Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zastyvení růstu po dvou týdnech - Klikni zde pro originální téma
vriter@cz
HELP
Zystavil se mi růst kytek. Nevim co s tim. Nechcou se mi ani pohnout. HELP Hnojím a pravidelně zalívám. Porad te mi někdo co s něma je. :rolleyes:
Gargamel
Napis neco vic o tom jak svitis jak dlouho,odrudu,výšku a tak neco nebo to prepni na kvet oni jeste vyrostou jednou tolik
vriter@cz
Právě že nemam žádnou pěstirnu nechavam to na pospas dennímu světlu.
chobot
Jesli to mas na dennim svetle tak se moc nediv, vzhledem k tomu, ze ted v prosinci sviti slunce asi 9 hodin denne a este dost slabe.
Je dost mozny, ze ti uz zacnou kvist, docela by mne zajimalo jak dopadnou kytky za takhle nepriznivych svetelnych podminek. Obvavam se, ze na huleni to asi moc nebude.

Takle maly kytky (zvlast pod tak spatnym svelem) skoro nezerou - prehnojis to! Taky bacha na preliti.

Jak jsou vysoky a kolik maj pater?

chobot
vriter@cz
Dik za radu. Zas az tak ochuzene o svetlo nejsou. Mam je na stole a vecer jak sedim u pc tak na ne svitim svetlem.
chobot
No, i kdyz v tom pokoji obcas svitis, porad je to pro ne malo svetla - potrebuji ho dost. Proc myslis, ze lidi investuji takovy prachy do sodikovek a jinych svitidel, pro srandu se to nedela. Uvidis sam.

Jesli ti na nich aspon malinko zalezi, tak nad ne poves aspon jednu sporivku a 18 hodin denne jim prisvecuj. Pride te to na dve stovky a pomuze to fakt hodne, i kdyz to furt k huleni moc nebude.

chobot
vriter@cz
Problem je v tom ze ja nemam takove moznosti jako vy. Mit doma pestirnu a podobne. Musim se spokojit s tim co mam prozatim. Pestuju poprve takze jsem zacatecnik. Chci pres zimu nasbirat nejake skusenosti.
chobot
No, delej jak myslis. Nemluvil sem o zadny pestirne, ale o jedny usporny zarovce 22W, kterou si muzes nasroubovat do stolni lampicky. Ale jesli ti to prijde moc narocny, tak si pockej na jaro az bude vic svetla.

Jenom se ale nediv, ze ti to za soucasnych podminek neroste.

chobot
vriter@cz
OK dik za radu. Jako do lampy by to slo. :D:
X.O.F.
To sem rád, že nejsem sám, kdo něco podobnýho zkouší. Myslíš chobote, že to půjde i s obyčejnou 60W žárovkou? (A má to vůbec cenu? :confused: )

[Edited by X.O.F. on 08-12-2002 at 02:43 PM]
vriter@cz
Ja mam 80w zarovku a myslim si zeje to dost malo. Tak nevim.
Sany
myslím že i úsporka je na dvě věci .... kiti potřebuje hodně světla a to ti úsporka nedá
vriter@cz
Ja mam zatim 80w zarovku. Nevim jestli je usporna, ale chci se nechat prekvapit co to udela.
chobot
Obycejna zarovka je uplne nahovno - podle me je to skoro jak nesvitit vubec. Usporna zarovka (to znamena takova ta zamotana zarivka co se tvari jako normalni zarovka a min zere), je podstatne lepsi, protoze je to vlastne mala zarivka. Je potreba ji dat hodne blizko ke kytce - 5 cm. Kouknete se do galerie, je tam par prispevku od lidi co pod tim pestujou.

Sany: Usporka samozrejme nijak uzasna neni, vysledny huleni je asi dost na houby, ale aspon pod ni kyti prezijou.

chobot
vriter@cz
Mam ji tak pul metru od kytky. Zatim jeste nevim jak bych umistil 5 cm nad ni. Zajimylo by mne proc si myslis ze je lepsi ji mit az tak blizko. To je prece jedno jestli ji mam vyse nebo nize ne??? Svetlo vydyvy stejne. Tam nezalezi na tom jak sviti. Sviti prece porad stejne. :bounce:
chobot
Samozrejme, ze to zatracene zalezi na tom jak mas zarovku daleko od kytky. Podstatny je svetelny vykon na jednotku plochy, ktery klesa s druhou mocninou vzdalenosti. Mozna kdybys chvili hledal,
nemusel by ses tolik ptat a tvejm kytkam by to taky prospelo.

Nicmene pokud mas obycejnou zaroku (coz mas, kdyz je to 80W) a ne tu uspornou zarovku-zarivku tak ji zas tak blizko nedavej, protoze moc topi. Osobne bych ti doporucil obycejnou zarovkou nesvitit vubec, je to jen plejtvani elektrinou.

vriter@cz
Ted jsem sehnal 150w halogenku. Jak daleko bys poradil ji dat od kytek. Dost tak hreje.
CarloSSS
150W Halogen mám taky, ale to je na PRD!!!...S.P.E.C.T.R.U.M...!!!
UVIDÍŠ SÁM, ALE POŘÁD LEPŠÍ NEŽ 80W žárovka!!!hodně štěstí!!!
zatial čest
CarloSSS
nevadí mi že špáráš!!!dostal jsem se tam asi tak že jsem si dal brčko Mazaru od kamaráda (teď sklidil) a šel jsem uklízet do práce...místo toho už 3h sedím u compu a zasekl jsem se na GROWERU!!!jsem TAK na kashi, že sem se fakt nedíval, kdy to bylo!!!ALE neva....když nad tím tak pžemýšlím TAK a ni nevím jak sem se tady dostal a ani kde jsem všude byl takže se nad tím nebudu pozastavovat a du si ubalit další BRKO!!!često a maj sa!!!Karlos


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma