Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
zaoknovka WHITEGREEN WInDOW - Klikni zde pro originální téma
dalajlama
Taxem po docela dlouhý době opět na groweru a su rád, že sa tu objevuju ne kvůli rekci na "neco", ale mohu konečně(!) postnout taky nějaký ty fotečky :) (hurááá Al-Bane ;) )

je to kytka, jež vyrostla ze semínka, který jsem našel ve svý energitce a nepřikládal jsem absolutně nijakej význam - abych pravdu řek, vůbec jsem sa o ňu nestaral a to až do tej doby, kdy jsem zjistil, že je to nejen samica, ale že i dokonce začíná mít paličky a ještě k temu ony dokonce (a to nádherně "medově") voněj!
tzn. že na jaře jsem cosi pichnul do květináča a dal na parapet k oknu jako ostatní "pokojový" rostliny v mým bytečku a zalejval tím "pražským chlorem z kohótku", ale po mém zjištění, že by přeci jen z tej holky mohlo bét neco ke kóření, sem sa rozhod, koupit KRISTALON Start a po sléze i objednat si od http://www.hydroponieplus.cz KRISTALON žlutý a i tzv PK-52+34 (nebo tak nějak je to numero) /tedy fosfor+draslík/ a dát tej holce co proto...

tak tea esi vás to zajímá, poďte sa mrknöt, jak sa mi to vyvedlo... ;)

dalajlama
začalo to na jaře, když jsem to semínka pichnul do teho kvěníka a pokračovalo a pokračovalo atpd.. fotit jsem začal až někdy na v půlce prázdnin a to prvním fotem "JAK MŮJ PES HLÍDÁ MOJU DĚVČICU" :-)


dalajlama
:sun: sluníčko - sluníčko - sluníčko - :sun:
tadlencta fotka je z doby, kdy mi už na ni záleželo a taxem jí začal dopřávat nejenom permanentní a stereotypní čumění sa z okna skrz sklo, ale i slunění vně otevřeného okna, což (musím přiznat), při pohledu z ulice, vypadalo fakt hustě :wink:






[Edited by dalajlama on 11-11-2002 at 01:44 AM]
dalajlama
tak tohle je poněkud méně zajímavá fotečka, aneb co na ní...? ¨mnoo.. je víc zblízka . . . :D

dalajlama
.. . l í b í . . .
b t w: A VÁM?

dalajlama
. . ŽE S TÍM UŽ NIC LEPŠÍHO NEŠLO UDĚLAT . . . :(

-> aneb an tomdlectom obrázku si vážený čtenář povšimne RUKY, potažmo MÉ RUKY, kterážto nehty uštipuje, aby jiná část těla, zvaná plíce, to uštípnuté vyzkoušela . . . :smoker:





[Edited by dalajlama on 11-11-2002 at 02:33 AM]
dalajlama
-> jaký to bude jsem zatím nevěděl, ale i tak bych upozornil na jednu podezřelou okolnost, respektive vlastnost, této kytky, tedy na kuličku načernalé hmoty (označena šipkou), kterou jsou udělal z teho lepícího "cosi", co mi ulpívalo během manipulace s touto rostlinou na rukách...
už jen to slibovalo, že . . .

dalajlama
.. A MIMO NÍ VYDÍTE I MOJU FAJU :)




dalajlama
řek bych to asi takhle:



Al-Ban
Ahoj dalajlamo,
moje první cesta (hned po PM ;)) vedla sem a musím říct, že jsi nezklamal, dodržel slib a navíc je ten tvůj thread opravdu vyvedenej. Jak po grafické a textové stránce, tak i sama kytí vypadá moc zajímavě a nutno podotknout, že s takovým vzhledem jsem se ještě snad nesetkal :eek:. Jsi hotovej umělec. To ti takhle držela sama nebo jí držel nějakej provázek, kterej není vidět? Hafan taky fešák :D.
big K+ a jen tak dál :).

[Edited by Al-Ban on 11-11-2002 at 04:03 PM]
dalajlama
...mohlo by zajímat víc lidí (snad nejsu moc domýšlivej :) ) atak tedy:

rostla ze začátku moc moc pomalu a nikam sa nevytahovala a taxi postupně udělala takovej stonek, že i po jejím sklizení teď slouží jako tyčka pro citronovník :D

btw: dík Al-Bane za chválu - doufám, že se mi povede neco vykutit v tej skříni (nejlíp neco jako VIZ OBRÁZEK), ale teprv tři dny mám sodíkovku... takže na fotky je čas - ale chystám jeden velikananáckej projekt (možná ne tak velkej, ale... ;) ), jehož výsledky by mohly být velkým poznatkem pro plno growerů, tak uvidíme... ale to nejdřív na Vánoce...





Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma