Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
200/400w (4xBlack Domina 4x Ed Rosenthal Super Bud) - Klikni zde pro originální téma
Roluk
Tak tady jsou nějaky fotky z růstu.
Roluk
A dneska se předělala tahle malá krabička určená původně jenom k růstu na krabičku květovou s krásnými 400w jako u druhého probíhajícího pěstu GIB Xtreme, na ufo jsem neměl, a ani bych to nechtěl řešit, pořidil jsem ventilátor 125VKO, jelikož by asi nevydržel teplotu kdyby byl mimo skříň a teplo odtahoval, tak je před cooltubou a teplo vytlačuje, funguje to celkem v klidku, je to tichý a ve skříni je kolem 26 stupňů, když se svítí logicky.... No a to znamená že ode deneška jedeme 12/12. Ještě jsem holky trochu nakolenoval a zastřihl, i když vím že by se to takhle při přepnutí nemělo, jistím si tim, že se tam vejdou až do konce.
Padavan G
škoda že ta skřín nemá o 0,5 m na vejšku, jinak to vypadá hezky, pojedeš síť ? bez CT bys tam měl asi vyleký problémy s teplotou u vršků...
Roluk
no jo no, ale nezoufám, kdyby vypadaly že se tam nevejdou, tak jsou pořád kam dát. scrog nepojedu, i když mě to láká, a síť mám dokonce vyrobenou, tak se mi do toho furt moc nechce kvuli manipulaci zalevani atd. Asi bych ji jel spíš, kdyby tam byl jen jeden model. No a nemít tu CT tak bych se o to ani nepokoušel, to by byla dobrá saunička.
DrNi
..cpat tam sit nema cenu, kazdej model pojede jinak.. jinak mas to pekny, mam rad mensi skrinky.. ..taky jsem jel Ed Rosenthal Super Bud a musim rict, ze je to muj hoooodne oblibenej model.. jak pro pestitele, tak pro kuraka.. malo lupenu, velke palice.. a kour je to taky dobrej.. akorat ja ho nechal rust nahoru, zadne ohejbani a zastipovani.. skoda ze nemas tech 50cm na vejsu k dobru..
..budu sledovat jak se ti to boubelati :-)
Roluk
30. den

Z BD mám velikou radost, krásně voňavej modýlek, Edovi se u mě asi nelíbí, listy mu rostou jak kočičí drápky, netuším čím to je, dostávaj stejnou zálivku jako BD která je uplně v poho. Na Makro fotkách je jen Dominka páč na Edovi zatim není co fotit.
Chirurg
čus bambus
Kámo ty seš malej bombardak ;) 2 indoorky najednou :D Ale co když je místo proč ne! Ten ed mě dělá s listama to samé a to sem ho ještě ani nepřepnul, tak to budˇ klidný asi je to u něj vnormálu! No a ta domina.... jen nahlas zavidím :p: těším se na finalní foto! Atˇ to dobře dopadne držíme palce!!
Roluk
Pěstu zdar!!!

Chtěl jsem to sem dát až dozraje celá parta ale ed ne a ne dojet. Tak k Domině sklizene ve 42.dnu. Když tu vysela ještě čerstvá, voněla jak kukuřičný pole a měla krásně tmavě zelenou barvu s irsky zrzavýma pestíkama a od středu byla fialová. Je z ní něco málo přes 60g po usušení krásně voňávých, celkem slušně vypadajících palic. Po zapálení mi voní i chutná jako haš. Na zhul libovka, už sem měl lepší, ale na klid. Nebyla s ní žádná práce, obírání lístků byla radost, páč jich tam bylo opravdu málo.
Roluk
No a Edík??? Už je to asi 65 den vypadá takhle, nechápu....
WERD
no ten se dá sundat kolem 70-72 a víc....holt dlouhej gen kterej za to ale určitě stojí
Padavan G
Právě proto takhovýdle kytky nemám rád, kámoš měl Master kush a po 60 dnech květu vypadal jako když je po 14 dnech :D bych se z toho oběsil. jinak se mi to líbí a posílám Kčkoo
Salatos
já jsem ho jel a slizen byla 82 den ,ale stojí za to
Padavan G
citace:
Původní příspěvek od Salatos
já jsem ho jel a slizen byla 82 den ,ale stojí za to

sou to pořádny topoly co ? :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma