Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jak neznicit telo? - Klikni zde pro originální téma
kalistor
Ako vsetci vieme tak vdichovanie dimu nieje pre organizmus zrovna najprijemnejsie a tak bi som chcel vediet ake caje trba pit abi som si tim hulenim uplne neodpisal moju dighaciu sustavu.
drinker hulič
co takhle sport, tío? myslim ze caj je ti hovno platnej.
virus
coze???to je pekna kravina!!!
Galendor
Taky si myslim ze je to blbost. Ale moje babka pije nakej caj na prudusky, takze myslim(vim) ze prudusky jsou v plicich a taky se krome plicnich sklipku kourem zasvinujou. No ale jestli na tohle ten caj je, to nevim.
jo jo asi bys měl trochu sportovat. Akorát budeš muset najít odhodlání. Sportuju, ale nějak mě to přestává bavit. Ztrácím motivaci cokoliv dělat :( Ale plíce mám myslím furt ok :)
Schinus
Zkus ROOIBOS (je dobrej a prej lecivej na vsechno a este k tomu vodstranuje z tela "volné radikály" který přispívaj k tvorbe raka) tak to zkus ja ho piju(casto) dá se koupit sypanej(specializovany vobchody) ale i klassika pytlíky
kalistor
Podivali ste sa jak vipada vase bongo po nekolkonasobnem pouziti.Mislite si ze ten hnusnej deght nam neskodi?Ja si mylim ze jo takze chranit sa treba a ked ne cajem tak cim?
Rude
no caje sou dobry, ale abysis s nima primo vylecil plice?....to fakt nevim

Neznicit telo???
telo se ti nici uz kdyz se narodis a mozna jeste driv......, tak nad cim koumas? kdyz budes hullit, kourit, chlastat apod. tak nemuzes cekat, ze se te to po urcity dobe nedotkne..........................to je stejny jako kdyby si bral herak, a pritom chtel zit zdrave................
Roman Dirda
Konopí můžeš užívat buď jako tinkturu(vyvaříš v alkoholu),nebo jako ghí(vyvaříš v másle).Obojí se dá přidat do pokrmu či nápoje.
Pokud fandíš rychlejšímu nástupu,stavu podobnějšímu tomu po kouření a chceš se vyhnout předávkování,zkus konopí odpařovat ve skleněnce-nezapálíš ho,ale pouze nahříváš.
Taky si můžeš koupit odpařovačku na el.proud ale je dost drahá a špatně přenosná(jsem za kampaň ODPAŘOVAČKU DO KAŽDÉ HOSPODY!)
Pomůže ti i používání vodní dýmky a když už kouříš,nesnaž se držet kouř v plicích co nejdýl(radši si dej dalšího šluka:))
Že sportem dospěješ k trvalé invaliditě nevím,každopádně pohyb(aspoň chůze) je dobrým začátkem zdravého životního stylu.
Zkus třeba někdy číhat na zastávce na ženy s těžkými taškami a odnášej jim je domů(samozřejmě k nim,ne k tobě:)!)-dosáhneš tím mimo vlastního uspokojení i pověsti mimořádně slušného chlapíka kterého žádný soused nepráskne kvůli té marihuaně co si pěstuje na balkoně.
Kvetak
hmm, tak čajem to z plic nedostaneš, ale každopádně budeš-li pít blinkové čaje tak ti možná bude líp celkově, ale nijak zásadně bych to neřešil.
Mimochodem Jemča má strašně dobrej zelenej čaj s vůní broskví-můžu doporučit, jinak k jointiku by čajík neměl chybět, mimochodem jeden piju :D
Total kapor
Kazdy den par slukov, dvadsiatku cigariet a nulova sportova aktivita, nejaky cajik co by ma vyliecil by bodol. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma