Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2. kolo - coco - 600w - white widow - Klikni zde pro originální téma
brkavem
Bud pozehnana G komunito!
Chci se s vama podelit o prubeh dalsiho kola.
Takze nejdriv sestava:

  • Sodik od PHILIPS 600w Green power
  • Ventilace Vents VKMz 150mm, az 600m3/h s regulatorem otacek
  • Po domacku vyrobenej pachac- vsechno z obi az na aktivni uhli
  • odhlucneny potrubi a ventilator
  • stinitko: wavereflector extra large + easyrolls
  • 11x 11l kvetinace- 13 rizku takze 2 kvetinace po 2 kyti
  • 2 ofuky - jeden na kyti, druhej na lampu..
  • rozmery - 120*89*180
  • pestebni substrat byl zvolen cocos
  • Nove pribyl nebler 3 s externi nadrzi - 70l - zasoba tak na 3,5 dne s tim ze to celkove bezi tak 18h
  • nove take PH a EC metr z ebaye dohromady asi za lito (v grolandu stal kazdej pres lito..)


a ted k hnojkam: ty nam zbyly od minula - vsechno od plagronu.

  • roots
  • phytamin
  • grow
  • bloom
  • green sansation

sice to nejsou zrovna hnojky do cocosu ale vsechno dulezite by tam melo byt.. tak to snad bude stacit..
jinak ph vody se dorovnava kyselinou fosforecnou..
Rizecky ihned po prijezdu dostali roztok s roots a alga grow, druhy den pak postrik s phytaminem.
Bohuzel jsem dostal nektery rizky nezakoreneny a tak jich par chciplo. Matkar se ale zachoval ferove a dal 4 nahradni.

Nejdriv jsem myslel ze vypadaji slabejc kvuli nedostatku korenu.. casem jsem to zacal vic zkoumat a ziskal jsem silny podezeni na svilusky, bohuzel jsem nemel zadnou lupu nebo dobrej fotak, abych si to overil.. Tak jsem to tu projel a zkusil jsem hned udelat tabakovy vyluh, ktery jsem obden 3x aplikoval k dnesnimu dni. Vcera se potvrdilo ze to jsou naky breberky, ale jen diky tomu ze bylo pri foceni videt jak si to tam pobiha, ale nepovedlo se je zaostrit.. Jinak to vypada ze vyluh funguje.. samozrejme prikladam fota, jsem zvedavy jestli z toho nekdo neco vycte...

Aktualni teplota: 25.4 stupnu
vlhkost: 71%
ph vody u neblera: 6.1


tak at to roste!
junfun
no máš to pěkně zavšivený, ty šnicle vypadaj, že sou řezaný z venkovky. Jo a jak aplikuješ ten protisviluškovej roztok???
fiste
Řízky máš moc malý a nekvalitní, ale když to nebudeš přelejvat a chvíli ani hnojit, tak ti z toho něco vyroste. Maximálně si do vody rozpusť trochu stimulaxu jako zálivku, než vyrostou kořínky. Organickej stimulátor tam lej, až nějaký kořínky vyrostou. Hnojit minimálně a až budou nějaký kořínky venku :) Hodně štěstí.
WERD
no řezy celkem žlutý mrzáci:Dpokud maj všechny kořen z RW tak už jim sol...jinak jsou to svilušky
brkavem
tak malej update: koupil jsem omite, kterej jsem naredil do litru - asi 0.7 ml... a z toho jsem pouzil asi pul litru. Jinak hned prvni den co jsem je dostal dostali plagron roots podle jejich ofiko koncentrace - tzn 10ml/l... Premyslel jsem hodit to do zalivky jeste jednou, ale v tom jejich kalendari je napsany ze se to ma davat jenom pri prvni zalivce... co myslite?

Je fakt ze puvodem si jisty byt nemuzu, ale bylo to domluveny pres Bazaar tak doufam ze by se tu nikdo nesnazil druhyho podelat.. Na druhou stranu mam tuseni ze to bylo uz napadeny kdyz jsem je dostal..
Kazdopadne kyti vypadaj o dost lip a snad uz pojedou.. (co nejdriv uploadnu fotoz, ale musim pockat na fotak..) Nektrerym sem musel ustrihnout celkem dost listu, tak proto mozna vypadaj mensi.. Jinak ta nejvetsi je uz zastrihla FIMem..

teplota 26.1
vlhkost 78%
Dnesni zalivka: PH 6.1 EC 0.7 (uz skoro tejden nemeli ziviny - dal sem do toho jenom plagron grow)

Dik za nazory a at to roste!
brkavem
takze prichazim s dalsim updatem. Svilusky jsou doufam definitivne vyhubeny - pro jistotu jsem aplikoval 2x omite yhruba v tzdennim intervalu. Holciny to samozrejme ocenily a rostou tak jak maj (njn ty zasrany svilusky to zbrzdily)..

Zalevam je zhruba 2x tydne se zalivkou s upravenym EC na hodnotu okolo 0.7. Ph se snazim dostat vzdycky neco malo pod 6.0

Vlhkost: přes den okolo 70% noc 60%
teplota: přes den se pohybuje okolo 25 v noci klesa az na 16

Dal posuďte samy!

bohuzel nemohu rict presny den ale je to ve skrince zhruba 2 tydny az 3 tydny .. az to budu prepinat tak to budu pocitat presne..
WERD
no pořád mě příjdou pořád žlutější..ještě jim troška přisol na GROW složce ...pokud máš pH v pohodě tak jim chybí N/dusík/ ale možná to je jen blbě vidět na fotkách
brkavem
je tu dalsi update - fotky jsou 2 dny stary.. Zacina se poradne solit!

hodnoty teploty pres den: okolo 25
vlhkost: 60-70%
kytky sou zhruba 15-20cm vysoky

Z cannabizzu jsem si domu prines hnojky od b`cuzzu a HESI.. Jelikoz chceme trochu experimentovat tak jim ted solime b`cuzz, ale to jejich baleni asi nevystaci na celej grow takze se to pak nak prokombinuje.. Doufam ze to holcinam nebude vadit, snad naopak. Rozhodne to nechci michat do jedny zalivky - proste az dojdou tak jim budu solit zase plagron. Nejcenejsi co sem dostal je asi bloombastic, ale je ho fakt malo - asi udelam porovnani bloombastic/green sensation, akorat se mi nechce kazdej den michat 2 zalivky nebo spis 3, kdybych chtel jeste porovnat kytky bez boosteru.
sirup
S tim kombinovanim hnojiv si nedelej hlavu. Me v pulce kvetu taky doslo hovno od plagronu a presel jsem na hesinu a vse ok. Plagron ma nevihodu ze se muze zkazit, me se to stalo a kytky to rozdejchavaly dlouho...
Salatos
trochu víc to zalejvej máš to moc suchý
alpa
vetrak jsi mel dat na zed a a radeji 12 kvetinku a dva mrzaky do jednoho znich.... mozna jeste neni pozde,,,, i kdyz podle data to vypada ze tam jsou dlouho ;[
kombík
vypadaji docela pekne,mozna bych trochu prihnojil,jako by mely nedostatek dusiku,pokud hnojis sprave ec okolo 1-1,3 bych rekl,zkontroluj ph a ec vystupniho roztoku,pokud budou hodnoty vyssi nebo nyzsi asi kolem 1 udelej problach rohozi odstatou vodou se spravnym ph 5,8-6,0.
urcite bych pridal na hnojivu,myslim ze jim nic jinyho nechybi,jeste zkontroluj teplotu zalivky,mela by se pohybovat okolo 20-22 stupnu.

zaklad dobrej,urcite si priprav dalsi ofuky :D aspon 2 dalsi az to bude vetsi.

leti K+ ,at to roste.zdarec
brkavem
Zdravim ve spolek!

Na fotkach muzete videt vcerejsi situaci...
Prikoupil se cocos a dosipaly se kvetinace - protoze se koreny drali na povrch :D tim padem kytkam ubylo na vysce. Ted ma nejvysi kytka 41cm nejnizsi asi 34cm.. Prepinat se bude az kytky budou mit tak 50 cisel..

Dale probehl pruplach a od ty doby se v podstate hnoji zase jenom plagronem..
Ether
Ahoj, nakonec se probraly a pekne rozjely.
Jinak jsem mozna blbe cetl,ale nevim,co tam mas za genetiku. Pises, ze je chces prepinat na 50cm..to je chces mit metr a vic vysoky? :-) Potom budes strihat pul metru od spodu,pac to bude neprosviceny a bude na tom par blizen s naznakem sisky.. :-)

At se ti dari
Artonoror
No odpovím za něj. Minule nám holky moc nevyrostli na květu, tak chceme zkuist co to udělá ted. Místa je dost. A šestikilo a kvalitní stínítko (ehm no falešnej large awing) by si s tim měli poradit.
Plus určitě budeme ještě dosypávát kokos možná i 5-8 cm se vejde ono to rychle slehne.
H.U.L.
Ty listy mají málo cípů, řízky teda nic moc že...
enzym
Nepřemýšlel jsi o SCROGu ?vypada to ze u tebe by se uplatnil....
brkavem
O scrogu se premyslelo, ale zbytecne by to zkomplikovalo pristup k zadnim kytkam.. Jinak kytky sou 3. dnem na kvetu takze to uz zacina byt zajimavy - posudte sami.


Aktualni teplota: 24°
Vlhkost: 40%
brkavem
Prinasim update z 9. dne na kvetu...
Holcinam se leje plagron bloom a 1 za tejden phytamin..
EC je 1,9-2,0 ph 5,9-6,2. Kytkam to ocividne svedci, kazda vypije zhruba 400ml za den a uz se vysplhali na 75cm do vysky. Takze je z toho dzungle jak ma byt. Trochu se poupravilo stinitko, meblo byt to ted lip prosvitit az dolu. V postate to yvpada ze vsechny FIM zastrihy se povedli - kazda kytka ma vic jak 2 hlavni stonky. Tesim se na vase pripominky a nazory, zatim se podivejte jak to momentalne vypada!
coolioo
Paradni jungle!!!! Budu sledovat, chci je videt tak za mesic:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma