Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Tgm 10th - 600W 20xHashberry,2xGWS - Klikni zde pro originální téma
tgm.amster
Zdravíčko všem kolegům pod lampou i pod sluncem :)

Máme tady jubilejní DESÁTÉ pokračování, po pravdě je to teda 11, ale ten předchozí pokus skončil totálně tragicky, 100g výnos. Na začátku stála špatná pH sonda, potom než sem na to přišel sem tam cpal vlhkost horem dolem a když sem vyměnil pH měřák a srovnal vodu tak už sem tam měl nějakou listovou plíseň. Bojoval sem sní, chvilkama to vypadalo že je na ústupu ale nakonec mi během pár dní rozlezla všude a bylo hotovo :(
Radši sem to ani nepublikoval, a proto budu počítat tenhle grow jako číslo 10

Posádka je 20xHashberry a 2x Great White Shark, žralok vypadal nějak chcíple tak sem dal oba klony do jedný nádoby, a dneska přidal ještě jeden pozdě prokořeněnej kousek HB.
Zatím všechno vypadá v pořádku, za víkend přidali asi 3 cm a vypadá to že začínají konečně žrát.

pH 6-6,5 , EC 0,7 Žralokům se to moc nelíbilo a trochu sem je spálil ale teď se už zdají v pořádku, zbytek bez problému.
Jedu pořád AH, nemám s nima problém tak nemám důvod nic měnit. Pozdějc mám přichystáno PK13-14 a na konec Final Solution. Občas dám i peroxid.

Teď mají za sebou 12 dní a jestli to tak bude pokračovat tak maximálně za 10 dní přepínám.

Celej prostor kolem skříně (6x4x2,5m)sem konečně zaizoloval 160mm vaty a udělal si sání 125mm trubkou až ze sklepa kde je chladnej a parádně suchej vzduch (20° a 35%) takže vedra mi můžou políbit :)
Trochu sem poladil i vzduchotechniku, teď přes vedra vyfukuju mimo místnost, ale jak bude zima tak jenom odpojím trubku a budu si vytápět lampou, odtah bude zařizovat druhej větrák kterej celou místnost 2x denně vysaje. Ještě přemejšlím že na to sání dám taky přítah ale to uvidím až kdyby to nestačilo tak jak to je.

Tak to by bylo asi všechno, update za týden


1 - Zasazení
2 - 12 dní 18/6
3 - Kořínky :)
4 - GWS
5 - Hashberry
tgm.amster
Zdarec zhulenci :)

Trochu sem se opozdil s updatem tak to tedka snad dozenu.
Tyhle fota sou z 18,20,22,24,28 - 18/6
tgm.amster
31 - 18/6 Nandal sem sit, oka(spis obdelniky) 10x5 cm povrch je potazenej nejakou gumou/plastem

Druhej den sem pak prehodil na SHC 250W, jen co povyrostou tak na 10-15 cm nad sit tak prepnu, 600W nastoupi o tyden pozdejc.

A samozrejme prostrih spodku, nechal sem tam jen par vetvicek ktery prijdou vhod az se zacne testovat :)

Jinak vyska pred prepnutim byla u nejvyssich urcite pres pul metru, tedka sou vsechny vrsky +-10cm na urovni mrizky, tj kolem 40ti cm od kvetinace.

pH stale kolem 6ti, EC 1,2-1,4, az povyrostou tak prisolim.
tgm.amster
Hej hou, tak je tu posledni update na rustu, vsechny oka uz maj svou vetvicku a nejpozdejc zitra budu prepinat.
Tak trochu (dost) me stve jak to pomalu roste, priste bych skoro chtel zkusit prepnout hned tyden po zakoreneni. Vim ze je to narocnejsi na ukocirovani ale na druhou stranu toho casu :/

No, jinak se nedeje nic velkyho, pomalu solim na 1,5 a vsechno de tak jak ma. Diky ochlazeni nebyl problem nasadit predevcirem 600W vybojku, teplota neprekracuje 25°C.

S pozdravem a pranim rychleho rustu se s Vami loucim ;)

Jo a na prostredni fotce si muzete vsimnout dodatecnyho vyplneni prostoru, v kazdym rohu mam 2l kvetinac s plagron royalty mixem a HB v nich. Moc si od toho neslibuju, jen tak aby nezplesniveli za oknem:dance:
lukasbertone
zdravím,

tenhle grow ale budeš mejt hodne moc paradní !!!! budu sledovat, těžko u tak pěkneho growu bude mejt někdo nějáké připomínky :D K+ letí... jestli spamuju pisni a smaznu ...

měj se, ať to roste
tgm.amster
Pic,
dneska jenom rychle, maj za sebou prvni den 12/12, naplnil sem plnou vanu jeste rustovym krmivem a doufam ze ho pekne vyzerou :)
Solim tedka na 1,5 a holky poslusne papaj, kdyby chteli povyjet aspon o 10 cm bylo by to skvely..
tgm.amster
Zdarec,
pekne to houstne, obcas utrhnu list a jeste se chystam docistit spodky. Nejvetsi kousky maj uz ted neco pres 30 cm nad siti a vypada to na pekny salamky :drools:
Dneska jeste dojizdeji rustovy krmivo o sile 1,8 Ec ale na zitra uz mam prichystanou vodu cerstvou vodu a dostanou koncentraci na pocatecni fazi kvetu o stejnej sile 1,8 Ec , pH 6 dodrzuju porad.
Musim jeste napsat ze zerou jak z vodovodu, skoro kazdej den dolejvam 10l vody a hnojky zerou moc, taky je to na nich videt :)

Diky za K-cka, ohlasy a otazky tady klidne uvitam.
Fiste : Heatshield znam, myslis ze je to u me potrebny?

Botox
citace:
Původní příspěvek od fiste
heat shield


Nejsi náhodou dealer nějaký společnosti na tyhle věcí?
se divim že si ho eště nedoporučil mě? :D

Jinak mooc hezkej grow, nemam slov,na tohle se jen stačí koukat a je vidět že víš co děláš...
K+ za na čerpaný info.
lopatak
Zdravim jj krasa radost se podivat, taky bych chtel v budoucnu nejakej drip.... K jasny

at se dari mazaku... peace
WAMParjan
40 dní 18/6 WTF ?? :( ty vole to by mělo asik vyadat jinak kde byl problém ? myslíš že se ti to svícení 250dinou nebo čím (přímo jsem to nevyčetl ) vyplatilo ? . . 40 dní ještějednou fíha to je rekord :D . . .
tgm.amster
Zdarec,
ten rust u me takhle obvykle bejva, nekdy teda staci mesic ale nez se proplete ta sit tak to fakt je doba. Podivej se na ty fotky nez sem zacal zaplejtat, nektery kousky meli urcite pres pul metru ale na druhou stranu by tam bylo dost hluchejch mist.
Z casti za to muze asi taky to, ze tyden po zasazeni sem jeste prehazoval hotovy a nehotovy klony. Typek mi je dal v jiffy tabletkach a ze prej sou vsechny ok, nebyli. Pokud bych mel vsechny klony hotovy tak bych mohl prepinat za ten mesic, ale driv si myslim ze urcite ne...
tgm.amster
Custe lidi,
tak a je to tady, 17 dni po prepnuti se zacina objevovat to o co nam de :)
Zacnu taky pridavat prehledovy fotky s bleskem, lip to vsechno vynikne.
Holky zerou jak ze zasuvky, kazdej den dolejvam 10l vody a pekne me to s..tve :) Budu muset vymyslet nejakou automatickou dolejvacku z vodovodu, uz to mam v hlave, pockejte si..
Solim kolem
1,8 Ec , pH 6 uz snad ani priste zminovat nebudu.
Teploty sou porad idealni, akorat trochu mi klesa teplota vody(kolem 15°C), nic co by nevyresilo akvarijni topitko ktery je nekde v supliku, jen ho vytahnout a nainstalovat :)
tgm.amster
1,2,4 : Hashbery
3 : Chcíplej GWS
tgm.amster
Zdarec,
a mame tady tu (skoro) nejlepsi cast z growu. Necelej mesic od prepnuti holky nasazujou tempo, z par pestiku se zacinaj zakulacovat minipalicky a vrcholky uz vypadaji moc hezky, tam kde pred tydnem nebylo vic nez par chloupku sou videt zarodky salamu. :drools: Probehl totalni prostrih vseho pod siti a lehky protrhani listu.
Ec 1,8 udrzuju porad a kytis si nestezujou, krasne tmave zeleny listy bez znamky spaleni az ke koneckum to potvrzujou :)
A taky sem zacal pridavat PK13/14..

Fota budu davat bez a s bleskem, check it ;)
tgm.amster
...
fiftyfifty
:)
tgm.amster
Cus,
ta folie je tam aby svetlo neslo na keramzit, kdyz na nej sviti tak se tam pak delaji rasy a to koreny nemaj radi, pletivo je jenom kvuli mechanickymu rozprostreni palic do idealni vzdalenosti, proste aby drzeli tam kam je provliknu :)
tgm.amster
Pic vsichni !
Teploty sou nizky a tak mam lampu docela blizko. U vrsku diky mohutnymu ofuku nadhernejch , 26° , Ec 1,8-2 vyhovuje, listky se nekrouti a palicky kynou a kynou :)
Smradek uz je to slusnej ale nastesti to vubec nevadi.
Zatim s tim jeste neni problem ale mam tedka docela vysoky kousky a az naberou vahu tak budu muset natahnout jeste jednu sit kvuli podepreni..

a jedem fota, 4 kousky v hline nevypadaj moc extra, bude to asi tim ze nemaj tak pravidelnou zalivku jako kdyz se o to staraj spinacky :)
tgm.amster
pokracujem, dalsi fotky sou pri svetle s bleskem
tgm.amster
a prvni pokusy s makrem, a posledni je pro ty co to maj radi dole vyholeny :D
tgm.amster
Caues,
pokracujem v kynuti, holky dlabou EC 2 a vsechno jde podle planu,jeste 14 dni krmeni, tyden proplach a bude hotovo :)
tgm.amster
...
tgm.amster
Nazdarek vsici,
tak a sme ve finale, uz asi 2 dny holky propiram cistou vodou s Finalem. Cista voda mela ec 0,2 , po par dnech se hodnoty zvedly na ec 0,4 diky vyplavovani hnojek z kvetniku. Dneska jeste naposled vymenim vodu a asi v patek nebo v sobotu bude kosa.
Velka sit a ofuky se vyplatily, i ty nejvetsi palice se porad jen tak pohupujou, zadna se neohyba a tak to ma byt :)

U prostrednich kytek (tech nejbliz vybojce) se na vrcholkach udelaly takovy uplne bily kousky, vidim to na presviceni, priste zkusim z neceho zbastlit ten opevovanej/zatracovanej heatshield, mohl by pomoct.
tgm.amster
a na konec miniklony v hline, par Gcek tam bude a ja aspon nezhulim tolik z hlavni sklizne behem suseni :)

uplne napravo ma bejt sladkej zub, ten se teda vubec nepovedl :/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma