Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Prvý Grow-box - Klikni zde pro originální téma
Zatlkaj
ahoj chcel by som začat s indoor pestovanim a rad by som pre tento ucel vyuzil staru truhlicu s rozmermi 107 x 54 cm a vyskou 70cm. bude to stacit pre take 2-4 rastliny?

dakujem.
D@D
Podle me je to malo vysoky box a bude problem s chlazenim vybojky a tim, ze rostliny vyplni prostor a budou se opalovat primo pod lampou... Radeji bych poridil nejaky Homebox...
Hlava
No kdyz tu skřin postavíš na bok tak se ti tam možná něco vejde , 4kytky ale nenechat tolik vyrůst , dat tam nejakouá sporku , tady to je malinko širši ale o dost višší , http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4055 , tady je to trochu jine ale to by se ti tam vlezlo http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799 , no a tady je to uplně mikro , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=39734 , pěstovat je možne všude , jde o to správně to sestavit aby to fungolvalo jak má , tzn , vlhkost + teplota + světlo + vzduch , ve spravném poměru , vše najdeš ve FAQ http://grower.cz/forum/search.php? , kdyz ne zkus hledáni http://grower.cz/forum/search.php? , cau Hlava
Nif
zdravim,
snazim se si vsechno najit, ale prece jenom nektery informace mi chybi, tak sem holt napisu.

Skrin mam 150/80/50 (v/s/h), odizolovana polystyrenem, na podlaze ve skrini je stare lino a pod nim uz zaklady (nebo proste beton) a nevim, jak mam nejlip utesnit podlahu. V planu je 10cm vrstva polystirenu, ktera zaplni cely prostor, na to naka folie a na to grow folie. Co byste mi doporucili na tu podlahu? Bude stacit polystiren, folie a tmel?
Pocet kyticek bude 3-5, pet uz bude asi prilis, jak mi radil i nekdo predtim. Pokud teda budu mit teoreticky teda 4 kytky, jaky nejvetsi kvetinac by se mi hodil do skrine, abych vyuzil potencial? Zatim mam 5l jenom, planuju je nejdriv dat do jogurtu nebo neceho takovyho a pak presadit uz do normalniho, samozrejme bych presadil nejradsi jen jednou.
Posledni vec, jeste resim zapojeni vetraku (samozrejme pc shity). Prosim nekoho, kdo bude tak hodnej, aby mi sem hodil link na urcity transformator (levny .x), ktery vydrzi 4x 12v vetrak, redukce napeti/otacek by byla vitana. S tim vyberem si fakt nevim rady. Hodne lidi linkuje http://www.gme.cz/cz/ tento obchod. Samozrejme je tu moznost to napajet pc zdrojem, bohuzel ho navic nemam a davat cca 400,- za pc zdroj, jeste k tomu ten nejvetsi shit, aby mi zivil jen ty vetraky, mi pride zatim krajni mez.

ahoj a dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma