Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
druhe aero 10chronic10jack - Klikni zde pro originální téma
Takže po dlouhý době,to zase rozjedu konečně.Doufam že mě to nepřeroste přes hlavu jak posledně bíla vdovka.
Takže neco jsem nafotil je to foceny telefonam,tak snad to nebude na brejle he he.Vše je fem...,Vybral jsem ty nejsilnější.Jinak dal jsem vyklíčit třicet semen a jen dvě nepraskli.Genetyka je od Buldog seeds a modeli chronic a jack herer.Asi budu muset přikupiti silnejší odtah,na přítah mam silneší větrak.Skřin je potom docela nafoukla a smrad by šel ven a to nechci,hlavně kuli těm supum šmíráckejm sousedskejm:-):shooter:
Hnojky od AH:Grow,Micro,Bloom.Doplnky:Root stimulator,Enzimes+,a na květ Bloom axcellarator.
Tři fotečky z prvního kola,white widow.Štve mě že jsem ji nenechal uplně dozrát,ale chutnala krásně.Jak kdybych hulil smrček:-D:-D
A další tejden je zanama,kytí jsou o nákej ten kousek zas silnější.Musel jsem jim zakroutit krkem,pač stonky byly docela vytahlý.Takže jsem je optočil kolem špejle he.Větrání uš jsem pořešil,přehodil jsem akorát ventilatory.Menší na přítah a vjetší bude nasávat,tu nádhernou vuni v boxu.Hnojení:grow bloom micro,root stimulator,a taky davam ob jeden kybl enzimes.EC držim od začatku na 0,8 a PH se drží okolo 5,6-6,0.
WERD
jaký máš světlo?ty klipsny hoď dolu ať se to třepotá.ty špejle asi nebude ideální..lepší to držet na začátku kousek od lampy třeba trubicema/usporkama aby se to netáhlo za metr vysokým sodíkem kvůli teplotě
Čus Werde,svítím na ne čtyřkylem.A nakvět jim budu ještě víc zatápět,chci tam dát 600w.Tak snad to bude pěkny,jesli to neposeru.Ty klipsny jsem hodil dolu,je to lepšejší víc se houpou....Děkance kámo.
los phoutous
WERD
koukám že se FIM moc nepovedl:Dale aspoň ti krásně ztloustli stonky...jen ty listy na prvním foto vypadaj něják divně:D
Čus trošku mě ujela ruka he he,přitom zaštípování.
Čusík busík jde to zatím skvěle,kdybych měl řezy asi byto jelo rychlejc no ale kdo si počká ten se dočká:-D

EC:0,85
Ph:5,7-6
Jen doufám že to stihnu přepnout včas....
Čus takže,mé obavi oto že mě kytí přerostou se nenaplnili.Měl jsem fobii z prvního kola,jenže předtim to byla sativa.A ted mam indyku ktera se sekla na dvaceti centakách.....tak jsem to rovnou přepnul na 12/12 KONEČNĚ....už to krasne voní a to nemaj ješte pořádny šišky:winner:

2-12/12
EC:0,9
PH:5,6-6,1
Teplo v boxu den23 noc22
vlhkost okolo padesáti dvakrat zaden je postříkam vodou z rosprašovače
hnojky:1,2,3:enzimes+,bloom akcellator



Solil bych jim klidne víc ale mam strach.Snad jim to zatim bude stačit:beer:
7-12/12
Čus tak náký upload...roste to jak zvody.Udál jsem spodní prostřich,a i náke listi jsem zastřihnul kuli světlu.Nák se holkám nechce baštit,od doby jak jsem je přepnul na 12/12.solim jim pořad 0,9 a skočí to na 0,97.Snad to neni takovej problém ale projistotu jim ted dám,kyblíček čisté vody,se špetkou bloom axc.

PH:5,5-6
vlhkost45 dal jsem pryč zvlhčovačku:obavi s plísně snad to zvladnou:popcorn:
A o víkendu jim tam hodim,již tady zminované šestikýlko.Nechci videt najaře ten doplatek za elektriku....:banned:
Padavan G
Jen se chci zeptat kdy budeš zvedat EC, já ho jel zezačátku nějakejch 1,5 a zjistil sem že mi to vůbec nejelo. Teďka jsem v 3. tydnu květu a mám tam 1,35 a vejš asi nepujdu. ba naopak. jinak hezkej set...
Zdarec G no juknul jsem se tady do fora,na pár typanu co jeli aerošku,i natebe máš to good.....Já asi přes EC:1 nepudu,zatim jim solim 0,9 a šplhne mě to trochu nahoru......Řeknou si oto samy,taky záleží hodně na pheno.Když jsem kupoval tadyctu aerošku,v příručce mladých svištu psali.Že i velkých výsledku se da docílit tím,když se jim nebude tolik nakládat.......:driver:
Padavan G
citace:
Původní příspěvek od zubáč222
Zdarec G no juknul jsem se tady do fora,na pár typanu co jeli aerošku,i natebe máš to good.....Já asi přes EC:1 nepudu,zatim jim solim 0,9 a šplhne mě to trochu nahoru......Řeknou si oto samy,taky záleží hodně na pheno.Když jsem kupoval tadyctu aerošku,v příručce mladých svištu psali.Že i velkých výsledku se da docílit tím,když se jim nebude tolik nakládat.......:driver:

zdar,
taky si myslím že to EC nemusí bejt tak vysoký, zezačátku jsem to dost solil a vidím že to je chyba. Strašně se těším na nové kolo a to už snad bude paráda a pojede to jinak...
18 den na 12/12 a jeste to nekvete kuva:baseball:
mikael
Zajímavé, že to ještě nekvete. Asi jsou rostlinky moc mladé a nejsou připravené na květ,ale to příjde samo uvidíš začnou kvést. Jinak moc pěkné,ať se ti daří! Sleduji.
Padavan G
tyjo kdyby mi po 18 dnech eště nekvetli tak bych zase strávil den na G hledáním proč...
Ja asi delam neco špatně,protože minulí kolo jsem měl ten samej problém.No ale malí blizničky na nekterych místech jsou,tak si stim lámat hlavu nebudu....už to snad začne:baby:
Darkness
Nemáš nějaký problém ve spínačkách? U těch mechanickejch stačí zavadit o přepínač a může to valit nonstop... Něco podobného se mi stalo na růstu...
Čusík busík.....no ten přechod z rustu na květ,je strašně pomalej.Nevim čím to je...na regulaci používám peháčko do akvárka,no možna to bude tím.Na druhou stranu kytí se vytáhli na krásných 50-60cm.Jinak dal jsem jim dovnitř sítku,ta jim pomuže držet šištičky nahoře :)
PH-5,5-6,0
EC-0,85
Teplo noc-22 den23
Vlhkost-65%
S tim šestikylem ješte chvilku počkám
30-12/12
Čus tak konečně už tam jsou malý pálky,na třicáty den 12/12 je to fakt bída.Mnoo....než je seknu tak nebudu čučet na dny kdy seknout,mrknu se jim pěkně na zbarvení chloupkú a nejen nato.I flushing musim včas vyhmátnout....
Mrsknul jsem do Boxíku 600w tak uvidíme
Dneska příde konečně PK 13-14 od HESI....tak doufám že to snad holky ješte stihnou roztančit:dance:
PH-líta docela dolu ale snažim se ho držet 5,3-5,9
EC-0,80-0,95
vlhkost-65%
WERD
no na 30tej den ECčko pod 1 je docela hladovka ne?no těžko říct proč si tak dávaj na čas...ale třeba to bude stát za to
Jamess
Fakt zajímavý, jediný co mě napadá, tak jestli sem ti dobře rozuměl tak si je ve 20cm šmiknul a hned přepl na květ? To by za tím trochu mohlo býtt.... Jinak tyhle geny právě asi nebudou moc indica - jak sis myslel:-)
Zdarec ve spolek,nejprve bych vám všem chtěl poděkovat za k+.Fakt si toho vážim....mno a dal jsem na vaše rady a ecko,jsem zvednul.EC pod jednou je fakt malo.Jinak docela me štve že se kytky zas tak vyšvihly nahoru.Aš pojedu další kolo tak bych chtel jet pořádnou indiku,a hlavně ji chci jet z řízkú.Snad mě to další kolo už víde kak jak chci!Na druhou stranu jsem rád,že aspon ted v ty skříni neco mám.
ECko-1,1-1,2
PH-5,5-6,0
Vlhkost-60
hnojky:2,3-bloom axc. enzimes+ vše podle navodu a PK-6ml na 10litru
Lahodička....holky vychlastaj přes deset litru deně he,co stou veškerou vodou dělaj:bath:
ECko-1,3
PH-stejne
vlhkost-65%
los phoutous....
43-12/12
Pic groweři,tak jsem tady s dalším set-upem.Kití si náramě lebedí,co mě dělá starosti tak je to teplota.Začína mrznout a ve skříni přes den je nákých21°C.A noc jsem si načasoval tak debylně že,ve tři hodiny vstanu a musim přivírat okno a zapínat víc topení.Jinak by v ty tmě umrzli,nu ale co.....když oni jsou tak strašně nádherný:leaf:
EC-1,30 Skoušel jsem ECko na 1,40 a u dvou kytí jsem našel spaleny listy
PH:5,5-6,0
Vlhkost:50%
teplo:den-21°C,noc-22,23°C
Čus typani potřeboval bych radu ohledně flušingu,mam to na květu 48 den.U tech modelu bylo napsáno,že se sklízejí okolo osmého týdne to je nákých 56 dní.Chtel bych flušovat tak deset dní,aby ty všechny hnojky byly tam kde mají být....tak nevim jestli začít ted nebo aš dýl
48-12/12
mikael
Začít Flushovat můžeš hned. Vypadá to hezky K4U a ať se daří!
Machoman
Dobrá anketa:D Nechceš to nejak upravit?

Ale když jsem to od začatku projel,tak mi to přijde jako genetika uplne k hovnu,nebo špatná perioda na začatku kvetu.Ale zase jsi psal,že poslední kolo bylo stejny,ta WW byla z jaké seedbanky?
Pic smazal bych to ale nevim jak,ješte tady tak trochu bloudim:-).Taky si myslim že ta genetika od bulldogu je nic moc.Ta ww byla od White Label Seeds ale u toho prvního growu vim čim to bylo.Občas jsem tam lezl když měli zhasnuto a rosvícel jsem si lampičku abych tu nadheru moh nafotit.Jelikož jsem měl novej tel.... s 5.0megapix. fotákem.Ja vim udál jsem píčovinu,ja jsem nevjeděl že ta tmice musí bejt uplná.Tadydle u toho druhyho roundu uš jsem si tu lampyčku rači nerosvítil.....
Mikael:bravo: dík moc
třetí dník flushování...:titanic:
56-12/12
Pic tak dneska je to sedmej den co jsou na očistě.V patek zhasnu na dva dny a pak se mužou tešit he.Celkově stadyctím gowem jsem spokojenej,výnos bude asi slapší ale nadherně vonej a jsou krasně třpytiví.
Tak dnes konečně vytoužená kosa,po necelích dvou tydnech na fluši.Kvalita fotek je nic moc,příští koleso to určo napravim.Ješte dohodim sušenky:babovka:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma