Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
OXYPONIE - co na to říkáte ? - Klikni zde pro originální téma
CannaMed
Hezký den,
narazil jsem na tuto metodu pěstování - osobně se mi moc líbí, ale zas mám strach, co asi vydrží, ten jejich vzduchovací kámen?

http://www.stealthhydroponics.com/p...rod=467&xSec=94

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pro méně vzdatné v angličtině, tady máte překlad (dost na hrubo, tak mě za něj nelynčujte):

Tento revoluční systém poskytuje optimální růst pro všechny typy rostlin. Velké vzduchové čerpadlo pohybuje ohromujícími 950 galony za hodinu vzduchu skrz mikro- vzdušný kámen - průduchu. Toto má za následek mega-provzdušněné řešení které zajišťuje maximální kyslíkovou výměnu v kořenném místě. Vy nebudete věřit, kolik množství mikro-bublinek tento systému produkuje. Velká 18-ti galonová (1gal = asi 3,8 litrů) nádrž a šest síťových květináčů poskytuje spoustu místa pro dokonce největší rostliny. Rozměry: 21"W x 22"L x 19"H (1 palec = asi 2,5 cm).

Dostupný je Oxyponics živořící růstovou závlahovou síť. To přímo připojí kořeny k hnojivu každého květináče, vylučující potřeba to, aby strádaly mladé sazenice, v tomto Oxyponics růstovém systému. Závlahová síť se skládá z čerpadla na živiny, něco na zavlažování a trubky. My hodně doporučujeme tento systém pro ty, kdo chtějí, kdo chtějí, aby měli plantáž, který je plně automatizovaná od semena k sklizni.
Pohroma
Noo mi to prijde jen jako obycejnej bubler s vykonou vzduchovou pumpou...
Nic prevratneho na tom nevidim.
Ale jako joo, je to pekne udelany:-)))
Pokud jsem si nejakych rozdilu oproti bublaku nevsiml, budu rad, za upozorneni na ne.
Dekuji a preji pekny den
CannaMed
Jestli jsem pochopil, tak tam musí být nějaký "vzduchovací kámen" s vysokým výkonem mikrobublinek + ten výkoný vzduchovač, já měl pocit, že tam je ta síť ten převrat, ale když na to podrobněji koukám a zkoumám, fakt to nebude tak ohromný rozdíl od bubbleru. To už se mi zdá předchozí Ultraponie větší "převratná technologie". Díky, měl jsem velké oči.
Pohroma
Tak vzduchovaci kaminky o ruzne"hrubosti" zakoupis i u nas v akva prodejnach. Akorat cim mensi bublinky, tim vic se zasira... Obcas to staci vycistit kartackem na zuby. No a obcas koupit novej kaminek, ale to neni zadna zavratna investice.
Ale jak pisu. Todle vypada tak jako pekne. Neni to zbastleny doma na koleni a pro lidi co jsou bud uplne nesikovni nebo nemaji moznost si bublak vyrobit a maji zbytecny prachy, je todle dobre reseni.
hlavolampolska
ako by nemam nic proti moderovani .... temat a prispevku ... na to sem doplatil malem cervenou kartou ...



ale proste se to nejak maze az moc rychle ...


pac oxyponie je jenom jiny nazev pro NFT a dostatek kysliku .... at se jedna o kyblik,ebb.flow ..proste odnoz hydroponie ...


a ja bych chtel vedte duvod proc to tak se kona?

pac oxyponie vychazi z kybliku doplnenej o ebb/flow ? co je na to spatne ... dekuji moderatorovi ..

mir and grow mega paldy!!
Hlava
citace:
Původní příspěvek od CannaMed
Jestli jsem pochopil, tak tam musí být nějaký "vzduchovací kámen" s vysokým výkonem mikrobublinek + ten výkoný vzduchovač, já měl pocit, že tam je ta síť ten převrat, ale když na to podrobněji koukám a zkoumám, fakt to nebude tak ohromný rozdíl od bubbleru. To už se mi zdá předchozí Ultraponie větší "převratná technologie". Díky, měl jsem velké oči.


No to je totiž taková molitanová hadice které se říká vzduchovácí opona , http://www.dohse-aquaristik.com/CZ/...opona-125-mm-ZB , dává velký množství bublinek , jinak standart bubler v pěkném provedení :D

hlavolampolska , nechápu na co se přesně ptáš ? Hlava


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma