Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Amnesia haze - Klikni zde pro originální téma
WatováWíla
Tak jsem zasadila outově amnesie a takhle to vypadá pom cca 2.5 mesících z 12 seeds 12 ženskych.Košt proběhl na záštipcích a mužu řict jen chválu > vynos asi bude na tuty menší ale to neva:) mjo hnojeno batguanem.
WatováWíla
foto z dneška
WatováWíla
A ještě
gremlin101
Zdárek, píšeš že jsi to už koštovala, jaké jsou po tom stavy? Opravdu psychedelické high jak se uvádí? Docela mě to zajíma, jelikož se tento model chystám jet indoor..
BLENT
pěkné fotky.jen je zkus příště otočit.
startér
Čau, připojuju se k dotazu od gremlina, taky mě to zajímá. Semena máš z jaký banky? vím, že je má somaseeds a pak RQS, ale ta pouze ve fem. verzi

dík
WatováWíla
Sémě je ze somaseeds> femky.Vykličila všechna.Kytky jsou menšího vzrustu od metru do cca 1.2 metru.Záštipky jsem zatíím sušila jen na rychlo v rendliku :)) celkem mazec...skoro mi přišlo že se na rychlo sušeny štipky rovnaji učinkem střednimu skunu.Jak sklidim tak dam echo.
Gremlin:Puvodni muj plan byl indor:D.a na tuty by to bylo lepší.
FroSSty
taky jsem jel AH od Soma, jak IN tak OUT, a musim uznat ze mas sice podstatne hustsi palice ale rustovou fazi jsi asi trochu podcenila, ja se pres desitky bocnich vetvi nemohl dostat ke stonku..hnojeni bylo ciste guano?
WatováWíla
FroSSty:
Je pravda že do bončních odnoži tu moc nemám. taky by to mohlo byt tím že jsem je zaštípla před 3 tydny na fotce cca 15cm pod vrchovkem se větví a dolni maly vyhonky jsem hned othala připadá mi zbytečny je nechávat.
FroSSty
Muze byt, kdyz je otrhavas v kvetove fazi tak uz je to jen asi na prospech palic ktere jsou na vrchu rostliny..ale je dobre to delat v jeden den, protoze rostlina pak docela dlouho stagnuje po jakemkoliv odberu vetvi protoze dost jeji sily jde na zaceleni rany..takze kdyztak stipat jeste nez zacne nakvetat..ja stipnu maximalne dvakrat, vetsinou jen jednou nekdy kdyz nahazuje treti a pate patro..kdyz uz budes otrhavat hodne kytce pomuze steparsky vosk, snizis riziko infekce a dobu hojeni..:) Kazdopadne hezka prace tak se ji drz..:)
WatováWíla
Jen doufam že je sklidim když tu tak čtu deně kolik nenechavcu nekomu čmmajzne kytky tak mě berou mdloby.
Ka'n'ja
Pěkný, je fakt, že dávat na partyzána semena kupovaná z banky, to pak může bolet dvojnásob. Ale jinak držím palce ať sklidíš.
WatováWíla
A dnes na poli mě čekal..... schok kytky začínají pomalu ale jistě plesnivět cca 1 cmčtvereční květu na každé kytičce.jelikož je celkem dobré počásko tak ho zkusim využít a kyttičky nechat rust foto dodám příště.
WatováWíla
nebo schock :))) košt nad výsosti dobry.
citace:
Původní příspěvek od WatováWíla
A dnes na poli mě čekal..... schok kytky začínají pomalu ale jistě plesnivět cca 1 cmčtvereční květu na každé kytičce.jelikož je celkem dobré počásko tak ho zkusim využít a kyttičky nechat rust foto dodám příště.


to máš ještě DOST dobrý - 1cm3 na kytce :)
ale to neznamená že se musejí sklízet, ani šok. moc si to bereš :frog:
dokud nebude 10% na kytce plísen a vim že potřebuje čas na dozrání tak ji nechávám .) chce to hlídat...
citace:
Původní příspěvek od WatováWíla
A dnes na poli mě čekal..... schok kytky začínají pomalu ale jistě plesnivět cca 1 cmčtvereční květu na každé kytičce.jelikož je celkem dobré počásko tak ho zkusim využít a kyttičky nechat rust foto dodám příště.


hlavne to dobre kontroluj;) jak mas plisen na kytce, ktera neni moc odolna proti te mrse uz se ji nezbavis. co je horsi rozliza se cim dal rychleji!!


BTW nechces to i sem tam pri rustu stipnout? :) ty spodky si snad takhle otrhavat nemusela:eek:
Ka'n'ja
jo když je na kytkách plísně tak málo, tak ji stačí odstranit a mělo by to být ok. Ale k tomu hezkýmu počasí. Nevím odkud jsi, u nás je přes den sice krásně, ale v noci pod nulou a to je mnohem mnohem větší důvod kytky setnout. Pokud najdeš na kytce uschlej vršek paličky, tak by se měli sklízet, utpěli mráz. Teda to je jen a jen moje zkušenost, nic vyčtenýho. Taky sem chtěl nechat na tom sluníčku rostlinky aspoň ještě týden, ale sklidil sem. Kámoš co je nechal venku je má tak pro králíky, zmrly mu.
WatováWíla
tak posilám jak to letos dopadlo :) uspěšně sklizeno
WatováWíla
a ještě ta plisen celkem se to od predposledni navštěvy nerozlezlo ale jedna co byla na semena to odnesla kvalitně viz ta dole
WatováWíla
o po
gremlin101
Určitě přidej smoke report, jsem zvědavý na účinky tohoto modelu.
WatováWíla
gremlin:jj předběžně testnuto na zaštipkách a okplus ale jak uschne budem testovat o 106:))
PLANTER
jo pěkný k + taky delší dobu o tomhle modelu přemejšlim ... a prevrecej fotky at si nevykloubime krk :D
WatováWíla
dík všem za k na smok report seještě čeká tak snad do tydne budou kytí suché a připravené na koštaci :D
Ka'n'ja
Ahoi mas to pekne:), kolik jich vlastne dohromady je? Pak dej jeste echo o mnozstvi suchyho. Ja mel dve WW a je z toho matrose na rok pro me a siroky okoli, fakt je toho mrte:)) a funguje to:))). Pestu zdar
WatováWíla
kanja: celkem tam bylo 30 kytek z toho 12 amnesek a zbytek no name .Po vyřazení samcu a hermin jich zbylo 16 tech označenych 12 amnesek se chytlo 12 všehny byli tak nakstejny až na jednu ta se lišila jak barvou,vzrustem a nakonec byla i nachilnějši je to ta hnilka víš:foto taky to shytala od samcu ostatni name v pohode po par semenech.Trochu mám lepíky jestli bez dozoru doschly..dosichají v poho snad jo:shots:ps hrubky neřeš :death:
Ka'n'ja
To uz je hezkejch par rostlinek:), kdybys chtela smenit ochutnavku za WW, tak napis, a domluvime se. Letos to bylo s hnilobou nejak horsi mi pride. Delaly to dost rychly a velky vykyvy pocasi podle me, jeden den 28 stupnu, nadherne, druhej deset a prsi a fouka...Jinak zajimava vlastnost WW - ma to pomalejsi najezd - normalne sem zvykly ze mi brko najede tak do deseti minut,u WW to nekdy trva az pul hodky. Clovek pak ma tendenci si myslet ze neni zhulenej a porad se dokrmuje - a pak rana a hotovo:D. Jo a hrubky neřeším:))
WatováWíla
Tak košt proběhl na 1až3 kytí z 12 a je to asi tak nejlepši co mi kdy vyrostlo krapet zemitá chut a celkem i držák.
WatováWíla
Dnes byla polnost rozšířena o cca 15m2 tj zhruba 30m2 oplacu ...a zaseta opět amneska .Z minulé sklizně označená semena AH 1 až 12 pheno.Zaseto cca dohromady300 vyklíčenych 24hodinovek a cca 300 jich rtam ještě přijde.Pro upřesnění lotos se bude selektovat :).Klíčivost jednotlivych phen je velmi ruzná .fota a zbytek ve fázi zpracování.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma