Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
NeidentifikovatelnÉ PŘedmĚty A JinÉ NeznÁmĚ ZÁhadnÉ Bludy - Klikni zde pro originální téma
Shandy
Zdravím všechny štamgasty,fajnšmejkry,čumily,chytrolíny i odborníky za slovo vzaté...

Přece jenom letošní sezóna přichází do stadia radostí,štěstí a hrdosti z vlastního díla,které u srdce zahřeje,závistivce nechá rudnout a nenávistné straky nenechá kterákoliv ukrytá zahrada spát...

Přece jenom některým VyVoleným(doufám že i já VyHulený) se podaří vše dotáhnout do zdárného konce,otřít upocené čelo a v klidu svého domova,v teple za zimních večerů zavzpomínat na ty krásné chvíle od prvních počátků puknutí semen až po důstojně a šetrně provedenou sklizeň,kdy rád u napěchované faji,špeka či bongu se zasním a vrátím se myšlenkami mezi ty první počátky objevování a poznávání krás naší nad zlato milované rostliny,óóó´..ganji,brku,trávy..ať už jakkoliv nazývané..

nyní vám nabízím podívanou z kolekce neznámých krásek které se promenádují v tom našem pomyslném ráji,jen doufejmě že žádnej adam či jinej jeliman neutrhne naše zakázaná ovoce.

Letos se jedná o krásky v podání NoName odrůd,ale jak jistě brzy uvidíte,jistě se nemusí stydět za svůj neznámý rodokmen oproti ostatnímy zahradníky pěstované rodokmenem podložené odrůdy.

dost keců,jak by řekla naše ratolest,já chci něco s obrázkama,tady jsou samý písmenka :D
Shandy
U.F.O.#1:
Jedná se o neznámou krasavicí Indica/Sativa s převahou Indiky..
Tato vánoční atrapa disponuje krásnými hutně kompaktními květy které na množství pryskyřice určitě nešetří,ještě k tomu přidává pomyslnou korunu svým začínajících nachově-pastelovými zbarvením s příjemně sladko-svěžím voňavým odérem.
Rostlina je středního vzrůstu formující centrální palici, která vévodí až symetrickým rozmístěním ostatních větví připomínající vánoční stromek.

fotomodeláž:
Shandy
U.F.O.#2.:
takhle další krasavice se blízce podobá výše uvedené,ale s mnohem větších Indicovým potenciálem...jak větvením tak i lopuchy a k tomu krásně se nafukujíc bambule,které ještě nějakej ten pátek pokynou(at všechna plíseň jde k sousedům na rajčata!!!(:..)
Shandy
TAK DÁMOVÉ A PÁNÍ NĚCO PRO POTĚCHU OKA ABYCH VÁS NAMLSAL.
větší aktualizaci provedu v den sklizně.

kytkám naprán cal green od Metropu,kytky nahodily nádherná podzimní šat a zhnědly jim chlupe,radost pohledět...tvrdý,orošený,krásnýma vůněma nacucaný..nechce se mi ani věřit,ale cítím tam hrozny,černej bez,rybíz nebo něco takovýho..

zatím aloha

P.S.: DOPORUČUJI PLNOU VELIKOST :D :frog:
Shandy
další nášup chabějších


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma