Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pod 600W/V kokosu/18 kousků - Klikni zde pro originální téma
kopi
Zdravím všechny, jsem tu do třetice. Všechno stejné, jako při dojezdu předchozího kola. Osvětlení 600w sodíkovka - růst i květ na velkém stínidle (100x60cm). Ventilaci tvoří 3 větráky, jestli se nepletu, tak každý má průtok necelích 300m3 za hodinu, dva jsou odtah a jeden přítah. Vzduch zvlhčuju jednomembránovým Neblerem. Na růst ve dne nedostačující, vynahrazuju ručním zvlhčováním. Do budoucna to vidím na 3 membrány a další věc nebudu řešit. Uvnitř vzduchem hejbou dva velké rotační a jeden klipsnovej větrák. Na jednom je umístěn ionizátor, efekt zatím nejsem schopen posoudit :D Řezy jsem pichl do kokosu (2/3 plagron, 1/3 canna) s perliten. Drenáž tvoří karemzit. Květníky jsou 4,5l. Zalévám ručně, každý den, cca. 1dl na květník. Hnojky opět HESI, už mám kompletní set hnojek. Do vody stále používám CO2 tablety, tentokrát to skusím jen s enzimy, bez mikrobů. Tekuté Guano taky neuškodí a aspon to vyčerpám. Místo Phytaminu používám jednou týdně 32-35% peroxidvodíku, 10 kapek na litr, asi bych mohl i víc. To stejné do zálivky.

Řezy mám od místní členky Fazole, ještě jednou dík.
Jedná se o : Skunk č.1 - 9x
Great White Shark - 7x
White Russian - 2x

Plánovaných 20 semen mi nevyšlo, něco sem skrátka posral...

7/18/6 - teplota den cca. 30°C, vlhkost 50 - 60% v noci 75 - 80%. Zhruba po týdnu budu přidávat fota a postřehy. At se Vám daří.

kopi
Čaute lidi. Mám tu další fotečky z dnešní, 14té 18ti hodinovky. Myslím že rostou pěkně. Lampu jsem postupně stáhl z nějakých 85cm na současných 55cm. Klipsnovej větrák, kterej z pár centimetrů fouká na předřadník je v mém případě vychytávka. Vlastně bez větráků si to neumím představit. Přemýšlím že ještě tam šoupnu jeden, na zem. V tomto kole, jelikoš zalévám každý den nechci hnojky moc kombinovat do sebe. Dvakrát tydně enzimy, jednou :vampire: guano, jednou vitamíny+TNT, dvakrát COCO hnojivo, na růst i květ které obsahuje obě složky A+B a jednou k coco přidávám pár kapek peroxidu a ve stejný den ho dostanou i v postřiku a jednou je proplachuju odstátou, upravenou vodou. PH vždy 5,5 - 5,7. Do ted to byly klony, nechám je 3 - 4 tydny růst a následůjící týden přepnu na 12/12, ale první týden po přepnutí budu považovat za poslední růstovej. Snažím se poučit z předchozích chyb. Tak uvidím(e) :jumper: Z vašeho pohledu levá část devíti černých květníku je Skunk 1 a v pravo je White Family, v popředí 7x GWS a v zadu 2x WR. :crazy: Za týden jsem tu zas. S pozdravem Kopito :teef:
kopi
(!nf°)
kopi
(!nf°)
kopi
Zdravím, :flamer: přicházím v míru :flower: Dovolil sem si opět po týdnu ukázat pár fotek z mého GrowSmookŠpajzu. POslední týden se pěkně vytáhly a dnes sem je trošku pomocí drátků poohýbal. SKáčka maj průměrně 25cm a GWSka moc nezaostávaj ("ALE")* WR jsem neohýbal, roste mi zas rovnoměrně do všech stran. EC zálivky jsem měl max. 1,14. K Enzymům jim nic nepřidávám, krom, CO2 tabs (ty dávám vždy od oka do 2 litrů vody). Předávkování snad nehrozí.......

*V čem spočívá to "ALE" : Na GWS se udělali na pár listech fleky. Z dálky vypadaj rezavě, ale z blízka je to zlatavé s černýma tečkama (?) Na posledních dvou fotkách je nejzasaženější list na jedné kytce. Na dalších dvou je to méně. Co s tim???

Jinak vypadaj všechny zdravě. A jestli někdo víte odkud ty fleky vítr přivál, nasměrujte mě :cox: Díky za pozornost :megafon:
kopi
A něco málo ze tmy. Po každém novém dnu jsou kytky docela vyštˇavený. Lampu dám z nějakých 50cm víš, na 60 - 70cm od vrcholků. Ohledně těch fleků na listech - asi přehnojený. V sobotu sem jim natočil dvojnásobnou dávku vitamínů (což neva), ale dal sem TNT, max. množství uvedené na lahvi. Aspon se domnívám, používám jej poprvé. Musej růst! :whip: Za týden zdar.
Machoman
Roste ti to nejak pomalu,ty trojcipy listy taky nevestí nic dobryho,problem bude nejspíš v řezivu.
kopi
Narostly až ted poslední týden, z celkovích tří pod lampou.

Matkařka říkala že pořizuje nové matky no... Snad to nebude katastrofa. Řízky byly maličké (4-5cm), na každém byly 3 lístky a z toho 1 žlutej. Já měl problém vůbec sehnat řezy, tak sem vzal co bylo..

Machoman : Taky by mě zajímalo co způsobuje to trojcípení listů. Třeba něco seru já. V posledním kole sem měl 1x WR a společně s JH rostli do krásnejch keřů. Ted rostou, ale pomaleji. Na SK zas ty první listy byly ohnuté do takových korýtek, neschly, jen se zavírali.

Ještě dostanou 2 - 3 tydny růstu, posléze přepnu, snad už velkým kytkám.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od kopi
Narostly až ted poslední týden, z celkovích tří pod lampou.

Matkařka říkala že pořizuje nové matky no... Snad to nebude katastrofa. Řízky byly maličké (4-5cm), na každém byly 3 lístky a z toho 1 žlutej. Já měl problém vůbec sehnat řezy, tak sem vzal co bylo..

Machoman : Taky by mě zajímalo co způsobuje to trojcípení listů. Třeba něco seru já. V posledním kole sem měl 1x WR a společně s JH rostli do krásnejch keřů. Ted rostou, ale pomaleji. Na SK zas ty první listy byly ohnuté do takových korýtek, neschly, jen se zavírali.

Ještě dostanou 2 - 3 tydny růstu, posléze přepnu, snad už velkým kytkám.


Trojcípení rozhodne nezpůsobuješ ty.Muže to způsobovat spousta faktorů na matkách(stary,nekolikrát přeřezany,nakvetly apod...),takže to už je otázka spíš na toho od koho řezany máš.Ted už s tím neudeláš nic.
kopi
Já matkaři nic vyčítat nebudu. Možná proto chtěla zhruba 80,- /ks.
Třeba v posledním kole mě nasrala malá, bílá, nedozrálá semena v Magic Ice. Sem tam jedno, ale nepatří to tam. Říkal sem si že bud byly špatné řezy, nebo v létě velká vedra.
Zajet do Vídně by byla aspon jistota. Pro příště třebas...
Ňoaen
Kvalitní genetika tvoří 80% úspěchu,pak už ani nezáleží co máš za hnojky,jaké vybavení,proto si rači připlat 100,-Kč za kus než abys projebal 3 měsíce svícení a zjistils, že si vypěstoval naprosté židáčky...
kopi
Vím, máš recht. Mě nešlo o peníze, ani sem se neptal proč sou levnější. Jen vím že měla v plánu měnit matky, proč nevím. To byly jediné řezy ke kterým sem se za měsíc a půl dostal a ještě sem si pro ně jel 90km.
Nepropadnout panice a posečkat co to udělá. Po Novém roce to chi pálit :D
kopi
Na všech zaštípnuté nejvišší vrcholky + poohýbané. POsledních 14 dnů 18/6.
kopi
Zaštipovat už nebudu, jen ohýbat, hlavně boční větve. Snad celej prostor do 14 dnů zaplním. Těpic za tejden.
kopi
Čao ve spolek, 43 den už bude 12/12. Nějak to jede nooo
kopi
36/18/6
WERD
docela palba svítit 42dní 6ti kilčem na pár řízku na rust...kdybys vzal pořádný a přepl je hned už bys měl cca 3 týdny před sklizní.
Ale s tím už nic nenaděláš...budu sledovat
kopi
Hoj WERD, já chtěl pořádný řezy, aspon vím komu už o ně říkat nebudu... Nejsem zrovna z těch, co by otáčeli každou korunku a snažili se ušetřit za každou cenu, například na řízkách... Udělala na mě malinkatou oblož, protože nižší cena (sleva) řezů byla údajně za projetou naftu :-D
Nechat je dýl růst byl můj jedinej nápad a s propálením více energie ač ne zrovna rád počítám, k tomu -4000,- za mnou zabitá semana a cena tady za ty mrzáčky. Rok 2011 začnu pukat drahej matroš :-D , snad mě aspon potěší účinkově, jako můj poslední pěst...
Nevím co od toho mám vůbec čekat....
WERD
já vím..je to poděl...do řízku nevidíš...příště bych zkusil napsat někomu prověřenýmu-uřčo se to vyplatí.cena není rozhodující...já taky nechávám za 80...někdy mě ukecaj na půl sta a určitě to není důkaz kvality:D
Hlavně aby se ti to na květu nezačlo hermit-aby to nebyl nejdražší hermouš letos na groweru:Ddržím palce s K+ na podporu
kopi
No jestli to hodí nějakej extra vymrd, tak jí napíšu aspon zprávu od srdce. S hermáčema radši nestraš :D

Nasírám se v práci každej den, hobby záliba mě nemůže rozhodit :D
Za K+ samozřejmě dikec, budou působit takovým placebo efektem.
Víra je hlavní a ta má je pevná :D

Aspon se můžu kochat z Vašich fotek :)
kopi
Zdravim growers, dneska přepínám, po tom dlouhém, kontroverzním růstu :) Trošku zlobí lístky na některých kytkách a to tím, že od okrajů zasichají. V příštím kole skusím dát opět biogel (hidrogel). Při dvou předchozích kolech mi přišlo že ten kokos tak rychle nevysichá. Jinak kytky jsou 40 - 45 cm velké. Dnes je trošku pročešu od spodu. Večer ještě kdyžtak přidám fota. Mějte se.
kopi
:bravo: BEZ KOMENTÁŘE :leaf:
WERD
a proč v tom děláš hokej když květ se počítá od přepnutí 12/12?
kopi
Čau WERD, myslím že kytky se ti na květ nepřepnou souběžně s přenastavením spínaček, proto ten týden. Kytky mám velké, jak sem chtěl, ted bych ještě rád pořádnej BloomBoom a překonat tech svích 200g/1kolo :D
WERD
no květ se počítá od přepnutí...né ode dne kdy si pan majitel zamane nebo všimne prvních chlupu:Dpak to smáznu ať to nezasírám
kopi
od začátku to valím v týdeních ciklech, takhle jsem to měl v plánu od zasazení řezů. V tomhle kole sem si dal delší růst a ten nakvétací týden. CHlupy sem nevyhlížel, ten tejden byl pevně danej, chtěl sem jim dát základ. Myslím že mi takhle i v čas dozrajou. Testuju, baví mě to a to je hlavní.

A dík za pokec :D
citace:
Původní příspěvek od kopi
Čau WERD, myslím že kytky se ti na květ nepřepnou souběžně s přenastavením spínaček, proto ten týden. Kytky mám velké, jak sem chtěl, ted bych ještě rád pořádnej BloomBoom a překonat tech svích 200g/1kolo :D


zdar, myslíš špatně, kytka jako taková se změnou světelné periody změní chemické procesy, takže ač se ti to nezdá, nastartuje se květová fáze právě přepnutím spínaček, jinak ten tvůj nakvétací týden je už obsažen v době květu, protože prvních cca 7-14 dní je taková jakoby mezifáze . pěstu zdar:D
kopi
Je fakt, že myslet znamená hovno vědět :D A kdo nikdy nic neskusil, nic neposral :) Nechám to jak to je. Co bude dál samozřejmě uvidíte, tady :)
kopi
Před dalším rozbřeskem
kopi
Před rozbřeskem - detajlněji
kopi
:smoker:
kopi
:bong:
kopi
Focené dřív než kohout zakokrhal :megafon:
kopi
:cool:
kopi
Zdravím Vás, dneska sem stromky spevnil pomocí bambusovích tyček. Udělal sem dobře. V zadní části boxu jsem s 13 kytkama aspon 4 týdny nehýbal (nepřemyst´oval) a dnes po vyndání z boxu nešlo jinak. Zhrozil sem se s obavou že to polámu, při vytažení doslova lehly. POmocí drátků jsem je spevnil a žádná nepřišla k sebemenší újmě. Je i víc prosvíceného prostoru a ty prenatání šišky nevypadaj vůbec zle, na to že teprve 14 dnů kvetou :drools: :D Díky tomu mému nakvévacímu týdnu přijde na řadu pan PK-13-14 až příští týden :D Dnes jsem zrušil zvlhčovačku, především kvůli nedostatku prostoru. Jsem zvědav jak to dopadne :) Za týden zdar
kopi
Zdravím společenstvo, od zítra přidávám PéKáčko a do kosy bych to viděl ještě "zhruba" 6 týdnů. Jinak se mi to líbí, plísně, nemoci a škudci se boxu vyhýbají. Stejně jako venku, i tam vypadá že sněži :) Pokusím se přiblížit se vám dění uvnitř na pár fotkách ;)

Jinak ty fazole od Fazole vypadaj v poho, trošku jsem ze začátku zapochyboval, za což se nyní omlouvám : Sorry Faz
kopi
:cool:
kopi
:bounce:
kopi
jedu dál..
kopi
těším se na to..
lubik07
velmi pekneeee......drz sa, som zvedava kolko toho bude...:D
kopi
Za 3 týdny kosa ;)
kopi
-
kopi
-
kopi
-
kopi
Poslední týden s hnojkama, pak 5 až 10 dnů problach a kosa. Už at je to tady kua :)
kopi
Čaute, tak včera dostali naposled PK, dnes enzimy a od zítra destylka. Mám v plánu že v pátek ráno jim naposled zhasne světlo, kytky otrhám od listí a nějakých 72 hodin je nechám po tmě.
Co se vzhledu palic týče, jsou tam pěkné i ty horší (na mysli mám vrcholky). Nevím zda to může být těma horšíma řezama nebo mojí chybou. SK1 maj podle očekávání nejmohutnější květ a myslím že všechny vypadaj solidně. U dvou kousků GWS jsem si všimnul že ani vrcholky nevypadaj tak tvrdě a hustě jako na ostatních žralokách. A dva WR mi přijdou dost ubozý. Palice parádně orosené, ale přijdou mi dost řídké. Když vršky vypadaj hůř, tak je jasný že i středové paldy nejsou úplně košér. Přemýšlím zda v tom nedělaj problém nějaké genetické vady po matkách.
12, max. 13.1. budou usušený a chci na to navázat další kolo. Najde se tu někdo z JM kraje kdo by mi zajistil solidní řezany??? 15.1. bych tomu zas rožnul a hodilo by se mi 15 kousků. Případně pište do PM.
Další možnost mě napadla Vídeň. Ale v Brně se líp domluvím ;-) Zatím se mějte..
kopi
Samozřejmě ochutnal sem to už, je na tom spousta drobných spodků. Drobný, ale bongu to neva a účinek je super, takže i já si nestěžuju :)
kopi
Zdar, kytky mají od dnešní rána do pondělního rána tmu. Zhruba 4 hodinky jsem je holil a můžu říct že vůně je brutální. V boxu budou celkem 106 dnů, což je dost. Už mám v plánu další kolo, jen co tohle uschne ;) Štastnej Novej Rok Všem
kopi
V pondělí je ještě nafotím kořenama vzhůru
kopi
57 den květu přišla kosa. Zhruba za 9 - 10 dnů bude výsledek převeden do gramovacích jednotek :) Kdo chce, může tipovat (komentovat). Nejblíže tipující dostané nějaké to Ká do plusu.
kopi
Myslím že budu spokojenej, nad míru...
lubik07
fest to mas pekne.....ja idem prvy indoor a mam to teraz 2.den na 12/12...dufam ze aj mne tak porastie....:bounce: :bounce: :bounce:
Samulele
Zdar
Ktomu nie je co dodat...klobuk dolu pane :)
tipnem si tak 555 gé+-
Dobru chut :D
cernobyl
fakt nařez!! 500g
Ruprecht
428dží
nemam cas hledat v predchozich kolech,jak velkou mas pest.plochu,ale tipnu si 540g celkem a bez spodku 450g.
Pine
asi se fakt v tom vyznas :-) --------------> 640g!!
mas to jinak pekne
kola666
525g
Warlock*
599,987Gííí nice... :)
HurricaneGeorge
480
K+
josip222
513g
SaMoLeBKa
525
kopi
SaMoLeBKa: Čau, pět dva pět už hádá kola666 :D

Jinak všechny vaše odhady jsou pro mě docela v astronomických číslech, ae potěší a díky za ně. Já osobně bych i 350-400g považoval za úspěch. Ale pro mě za mě ať je tam klidně 700 :D
Montana23
Zdarec moc pěkný tipuji 477.7G
biz
435
Bandita
caw,pekne,pekne
tipnem si 533g
fenor
368 .. hehe peace
MagiCman
400 gumídků tam bude :)
josip222
jak to dopadlo? :)
kopi
ještě nijak :) Chtěl sem to naporcovat ve čtvrtek, ale vychází to blbě. Ve čtvrtek budu mít nové řezy a potřebuju mít volnej box. Takže na to vlítnu zítra a výsledek tu bude téhoš dne večer :-)
Na nové kolo založím asi novej dred.
kopi
Čauec, jsem tu abych to nějak zakončil. Trošku se to protáhlo kvůli rozjezdu nového indórku. Samotné obírání mi zabralo aspon 12 hodin. Na váhu přišlo vše, krom spodků. Ale jelikoš sem je posledních 14 dnů uhuloval tak to beru malej bonus.
Tak celkem toho bylo 350gé (to co je na fotkách) a nepočítané drobky ze spodků a předčasně zhulený materiál :D

fenor typoval 368, a MagiCman 400 - zdají se mi být nejblíže a dostanou K+

Sušinu kdyžtak blejsknu pozdějc. Jinak matroš funguje sqěle.

Dík za pozornost a za Káčka.
krasus
Foto sušiny. Dík:rasta:
kopi
Zdar, tak nějaká ta sušina :) Snad to postačí ;)
kopi
:jerk:
kopi
:bounce:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma