Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jak zachytit myslenky? - Klikni zde pro originální téma
kalistor
Po každém hulení mám tolko perfektných myšlenek ale co z teho ked šecko hned zabudnem.Skušal sem to kompenzovat tak že sem si brával papír a pero ale pravidelne sem zabudel aj na to písaní a ešte k temu nedokážem tak richlo písat jak rozmislam.Skušal sem aj diktafón ale nedokazal sem sa namotat na rozmišlani nahlas.
nemo
Budeš muset počkat, až někdo vymyslí záznam myšlenek. Už se na to těším a nejvíc na to, jak ty svoje myšlenky všichni pověsí na net. To bude přehlídka. ;)
weedpolis
No ja si vždycky zapisuju všechno do mobilu..protože když se ráno probudím a podívám se na mobil, tak si vzpomenu, že sem tam něco psal.
BRadekRB
Znám to taky, hlavou se ti honí hromada věcí, mimochodem většina z nich nestojí za nic, ale ty si třeba myslíš, že jo.
Papír, nebo datlování do mobilu je v porovnání s rychlostí lidského mozku asi dost pomalej způsob archivace, co mohu doporučit je pustit /pokud je to zrovna doma/ si oblíbenou hudbu, protože jak známo hudba znásobuje emoční cítění včetně zachycení intelektuálního stavu a je schopna je po zpětné reprodukci zase vyvolat, UF.
Jo a mimochodem, já osobně si myslim, že mozek si podvědomě třídí informace a podobně jako člověk u pásu někde ve fabrice vyhazuje zmetky a ponechává dobrý kusy, neboli, to, co považuje za zcela nepoužitelný, maže.
Jane
...az nekdo vymyslite ten teleport a stihnete to zapsat.. tak mi dejte vedet :))
olik
to kalistor:

Jo jo ... před 5-6 lety když jsem začal s hulením, tak jsem měl v hlavě ty samé pocity. Všechno je důležité a hlavně to nezapomenout ... psal jsem, kreslil, fotil ... a po 5 letech jsem zjistil, že: "To co je důležité si zapamatuješ, a ten zbytek ... ten zbytek je prostě jen cestou k tomu důležitému"
gizmo
No jo pánové, to je věčný téma.
Já poslední dobou dostávám nápady na úplně perfektní jungle, ale když sednu ke komplu a začnu dávat dohromady samply, tak z toho nic není a kašlu na to, protože hlava valí o moc moc rychleji než ruce.... taky sem nedávno vymyslel po jointu bezdrátovej přenos elektrický energie (to bylo hustý, dokonce se mi zdálo, že to fakt funguje a viděl sem na to v hlavě dokonce úplný schémata), ale pak to přešlo a věděl sem z toho velký ho*no.... a o tom to je pánové. hulčo je přece na odreagování a ne na přemejšlení nad důležitejma věcma, nebo ne??? :-)))))))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma