Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: 1 [2] 
Royal Queen Seeds - máte zkušenosti ? - Klikni zde pro originální téma
RopakCZ
Mně ted vyšlo 14 semen z patnácti :) za mně zatím spokojenost,
Trisuli
Green Gelato - z 5ti semen vyklíčily 4
400 W HPS / 80x80x180
Jednou zaštipnuto nad třetím patrem, cca třetí týden růstu. Přepnuto na květ na konci 5 týdne růstu.
Kytky mají cca 90 cm, silné stonky, hodně listnaté
40. den květu, palice se začínají nafukovat, hodně pocukrovaný, vůně sladká
Zatím spokojenost.
Jálo
minluej rok skleník Special Queen a Special Kush

pro mě teda velice příjemný překvapení, velký tvrdý palice, dost silnej zhul a žádná plíseň, za ty prachy paráda, letos je dám znova

akorát pozdější dozrání, sklízel sem začátkem října a ještě to tak 1-2 týdny chtělo, ale už to bylo i ve skleníku moc nápadný, všichni kolem mě skleníky prázdný a já dvě obrovský zelený koule, měl jsem z toho už blbej pocit
skoroduchodce
odruda Royal Gorilla fotoperiodicka femka- kytka ze semene ok. Řízky zhermily.
DanWalk
mne vzdy vysli vsetky semienka aj ked ich bolo malo :)
KOZEL1428
Top,kliceni vždy ok.
Speciál queen supr!!
shivasambhu
RQS sú super. Majú viacero skvelých vecí....
chicolo
mel jsem Royal AK a nedoporucuju, vsechny tri male kytky, slabe, sice krizenec wdowy ale nic moc

Royal OG KUSH - super libovka
Trisuli
Critical od RQS je taky super!
DeadBrain
RQS- WW.Ze 14 semen vyklíčily všechny.Z toho jeden mrzák.
RQS Hulkberry 3 ze 3.
Takže zatím u mě 100% klíčivost.A slušný výnosy.
YngwieM
Mother Gorilla - vyklíčilo 5/5.
thx1138
pridavam neco do tanku zkusenosti. klicivost jako vzdy na 1*.
Hulkberry- doporucuju, kratka perioda, poctivy stonek, zajimave voni, stav sativovy, silna kytka po vsech strankach.
Somango- opet nezklamalo. doporucuju. netahne se. proste indika jak se patri. smrad omracujici.
Critical- dobre prekvapil, vcelku odolny na ven, slusny vynos, s koncem zari krasne, dobry model, dobra chut, proste jako critical.
YngwieM
Shogun - klicivost 5/5
Critical - klicivost 2/2

K vyse uvedene Mother Gorille: chut a vune spise bylinkova (alespon u mne), stav totalne sativovy, coz mi vyhovuje 👌🏻
StanoZajeci
Jsem teď vysadil 3x critical + 5x royal queen , semena asi tři roky stará, někde jsem je omylem zašantročil a teď vyštrachal, tak že to aspoň zkusím a vylezly všechny 😊
YngwieM
citace:
Původní příspěvek od YngwieM
Shogun - klicivost 5/5
Critical - klicivost 2/2

K vyse uvedene Mother Gorille: chut a vune spise bylinkova (alespon u mne), stav totalne sativovy, coz mi vyhovuje 👌🏻

Tak doplňuji, že Shogun je naprosto parádní model, který roztahuje koutky až někam za uši. Stav plný euforie a žádná paranoa ani po 16. brku za den. Doporučeníhodné
Trisuli
YngwieM
Na mě Shogun působí slabounce. Takový relaxační kouření. Po hodině nemám pocit, že bych něco kouřil. Trochu mě to zklamalo, jelikož RQS uvádí, jakej je to vodpal. Měl sem 3 různá phena a všechno slaboučký, jeden o trochu silnější, ale stejně žádný top.
YngwieM
Tak to je skoda, protoze na mne pusobi presne tak, jak popisuje RQS 😍
YngwieM
Lemon Shining Silver Haze - klicivost 5/5, nejaky citron tam sice citim, ale hlavni je ucinek, ktery je silny a sativovy. Recommended 😉
YngwieM
Cookies Gelato - klíčivost 4/5, doplnil jsem tedy semínkem zdarma Lemon Tree od Barneyho (mimochodem parádní odrůda). Co se CG týče, každá kytka jiné pheno - jedna je téměř černá jako nějaká Black Domina, druhá vypadá jako Skunk, třetí se čtvrtou mají vzdušné palice jako 100% sativa. Vůně a chuť totéž - po 2 měsících ve flaškách žádná nevoní a nechutná sladce. Černá voní jako bylinky, zbytek jako barva nebo ředidlo. Nevím, co momentálně v RQS dělají, ale s jejich popisem na webu to souhlasí tak z 0%. Ani ten zhul není taková pecka, jak uvádějí. Nehledě na to, že jsem kvetení pod 600W natáhnul až na 10,5 týdne, kdy jsem kontrolou trichomů mikroskopem usoudil, že je konečně hotovo. Naopak s tím Lemon Tree jsem spokojen na max. No nic, vrátím se po letech k old school genetikám, ať si připomenu mládí. Tož tak :-)
Trisuli
Díky za report. Staré genetiky sou stejně nejlepší. Lemon Skunk od Barneys potvrzuji, ze je super- hlavne kazda kytka jak pres kopirak, jedna vedle druhy, netaha se, nadhera, radost pest...

citace:
Původní příspěvek od YngwieM
Cookies Gelato - klíčivost 4/5, doplnil jsem tedy semínkem zdarma Lemon Tree od Barneyho (mimochodem parádní odrůda). Co se CG týče, každá kytka jiné pheno - jedna je téměř černá jako nějaká Black Domina, druhá vypadá jako Skunk, třetí se čtvrtou mají vzdušné palice jako 100% sativa. Vůně a chuť totéž - po 2 měsících ve flaškách žádná nevoní a nechutná sladce. Černá voní jako bylinky, zbytek jako barva nebo ředidlo. Nevím, co momentálně v RQS dělají, ale s jejich popisem na webu to souhlasí tak z 0%. Ani ten zhul není taková pecka, jak uvádějí. Nehledě na to, že jsem kvetení pod 600W natáhnul až na 10,5 týdne, kdy jsem kontrolou trichomů mikroskopem usoudil, že je konečně hotovo. Naopak s tím Lemon Tree jsem spokojen na max. No nic, vrátím se po letech k old school genetikám, ať si připomenu mládí. Tož tak :-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma