Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Rodina Dutch Passion Second Indaskříň - Klikni zde pro originální téma
panewfs
Zdravím všechny, tak sem včera rozmakal eště room. Je to můj druhý ingrow. Venku to začne brzy kvíst a řezy byly moc malý, tak šli in na tuning:-)Asi na podzim narvu do peřin tunu zelí:-)
Tím se letošní rodinka rozrostla na 11členů Dutch Passion. Osádku tvoří moje klony Blueberry, Frisian Dew, 2xOrange Bud, Skunk 1 a klony od známého taky Dutch Passion a to White Widow, Power Plant, Pamir Gold a Skunk 11.Orange Bud a Skunk 1 ještě nejedou, čekám až zakoření...
Pěstírna je skříň o rozměrech v=163cm, š=119cm, h=55cm, což je 0,64m2 prostoru. Vevnitř diamantová fólie, ofuk pomocí malýho 2speed větroňě. Na odtah mám TT 125, ale zatím není potřeba. Časem přidělám. Celkově sem momentálně na spotřebě asi 300-350W/hod., takže dopohody. Světlo je klasika venkovní osvětlení i s orig. stínidlem bez cooltube HPS GIB 250W Flower Spectre. Jel sem tak už a noproblem, vlhkost zvyšovaná pomocí ultrazvukové membránové zvlhčovačky ponořené v lavóru(loni sem v něm pěstoval out)
Vlhkost 70-80%, teplota 25-26°C ve dne.Noc kolem 20°C, výška lampy nad kyti je 65-70cm-regulovatelné zavěšení na řetězech. Substát obyč na dopěstování s perlitem, dole keramzit. Hnojiva Plagron Alga Grow, po přepnutí to samé jako venku Canna Bio Flores, Bioboost, PK 13/14, Final Solution. Tak pěstu zdar!
1.foto - tak Vás vítáme v šatně
2.foto - hnojx
3.foto - náhled dovnitř
4.foto - posádka
5.foto - zatím 6holek
panewfs
Tak dnes už šli všechny kyti do skříně(celkem 11ks), zítra mi příjdou ještě 4 květníky teku 6,5l, Plagron Phytamin 250ml a substrát Biobiz Light mix s perlitem 50l, kterej je lehce předhnojenej, takže zítra přesazení a konečná reorganizace prostoru. Lampu chladím větráčkem zespodu a teplota přes den se i ve vedrech drží na slušných 28°C, vlhkost v rozmezí 70-85% přes den i noc, PH zálivky 5,8, EC neměřím.
Jen škoda, že sem neudělal i řez Mazárka, indoor by byl dobrota:-)

1.fotka - ve finále feminizované řezy Dutch Passion:
1xWhite Widow, 1xBlueberry, 1xFrisian Dew, 1xPower Plant, 1xPamir Gold, 1xSkunk1 vedle PP - neoznačeno, 1xSkunk11, 1xEuforie, 2xOrange Bud

2.-3.fotka - Afghan ze semene od Nirvana seeds- to je regular od známých. Přinesli ho jako 27cm špejli bez bočních větví, tak špekuluju co sním? Asi ho nechám v tom kýbli od palmexu(asi 8l), přesadím víc ke kraji, ohnu a část stonku zahrabu zeminou? Co myslíte? By to mělo pustit kořeny z toho stonku né a zbavím se toho šílenýho párátka?
Díky za reakce, ať už venku kvetou
panewfs
Zdravím opět po pár dnech. Kyti jsou už přesazené do Biobizz light mix s perlitem, takže byly lehce zabržděný, ale já nikam nespěchám a dopřeju jim růst jak bude třeba. Přeci jen 250soda není žádný žrout:-). Tomu Afghánku jsem oškubal ty spodní patýrka, zlehka oškrábal a posypal stimulaxem a přesadil podle plánu viz příspěvek č.2. I kdyby to kořínky nepustilo, stále má kyti hlavní kořeny. Předevčírem aplikován poprvé také Phytamin, papají Plagron Alga Grow 3ml/l 2-3 deci co druhou zálivku až je substrát vyschlej, Ph 5,8-6, EC neznámé:-), teplota den 28-30°C, vlhkost 65-80%. Dnes přidělán už i odtah(TT 125 v dřevěné bedně naplněné Orsilem, 2m Aluflex 127 mm, 1m obyčejné Alu trubice a koncový filtr 160 m3/hod Home), jelikož už není místo mít ten větráček zespod, taky kvůli teplotě a lepšímu proudění čerstvého vzduchu. Malý větráček použit na ofoukávání holek, později dodám nějaký malý s cirkulací. A teď se pojďme podívat na kyti.
1.foto - Orange Bud
2.foto - Power Plant
3.foto - Pamir Gold
4.foto - Afghan
5.foto - Skunk11
panewfs
1.foto - Skunk 1
2.foto - Frisian Dew, ohnutá a zkusil jsem FIM
3.foto - White Widow, také FIM
4.foto - Blueberry, nejstarší řez. Po ohnutí se krásně rozvětvuje.
5.foto - Všechny, nalevo v kelímku ještě druhý Orange Bud a v pravo u Afghánu v květináčku je Euforie, zítra jdou do hlíny.
panewfs
1.foto - Odtah i s bednou a pacháčem
2.foto - Sluníčko šlo spát
3.foto - A na závěr trošku kečupu 2010, ten trs má tak kilo:-)
Zatím asi tak. In sem podruhé, takže to není dokonalý a už do toho letos nehodlám dát ani halíř, tak to snad ve zdraví dojedeme do vysmátého konce:-) Kdo sleduje, tak děkuji a nějaká reakce by neuškodila:-)
Ať se Vám daří!:rasta:
panewfs
Tak sem opět zpět, dnes jsem předělal celý odtah. V té dřěvěné bedně nacpané orsilem to bohužel strašně řvalo. Sem to zdemontoval, snížil otáčky větráku(teď je odtah 220m3/h a pacháč má 160m3/h), vyčistil ho a dal se do díla. Pomocí 4háčků ve stropě(2 z toho drží i lampu) a 2drátků jsem zavěsil TTčko. Po drátcích si může pěkně klouzat a zbavil jsem se tím té šílené rezonance. Mezi TTčkem a stropem je asi 1,5cm místa. Pacháč jsem pověsil taktéž na drátek, aby odtahovaný vzduch šel pryč celou plochou pacháče. Tak s odtahem jsem už spokojený, teplota klesla na 27°C, výška lampy je 45cm, vlhkost zatím 63%. Jediné co mě s..e je, že jsem si při ohýbání zlomil těsně nad 3patrem WW. Ten úlomek jsem dal zakořenit, ale než pustí kořeny, tak už budu určo přepínat...?
1.fotka - Nový a snad poslední systém odtahu:-)
2.fotka - Zavěšení TT125
3.fotka - Zlomená WW
4.fotka - Úlomek dán ro RW
Co myslíte, má cenu pěstovat ten zbytek nebo ne? Jsou to 2 patra a jedno takové mikropatýrko dole, které by se teď mohlo teoreticky ještě rozjet? Jestli ten úlomek pustí kořeny, tak možná použiju jako matku. Díky za nějakou reakci
citace:
Původní příspěvek od panewfs
při ohýbání zlomil těsně nad 3patrem WW.


kdyz zlomis stonek neni nic jednoduchsiho nez prichytit napriklad klamerkou na pradlo ;) nejlehci a najdes snad doma nejakou vzdycky

ukazka http://grower.cz/forum/showthread....9787#post859787
panewfs
Dík, ale jak jsem psal, tak to prdlo tak, že mi to zůstalo v ruce, takže to už je mi teď k ničemu...Mě jde teď už jen o to jestli ten zbytek mám zkusit dopěstovat. Jinou WW nemám a na brko z toho bude né?:-)
panewfs
Tak sem nějak nebyl schopnej něco hodit do tohoto indoorovýho threadu:-), nu co se dá dělat. Takže osádka se má myslím dobře, je jich 10. Dostávaly Plagron Alga Grow 3-5ml/L, 1týdně Phytamin 2ml/L, růst celkem 40dní. Teď jsou deset dní po přepnutí a nakvítají, výška rostlin od substrátu je 40cm, zálivka Canna Bio Flores 4ml/L, Atami Atazyme 2ml/L, Hesi Supervit 1týdně 1kapka/L, ph 5,8 - 6,2, EC neznámé:-)
Přidávám pár fotek z průběhu, postupně dodám další.
pan.zzz
ahoj. pekny kytky, jsem zvedavej jak ten mix poroste v kvetu. taky ted budu mit ve skrini kazdou kytku jinou.
jinak doporucuju dat ten pachac na pritah. ventilator tyhle znacky mi uz dvakrat odesel, takze bych to nepodcenoval. navic si takhle zasiras i aktivni uhli a zkracujes zivostnost filtru.
at rostou :)
panewfs
Zdravím ve spolek, tak zde jsou fotečky z květu(když vemu týden dolů než začnou něco dělat, tak dejme tomu asi 7.den květu. Přidal jsem tam rámeček s oky, vyrobených z drátu a zajímal by mě Váš názor, jestli to bude dobrý nebo to mám zkusit jet bez toho rámu? Co si myslíte, že bude lepší? Bez rámu by to mohlo líp prosvítit, ale pomocí těch ok můžu větve navíst kam chci? Taky sem ještě dodatečně prorval nějaký spodky, co se mi nelíbily a zřejmě by byly k prdu a stály kyti zbytečně energii.
1. fotka - začíná to kvíst vcelku pěkně, Frisian už má narůžovělé kalíšky
2.,3.fotka - po přidělání rámečku

Předem děkuji za nějaký názor:rasta:
panewfs
Tak kyti mi dělají radost jak in tak out, počasí je na obou frontách taky perfektní, tak co si víc přát. Zálivka Canna Bioflores 4ml/L, Atami Atazyme 2ml/L, Hesi Supervit 1kapka/4,5L. 1krát týdně jsem aplikoval postřik Plagron Phytamin 4ml/L, ale už sem ho vysadil kvůli květům. Ph 5,9-6,1, Ec neznáme-kytkám chutná.
panewfs
Po týdnu jsem zde s pár fotkama. Kyti začínají krásně kvést a vonět. Odtah zaplý nonstop, ofuk jen za slunce. Vlhkost 45-50%, teplota 23-24°C ve dne.Noc kolem 18-19°C
Bubabub
Hoi, vypadá to zatím fakt pěkně. Jen co jsem si všimnul, tak je že na některých kytí máš trojcípé listy. Na jakém to máš modelu? Ptž já jedu taky power plant a ze začátku se mi taky vyskytovaly takové listy, ale potom jak se rozjely další výhonky, tak už to bylo v poho - 5 cípů minimal. Každopádně K+ a at to roste bez nějakých problémů Buba
panewfs
Fotky z dnešního rána + 2 při měsíčku jen tak pro radost:teef:
panewfs
Holky prošly lehkou redukční listovou dietou a nasadil jsem k základnímu hnojivu bioboost, takže strava obsahuje Canna Bioflores 4ml/L, Atami Atazyme 2ml/L, Hesi Supervit 1kapka/4,5L, Canna Bioboost 2ml/L. Ph zvednuto na 6-6,2, teplota ve dne 24°C, v noci 17-18°C, vlhkost 45-50%
panewfs
Sem tady s upem, kyti sou na 40dni květu a daří se jim. Sou to takový keříky, ale paličky sou vcelku tvrdé a zejména na Power Plant a WW se těším:drools:. Mám pocit, že sem je mohl nechat ještě chvíli na růstu. Čekal sem, že se vytáhnou víc. Nu což, vono ztoho i tak na pár brček bude:rasta:. Papání stále Canna Bioflores 4ml/L, Atami Atazyme 2ml/L, Hesi Supervit 1kapka/4,5L, Canna Bioboost 2ml/L. Ph 6-6,2, teplota ve dne kolem 23-24°C, v noci 17-18°C, vlhkost 45-55%.
kUSh
máš to mooc štavnaté úplně se mi s toho zbíhají sliny je škoda že si je nenechal dýl na růstu ale jinak good job ..!
jakou má strukturu palic Frisian Dew pod tou dvěstěpadinou,vloni venku to bila má favoritka pěkně prorostlá a vonavoučká,Dutch Passion jí řaděj na venekovní a tam semi osvětčila.nepřemejšlelsi o silnějším sluníčku.
panewfs
tvrdé a lepkavé:wink:.Jinak je to out strain, ale když sem měl řízek navíc a rozjížděl sem in, tak nebylo co řešit.. O silnějším sluníčku sem rozhodně přemýšlel, ale moc to žere. Zatím sem spokojenej s touhle zábavou a zachvilu nám začne zase sezóna venku:sun:
panewfs
Tak kyti se začínají viditelně nafukovat, všude je spousta bílých blizen a krásně to voní. Venek komplet sklizen a teď sem moc rád, že to válím ještě doma. Je to naprosté potěšení, šel sem dnes zalívat těsně před západem slunce a po umotání venkovního Frisianu sem udělal pár fotek za slunce i za tmy a byl to teda hukot:smoker: Z jointu mám ještě půlku a valím radši na něco koukat:rasta:
panewfs
A ještě pár vykouřených:teef: Smějte se groweři.
panewfs
Zdravím, tak kyti sou v průplachu. Nechám je ještě týden, pak dva dny tma a kosa. Tento grow se mi vůbec nepovedl, protože v kumbále kde mám skříň není topení a od doby co je venku zima, tak je zima i tam. Nehodlám tam vytápět přímotopem, to bych se dostal asi na pořádnou spotřebu...Měl jsem tam teď jak mrzlo v noci dokonce jen 10,6°C a to byly asi kyti vcelku nasraný. Vůbec to neroste co se ochladilo..večír dodám nějaký fotky.
MUMBA
tojo nic dobre uz pro kyti taka teplota..za chvili nepujde poznat zda li je to pryskyrice na fotce nebo namraza..xD no su zvedav co z toho vymacknes
panewfs
Dodávám nějaké dnešní fota. Už 4krát dostali final a v sobotu sklidím.
panewfs
A další..
panewfs
Takže není to bohužel nic převratnýho:rolleyes:. Myslím, že nejvíc mě vypekly ty výkyvy teplot. Odtah musím mít zaplej skrz pronikavý lahodný odér, ale bez odtahu by to stejně v noci teplotu nezvedlo, když mrzne a jiný místo jsem využít nemohl, takže z toho plyne ponaučení pro next round. Buď v pokoji v teploučku, nebo na jaře-podzim třeba ve sklepě :D. Zatím se smějte:rasta:
panewfs
Tak abych to tady nějak ukončil, celkem toho bylo 130g řidších palic, takže těžký podprůměr, ale je to moje chyba. Skříň byla na chladném místě a dopadlo to jak to dopadlo. Jinak kouření újde, asi nej chuť Power Plant, Euforie a WW. Z tohoto kola sem se opět ponaučil a další kolo projde výměnou některých částí hardware - hlavně stínítko a zvlhčovačka. Buď si udělám z nerez ocelovýho plechu sám, nebo pořídím stínidlo Hobby velké (40x47cm) odraz 97% a nebo wing medium. Takže tímto Vám děkuji za přízeň:rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma