Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
125W skrin rady a porady - Klikni zde pro originální téma
Nif
zdarek vespolek,

pripravuju skrin na pestovani, je to vestavena skrin a ma rozmery 150x80x50 (v/s/h), pricemz zhruba dalsich 50 cm vysky skrine jsou dve policky(celkem teda 200), ktere sem tam nechal a pocitam jen s vyskou 150. Pestebni prostor je odizolovan 3cm vrstvou polystirenu a na jedne strane jen normalni 10cm vrstva. Ostatni mezery a spary sou ucpany polystirenem a zatmeleny.
Problem mam ten, na podlaze ve skrini je stare lino a pod nim uz zaklady (nebo proste beton uz) a nevim, jak mam nejlip utesnit podlahu. V planu je 10cm vrstva polystirenu, ktera zaplni cely prostor, na to naka folie a na to grow folie. Co byste mi doporucili na tu podlahu? Bude stacit polystiren, folie a tmel? Co si myslite o celkove vhodnosti polystirenu jako do skrine? Tu skrin mam sice uz z vetsi casti hotovou a vhodnost polystirenu me nijak netizila, pri nejhorsim bych to nejak zmenil.
Dalsi moji neznamou je pomer kyticek. Ten prostor je 150/80/50 a budu mit urcite 3 kytky a maximalne 5. Kolik si myslite, ze muzu mit kytek na takovy prostor. (tech 3-5 vidim asi ideal).
A asi posledni vec, poridil sem 125w PnG. Co me dostalo, kdyz sem ji poprve rozsvitil, tak sem si nechranil zrak a chvili sem nevidel a ta lampa sviti asi jako nas obyvak trikrat. Kdyz sem tu lampicku dal do skrine a otevrel ji, myslel sem ze sem v nebi. Pride mi, ze sviti naprosto brutalne a to sem chtel puvodne jeste silnejsi.
A ted me napadla jeste jedna vec. Budu mit 2x pc vetrak na odtah/pritah + normalni vetrak nebo dalsi pc vetrak na ofuk ve skrini, zapojeni ted neresim. Ale zajima me, jestli vetrani vam jede 24 denne, nebo mate taky periody a ofuk ve skrini, ten taky jede porad, nebo vypinate s fotoperiodou.
Asi zatim vse
diky predem :)
Rejnold
nejsem nejak skuseny ale prostor je as moc velky i na 5 kytek,polystyren by nemel vadit pac ta usporka nehreje takze i odtah bude stacit,vetrani sem mel zaple nonstop kuli plisnim a vymene vzduchu i ofuk zaply nonstop... jinak jestli ti 125w pripada jak v nebi,porid si treba sodik 250w ;) kdyz uz skrin tak poradnou
Nif
bump+

Polystiren sem vycet, ze je krasne horlavej a uvolnuje ftalaty pri vyssich teplotach bla bla, na izolaci pekne vystaci.

Pocet kyticek stale nevim, chtel bych samozrejme co nejvic, ale zas s Mirou ze :). 3-5 stale uvazuju, pet bude asi moc

Odtah holt nastavim jak uznam za vhodny.
gremlin101
Na 125W bych dal tak 3-4 kytky, lepší míň kytek líp prosvícenejch,než naopak.. Ofuk mužeš mít na časovač, nemusí běžet 24hod denně, odtah pokud ti nebude vadit hluk bych nechal klidně nonstop..
Nif
diky za rady, konecne mi nekdo utvrdil nazor :)
Fredy
Ja bych teda nechal aji ten ofuk non-stop
bong3d
k polystyrenu a podlaze můžu dodat jednoduchou "rovnici" 1cm polystyrenu = 10 cm zděné zdi...tudíž podlahu utěsníš defacto metrovou zdí,což fakt stačí ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma