Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
prostřih ?? - Klikni zde pro originální téma
jindrich29
Ahoj všem,

Rád bych znal názor více lidí, zda-li tuto jungli prostříhnout či nechat tak, čím více listou tím více zdroju na fotosyntézu, či všehomoc škodí ?

D9ky
jindrich29
foto 2
walt.disney
Ahoj, nie som sice extremne skuseny grower, ale prestudoval som velke mnozstvo materialov o nasej zalube :) Myslim, ze zastrihnut, ale s mierou, t. j. siahnut na take listky, ktore su uplne dole v podstate v tme a tym padom sa velmi malou mierou podielaju na fotosynteze. Rastlinky tak budu moct tlacit ziviny tam, kam ti to tie CFL, ak dobre vidim dokazu presvietit. To su 200W?
jindrich29
2 x 250W, nicméně nevím zda-li jsou dostačující.Kytky jsou hodně vytáhlé, mezy některými patry jsou i 15cm mezery, ačkoli jsem měl lampy vždy max 10-15cm nad kviti.
Pohroma
No kazdopadne bych to fest prostrihal, Hlavne spodni zlodeje, bo u te usporky je dobrej v podstate jen vrsek, jinak je to besne ridky, takze ty spodky bych dal do prcic. Listy tam klidne nech, hlavne ty halouzky
witchie
prostříhat můžeš max 20% z celý kytky vetšinou menší lístky který nemaj moc světla ze spoda jinak lístky který braněj nojejm vrcholkům před světlem a nakonec listy u vrcholků ale mysli na to že do určitý míry jsou to pro kytku přísuny živin takže trochu střídmě maj se :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma