Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Identifikace modelu.... - Klikni zde pro originální téma
Pospi
....rekl by mi prosim nekdo velmi znaly co by to mohlo byt ze model???? Pro doplneni snad jen ze vrcholky jdou do fialova a listy jsou takove lepkavejsi a voni .... predem diky...

Pospi
[QUOTE]Původní příspěvek od Pospi
[B]....rekl by mi prosim nekdo velmi znaly co by to mohlo byt ze model???? Pro doplneni snad jen ze vrcholky jdou do fialova a listy jsou takove lepkavejsi a voni .... predem diky...




[Edited by Pospi on 13-11-2002 at 11:39 PM]
Roman Dirda
Mush to moc pěkný a noname to nejspíš nebude,takže bych to až tak neřešil.Dle mého skromného odhadu by to mohla být nějaká pure indica,třeba Northern lights.
jumpp
Zdravim mas to moc pekny a no name to urcite nebude ja bych rekl jestli t nebude Blueberry ale to je muj nazor ja ji mam doma a je fakt podobna.zatim at na to pides
psilos
To jste teda machři, hned poznat ,že to není noname a rovnou si tipnout ráci.......
Pospi
...kyticka den kolem pul seste... take jsem provedl zastipnuti nad 4 patrem metodou FIM aspon doufam ze jo a ze jsem to udelal spravne...





[Edited by Pospi on 15-11-2002 at 08:00 PM]
Pospi
citace:
Původní příspěvek od Pospi
...kyticka den kolem pul seste





[Edited by Pospi on 15-11-2002 at 07:58 PM]


Pospi
[QUOTE]Původní příspěvek od Pospi
[B][QUOTE]Původní příspěvek od Pospi
[B]...kyticka dnes kolem pul seste.... ostrihal jsem dve patra listku a by slo svetlo na vetvicky a co nevidim.... mam pokracovat dal??? Je to urcite samec.... nemohl by to vyt aspon hermous???? Diky za odpovedi jsem nas....



[Edited by pospi on 17-11-2002 at 06:48 PM]
chobot
Jo, jsou to nepochybne samci qety. Ja bych se na to vykaslal a zacal znova, nejlepe z rizku. To uz si prepnul takhle malou kytku na qet, nebo ti to vykvetlo na periode 18/6? Mas to pod sporivkama, nebo pod cim?

Myslim, ze ty kytku zastrihujes docela brutalne, onkretne, je oholena jak nasada od kostete. Mozna nahodila samci qety prave quli tomu. Strihat listy proto, aby "ti slo svetlo na vetvicky" (jak pises) ma cenu az kdyz uz ma kytka poradny palice. V rustu se striha jen hlavni stonek quli vetveni.

Co je to za model, to ti IMHO v teto fazi nerekne ani panbuh ani :devil:. Vypada to jako indica, ale cokoliv presnejsiho se asi tezko dovis.

Preji vic uspechu v dalsim pokusu.

chobot

PS: nemohl bys sem psat normalne a ne vzdy citovat vlastni prispevky? Dela se to tim butonem odpovedet uplne dole (nebo nahore) na strance. Taky bys moh ty fotky trochu zmensit, nez je sem placnes, nevejdou se mi na obrazofku.
Pospi
to chobot: Ty kvety vyrazily behem asi 2 dnu co jsem ostrihl vrsek.... jedu pod 50W sodik plus cool whit zarivky perioda 18/6.... Ty listky jsem ostrihnul az dneska... Foto zmensim slibuji...ale takle jsou videt aspon detaily.... jinak diky za odpoved
chobot
Ze ti to vykvetlo na 18/6 pod coolwite + sodik je divny. Kytky nekdy nahazuji samci qety jako reakci na nejaky sok, nebo nepriznive podminky. Ta kytka je dost vytahla, coz asi znamena, ze ma malo svetla, mozna bys ji mel dat bliz k lampe (ale pozor na teplotu!!). Zvlast ty zarivky se davaj dost nizko nad kytku, maji kratky dosvit.

Jinak si hlidej pH hliny - kysele pH (pod 5.5) zpusobuje, ze vyroste vic samcu a ze samic sou hermousi. Taky bych ti doporucil pestovat z rizku, koukni se do grower bazaru, kazdou chvili tam nekdo naky nabizi. Mas pak 100% samic a vetvi se to i bez zastrihovani.


chobot

Pospi
to chobot....

Kytka se mi vytahla nezda ma si tak 25-30cm a asi 5 mm stonek....

Jinak jestlize vyrazily kvety kvuli nejake neprizni j moznost ze bude mit jeste palicky???

POSPI
chobot
Tim, ze je vytahla sem myslel, ze ma dlouhy stonek od zeme k prvnim listkum, zdalo se mi to podle ty predposledni fotky. Ale neni to tak zly, mozna se to jen zda z tech fotek.

Je mozne, ze z toho jeste bude hermous. U hermousu se obvykle objevuji jako prvni samci kvety. Jesli se ti do toho chce, tak to muzes zkusit. Ale pripada mi to zbytecny, zacal bych znova.

chobot

Pospi
To chobot...

je to z jednoho seminka tak mozna proto zacina to prvni patro tak vysoko... jinak moc dekuju.... skusim jestli to nebude hermous... aspon bych pak mel kvalitni semeno na priste.... jeste jednou moc dekuji .....
Roman Dirda
Hermouš nasazuje podle mě samčí květy až mnohem později!Proto taky každej kdo přijde na hermoše si všimne samčích květů až když má kytka palice a je mu líto ji vytrhnout.Ty však buď nemilosrdný!Tohle je samec jako kráva a jestli máš rád pyl taxi ho hýčkej.Jinak já bych ho asi vytrhl a dal si inzerát v bazaru.Někdo s kvalitními řízky se určitě ozve.
Přeju ti mnoho zdaru a málo samců.
chobot
No, tak sem asi trochu kecal (omlouvam se :confused: ), obvykle tomu tak asi neni. V kazdem pripade to ale je mozne. Mel jsem v zivote 2 hermouse a u obou naskocily prvni samci qety, rozeznatelne palice se zacaly tvorit asi tyden po tom. Docela by mne zajimaly zkusenosti ostatnich zemedelcu.

chobot


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma