Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
delka kabelu - Klikni zde pro originální téma
Jaffata
zdravim.potreboval bych poradit s maximalni delkou kabelu od predradniku ke 400w vybojce....nekde sem tu cet ,ze sestikilo ma snad max.2metry...na predradniku zadnou kotu nemam... a jinak co by se vlastne stalo kdyz by ten kabel byl moc dlouhej??
no to zalezi na typu predradniku. jestli mas GIB tak ten ma 2m pro MH vybojky a 20m u HPS vybojky;) pokud nemas enajky stary predradnik tak by to melo byt podobne
je to na něm většinou nakreslený a jak píše kus hoven to je asi u všech. No a čím delší kabel tak tím větší ztráta na druhym konci.
Jaffata
mam ELT predradnik...je na nem nakresleny jak zapojit vybojku, ale to je vsechno...a mam jen sodik takze to nebudu resit protoze delsi jak 2,5 metru ten kabel nebude..diky za rady:)
prashiwa
ano nao taky sem zazil v praxi kdy skracuju kabl od vybojky po20 cm a az na 2m. to konecne startuje.cet sem tu ze hraje roli i tltouska kablu a jeho prechodovy odpor.skousel sem vymneit okolo komplet vse a nakonec to byl dlouhy kabl tkaze to je jiste ono.i kdyz najdete onu hranici '2m tak si mysim ze start vybojky neni rychly coz opet nici vybojku.vidim ji ocima semtam blikat.videl sem jak stari groweri davali starter az ke stinitku ted uz chapu porc.ja vsak poridim lumatek uz jen proto ze zadny jiny predradnik nevstoupil technologicky do thohoto stoleti spolecne s vybojkama,takze je to myslim jasne LUMATEK NXE.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma