Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
200/400 hermač - Klikni zde pro originální téma
Zdravím všechny growery.
Jelikož teď dojíždím indor a nejsem s ním moc spokojen--plíseň---.Tak jesm se rozhodl začít ještě jeden.Jedná se o takový pokus.V mém druhém indoru mi hermáč prcnul feminizovanou kytku a mám dost semen které jsem nevyhodil.Tak je skusím zasadit a uvidíme kolik bude samic.Dal jsem klíčit asi 50 ks seminek a určitě vás budu o všem informovat.Semínka jsem dal klíčit dnes ráno do odstáté vody s ph 6.Teplota je pokojová 23 sc.
Protože se snažím minimalizovat výskyt hermáčů tak budu vděčný za každou radu co mi pomůže.TAK SE NESTYĎTE NĚCO NAPSAT.:whisperer
dripER
zdravim

když tak sleduju ty tvoje nové semínka, tak se moc nedivim, že máš problémy s plísní. Tady ti poradí. Pokud máš problémy s plísní, tak budeš mít nejspíše vysokou vlhkost v roomu. Na plíseň je nejlepší, co nejvíce snížit vlhkost. Když tak objasni více informací.
osobně bych je snědl, škoda energie. Radši 5 pořádnejch než pokusy s genetikou co má sklony se hermit. :D
Nebo si je schovej na zimu pro sýkorky :)
Ne,podle mě to není dobrej nápad. Semena z feminizované kytky oprclé hermoušem by byl zázrak kdyby se ti to nezhermilo. Už jen semena z fem.kytky kdyby jsi měl prclé kvalitnim samcem,tak i přes to budou mít semena tendenci se hermit(i jen řízek z fem.kytky se ti může zhermit) a ty to máš oprclé přímo hermoušem,takže ta pravděpodobnost hermáčů bude hodně vysoká,nebál bych se říct 99% (Opravte mě někdo jestli se pletu)
Ale jestli jsi rozhodlý tak hurá do toho,budu zvědav na výsledek.
Každopádně přeji ať se daří.
Čao
Dnes jsem v growshopu koupil Guanokalong complete mix soil + guano 45L.Dal jsem na radu prodavače.No uvidíme zkusit se má vše.Klíčky skoro všechny praskly viz foto a už to začíná.Jenom se rozhoduji jestli je dát první do rockwoolu nebo rovnou do hlíny.

Teď ta energie reakce na předchozí příspěvek.Já myslím že elektrika než se pozná samec a samice asi 800 kč.Hlína 450 kč.Hnojit v růstu nebudu mám předhnojený substrát 0 kč.Postřik Plagron Phyt-Amin nevím asi 30kč.Takže sečteno 1280 kč.No a za 10 semen co jsem koupil v amsterdammarijuanaseeds jsem dal 90 eur.

A když z toho nebude ani jedna samice tak se zhulím a bude mi to jedno.:jumper:
Ještě jsem zapoměl napsat že se jedná o odrůdu WHITE WIDOW
já to nezatracuju,ale chce to přádně hlídat možná seti zadaří.
Zdravíčko.
Rozhodl jsem se pro Rockwool.
Tak napíšu stručný popis jak to proběhlo.
Kostky Rockwoolu jsem měl 5x5 cm.
Ty jsem rozřízl na 4 díly.
1/4 kostky jsem rozřízl ještě napůl,abych nemusel klíček tlačit do vaty násilím.
Položil jsem klíček mezy dvě půlky,přiložil ty půlky k sobě a omotal lehce nití.
Celkem mi vyklíčilo 44 semínek.5 ani neprasklo tak skončily v koši.:leaf:
Zatím to vypadá ok.Ty klíčky co mají kořínky ven z vaty,už sadím do malých květníků.Zatím 4 ks.Do dnes jsem je měl za oknem,odteď jsou ve skříni a svítí na ně úsporka.
;)
Přesazeno a v narychlo udělané provizorní skříni.Zatím vylezlo 27 kousků a ještě to leze.
Tak jsem přesadil další 3.To je vše co do dnes vylezlo.Celkem 30 kusů (hermáčů?).No uvidíme.Zbytek co nevylezlo jde do koše.
HKcylon
Zajímavé, budu sledovat tvůj pokus a určitě ho dojeď, nebyl to právě Cimrman kdo řekl "tudy NÉ přátele !" tak třeba budeš stejnej případ, třeba taky né !
Čus!
Kamárádovi kdysi prcnul hermáč kytku, sice to teda nebyla samice z fem semen, ale veškerý potomci z ní byly stoprocentní samice.
Tak uvidíš-me co ti z toho vzejde.
Zdar všichni.
Dnes je to 18 dní od položení semínek do vodní lázně.Dnešní foto je kytky která je největší.Můj názor je že se malým (samicím?) daří dobře.
Ahoj.
Pro všechny co říkají že je to blbost,sadit semena z fem.kytek prclé hermáčem.Dal jsem kámošovi pár semen a on je nasadil.Má je v malým květníku za oknem.Už 3 měsíce a všechny jsou samice.Tak mi to někdo vysvětlete,náhoda?6 semen 6 malých kytiček a 6 samic.
Samulele
Zdar

Náhoda to nie je ale nepočítaj s nejakou stálosťou
až ti z 10tich "samíc" jedna sprcne a vlastne zničí celý grow to tiež nebude náhoda:D

GL ale bacha:)
Tady je pár fotek z dneška.Kytky jsem minulý týden přesadil do 3,5 l květníků.Některým se daří výborně,ale jsou tam i horší kusy.Horší tím myslím menší,ale vypadají nádherně.To přesazování 3 kusy nepřežily.Poškodil jsem kořínky.A dvě jsem musel dát do společného květníku.Chtěl bych je ještě jednou přesadit do 6,5 l květníku.Teď to nešlo nejsou prašule.A stejně je nebudu přesazovat všechny,jen ty nejhezčí kusy.Zatím je nehnojím,ale mám nachystaný tera grow od plagronu.S dlaší zálivkou ho tam šoupnu.
Jakmile tam někde uvidím kouli tak tu kytku vyhodím.Už se mi to stalo a teď si dám bacha.Doufám že to uhlídám.A kdyby se to stalo tak to beru.Vždyť jsem do toho šel s tím že je to
POKUS
:rejp:
:rejp:
Ještě něco z 10 femin.semínek skoro za 3 litry 3 hermáči.Může to být horší.
Samulele
citace:
Původní příspěvek od mmaall
Ještě něco z 10 femin.semínek skoro za 3 litry 3 hermáči.Může to být horší.



Jn to je podel,preto neni nad overenú matku z regular seeds a z poriadnej selekcie
celkovo tieto femky nemusím,aj tak si chcú seed banky iba "chrániť" genetiku..

Btw máš to pjekné:leaf:
Dnes jsem namontoval sodík 400W.Je to kombinace růst+květ.Nechám kytky ještě tak týden růst a potom přepnu na květ.Možná je nechám růst ještě 2 týdny.
konečně jsem kytky přesadil do 6,5 L.květníků.Některé byly moc vytáhlé,patra daleko od sebe (možná hermáč) tak šly pryč a u pár jsem poškodil kořeny.Jinak v pohodě 21 jich je v 6,5l a dvě jsem nechal v 5l.Roste to ok.Brzy hodím foto.Jestli to přesazení snesou v pohodě tak je přepnu na květ.Už teď mají tak 40cm.Počítám že to budou tak 120 cm kytky.Nechám se překvapit.Už brzy se ukáže kolik jich zhermi.Jestli máte nekdo chuť si tipnout tak pište typy.Jestli to vůbec někdo čte.:einstein:
tak par fotek
Ještě to trochu rozepíšu.Hnojím s každou zálivkou,to je jednou za 4 dny.Každá kytka dostává 0,5l vody +hnojky.Používám Terra grow od plagronu.Od přehození světla mi připadá že to konečně roste.Ta usporka 200w je tak na matky a na klony a ne na pořádný grow.Jak jsem dal 400w tak to jde vidět změny každý den.Už to asi nevydržím a zítra přepnu nakvět.Teď nastane ta práce to každý den všechno kontrolovat a ty hermouše vyhazovat.Můj tip je 4 hermouši,17 samic a jedna nepřežije to přesazení.Ještě musím natáhnout diamant folii,protože ten box je zevnitř šedý.Myslím že diamant bude lepší,no a když ho mám tak co sním.

Nevíte někdo jakou životnost má phytamin od plagronu.Já ho mám 13 měsíců a připadne mi že děsně smrdí.
Konečně mi jde zase net.
Dnes je to 14 dni 12/12.A zatím ani jeden hermáč.Jsem spokojen box je maximálně naplněný.Kontroluji to deně.Ale je to mazey ,kytky každý den vytáhnout,zkontrolovat a pak je naskládat dovnitř.Kytky mají tak 80cm.Doufám že to ještě poroste.Čekám víc.Zatím se holkám daří jen pár lístků u spodu žloutne ale to je v normě.

:bravo: :bravo: :bravo:
Už jsem jich vyhodil 8,přikládám foto jestli se pletu tak jsem vyhodil samice.Pletu se nebo ne?
U některých těch kulí bylo i 5.
RENE.2
Nepleteš se jasnej hermáč.
Nazdárek groweři.
Tak dnes po každodení kontrole,to vypadá už dobře.Mám ve skříni 15 ks. samic.Prozatím doufám že se to už nezhermí.Kytky mají skoro všechny něco kolem 110 cm.Rostou jak z vody.Jsem absolutně spokojeny.Přikládám foto z dneška.Je to 25 dní na 12/12.
Čus groweři.
Dneska je to 36 dní po přepnutí.Kytky začínají pěkně kynout.Zatím je kontroluji každy den a vypadá to v pohodě.Kytky hnojím z každou zálivkou 5ml terra bloom na 1l vody +2ml PK od plagronu na 1l vody.Zalívám obden.A kytky to snášejí v pohodě.

:leaf: :leaf: :leaf:
Čao všichni co to sledují.
Dnes 42 den květu.
Na tý jedný fotce je vidět dvě kytky,semínka ze stejný kytky a mají ůplně stejný podmínky a takový rozdíl.Ale jsem vcelku spokojen.
:winner: :winner:
Samulele
citace:
Původní příspěvek od mmaall
Už jsem jich vyhodil 8,přikládám foto jestli se pletu tak jsem vyhodil samice.Pletu se nebo ne?



Zdar tak ja tam vidim iba samcie kvety,pokial sa nemylim,takze to mozu byt kludne regular seeds :)
Inak vypada to krasne a zda sa ze budes za svoj pokus krasne odmeneny.Drzim palec a dojdi do zdarneho konca
Ještě nějaké info.Z těch 15 kytek jsou ještě 4 hermáči.Ale už je nevyhodím.Kontroluji to každý den a poslednich 5 dní na těch hermáčích ani jeden kvítek.No a když to tak vezmu tak asi z 50 semínek 11 samic a to není 100 procentní,může se totiž objevit nějaký kvíteček,někde kde ho neuvidím.U hermáčů je možné vše.A co jsem dal kámošovi, tak 6 kytiček a 6 samic.
Samulele
citace:
Původní příspěvek od mmaall
Ještě nějaké info.Z těch 15 kytek jsou ještě 4 hermáči.Ale už je nevyhodím.Kontroluji to každý den a poslednich 5 dní na těch hermáčích ani jeden kvítek.No a když to tak vezmu tak asi z 50 semínek 11 samic a to není 100 procentní,může se totiž objevit nějaký kvíteček,někde kde ho neuvidím.U hermáčů je možné vše.A co jsem dal kámošovi, tak 6 kytiček a 6 samic.


Aha takze tam nakoniec boli aj hermace tak to jo no... vsetko neuhlidas ale uz nejake velke skody asi nebudu.Toz dobre dojdi xD
Čao dnes hodím jen aktuálni foto z dneška:rasta: :rasta:
Dnes je to 46 den květu.Zalívám už jen odstátou vodou bez hnojek.A ubral jsem kytkám na sluníčku na 10 hodin světlo a 14 hodin tma.Začíná se to pěkně osypávat,některé vypadají jako by na nich byla námraza.
Zatím mi připadá že tam nejsou žádná semínka.Asi jsem to uhlídal a neoprcalo se to.Ale ještě je brzo na radost.Za 14 dní to skosím a uvidím.
52 den kvetení.Dnes jsem se pokusil o makro.
Foto jedné palice,pořád roste a roste.Škoda že na ní chybí krystaly jak na ostatních.
:hanged:
Vážení přátelé indor pěstování.
Dnes jsem ostříhal na kytičkách velké listy.Kytky jsou na květu 57 dní.A musím říct že toho nelituji.Na začátku mi někdo fandili a někteří psali že to je škoda energie.Ještě není ůplný konec ale vypadá to ok.Semínka tam nejsou,takže uhlídáno.Nic mi to neoprcalo i když tam pár hermáčů je.Kontroloval jsem to denně a když se na těch hermáčích objevila nějaká koule hned jsem ji ušmykl.Ještě jeden týden a skosím to. :jerk::bounce:
fiste
neni to náhoda.. http://grower.cz/forum/showthread.p...0450#post940450
Jestli se ti zase objevili hermouši tak nejspíš zase vlivem stresu..
Ahoj všichni.
Zítra to skosím,tak dnes nějaké krátké info o průběhu.
Růst 18/6 49 dní z toho 32 dní 200w cfl 17 dní 400w sodík
Květ 12/12 62 dní 400w sodík ,poslední 2 týdny 10/14
+2 dny tmy
celkem 113 dní
posledních 14 dni zalíváno jen vodou
Chce si někdo tipnout kolik toho bude?
Ještě chci poděkovat všem co to tu sledovali:rasta: :rasta: :rasta:
MDe_
93,7G suchého lahodného kouře :mutant:
outdoorista
tip 240g:smoker:
každopádně přeju víc........neni tu moc lidí co dělá pokusy,určitě ne na hermáčích,ale fandim každý věci a tímto jsem si také prošel,kolikrát ti lidi řeknou že je to zbytečný propalování elektřiny a zbytečná námaha,ale kolikrát to vyjde a je to paráda :)
jinak být tebou,tak nenechávám posledních 14 dní jen 10 hodin,připravíš se tím lehce o výnos,stačí když jim dáš těch 10 hodin světla posledních 5 dní,já rozhodně už nepoužívám zkracování periody,sám jsem si to odzkoušel na 4 rostlinách pod 250W a dvě rostliny s kratší periodou(10/14) měli téměř o 5g méně než ty s klasickou periodou(12/12),průměrně bylo na každé 35-40g...
A ty velké listy u hlavního stonku by jsi taky neměl takto rychle odebírat,přeci jenom jsou to hlavní listy se zásobárnou cukru,sic prosvítíš spodní palice,ale kytka pobírá světlo především listem (listy=plíce) ;)
toť vše k+ :D
HurricaneGeorge
270g
K+
Už to visí hlavou dolů.A suší se to (nemůžu se dočkat).
miguelx
250gé K+
Čao groweři.
Po dlohých večerech s nůžkami jsem to dotáhl do konce.Celkem je toho 105g.Vrchních i spodních palic.No těch spodních moc není.Byly to spíš hlavní palice(paličky).Ale jsem spokojený.Zhuluje to dobře a chuť gut.Nejblíž tipoval člen MDe.Má odemě k+.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma