Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
GreenLabel a GreenHouse Seeds out MIX fem. - Klikni zde pro originální téma
Pete
Vítejte,
pro rok 2010 sem se rozhodl pro tyhle dvě sedbanky a od každého něco. GreenLabel semínka sazena (pol. června) přímo do kelímků se substrátem z kokosu, perlitu, obyč. půdy, po třetím patře přesazeny do volné půdy. Hnojení BIO by FARM co dům dá, občas phytamin.

1. Jack Diesel


2. Bubblegum47


3. Northern Light


4.Northern Skunk :love:
Pete
GreenHouse Seeds mix - sazeno v půli května, stejný postup sadby jako v předchozím případě. Letos bylo docela kruté jaro, sadil jsem když bylo teplo ale pak přišly ty výkyvy, snad 14 dní to lezlo z půdy, navíc dostaly i sprchu a zažily i vichr když jsem je zapomněl venku v kelímcích. Měl jsem i sem. El Niňo, WW, White Rhino, Him. Gold - ty nevylezly. :rip:

1 . začátky spolu :dance:



2. Cheese



3. Super Silver Haze :goldcup:



4. Hawaii Snow - teď má výšku cca 1.9m



5. Big Bang
Pete
Čaute, stále mi nic nekvete. Za posledních 14 dní jakoby se kytky vzbudily a začaly pořádně růst, začíná se to pěkně hustit a už ani s konví se tam nedostanu. Kytky z Greenlabel Seeds co sem sadil v půli června začaly dotahovat ty co sem sadil o měsíc dříve. Zatím mi dělají radost dvě no name co mi planě vyrostly na obvyklém místě a ty už kvetou jedna radost. Jedna roste u plotu tu ani nezalévám (nedostanu se tam přes houšť) a druhá má snad 2.5m a krásně stavěná jako jedlička. Tuhle jsem ani nezaštipoval, páč sem ji vysadil u tyče a špička kytky akorát vyšla na nejvyšší bod skleníku.

Zatím se můžu akorát modlit, aby mě někdo nevyčoroval, nenabonzoval a byl teplý podzim bez vlhkosti. Zatím.
manillaPaece
No máš to pěkný, jen bych se bál že ti to nedokvete, a když tak dost pozdě... Já začal zakrývat koncem července, a teď už to má pěkně voňavý salámy... Počítám v půlce září,že by měli bejt hotový, Hawaiianka chce 11 týdnů květu, takže ta až začátkem Října... Nejlíp voní Big-Bang, uplně jak žvejka... Jo a ještě bych zapoměl, vlhkost je na podzim VŽDY... Já už s ní bojuju teď, když na celou noc zakryju, a ráno odkryju, jsou stěny fóliáku pěkně orosený, takže utřít dosucha, zapnout větráky na celej den, zkontrolovat rostliny, jestli někde neni plíseň, popř. připravit nejaký zálivky a takhle to je každej den po celou dobu květu... Určitě je důležité se ke kytkám dostat, protože pokud se k nějaké nedostaneš, nemáš přehled jestli je plesnivá nebo ne... Je obzvlášť důležité ve skleníku a ve fóliáku držet tu vlhkost hodně dole... U venkovek tu vlhkost člověk moc neovlivní, jenže na venkovky fouká vítr a suší je od vody... Takže Peace, a přeju ať to úspěšně dojedeš, a hafo sluníčka... :leaf:
Pete
Čau, dík za příspěvek. S tím nedokvetením si dělám starosti taky. Pomalu se začínají ukazovat preflowers, loni v tuhle dobu jsem byl už týden v květu s PP. Já nezatemňuju vůbec, nechávám to na přírodě a s tím utíráním foliáku začnu až budou chladnější rána. S plísní počítám, to už je jasný teď že se mi do toho pustí, nejhorší období je konec října a začátek listopadu, se ztrátami počítám. Jen mě právě překvapilo, že se ty kytky loudali v růstu skoro měsíc a půl a teď ve finiši to vypadá, jakoby doháněly co zmeškaly za červenec. Už to i různě ohýbám a uvazuju, Big Bangovi ruplo v kořenech a vyrazili mu do výšky další 4 boční větve psycho, moc to roste do výšky, to sem nečekal. Loni krása 1.5 - 1.8m za stejných podmínek a krása ale tyhle kytky už jedou přes 2m. Hawaiiku sem zkroutil jak to šlo ale ona si ty špičky pěkně nakroutila k výšce a valí dál, s takovouhle to asi nechám plazit po zemi jako okurky.

Ale i když výnosy nebudou nějak extrémní, jsem rád za ty kytky, když tam vejdu taková masa na mě čeká, obrovský organismus který vzešel z malého semínka a teď má listy větší jako moje dlaň a stonek tlustý jak palec u nohy a to si nechci představit až to kvést.

No jinak leju na ně slepičáky, nic neodměřuju, tak jednou týdně stačí, občas ten phytamin, vypadá že jim nic nechybí.

Tak květu zdar!!
Pete
Zdarec, přináším menší update. Do kytek se dala plíseň, ooooo jaké to překvapení. Není to ale nic závažného, s nůžkama to oběhnu a odstřihnu napadenou část nebo plíseň prostě vyrýpnu. Ta se tam po čase vrátí, ale není to hned, přemýšlím ještě o nějakém postřiku třeba Kuprikol, ten má ochrannou lhůtu asi týden. Nejvíc to napadá husté šišky Big Bangu.

Zkosil jsem dvě no name co planě vyrostly u plotu, nebude to žádný zázrak ale do zásob se to hodí.

Dvě kytky Hawaii Snow a SSH potřebují ještě dost času, kdoví jestli dozrají. Kytky jsem jednou prolil Alga Bloomem, jinak pak slepičincema, žádné sraní s odměřováním nebo s běháním s PH metrem, takové hnidopišství nemusim.

Kytky nechám před sklizní týden na vodě a týden na suchu, loni se to osvědčilo.

1. Lemon Skunk



2. Bubblegum 47





3. Bubblegum 47





4. Big Bang






5. Hawaii Snow
Pete
Zdravíčko, byl jsem nucen dnes vše sklidit kvůli tomu zasr..... větru, částečně mi i potrhal plachtu, ale je to furt lepší, než aby to uletělo úplně i s kytkama.

Oba Big Bangy stačily dozrát - můžu tuto odrůdu doporučit, velké husté pálky, po zastřižení kytky se vytáhnou do výše boční větvě, takže prakticky můžete mít třeba 5 stejně velkých větví s mohutnými šiškami. Ale pozor na plíseň, právě z důvodu velké hustoty šišek. Na outdoor je vhodný. Roste hodně do výšky, pevné stonky. Výška 2.5m.

Hawaii Snow - byla tak v 9. týdnu květu a údajně potřebuje asi 11 týdnů, no co se dá dělat, po zastřižení se roztahá do stran a má dlouhé postranní větve až kolem jednoho metru. Výška 2m.

Northern Light a Skunk - Light tak tak dozrála, je více náchylná na plíseň, na outdoor taky vhodá. Skunk je odolnější, ten potřeboval ještě minimálně týden, palice kratší, zato husté. Snad jediná kytka na které jsem neměl plíseň. Ale týden taky potřeboval, nu což.

Cheese - snad nejsmradlavější kytka, nebyla moc velká, možná taky z důvodu, že byla vysazena "na těsno". Sklizena 26.10.

Lemon Skunk - plíseň si na něm pochutnala hned jak začal dozrávat, docela náchylný na plíseň. Na této kytce se mi nejvíce líbila její stavba, prostě typická sativa s menšími lístečky, ale i šiškami.

Super Silver Haze - nedozrál a ani by to nejspíše nestihl - malé řídké bílé šišky vhodné možná tak na mléko nebo brko, uvidí se po usušení. Nemyslím si, že je na outdoor vhodný. Výška 2.2m

Bubblegum 47 - voňavá květinka s řidčími, ale baculatějšími šiškami, v pohodě stačila dozrát než plíseň udeřila, sklizena už před týdnem. 1.9m

Jack Diesel - je na tom podobně jako SSH, nevhodný na outdoor, pozdě dozrává, náchylný na plíseň. Z něho prakticky nic nebude.

Letošní rok byl extrémní a asi nebudu sám co si to myslí. Březen, Duben ještě chladno, Květen, po ránech ještě zima, pak jakžtakž se začalo oteplovat, Červen deštivý, Červenec extrémní vedra, Srpen propršený, Září docela vydařené, teplý i slunečný, Říjen po ránech již chladný a větrný. Poronávat to s loňským rokem se vůbec nedá.

Později postnu ještě nějaké fotky. Zatím čus.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma