Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Posílání marihuany Kalifornskou firmou - www adresy - Klikni zde pro originální téma
WiB
Tak jsem si nedávno prohlížel http://www.420times.com a narazil jsem tam na odkaz na http://www.internationaloddities.com/index2.html kde se podle jejich infa dá objednat trafka, haš, olej, možná houby... a nechat si to poslat poštou. Sídlo je Kalifornie. Moc se mi to sice nezdá, ale pokud je to možný, tak je to super. Mrkněte se na to a pak sem napište vaše postřehy a názory. Později doplním údajně funkční a odzkoušenou adresu na posílání hub.
Dude
moc bych tomu nevěřil - možná ještě ty rostliný extáze etc. by mohli tak nějak fungovat, ty kouře fuckt nevim - něco takovýho už jsem viděl na hightimes - nětšinou to byl bullshit - asi bych to nersikoval...
zvlášť pokud je to v USA, navíc sposta firem co inzeruje na hightimes, 420, ... se snaží vytřískávat prachy (zažaluj je potom, že to nedává;) )
Jo, zkus se třeba kouknout na OG jestli se to už něřešilo
psilos
Zkouknul jsem to a je to jen vyšlechtěná sračka: Je to naprosto legální, protože obsah THC se blíží bodu mrazu. Jsem si naprosto jistej (z vlatní zkušenosti)že to mají v USA tak ošetřený, že se neprodá ai jedno potentní semínko legální cestou, natož celá rostlina. Je to jen komerční tah, kterej využívá (zneužívá)zakázaný věci.A list ganji, to je pro Ameriku synonymum zákazu. A to maj lidi přece rádi, specielně amíci. Už vidim, jak jsou důležitý, že jim před barákem v qětináči roste ganja a fízlové na ně nemůžou. volové
sorry mám na ně svůj názor, nikdo to neberte osobně!!!
nihilista
zdar.
no ja to jednou zkousel i kdyz ne primo tady z te stranky ale odnekud jinud a muzu vam rict ze mate pravdu. je to shit.
pripadalo mi to jako nejaka bylina s vyraznym zapachem ale ten zapach mel daleko i do obycejne prespolni travy ktera roste v kukurici.
proste hovno.
je to drahe a kdyz to kourite tak mate pocit ze vam to utrhne jicen a plice. nezkouset a verte svym vyrobkum ze skrine a s foliovniku.
mozna ze se v necem malem mylim ale zkusil jsem to a uz to nikdy v zivote neudelam znovu. muj nazor.
zdar a koureni kvalitnich modelu obzvlaste.
WiB
Takže na http://www.overgrow.com jsem si trochu pohledal a našel! Je to totální shit, ostatně jak tady píšete i vy. Prostě nic. Aspoň by tento thread mohl fungovat jako výstraha pro další potencionální kupce->nekupce. Mě osobně dost fascinoval design, jaksi dokládal důvěryhodnost, která mě nechala přemýšlet jestli to je pravý nebo ne. Jinak bych to prokoukl i já, ještě než bych nad tím začal přemýšlet. :)
Killer_Queen
Podle me je to blbost,aby postou posilali hulco.Nevite jak si muzu objednat semena pres net?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma