Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Houby, haluciogeny a činnosti v intoxikacích - Klikni zde pro originální téma
Setth
Ahoj lidi. V životě jsem měl houby asi tak 5x. Vždy jsem je měl sám a to jak možná tušíte nebylo úplně ideální. Zažil jsem i pár badtripů, kdy jsem myslel, že se jsem se už z toho zbláznil a cítil se jak pátý kolo u vozu. Možná to znáte. Od října minulého roku jsem houby neměl. Došel jsem k závěru, že intoxikace na houbách je spíše nepříjemná než příjemná a tak jsem zůstal u staré dobré zelené marihuany.

Jenže teď se mi naskytla možnost dát hubky s jedním kámošem, který sice má už nějaké zkušenosti s nimy, ale tak nějak nevíme co vymyslet za program. No a tím se dostáváme až sem - na grower. Rád bych, kdybyste mě nějakým způsobem inspirovali. Co je dobré dělat na houbách. Co je největší mazec a co je největší sranda. Kde je nejlepší se pohybovat - doma, v lese... a zkrátka co takhle děláte v intoxikacích haluciogeny a na lysohlávkách a co byste mi doporučili.
expiry_date1
Ja dávam väčšinou sám a v pohode,ale tiež som si tým prešiel,takže myslím,že je to individuálne.Myslím,že špecifikovať miesto,alebo činnosť je dosť ťažké,ale v každom prípade niekde,kde budete v bezpečí a sami.Podľa mňa to až taká sranda nie je,ale občas sa dá nasmiať.Čo sa týka mňa,tak pkiaľ idem na silnejší trip,najlepšia činnosť pre mňa je ležať so zavretými očami,keď na slabší,pozerám telku a tak.Ale je to len moje subjektívne prežívanie,takže to určite neplatí na každého.Napísal som to sem len kvôli predstave.
Setth
Jo, přesně takhle nějak jsem si to představoval. Pište co děláte nejraději a co je pro vás subjektivně nejlepší. Nejde o to dát návod. Jde o to se inspirovat. To se může hodit všem.
abstraxik
sam bych nezadeloval lysky, ked tak tak by sem musel ist potom do spolecnosti. asi bych nevydrzal sam.
inak my stuff>
- 40 a potom do klubu na dnb - kopa znamych zabava az do rana a to este nemozem zaspat jaky sem vyjety
- s kamosem chvilu na izbe a vyrazit von do prirody - luka, les, atd... takto sme raz vyrazili a isli sme cez pole a luky a narazili sme na dedinu, samo ze sme zapadli do hospody (vodka 10sk) tak sme sa najebaly ako zvery(neni moc dobre pit lebo to je drbajz na pecen, a da sa vipit pomerne vela a hlavne vyfajcit cig)
- s kamosama zadelit a vyrazit do mesta chlastat. ty dialogy a vykecacky su fackt guud, harmonia, telepatia ...
- alebo zadelit a byt na izbe, naposledy sme len tak pojedli a trcali na izbe ja sem furt neco vypraval a s kamosem sme sa ujebavaly a treti chalan lezal na posteli a mal hlavu zakritu a halucinoval. ja sem sa na tem total ujebaval.
- milovat sa s babu
- raz sme byli na nakupoch v carrefoure, ked to zacalo slapat ty kokos tak tych fareb co tam vsade bylo, sem byl rad ze sme vypadli, inak tez baumax tam sme sa zasekli pri kaktusoch
- fsimel sem si ze ked to uz ide tak sa dost clovek zasekne na najvicfrekventovanem miste (pri fajceni) a ujebava sa a vykecava. napr: zasek u krizovatky pri cigu alebo moceni pri obrovskej svetelnej tabule cen benzinu atd...
- podla mna tu je jedno pravidlo, ked zadelis malo tak fpoho von do mesta atd. ked ich je viac treba si to troska pripravit, ist mimo civilizaciu.
Dude
hm, kdysi tady jedno takový téma uz bylo, bohuzel pravdepodobne smazano s jinymi houbickovymi thready nejakym puristou :rolleyes:
kazdopadne par mych "subjektivnich" tipu :D -
- pokud si nebudes davat nejakou extra-psychedlickou davku, tak uplne nejvic doporucuji s par lidma nekam do lesa - sebou nejaky dobrutky, udelat si nejaky improvizovany chrestitka, nejakou vodu, cokoliv zajimaveho vas napadne a hura :sun:
- pokud ne nejaka special situation, tak vzdy vypinam mobila - neplanovane hovory vetsinou byvaji spishe - nezli +
- davat s nekym komu opravdu duverujes, ne s nejakym pankacem, kterej sylsel, ze to je jako "deset speku a litr vodky"
- doma vetsinou nerad davam (byt), nemam rad tu stisnenost mezi sousedama, etc..
- pokud na akci, tak spishe opet neco prijemnejsiho - obligatne opet doporucim psytrance - akce byvaji delane, aby se tam psychedelicky ovlivneny clovek citil dobre, pripadne treba nejaky atmospheric drum´n´bass - sspishe nezli nejaky prilis textovy a ostry zalezitosti (pokud nejsi psychedelickej oslehanec a nevyrazis se podivat, co s tebou udela Marylin Manson :D)
- vychutnavat si, nezacyklovat se do badtripovejch spiral - lepe vydejchat a nezaujate se podivat, co se ti asi (pod)(nad)(s)vedomi snazi naznacit
- kazdopadne doporucuji precist i tenhle manual prvni pomoci :) - http://diy.freetekno.cz/badtrip.htm
ëtc. etc. :)
blownancyblow
ja skor by som už možno skusil raz i sám "čo a ako " ale ináč sa mi osvedčilo niekde pri vode,dobrá hudba nejaký ten papier a farbičky, bongá - neosvedčilo sa mi mesto a hospoda - opílí kamoši nám ostatním pripadali dosť tupo.
:rolleyes:
abstraxik
ostatny bzvaju dost tupy to ano ale idem len s ludmi ktori papali. nekedy je to mesto huste, hlavne ten ruch, auta, nekedy az neprijemne.
kamos behal s gitaru po izbe a vbehol do chodby na sekundu zabrnkol tam par tonov a ubehol spet do izby a tak dokola.
stava sa mi ze sa pozeram na ruky.
alebo pozeram na zem vsetko dyycha, pulzuje
blownancyblow
imho hríby do prírody - čo sme mali robiť ked sedeli tam kde my ? :angel:
Špičnik
asi nejni moc co dodat... dude ti to popsal perfektne...
ja osobne pri techchle stavech moc nechapu lidicky kolem co si nedali... pripadaj mi takovy primitivní?!?!
tak se jim radeji vyhybam..a je to ok..
Setth
citace:

From Dude:

- pokud si nebudes davat nejakou extra-psychedlickou davku, tak uplne nejvic doporucuji s par lidma nekam do lesa - sebou nejaky dobrutky, udelat si nejaky improvizovany chrestitka, nejakou vodu, cokoliv zajimaveho vas napadne a hura


...chřestítka, vodu? Teď nějak nechápu co máš na mysli. Na co, za jakým účelem, proč?
Dr.Katz
já jdu na houbičky zásadně sám. jinak to ani nemá smysl, protože přítomnost někoho jiného je silně rušivá. nejraději na houbách medituji. několik hodin vkuse, potmě. žádný chlast, to je znesvěcení posvátných houbiček. chlast je sám o sobě dost tupý a primitivní. zkus si přečíst něco od Timotheye Learyho (Záblesky paměti, Velekněz ap.) tam se dozvíš, jak na houby.
Dude
seth - :D:D chYestítka - jako, ze je dobry mit nejaky jednoduchy nastroje na blbnuti a perkuse se nam v psy-stavech osvedcily nejlepe :wink:
- vodu jako kdyz je zizen :D:D
Mazz
Nemám co dodat, snad jen přidám odkaz ať to tu je pěkně pohromadě.
http://entheogeny.jinak.cz/
většina asi zná a kdo ne tak hurá do čtení
wolverin
ja som zazil super stav na hubach na chate ktora bola v prirode, 100m od velkeho jazera. kamos mal vežu na prehravanie cd s mp3kami a tusim ze na 5cd a to hralo FURT FURT hrozen psycho hudbu :D
ako furt myslim ze po cca 10hodinach nastala prva pauza a na to sme vsetci zareagovali jednoznace - konecne ticho:frog:
proste som mal pocit ako ked sa plavite na madračke dolu vodou - (ale aj ostatny mali taky pocit ) ma ta hudba niesla akoby cely cas a tvorila polovicu toho sialeneho stavu :)
potom to pokracovalo nocou a tym ze sme si spravili vatru - odporucam na hubach, super sa do nej pozera. som si na nej uletel tak asi hodinu , uplne mimo realitu. len som kukal do ohna :D
a skoncilo to tym ze nastal spln a mi sme sa postavili okolo tej vatry aby nam nebola zima a kukali na oblohu na ten spln. na celej oblohe nebol ani mrak ale v urcitom okamihu sa tam proste objavil mrak velmi divneho tvaru ktory sme vsetci videli. zacali sme sa o tom bavit, pozreli sme znova hore a uz tam nebol ;) hehe
podla mna aku "kulisu" si na hubach urobis taky stav zažijes . odporucam ist hlavne do prirody, pit ako uz spominal dude je dolezite ;) na to nezabudni. trebars odporucam si pozret knihu o salvat. dallim na hubach, som na to kukal a sa mi zdali tie obrazi uplne ok :D
expiry_date1
A keď už sme pri tom,je možno dobré si nejak chrániť pečeň(játra),no to som sa vlastne len dočítal,tak som si kúpil FLAVOBION,predali mi to bez receptu a je to vlastne určené na ochranu pečene(jater) pri otrave hubami:D
Alkohol?Asi to nie je moc zdravé,keď aj od hubiek dostane pečeň(játra) dosť na prdel.Ale čo už je zdravé:D
bawy
aaaa :) som rad ze mozem uz aj ja sem prispiet :) moje 3 tripy boli jednoznacne v prirode ...hlavne LES a LUKA :) tazka psychicka pohoda ked chapete zmysel kazdeho stebla travy aaa jemny vietor a setko to do kopy yo ..priroda u mna vedie... :) do mesta by osm nechcel ist :)
Setth
Tak jsem to udělal. Byl jsem s tím kámíkem a dali jsme si to. Každej si zandal 12 hubek (nechtěli jsme žádný velký mazce) a musím říct, že nám oběma krásně sedly.

Vyrazili jsme na takovej kopec, z kterýho je výhled na celé naše město a na jehož vrcholku je takovej lesík. Už po cestě jsem cítli lehký nájezd - množství energie, upovídanost a rozjařenost. Zrovna se začínalo stmívat, když jsme dorazili a tak jsme si vychutnávali západ slunce a přicházející noc. Do toho jsme v průběhu každej vypili pár pivek, co jsme si přinesli s sebou.

Probrali jsme spolu spoustu zajímavejch témat a zároveň jsme si nějakým zvláštním způsobem dokonale rozuměli. Koukali jsme jasnou noční oblohu a sledovali, zda se tam neobjeví něco neidentifikovatelného (UFO). To sice nepřiletělo, ale za to jsme byli svědky několika meteoritů a průletů několika družic.

No a nakonec jsme to završili každej jednou skleněnkou (asi tak kolem jedné hodiny ráno). Ještě chvíli jsme leželi, kecali a pozorovali a pak se přesunuli domů a sledovali filmy.

No musím říct, že to bylo poprvé, co jsem si dal ty houby s někým a byli to ty nejlepší houby jaké kdy měl.

----------------------------------------------------------------

PS č.1.:
Co se týče toxicity lysohlávek, tak při jednorázovém užití jsou pro organismus téměř neškodné. Samozřejmě pokud se vám do toho nepřimýchá ještě něco jiného. Nicméně je možné, že dlouhodobé a časté užívání může vést k určitým patologickým změnám na játrech. Ale jednorázové užívání (několikrát do roka) by nemělo být fyzickému zdraví nějak výrazněji škodlivé. Jinak někde jsem dokonce četl, že lysohlávky nelze najít v krvi, pokud by vám někdo dělal nějaký test na drogy, ale už si nepamatuji, kde to bylo.

PS č.2.: To Dr.Katz:
Říkáš, že medituješ? Houby působí cca. tak 8 hodin. To medituješ tak dlouho? Pokud ano, jak to děláš, že u toho tak dlouho vydržíš? Mě to v normálním stavu vědomí vydží tak max. 20 min. a pak buď usnu nebo jdu od toho, ale na lysohlávkách jsem to ještě nezkoušel. A jak případně trávíš zbytek času, když už nemedituješ, ale houby stále jedou?

To Dude:
V příspěvku č. 5 píšeš, "...nezacyklovat do badtripovejch spirál..." nebo tak nějak. Moje otázka zní, jak pak tomu předcházíš nebo jak proti tomu postupuješ, když už zjistíš, že se to začíná odebírat kapku jinym směrem než by to bylo plánovaný?
koles
ad otázka č.5: pokud se začneš z jakýholiv důvodu (špatný myšlenky, fyzická nevolnost - může to být spojeno, nebo jedno následkem druhého) cítit špatně, je dobrý se z tý situace dostat. buď začít myslet na něco jinýho, změnit téma hovoru, nebo se třeba přesunout na jiný místo (zaměstnat se něčím jiným). osobně mám takovou zkušenost, že při najíždějícím badtripu začnu něco dělat (pracovat - pokud jsem schopen) nejlépe pro druhé... přináší mi to velmi příjemný pocit
blownancyblow
to katz: kupil som si toho velekneze:girl: fakt skvela knižka dik.
to seth : 8 hodín je trocha mooc. :p:
Setth
Nevim, ale zhruba za 8 hodin po požití to u mě přestává účinkovat. Obvykle to u mě bývá spojeno s výrazným pocitem úlevy, že už to mám zasebou. :rolleyes:
puzzle
Když jsem si dala poprvé houby tak jsem u tíkala před posedem v lese...Ale byl rychlejší než já...
Cecylcompany
nevím....
luckynet
zdá se že jo, ale radši to nežer...stejně je to nahovno stav...THC rulezzz :)
el_castillo
Zdar, bych to videl spis na naky penizovky. Ale lysny to klidne bejt muzou, nevim, bylo na ne moc velky sucho. Kde rostly? V lese, na louce..., kazdopadne sou pekny
kammo
Ak sa na nich robia modre flaky,rastli niekde v lese,alebo na drevenych zbytkoch a ak maju tmave lupene tak na 95percent su to oni
kammo
mne stacilo takych 20ks,na prijemny lahko zvladnutelny stav...vies,taka pokludna euforia,s miernejsimi zmenami vnimania
Atominator
citace:
Původní příspěvek od luckynet
zdá se že jo, ale radši to nežer...stejně je to nahovno stav...THC rulezzz :)


ja ti dam na hovno stav :)

stav na houbach povazuji za jeden vubec z nejlepsich

ani ne kratky ani ne dlouhy (jako treba LSD), ke konci clovek neni otupelej, unavenej, lepsi navaznost mysleni nez na trave...

u me proste houby vedou
Atominator
pro me je nejdulezitejsi spolecnost s kym davam

nejlepe je skupina 2-4 lidi, vic ne

a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit
masoquista
http://www.osel.cz/index.php?clanek=2019
Takový zajímavý článek.
Nevěděl sem kam s tím, ale snad to nebude vadit.
carlos
Thread Revival
citace:
Původní příspěvek od Atominator
pro me je nejdulezitejsi spolecnost s kym davam

nejlepe je skupina 2-4 lidi, vic ne

a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit


Tak tohle se mně taky párkrát stalo. Houby ne s lidma, kteří je nejí a jenom chlastají. Největší chyba, která v člověku může vytvořit dost velkou nechuť. Ideálně venku a pro mě s někým, s kým můžu mluvit. A vlastně, super je to s holkou, která je buď tvoje přítelkyně, anebo jste si intimně blízko, protože se mně párkrát stalo, že jsem měl hrozný nutkání komunikovat i neverbálně - a nemusí jít zrovna o sex, ale o takový to cítění druhýho těla, jeho tepla atd. No a když už mluvím o tom teplu, tak musím říct, že oheň někde v přírodě taky nic nezkazí :)
Bandita
Ja som bol na hubach s kamosmi,vsetci sme brali,zjedol som asi 20 o par hodin som si dal 1/4 tripu..bol to pekny vyletik,jeden z prvych..hlavne su doleziti kamosi a ludia ktorych dobre poznas...ziadne "ciste" pohlady,to len vyvola paniku a stiny....
Dude
citace:
Původní příspěvek od Bandita
ziadne "ciste" pohlady,to len vyvola paniku a stiny....


?
cernobyl
zdar, ja mel hubky asi 3x a 1x tripa . po 1. sem jich mel malo takze stavy nebyly zadny jenom sem nemohl usnout. po 2 jich bylo akorat a to byl nejlepsi stav jakej sem kdy mel a to sem byl v hospode.dali sme si s dobrym kamosem a potom sme se spolu nejak psichycky propojili a oba dva sme vedeli co chce ten druhej rict, ostatni v knajpe nam nerozumeli , hospodu sme si rozdelily na ruzny sektory atd. no a po3 prijel kamos ze ma caj z lysohlavek a ze prej jich tam dal 60. tak sme to ve trech vypily a pak nam rek ze jich tam bylo 120. pro me to byl az na par chvil horor a to je asi naposled co sem si na dlouhou dobu kdy dal. + par kamosi mi rikali ze by mel bejt vzdycky sudej pocet lidi ,protoze kdyby sme byly treba 3 a 2 se spolu bavily tak ten treti by byl s toho asi v prdeli.
Bandita
citace:
Původní příspěvek od Dude


?

vysvetlím:D
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...
Dude
citace:
Původní příspěvek od Bandita

vysvetlím:D
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...


ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...

ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...

ty psychedelika (v beznejch davkach ;)) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D
Bandita
citace:
Původní příspěvek od Dude


ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...

ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...

ty psychedelika (v beznejch davkach ;)) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D

Mozem suhlasit,ja toho uz tiez co-to mam za sebou,ale neviem si zvyknut na cudzich ludi ,ked som v "akcii" :D
preto vyhladavame s kamosmi odlahle miesta(les,luka,hora) na nase.
Takze som uz pouceny,ze ziaden telefon..ziadne necakane odchody,prichody zachody....a bude dobre jak nebolo
matata
vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky :)
Dude
citace:
Původní příspěvek od matata
vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky :)


spise sem
http://grower.cz/forum/showthread....50&pagenumber=6
http://grower.cz/forum/showthread....0&pagenumber=13
Stoned_r41d3r
Nejraději pod vlivem halucinogenů čumím do moře. Což znamená značnej logistickej problém, ale takhle proflákanej den mne fakt nabije.

Rybičky, lodičky, majáky za smrákání, osvícený přístavy odrážející se od vodní hladiny, šumění moře a řev ptáků....
Dude
kamarade a teprv takovy potapeni - to je narez :sun:
mladejzahradnik
nejvíc mě baví poslouchat někajou dobrou muziku na tripu, naposled jsem poslouchal frank kvitta techno.. normálně techno skoro neposloucham ale na tripu to bylo nejvííc :D nebo nějakej jungle.. pak když du z akce tak ještě mi to v hlavě zní pěkně do rytmu to se pak de pěkně domů:D maximální zážitek byly ale 2 tripy doma.. naběhlo to do půl hodky, než sem stačil předmotat špeky.. viděl sem všechny možný energie jak proudí, vzduch,krása všude.. :D stěny se mi roztejkali barvama.. :D no nejlepší je ale ta změna vědomí jak člověk začne chápat svět jinak, teď jsem četl knihu 4 dohody od nevimkoho, ale známá kniha, doporučuju sehnat si jí jako audioknihu, no a tam to popisujou jak toho dosáhnout bez lsd:D

A co vy? kdo z vás tripuje, kam chodíte, kolik toho žerete?:D
jízda autem a kochání se za rytmu tekna :D tuhle jsme byli na jedný vyhlídce u Kozákova a ty exploze ze sopek to byla paráda :sun: všude moc blikátek... měl jsem celkem asi patnáct sušenejch hlav asi po pěti letech, do hub moc nehulim, pak se to hůř kočíruje :p:
...co takhle buben a jinačí zvukotvořivý nástroje...včera sem našel hezký bohemiky , jo to zas bude :frog:
tedka venku kouzelný to čas celkem na houbách , prostě lysopad :)
frenlik
RespectFlowers: Jojo, buben a didge.. Už mě ty nástroje na tripu dvakrát vytáhly ze šlamastyky :-) Jsou mocný!!! :-)
Taky se chystám na výlet :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma