Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
První grow - 125 CFL dual - Klikni zde pro originální téma
Warl0ck
uz to nelamej! pokud se ti nepali vrsky a nebo u nich nemas moc velikou teplotu, pokud mas teplotu. hod na ofuk svetla pc vetracek, kterej ti bude odvetravat a chladit prostredi okolo trubice, jenom uz to nelamej! max zatez vetev, at si trochu lehne, protoze na kwetu se kytka tolika nesoustredi na opravy, opraveju, to samo, ale odrazi se to na stagnaci kwetu celkove, mam to osobne vyzkousene, nekdy dokonce kytka tu nalomenou vetev na kwetu vyradi, proste ji necha umrit a vesele pokracuje, to se mi na rustu nikdy nestalo, na kwetu ji nekdy proste nechala bejt (kdyz jsem ji ublizil)..

OT (sry:)):
osobne po prepnutí už je nestresuji, bylo zde temat, ktere radili, ze mas stresovat kytku, treba propichovat stonek atd., ale pokud sis to osobne (a ted myslim vetsinu takovych pokusu) na nejakym vzorku, kterej by jsi mohl nasledne porovnat a dojit k nejakemu zaveru, sis to nevyzkousel, radeji s tim opatrneji

Jinak moc pekna prace, budes spooky s vysledkem a myslim, ze toto tema si zaslozi poradnou K+, bohuzel tak casto ji nedavam a musim se s nikym podelit:D..
mikael
Taky se přidávám k tomuto názoru Warl0cka, jinak to máš pěkné a kladné hodnocení je zde určitě na místě. Ať se daří a dojede ti to do zdárného konce!
Milanec
Tak .. lámal jsem dneska ještě, ale už se tomu teda vyhnu. Ale části, které jsem lámal v neděli, jsou už teď krásně zahojené a na jejich místě je poměrně silné koleno. A dělal jsem to na těch nejvyšších a nejsilnějších květech a stále mají oproti ostatním parádní náskok a nezdá se, že by zpomalovaly. Ale určitě máte pravdu, už toho lámání nechám. Hlavně si myslím, že teď už by opravdu neměly růst,.. :)
Warl0ck
no pockej jeste az ti zacnou poradne kwety, pak uz se kytka malo soustredi na opravy, jsi jeste pomerne na zacatku, takze ti to povyroste o to kvetenstvi, ten kwet bobtna a roste, ale ne nijak tragicky do vysky;).. ofukuj lampu a poradne od ni dostan teplo, aby ti nevadilo u vrsku (nepalilo je) a nech to klidne u lampy nebo to prehazej tak, aby jsi mel mensi kytky nebo vetve pod svetlem a ty vyssi dej stranou, truhliky urcite nejak pootocit jdou, ne?? to svetlo ma taky urcite svuj efektivni dosah a stiny od listu a vetvicek, tomu se stejne nevyhnes..
Milanec
Jelikož mám CFLko, tak můžu mít světlo klidně 3 - 5 cm od vršků a všechno je ok :) Truhlíky pootočit nejdou, je to tam napěchovaný tak tak :)
Milanec
Update bude trošku později. Na koleji se chystá inventura majetku, tudíž přemýšlím, kam ukryji svou floru. Musíme tu mít hlavně co největší bordel, aby moc nekoukali, kde co je :D Hlavně ta totálně zdemolovaná pěstební skříňka... chjo
Milanec
Update posouvám zase, protože jsem debil zapomněl foťák. Ale objevil se mi na jedné kytce ošklivý problém - zrovna na té nejlepší kytce. Kvalita nic moc, protože venku už není světlo, na kterém by se dalo dobře fotit. Každopádně prosím mrkněte, co se to mohlo stát - parazity jsem nenašel, hnojením to není, protože by se to mělo projevit i na jiných kytkách, spálené taky, protože by se to mělo projevit i na dalších kytkách... tak já nevím.
Milanec
Pro jistotu jsem všechny hnusné listy otrhal - jinak upozorňuji - všechny poškozené listy rostou z květů, nejsou suché, jen jsou ... divné. Paličky jsou parádní, pěkně bobtnají.
Milanec
Další foto. Jinak hnojím 2x týdně Alga Bloomem a Phytaminem. Jinak klasicky cocos AB do každé zálivky.
Milanec
A jinak jsem byl na cannafestu v Praze a musím říct, parádní akce a parádní lidi. Znalost angličtiny se hrozně hodila, kde jste si pokecali, tam jste něco dostali a jelikož jsme tam byli dva, tak tohle všechno jsme si přinesli:
McHrib
phitamin sa v kvete uz nestrieka kedze nepouzivas enzymi tak to bude problem bud v zasolenom substrate sprav dokladny preplach alebo vplyvom zleho ph neberu ziviny co potrebuju sprav preplach s upravenym ph a urco sa to zlepsi
Milanec
Mě se zdá právě divné to, že kdyby byl zasolený substrát, tak jelikož mám tu zasaženou rostlinu ve stejném truhlíku, jako rostlinu, která je o dost menší a slabší a zalévám je stejnou zálivkou, tak by se to mělo projevit na obou rostlinách. Takhle by musela být zasolená jen polovina truhlíku, což mi přijde divné. Ph jsem měřil a je pořád mezi 6 - 7 (lakmusové papírky), tudíž zde bych problém nehledal. Určitě to teda zkusím propláchnout, jak si říkal.
Na druhou stranu, jsem kytky před odjezdem zalil neodstátou vodou z kohoutku, což jim možná dalo zabrat, ale ... jako předtím, mělo by se to projevit na všech a ne jen na jedné, natož té nejsilnější. Zkusím to ale zítra teda pročistit :) Díky moc za radu.

PS:
Phytamin a alga bloom dávám do zálivky jednou za 4 dny - 5ml/l

Kacer436
Vyzerá to pekne dúfam že sa ti to podarí dotiahnut do konca. :)
Milanec
Tak .. čas na pausu od učení a jak jinak, než rychlým updatem. Musíte uznat, že na to, že je to 35. den od přepnutí a jedu po prachbídnou, ovšem pro mé poměry zcela dostačující, 125 Wattovou úsporkou, která je navíc dual - tudíž Red a Blue spektra nepojedou na 125 ale tak půl/půl cca, je to moc pěkný průběžný výsledek.
Milanec
Další ...
Milanec
A pohled na zahrádku. Příští týden to vyfotím pořádným foťákem. Ale upozorňuju na fakt, že to co tu vidíte, jsou vesměs 2 dobré kytky. Zbylé tři neměly tolik světla a jsou o poznání menší a paličky jsou na tvrdo 2 týdny za těma výš.
McHrib
nestrihaj uz dalsie listy nechaj ju nech sa zas rozbehne
Milanec
Jasný, já jen stříhal ty "něčím poškozené listy" :) Snad už se přestanou objevovat, ačkoli zůstane záhadou příčina :)
Milanec
Tak sem přidávám konečně kolekci z lepšího foťáku. Jako ... 3 kytky jsou docela dobrý teda, ale 2 jsou hodně zanedbané. Měl jsem opravdu málo prostoru a 3 kytky se jakoby převalily přes ostatní a sosaj světlo, co jim síly stačí.
Milanec
Dneska zbývá cca 30 dní do kosy.
Milanec
Všechny kytky jsou ve spodní třetině (+/-) dokonale oholil.
Milanec
Udělal jsem spoustu chyb a snad se jich příště vyvaruji. Je to docela bída tyhle dvě, snad z nich aspoň 5, 6 g dohromady bude.
Milanec
A všude na threadech vídám fotky hnojek, tak si sem hodím jednu do rodinného alba, ať vidíte, s čím vlastně pracuji. Nově mi po cannafestu přibylo do zálivek toto:

• Bud Candy - obsahuje cukry pro roslinu a má krom krutopřísných hustopalic zlepšovat i chuť
  • B-52 - spousta B-vitamínů pro rostlinu
  • Bio Booster - toho monstra se dává 1ml/l. Prý to stačí v květové fázi od 5. týdne podávat se základní AB výživou pro kokos pro maximální výsledek a nic jiného krom toho... ale tak co bych to byl za pěstitele, kdybych kytkám odepřel to, na to byly zvyklé.
  • OverDrive - jak je z názvu patrno, má to být ass-bud-kicker, aneb další super husto-démon paličobobtnák. Má se dávat týden před flushem.

No a tohle všechno jim teda dávám. Omezil jsem teda trošku dávky a klesl pod doporučená množství, abych půdu moc nesolil, ale vynahrazuju to rozmanitostí hnojiv, čímž si myslím, že bude dosaženo značného pokrytí požadovaných látek. Co myslíte ?:)

bryndza
ako to vyzera ?
citace:
Původní příspěvek od bryndza
ako to vyzera ?

Taky jsem zvědavej, sleduju od začátku.
Milanec
V neděli, nejpozději v pondělí, bude update :) Omlouvám se, nemám teď vůbec čas. Navíc jsem to přehnojil, já trouba a kytky dostali hroznej čoud a je mi hanba to prezentovat. Zůstaňte s námi! ;)
Milanec
Tak omlouvám se takový delay, ale škola je škola. Kytky jsem teď zaléval vodou a jednou jsem je pořádně propláchl, protože jsem je opravdu slušně přehnojil. Nyní zálivku dělám z Kokosu AB(4ml/l) a Bio Boosteru(1ml/l). Jednou týdně měním Bio Booster za Alga Bloom (4ml/l) a sem tam přidávám Bud Candy (2ml/l) a B-52 vitamíny (1-2ml/l).
Milanec
Kosa se bude konat asi 23.12. Pak to tu budu muset nechat schované na sušení bez dozoru, což mě dost děsí v případě, že by to začalo plesnivět.
Milanec
Paličky jsou hezké. Nevím jaký vliv na mě mělo přehnojení, ale sere mě to hodně, protože jsem určitě zkazil bobtnání :-/ Jasný, chybama se člověk učí - ale to je hrozná výmluva - byl jsem hrrr, hodně hnojiv a ... no comment no :)
gravedigger
mě se to povedlo taky trochu přestřelit a chytlo to trochu jedno Apollo...njn nejni to o dávkách hnojiv ale hlavně o genetice :) jinak to máš v celku ok :)
Milanec
To je tak za tři, ne?:D
woytishek
citace:
Původní příspěvek od Milanec
Paličky jsou hezké. Nevím jaký vliv na mě mělo přehnojení, ale sere mě to hodně, protože jsem určitě zkazil bobtnání :-/ Jasný, chybama se člověk učí - ale to je hrozná výmluva - byl jsem hrrr, hodně hnojiv a ... no comment no :)

Opravdu si myslíš, že jsi přehnojením zkazil bobtnání? Dle mě by ti ta kytka ukázala, že jsi ji přehnojil, ale bobtnání je určitě genetický a taky záleží na světle.
Milanec
citace:
Původní příspěvek od woytishek

Opravdu si myslíš, že jsi přehnojením zkazil bobtnání? Dle mě by ti ta kytka ukázala, že jsi ji přehnojil, ale bobtnání je určitě genetický a taky záleží na světle.

Asi máš pravdu. Tady už mě omezuje hlavně to, že mám úsporku, sodík 200W by s tím pořádně zamával :)
woytishek
citace:

Asi máš pravdu. Tady už mě omezuje hlavně to, že mám úsporku, sodík 200W by s tím pořádně zamával :)

JJ jedu pod úsporkou už potřetí a příště už jedu sodu. Na tom výnosu a tvrdosti palic je to fakt znát.
Milanec
No, jelikož jsem jí koupil, je nová a na koleji máme elektroměr, tak je to pro mě jasná volba. Úsporka je úsporka. Během růstové fáze poskytuje lepší světlo pro kytku než Sodárium a nežere tolik proudu a netopí. Ale abych příště lépe využil to světlo, tak udělám vertikální ScroG, stínítko je super, ale i tak je moc ztrátové.
Milanec
Jenom informuji, že dnes začíná flush :) Aneb přesně 2 týdny do kosy. Tenhle týden budou tedy dostávat čistou vodu s Overdrive (od firmy Advanced Nutrients - Kanadská firma, byly na cannafestu, super lidi) a týden na to final solution. Poslední dva dny to vidím na tmu.

PS: A samozřejmě, že dneska otrhám všechny listy :)
Mr.Nobody
čau vypadá to slibně jak daleko držíš vršky od lampy?
Proč stříhat všechny lupeně sou určo ještě narvaný živinama , který můžou ještě hezky napumpovat paldy :)
Milanec
Zdarec, díky :)
Nejblíž co jsou, tak je to cca 1 - 2 cm. S těmi listy je to dilema, .. někdo stříhá a někdo ne.. a já vlastně nevím co teda udělat :D
Mr.Nobody
Radši to nehol...Jestli ti moc stíní , tak je prej v poho to uvázat ke stonku
citace:
Zdarec, díky :)
Nejblíž co jsou, tak je to cca 1 - 2 cm. S těmi listy je to dilema, .. někdo stříhá a někdo ne.. a já vlastně nevím co teda udělat :D

Čau!
Tak to jenom sestřihni, jen ty cípy, jako by sis ustříh dva články na prstech (představ si ruku jako list).
Ať to kvete!
Milanec
Ok, zkrátím to :)
Info:
Jinak jedu celou dobu bez pachového filtru. Dveře na chodbu protahují fest, ale nic cítit není. I v samotné místnosti je to naprosto v pohodě, pokud je pootevřené okno na větrání, pokud ne, tak akorát jemně načichne třeba oblečení. Nejvíc to schytal ručník, ten voní jak přepravka :D
Milanec
Zdravím pánové, pro Ty, kteří sledují můj thread tu mám exkluzivní fotečku ;) Jde vidět, že se pomalu chýlíme ke konci našeho pěstu. Zbývá mi 9 dní podle plánovaného harmonogramu. Některé blizny (to bílé co čouhá z květů) na některých květinách hnědne, ale na té největší stále ne, tam jsou všechny krásně bílé. Každopádně jsem si udělal fotku z mikroskopu a podle zabarvení trichodomů (cca :D ) to vypadá, že už začínají pomalu "milkovatět". Co si myslíte vy?:)
gravedigger
pic, trichrom :D jo pomalu to začíná mlíkovatět...
Milanec
ááách .. trichom :D Děkuji ... taky jsem se dozvěděl, že ty blizny nejsou blizny ale pestíky :D
Milanec
Tak dámy a pánové... 22.12. 2010, po 62 dnech od přepnutí přiběhla zelená smrtka a všechny kytky pokosila, vyfotila a dala sušit. Přihazuji fota a až to usuším, hodím sem report, kolik tun toho bylo a jak to zkuřuje.
Milanec
Next
Milanec
Next
Milanec
A ostříháno
Milanec
Vše, otříháno
Milanec
Pověste ho vejš, ať se houpá,...
Stunt
hezkej dárek pro stromeček :)
Milanec
Nuže.... po zvážení plodů přidávám předposlední příspěvek, který se bude týkat hmotnosti výsledného produktu: 5 kytek po 27, 10, 10, 7 a 3 gramech voňavého a pryskyřicí pocukrovaného modelu nám dává dohromady konečných 57 GRAMŮ. Jsem spokojen, ale spíše jsem tímto vyzván na další pěst, který bych rád pod stejnou zářivkou roztahal na 4x30 gramů. Toť má výzva pro další pěst. Pěstu Zdar!
mrakoplas
Ahoj,
moc pěkně zpracovanej grow, na CFL podařený pálky ty malý chyby vychytáš a další kola budou jen lepší a lepší a bude i nějakej smoke report :) ?
Jinak nevíš gramáž jednotlivejch čísel?
Milanec
Čaues, určitě bude smoke report, jen teď není čas :) A ty gramáže jednotlivých čísel nevím :( Pro příště to určitě zajistím ;)
Stunt
příště bych možná zkusil Belladonu krásně se větví je nizká a má dobry výnos a když budeš hodně trénovat kytky tak to bude ještě lepší Growu zdar
Milanec
Tak smoke report: Vůně po rozdrcení je taková citrusová, jinak ten model vůbec nesmrdí. Kouř neškrábe, ale také nemá nějakou výraznou chuť - možná trošku zemitá. Je to hodně high.. žádný výpeky, ačkoliv jenom pařím na kompu, hraju na kytaru nebo čučím na film, ale opravdu to není uzemňovač. Dělali jsme si domácí hašíšek - přes dámskou punčochu vyklepat cukr, zabalit do alobalu, na minutku do vařící vody, slisovat, zapálit. Parádní high, vůbec se mi nechtělo spát, chuť kouře byla výborná - hodně mentolová :) Stav vydrží hezky dlouho.
gravedigger
tak ať chutná :)
luky19
peknej grow,hele můžeš nák porobnejš napsat tu výrobu hašiše přes tu punčochu.. ? :) předem dík ;)
Stunt
když budeš hledat najdeš to tady Groweru
Milanec
Nadrtíš co chceš - listy nebo palice (z palic je to lepší, protože z toho nepadá tolik drtě z listí, který totálně bortí kvalitu haše), vzal jsem kobercovou pásku(ale můžeš vzít cokoliv v odpovídajícím tvaru), zespoda přetáhl punčochu (dámské punčochy za 6 Kč asi), napneš ji a udělá to takové pěkné sítko. Dáš tam obsah + já tam dával drobný mince, aby tomu trošku pomohly a pak klepeš, třeseš, .. prostě aby se Ti sypal ten cukřík na nějaký lesklý podklad. Potom to zabalíš do alobalu ten cukr - a hodíš na minutku do vroucí vody. Když to navlhne, tak to nevadí, ale ať Ti obsah nevyplave ven. Pak to vyndáš, stlačíš, rozbalíš a můžeš s tím dělat co chceš. Ještě to dál třeba lisovat... :) Takhle jsem o dělal já a je to parádní substance :D
gravedigger
Zajímavé;-) možná to zkusim;-)
Freshman
Moc pekny chlape :) a urcite zaslouzena K plus:)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma