustil nas ven. stacila jeste jedna blba otazka a volal na nas policajty. Ty houby sme meli a byli sme hlavne strasne zhuleni. kamos rekl ze se de vychcat a druhej kamos sel s nim. rikam ze chcu jit taky, ale on rekl ze vseci jit nemozem. Kamosum ani me neslo o to se vychcat ale vysypat vsecky houby a brka. Akorat se vratili a uz tam byli policajti. Zacal sem trosku stresovat, ale nastesti prijeli uplni blbci. hlidac jim vsecko vykecal, aji to ze sme tam sbirali lysohlavky. Policajti se ptali jestli mame neco u sebe kamosi rekli s klidem ne, nemame nic, ale ja sem je jeste mel. Rekl sem taky ne a oni rekli pohoda, sli sme ven a rikali ze nam muzou dat pokutu a zavolat do skoly. Pak se zeptali kolik mame penez, rekli sme ze moc ne. tak rekli kdyz nam date 200 tak se to nikdo nedozvi a nebude se nic resit. kamosi meli kazdej pul sta a ja se mel strasne moc drobnych, tak sme tam pocitali dvoukoruny a vypadalo to strasne komicky. Meli sme dohromady 164 korun a 80 haliru. Fizlove vypadali zklamane a ty drobny ani nechteli. takze to skoncilo celkem dobre. Kamosi ale vyhodili houby a brka, takze jedinej ja sem je mel pac sem je nemoh vyhodit.....
virus
jo tak to souhlasim...
Era
Sbírat Lysinky není ani přestupek - za to by vás NESMĚLI ani pokárat. Ale za ganju mohlabejt pokutička... max. 1000 kč na místě za menší, než malé množství. A Škole je do toho hovno - za přečin mimo školu ani poznámka...
CypressPce
to BRadekRB hele fakt dobra story ja sem nic takovydleho asi nezazil mozna jo ale nepamatuju se:)
jinak teda doufam ze to ani nazaziju ...:)
to blejd: No tak ti policajti byli pěkný svině, navíc když to není trestný, jak říkal(a) ERA. Pěkně vás chtěli vosrat.
Era
futeW:
Ten Era
Bez toho Ery
Tomu Erovi
Toho Eru
Ero!
O Erovi
Erous :)

Čteno s dlouhým E !!!!

Houby míti a sbírati se smí, šířiti (prodej a tak) nikoli.
to era: jo promiň nevěděl sem jestli seš chlap nebo holka :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma