Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Řízky 2010 - Klikni zde pro originální téma
Aladin
Zdravím všechny pěstitele,rozhodl jsem se ukázat své kyti.Pěstuju tak třetím rokem,ale kvůli zlodějům se mi to nedařilo.Letos jsem to schoval ze zahrady na balkon a verandu,takže si myslím že letos to vyjde.Na růst jsem hnojil Hesi TNT complex,Biobizz Fishmix,dále mám náké ty enzimy(superthrive),ted už pár týdnů hnojím na květ-Hesi Bloom complex a na pozdější fázi květu mám ještě Hesi Phosphor Plus. Kytky mam asi v 40-50 litrových kvetinačích.Rostliny mají minimálně metr a některé víc. Mam i náké velké stromy na zahradě ale je to asi nic moc.Je to spis jako lákadlo na zloděje,chtěl bych je konečně chytit. Letos jsem zkusil zasadit do kukuřice,do sloupu elektrického vedení a zatím se tam tomu daří. Řízky mam asi 4 + jednoho orange buda z fem. semínka. Ty v tom sloupu jsou ze semínek co jsem dostal a pořádně nevím co to je,ale špatný to nebude.
Aladin
Orange bud a Critical
Aladin
Big bad
Aladin
A na verandě mam ještě jeden critical a double gum.
Aladin
Ještě přidavám foto řízku AK-47,kterého jsem si udělal od známého.Je malý ale něco na něm bude.
Aladin
A na konec jen tak pro zpestření fotky těch trošku větších.
Máš to fakt pěkný! U toho AKčka ti listy dělaj stejný patvary jako mně. Může to bejt genetikou? Nebo nevíš čim to je?
Aladin
Jo to bude genetika,nic strasneho bych v tom nehledal. Ma to i kamos od ktereho to mam.
Aladin
Mam i neco mensiho,ten uplne malej se proste ne a ne chytnout,tak to dopadlo takhle,a ten vetsi mi omilem udelal kamos kdyz jsme trhali nake listy,tak jsem to potrel clonexem a dal do te kostky a nakonec z toho jeste neco je. Mimochodem ten uplne prtavej je bily rus nebo co,a ten vetsi critical.
Aladin
Tak pridavam foto kytek v kukurici,ve sloupu. Jedna ma sice ozrane patra tak do pul rostliny,ale zatim se drzi. Budu jen doufat,ze se bude kukurice sklizet co nejpozdeji,sice je to v tom sloupu ale i tak budu radsi kdyz kolem bude kukurice.
Aladin
Jo a dik vsem za karmu.O vikendu az se vratim a budu doma prihodim dalsi fotky,uz jsem tyden nebyl v kukurici tak jsem na to zvedavej.
WERD
ten balkon si zatmíval?páč je pomalu nemožný mít kytky v takovým květu v takovej datum:Dkaždopádně moc pěkný
Aladin
Ne nazatmival,taky se tomu trochu divim,orange bud zacal kvest uz snad v pulce prazdnin,ale tak na druhou stranu,aspon to bude drive.
geda
zaujima ma ak mi teda mozes prezradit ako vypestujes taky velky krik, myslim to co mas pri tom plote, dik
Aladin
No ona to neni jedna kytka jsou to dve zapletene do sebe,a na kazde starne je jedna mala.Ale staci,proste jen vcas zasadit,na spravne misto,a obcas tomu neco prilit at to roste,ale jde ito i bez toho.Tam kde to mam ja sviti slunko od rana az do zapadu slunce se da rict.
geda
kolko ti hodi ge taka kytka
Aladin
No jestli myslis tu velkou tak sam nevim,ale tak 400 g urcite,nebo nevim,takovou jsem jeste nesklidil tak uvidim.
geda
ano tu velku, o rok sa o nieco take pokusim, poriadny strom :-)
Aladin
Tak po týdnu přidávám nové foto,už to vypadá docela solidně.Včera už jsem to zahnojil Hesi Phospor Plus,tak jsem zvědav jak to bude vypadat za týden,az přijedu domů.
Aladin
Tady je Big bud
Aladin
Orange bud a critical
Aladin
Orange bud
Aladin
Critical
Aladin
A tady je ještě jeden Critical a Double gum
Aladin
A tady je ještě jeden Critical
Aladin
Double gum
Aladin
AK-47
Aladin
Ještě kytky ze sloupu
Aladin
A na konec ty největší.
Aladin
V sobotu nebo v neděli hodím další foto,a už možná seknu jednu z těch velkých,akorát to na té zahradě straší a budí pozornost.
Pepas
Čau, ten Big Bud zraje dost pomalu že? Doufám že to snihne letos v pohodě dozrát. Jinak ostatní kytky nádhera, posílám K+, jen tak dál a veselý vánoce, teda celou zimu! :D :D
Aladin
Jo mas pravdu,ale tenhle týden se to nák rozjelo předtím skoro nic,a ted jsem v patek po týdnu dojel domů a docela jsem se divil.Jinak dík,a přeju taky vesele dny.
Aladin
Tak jsem tady z dalšími fotkami,sice se mi pokazil můj foták a neustále to píše chyba objektivu,prostě se to seklo a ten objektiv nejde zasunout.No ale sehnal jsem náký starý foták co asi tak dobře nefotí,ale docela se to dá.Některé fotky by mohly být ostřejší ale aspon něco.
Aladin
Big bud
Aladin
Orange bud,zatím to vypadá dobře,ale chtělo by to aby ty šišky byly hustější.Ale zatím je ještě docela čas,akorát by mohlo svítit slunko a ne pořád pršet.
Aladin
Tady je critical
Aladin
A tady je druhý critical z verandy,asi ho dám na balkon protože má o dost řídší šišky,na verandě je sice asi větší teplo ale to asi nestačí,toho světla je tam trochu míň,no uvidím.
Aladin
Double gum,ten je taky na verandě ale tolik místa na balkonu nemam a ven to dávat nebudu protože mam panickou hrůzu ze zlodějů,na té verandě to taky půjde ale asi to nebude tak rychle.
Aladin
A na konec ak-47,až seženu lepší foťák tak přidám další foto,do té doby přeji slunečné dny bez plísně.
Aladin
Tak mě navštívila plíseň,mam ji asi na třech kytkách.Na criticalovy je na stonku jedné z hlavních větví,tak jsem to opálil a potřel balzámem na stromy,tak se to snad nerozleze.Ak-47 to zasáhlo taky,začaly plesnivět špičky některých palic,ale odstřihl jsem je tak uvidím.No a orange budu jsem našel tak dvě plesnivé šišky a ty jsem taky odstřihl.Ale orange bud jsem včera naposled zahnojil a budu už jen prolévat,ostatní ještě uvidím.
Aladin
Tak jsem po delší odmlce tady,poslední dobou je snad ňáká nouze o foťáky,ale jeden jsem konečně sehnal a něco nafotil.
Aladin
Tady je double gum,je pořád na verandě,takže tam pomaleji zraje,má takové měkčí šišky,ale to asi lepší nebude.Sice budu v pátek sklízet orange bud a dám ho asi na balkon,takže ještě uvidím jestli ztvrdnou.
Aladin
Zde je Orange bud.Už jsem ho zalil final solution.
Aladin
Orange bud(víc vzadu) a Critical
Aladin
Tady je Critical.
Aladin
Tohle je Critical co jsem mel ještě nedávno na verandě,je docela pozadu,ale teď jak pár dní svítilo slunko,to viditelně něco dělá.
Aladin
A tady je Big bud
Aladin
A úplně na konec ještě jedno foto. Až zas někdy budu mít čas vyfotím Ak-47,a ještě ňáké foto se sklizené kytky co jsem mel na zahradě.Měl jsem toho moc tak jsem většinu vyhodil,protože to stejně byl ňákej venek co tam roste už druhou generaci,a beztak ani nemá skoro žádné účinky.Udělám z toho ňákou tu mast.A to tam mám ještě tři ale z toho asi taky většinu vyhážu protože se to valí v hlíně a plesniví.
Aladin
Orange bud a critical.
Aladin
Tak jsem po ňáké te odmlce zpět,Orange bud už to má za sebou a sním i Big Bud a jeden critical. Jelikož jsem Orange Bud sklidil o týden dřív než ty dvě,je už suchej a naházenej do zavařovaček.
Aladin
Tady jsou fota Orange Buda v den sklizně.Všechny fotky jsou foceny telofonem,takže se omlouvám za horší kvalitu.
Aladin
Tady je Orange Bud už v zavařovačkách,vrchy jsou v tří litrové,středy v pěti litrové a spodky v těch dvou maličkých.Vážil jsem to a odhadem tam je něco kolem 160 gramů.Voní krásně chuť se taky dá,ale šišky mohly být trochu tvrdší a účinky maličko větší,ale jsem spokojen.
Hy3nA
čus, co ten Critical? kamarád ho má, ale už na něj asi 3 tejdny svítí a ještě stále vyhazuje nový blizny a má ještě tak 14 dní nebo 3 tejdny čas...předpokládám,že ty ho zralej taky nemáš ještě,nebo jo?

ale každopádně ten critical je odpal, a to sme kouřili jen narychlo ususšený spodky..
Aladin
Zde jsou fotky Criticala a Big Buda,taky v den sklizně.
Aladin
Zde jsou fotky Criticala(na první fotce v levo) a Big Buda(v pravo),taky v den sklizně.
Aladin
Fota šišek Criticala-
Aladin
Tady zase šišky jen Big Buda
Aladin
A tady už obě dvě kytky visí.
Aladin
Tak přidávám fotky kytek co jsou ještě v zemi.
Aladin
AK-47
Aladin
Tohle je Critical co byl ve verandě,trochu se to na něm podepsalo,šišky jsou menší než u toho co už je seklý,a hlavně je docela nezralý.Musím teď jen doufat ať je co nejdéle tak jak je teď.
Aladin
Zde je Double gum,ten byl na verandě sice ještě déle než Critical,ale zvládal to tam trochu líp.Ale zralý není v žádném případě,uvidím no. Kouřil jsem ho před asi týdnem a něco a chutnal fakt úplně jinak než všechny ostatní kytky.A krystaly jsou taky docela veliké,stačí na to sáhnout a třpytí se mi ruka.
Aladin
Tak a je úplně vše sklizeno,minulý víkend jsem sekl poslední dvě kytky. AK -47 jsem sklidil týden nebo dva před tím,ale má takové řidší palice než vypadaly že budou a voní tak nějak bezvýrazně,ale účinky se nemine. Double gum je asi po chuťové stránce nejlepší kytka co mám,ale většina kytek chutná taky docela dost dobře,možná Orange bud mohl být lepší jak chuťově tak tvrdostí,ale jinak voní normálně.Přidávám ňáke foto,ne moc kvalitní,protože foukalo a mobil nechtěl pořádné zaostřit. Potom ještě přihodím foto kolik toho všeho je dohromady,ale to bude chvilku trvat,musím totiž přebrat toho Double guma a druhého Criticala,co jsem sekl minulý týden.
Aladin
Double gum(nahoře) a Critical
Aladin
A tady jsou už na zemi
Aladin
Našel jsem jednu takovou ostřejší fotku šišky Criticala
Aladin
Tak jsem po delší odmlce zde,přidávám fota všeho suchého,zatím je ještě všeho docela hodně.Na vrchy jsem zatím skoro ani nesáhl. Ale asi trochu vytáhnu na Silvestra.
Aladin
Zde fotky vrchů Criticala a Big buda
Aladin
Dále vrchy AK-47 a Double gumu
Aladin
Tady ještě vrchy Orange buda a druhého criticala.
Aladin
Středů je taky ještě poměrně dost,sice už možná ta půlka ubyla,ale i tak je to zatím dobré.
Aladin
A na konec spodky,dal jsem si tu práci a trochu to obral od listů.
Aladin
Asi nejlepší z celé sklizně je Double gum,nečekal jsem to,ale chuť má vynikající,nevím jak bych ji popsal,ale hned jsem poznal že to není jen tak něco obyčejného,protože účinky jsou občas větší než by stačilo:-D
O Big budu se taky dá říct že je chuťově dost dobrý a zkuřuje výborně.Ostatní vzorky jsou taky docela solidní ale ty už rozebírat nebudu,prostě se nedá říct,že bych se nezhulil,když jdu do sklepa a jakýkoliv vytáhnu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma