Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
neroste to!!! -: ( - Klikni zde pro originální téma
Schinus
Vot kamoshe sem dostal seminka (prej Jack Herrer) krásně naklíčily pak jsem je dal do substratu a vono nic!:( nemate někdo nějakej tip? prosíííííím!!
Kvetak
A jak hluboko jsi to dal? Nemohlo se stát, že si poškodil klíček? Nemáš to v blátě a zimě? Nepřeschlo to? Napiš krapet víc-jinak čekej, někdy se stane, že se semínko s klíčkem "překulí" a klíček si nejdříve musí udělat tu správnou cestu a pak to vyleze :)
Schinus
Tak 0,6cm hluboko myslim ze to nepreschlo a le mozna to blato-!! Tak ja este pockam tak moc dik
Schinus
Tak jo pekny vylezlo to ale... pop dvouch dnech to vyrostlo asi do 6cm (dva kulaty listky a dva zubaty) a potom jakoby pod tema listama zesláb stonek a zacala "padat" tak sem ji podeeprel a nevim co dal (nemuze to bejt vlhkostí) -:-(= prosim o radu
Lemarc
2 Schinus

citace:
... pop dvouch dnech to vyrostlo asi do 6cm (dva kulaty listky a dva zubaty) a potom jakoby pod tema listama zesláb stonek a zacala "padat" tak sem ji podeeprel a nevim co dal (nemuze to bejt vlhkostí)


Jack Herer bude asi kytka kterou budeš chtít zachránit, že jo? :D
- s tím podepřením stonku si nedělej moc iluze, že se nepoloží....
vytáhl se proto, že měl malou vlhkost, ale především málo světla, světlo dej co nejblíž, takový prcek snese klidně i 5 cm pod zářivkou
..... a propo čím na to svítíš?:)?... a co ventilace?, kytka taky potřebuje vánek:)... a teplota?

- pomůže rostlinu taky postřikat rozprašovačem s přesličkovým extraktem a kyselinou křemičitou, ta podporuje růst buněčného pletiva rostliny a taky dělá rostliny odolnějšími proti plísním. Myslím, že se to jmenuje SCHACHTELHALM ektrakt, jestli to maj v Gshopech nevím, ale určitě na http://www.growing.cz, v Rakousku v Hornbachu sem to taky zahlíd.

- no a pokud kytka přeci jen lehne zbývá ti poslední drastická možnost, se kterou asi nebudou všichni souhlasit: .....tedy: ustříhni tu rostlinku v místě nad povadlým stonkem,
šoupni ji do RW kostky a nechej znovu zakořenit tak jako klony.... se stimulaxem to radši nezkoušej, maximálně ho můžeš naředit ve vlažný vodě ve 1/3 koncentraci. Kytka se chytí, trvá jí to dýl a první dva týdny může růst pomaleji než obvykle, ale jak říkám toto je krajní řešení a není moc efektivní, zvlášť co se následného výnosu týče :p:

hodně štěstí při studiu botaniky:D
Schinus
cim na ni svitim to bude asi vono!!! protoze to je pouze sporifka (tenhle tejden prijde sodik) jinak teplota tak vod20-25 a vlhkost tak 85hehe strcil sem k ni zvlhcovac ted uz vypada lip uz drzíí!!! :) tak uvidim jak se to bude vyvyvyvyyvjet dal dik moc
Sany
SPOŘIVKA??? tak to jsem ještě neslišel dost good ale přeci jenom bys to měl hodit co nejdřív pod nějakej ten sodík.Zřejmě máš jen jednu kytku takže si myslím že 70W oki.
Schinus
Ja vim ja na ten sodik cekam(na 70W) uz asi dva tejdny (ale jinak to i pod to sporifkou roste:-))
Sany
uvidis ten rozdil sám hlavně potom nezapomínej přepnout na květ
Schinus
Tak uz je kyticce hej!!!
Je pod 70w sodikem a jen si vrní.
Za jak dlouho myslíte ze mam prepnout na kwet?
Sany
Rostlina vykvete, jakmile perioda úplné tmy vzroste na 12 hodin. Tak pozná, že se blíží konec léta a začne tvořit květy s pestíky, čekajícími na reprodukci. Proto standardní a osvědčený cyklus svícení při květu je 12/12. A pozor! Dvanácti hodinová tma musí být naprostá!
Během jednoho týdne by mělo být znát pohlaví kytek. Do dvou týdnů již by se měly začít plně vyvíjet buď samičí palice nebo samčí pylové sáčky. V této době obvykle již nehrozí, že by rostlina přešla zpět na růst díky nedostatečně dlouhé tmě.
Rostliny ze semen mohou začít kvést až po měsíci růstu, nejsou ještě dospělé. Řízky mohou vykvést prakticky kdykoliv, mateřská rostlina již zestrárla, a zralost se geneticky přenáší na řízek. Konopí začíná kvést, když je noc dlouhá nejméně 12 hodin v indoor. V přírodě záleží na převažující genetice ze dvou hlavních rodin konopí. Cannabis Indica (Konopí indické) kvete nejdříve a brzy dozrává, himalájská léta jsou krátká. Cannabis Sativa (Konopí seté) kvete později a velmi dlouho, a květy jsou vzdušnější a tudíž odolnější proti vlhku a plísním, výborná vlastnost v Africkém tropickém klimatu. U nás v přírodě najdeme především Cannabis Sativa, ať už jako technické konopí seté či pečlivě šlechtěné sativy našich dlouholetých pěstitelů. V indoor je oblíbena Cannabis Indica, zejména pro nejkratší celkovou dobu květu a vysoké výnosy. Nejnovější genetiky stále hledají rovnováhu - to nejlepší z obou světů pro dané podmínky.

[Edited by Sany on 30-12-2002 at 07:07 PM]
Ajwen420
:afro: Hellou,mam taky mensi problem. V mojej skrini mam pod 400W sodikom zasadene v zemi Northern Lights, Ice a Misty od Nirvany. Semena som kupil inak vo Viedni ako aj celu lampu. Semena som najprv nechal vyklicit v malom skleniku(kupeny za 150Sk v Tescu-taky plastovy maly)Ten udrzoval dostatocnnnu vlhkost.Zem je tiez z Viedne z kofacu,takze tam by nemal byt problem.Ked boli dost velke som ich presadil do Jiffov mimo sklenika.Teplota 26C,prietok vzduchu urcite dostatocny. Vzduch nasava z vonku,ale stiha sa dostatocne zahriat cela skrina.No tie co boli mimo sklenika(inak maju len 2 tyzdne)zacali chytat taku nezdravu nazltlu farbu a spodne listky sa skrutia smerom dolu.Uz ma napadlo ze by to mohla byt prachova pliesen,ale hodil som kusok listka pod mikroskop(studujem Bio vo Viedni)ale urcite nie je infikovana ziadnou pliesnou,ani hlistou. Moze byt ze to sposobila nedostatocna vlhkost,cca 20%?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma