Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
z Indoor na Outdoor - Klikni zde pro originální téma
pipo22
tak jsem se letos konečně rozhodl začít s pěstováním léčivky. chtěl jsem si pořídit něco na doma ale to co jsem chtěl nebylo k mání tak jsem to nechal na prodavači at mi vybere něco podobný . až doma jsem zjistil že mi prodal na ven. tak jsem zkušebně zasadil 2 semínka Himalaya Gold (Feminised). tak jsem zvědavý jestli z toho něco bude. přikládám pár foto.

pipo22
tak tady je mám
pipo22
zdar chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tak pozdním sazením. a co udělat pro to aby z toho aspon něco bylo.
figaro
Zdravím, osobně bych se snažil kytky co nejmíň stresovat a choval se k nim jako autoflowerům (viz například brtníkův thread). Nechal bych je, jak jsou, a jen je rozumně ohýbal aby se ke spodním větvím dostalo co možná nejvíc světla. Rozhodně bych je nezašťipoval nebo jinak zpomaloval jejich růst.
pipo22
ještě dotaz, mám je na západní straně tudiž slunce na ně svítí až odpoledne tak jestli je mám dopoledne přenášet na východ aby měly co nejvíce slunečního svitu. zatím jsem je nehnojil sadil jsem je do pěstební kostky a pak celé do předhnojeného substrátu. četl jsem že tekutý slepičinec je pro pěstování dobrý nebo jestli mám použít něco jiného. díky za odpověď.
pipo22
tak takhle jsem začínal
pipo22
tak jsem málem přišel o kytky. dal jsem je na sluníčko před barák a pustilo se mi do nich prase. naštěstí do ty menší a díky bohu jsem to včas zjistil tak to odnesly jen 2 listy.
pipo22
tak tady jsou po útoku prasátka
pipo22
dnes jsem koupil hnojivo NPK se slepičincem a tak jsou tam 2 způsoby použití. jako postřik na listy a aplikace do půdy. tak nevím co mám použít. jestli má s tím někdo zkušenosti rád se nechám poučit.
MedvedBrtnik
Čau,

pokud máš možnost, přenášej je na sluníčko, aby na ně svítilo co nejvíc světla. Nestříhej, nepřesazuj, hnojil bych klasiky do půdy. Ono z toho teď už stejně bude leda tak na pár brk, ale lepší, než nic.

Tak ať to roste.

MB
pipo22
tak po nějaké době jsem je vyfotil něco povyrostly začal jsem je 1 týdně zaléjvat Hoštickým hnojivem SLEPIČINCE. ta menší kytka se rozdvojila bez zásahu. akorát tam navyhnala list ale stonek. tak jsem zvědavý jestli z toho něco bude.
pipo22
kytky povyrostli za týden docela slušně 2 týdny zalejvám hnojivem. mám dotaz kdy zalejvat slepičincem ráno nebo večer bo je to jedno? díky za odpověď.
pipo22
tady jsou.
pipo22
vyfoceno po týdnu povyrostli o 10 centi, jsem zvědav kdy to začne kvést
pipo22
tak dnes jsem konečně objevil náznak květu aspon v to doufám pokud se pletu tak mě vyveďte z omylu. mám to v květináčí a každý den honím slunce jak pako. jednou týdně hnojím na květ. jak často to mám zalejvat poraďte abych to nepo?ral. po 12 hodinách to uklízím do tmy.
pipo22
ještě foto
desertwolf
zalívej to, až budeš mít proschlou hlínu, strč zespoda do díry prst a musí být skoro suchý, nesmí téct voda a zalívej tak 10% objemu květináče, tzn. na 10l květináč 1l vody. Jaký používáš hnojivo na květ?
pipo22
používám hoštické slepičince NPK 5-10-5
desertwolf
ja tam málo draslíku (K), musíš doplnit draslík a podle mě moc dusíku (N). Podle mě by mělo mít hnojivo na květ NPK tak 1-12-12 plus nějaký ten booster
pipo22
zdar všem tak kytky kvetou ale na ty větší mi začali žloutnout spodní listy tak se chci zeptat jestli je to normální nebo něco zanedbávám.
pipo22
dnes bych vraždil. ňáky hajzl mi ušmikl vršek kytky 7cm. chvíli jsem ji nechal na dvorku bez dozoru branka zavřená. tolika lásky co jsem do ní vložil a pak přijde pako a moji lásce ušmikne hlavičku. vždyt z toho ještě nemůže nic mít. 2 týdny květu, nebo se mýlím?
pipo22
pod lupou už jsou vidět bílé krystalky.
pipo22
kytky se mají k světu začínají se formovat šištičky tak co myslíte za jakou dobu by se mohlo sklízet.
Zioło
To už asi nedozreje... Povedal by som tomu ešte takých 5-6 týždňov.
pipo22
zdar chci se jen zeptat jestli má smysl kytkám dosvěcovat 2 halogénkami. pokud svítí slunce tak je mám za oknem nebo na dvorku.
kola666
nema ...
pipo22
aktualni foto obou kytek.
pipo22
tak sluníčko nám dělá radost tak to aspon dozraje
pipo22
sos prosím o pomoc je to plíseň nebo ne nemám žádné zkušenosti s tím. pokusím se udělat lepší foto
pipo22
pokud by to byla plíseň co s tím
Hrnek
cau ,plisen toje.... necim to stříkni ale dej pozor na ochranou lhutu abys pak nekouřil nejaky sracky ,nekterý přípravky jsou bio s ochranou lhutou 0 dni ale nektery maj az 14 dni ...ja osobne strikam ortivou tama ochranou lhutu prave tech 14 dni proto si spocitej kdy budes sklizet a jeste poradne prohlidni kytky a zasaženy mista odstřihni ...
Kambu
Ten list ostřihni a podívej se okolo jestli tam ti něco nevyrazilo,pokud jo,tak žiletkou to odřež..At se daří ;)
pipo22
koupil jsem "BIOTON" pořádně jsem kytku smočil tak uvidím jestli to pomůže. OL je 0.po 4 dnech to zopakuji budu to opakovat až do setnutí. už jsem koupil "AROMED" tak by bylo škoda o to přijít. jinak mám ještě jednu ale ta je pozadu tak 2 týdny. ta je zatím v pohodě.
pipo22
tak dnes jsem to prohlížel a plíseň jsem neobjevil na žádný palici. takhle to vypadá den po postřiku "biotonem" za 4 dni to zopáknu a pak se uvidí.
pipo22
takhle to vypadá den po postřiku plíseň jsem nikde neobjevil za 4 dni to zopáknu a pak se uvidí co dál.
pipo22
tak dnes jsem sejmul ze spodku smeti usušil a hodil do "arimedu" sušil jsem v troubě nejdříve na 35 závěr 45st. arimed zapnul na 190 pak 200 a z5 na 190. byl to muj první inhal a musí říct yes bomba. řekl bych že jsem si prodloužil život min.o 5 let.
pipo22
tak jsem kytku ještě postříkal biotonem a příští týden ji setnu už nebudu čekat. sušit jí budu v troubě na 35st. na inhalaci to bude v pohodě vyzkoušeno včera na smetí stav vysmátost.
Hrnek
cau ,proc ji budes susit v troube???a nenechas ji normalne prirodne uschnout ??:)
pipo22
nechci zase bojovat proti plísní
LEM
Tak pokud ti nevadí, že se víc zhulí tvoje trouba než ty, tal je to Ok 8-)
PLANTER
citace:
Původní příspěvek od LEM
Tak pokud ti nevadí, že se víc zhulí tvoje trouba než ty, tal je to Ok 8-)
tak to je podle me blbost největší při 35st. se nevipaří nic jen chuť a vůně bude o něco slabší ... můj názor
Hrnek
tak ji suš nekde ,kde neni velka vlhkost .puda ,doma ve skříni pac do toruby toje barbarství:) stratí to hodne na kvalite to mi ver a v neposledni řadě chuť .aroma proste neni nad to kdyz si to nekde v klidku mesic schne to neni muj nazor ale praxe :)
pipo22
připadá v úvahu jedině půda ale pokud bude mrznout tak nevím. změřím tam teplotu pokud bude více jak 10st. tak bych to rozdělil na půl. ve sklepě máme poměrně vlhko. tak fakt nevím.
pipo22
11st tak poraďte kam s tým. už jsem to seknul větší palice dal zatím na půdu zbytek do trouby na 35st.
pipo22
takže asi takhle budu to hlídat aby to nechytlo plíseň.
Hrnek
no takhle krasne holky vysej ,vic uz pro ne udelat nemuzes ,a uvidis ze az porovnas ty z půdy a z trouby tak poznas rozdil , mej se a preju dobrou chut :)
pipo22
tak jsem konečně setnul druhou kytku z půdy snesl zbytek první je tam už moc zima a posušíme doma. není toho moc ale pro moji inhalaci stačí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma