Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Skleníček 2010 - Klikni zde pro originální téma
Carcoolka
.
asi_sem_moc
Pěkný home made foliáček.. :) Hezké kytky, ze semínka?? Podobnou mám doma, mýsto foliáku střešní okno.. :D No name semínko, ale paličky jsou krásny... :) Ať chutná ;)
Carcoolka
Jojo ze semínek všechny. Taky no name to sem mela doma v krabičce asi tak rok a f poho vyrostly :). Skleniček jéééé díky ale větr ke konci zabodoval a potrhal jednu celou stranu , ale tak slunicka us moc neni tak to ani tak nevadí . Zaleni zdar :)
asi_sem_moc
No jo, to počasí teď stojí za ****, snad to bude příští rok lepší.. :)
Carcoolka
A tady je skleník po větru co u nás byl,hehe teď je to venku no,ale tak sluníčka není mhoho,takže si myslím že je to fuk. :)
Carcoolka
Zdravím. Rozhodl sem se to tu trošku oživit.
Tak sadil sem do běžné zeminy co sem naryl v humě,dal sem ji do kanystrů a zasel mé holky. Odrůdu bohužel nevím,semena sem měl z minulého roku co sem dostal a nebo co sem měl v šiškách sem si odložil a letos zasel. Asi z 8 semen nakličilo 7 a vykvetlo 6 kytek. Hnojil sem pouze od květu a to krystalonem na plod,což se na příští rok chystám změnit a nakoupim pořádné hnojky,protože krystalon je SH.T. Tak a nějake fota ... První vám představím kytku co byla před foliakem,jednou zaštíplá,trošku prclá :) ,vůně ganja nic výrazného,možná trošku slaďounký nádech,chuť kyselá,aš mi to někdy opravdu nechutnalo,to asi ten krystalon,na tuto kyti sem ho valil víc než na jíné,zhulovalo to pekne po bongu jak paprika vypálený,veselý akorát pálo mezi lidi :). Sklizeno cca. 36g sucheho,všcho zhuleno :)
Carcoolka
:)
Carcoolka
Tak a nyní nějaký fialový zmetek co mi dal kámoš malou kytku,nakonec se z toho vyklubal nejaky shaman bych řekl,nevím. Vůně pronikavě ovocná,aromatická,chuť zeminová,fakt že cítíte hlinu kdyš to taháte,zhulenost uzemňující,vyděšenost,schýza,hukot v hlavě,psycho v tělě :) i v malých dávkách,kouřil sem to jen doma v klidu sám,opravdu nevhodné do společnosti. Žně této kytky daly cca.28 g suchého. Všechno zhuleno :)
Carcoolka
Pak sem tu měl takou od začátku zaostávající kytku,ale nabobtnala ke konci pěkně. Jednou zaštíplá. Voněla po skanku,pocukrovaná byla taky hezky. Chuť nebyla nic moc,až mě to zklamalo,ale v mžiku ukázala co v ní je,po dvou prdech zpalovák jak pes. V malém množství stavy veselé,vhodné mezi lidi,ale ve větších dávkách uzemňovák,total error :D Sklizeno cca.15g sucheho :D
Carcoolka
Eště pár té samé ...
Carcoolka
Tak a poslední :D total mordor shit :(. 4 kytky v 1 kanistru,od začátku rostli divně,voněli pěkně po ovoci nebo tak něco. Ale,chuť NAPROSTO HNUSNÁ,nezkuřovalo to ani po špeku :D, sklizeno cca. 30g suchého ,tak sem z toho udělal čtvrt litra mléka. A ejhle,mléko fakalo pěkně,fakt paráda,takže nakonec poťešila taky :) Tak jo,to byl muj OUT/FOLIAK :D . Zatím čau.
Carcoolka
Fotky suchého opravdu nemám,nefotil sem sušinu,nebyl čas! :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma