Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co s tou naší pamětí pánové a dámy ? - Klikni zde pro originální téma
BRadekRB
Opravdu si myslím, aniž bych se chvástal, že snad nepatřím mezi neadrtálce, či lidi podprůměrného IQ, ale poslední dobou mě moje hlava začíná čím dál více zklamávat. /hulím 5 let asi tak 7 dní v týdnu/
Nejde o schopnost vyjadřovat se, či nezpracovávání nových informací, ale o zhušťování zážitků do kratšího časového úseku, kdy si kladu kolikrát otázku typu," hele to bylo včera, nebo před týdnem ?".
Pravda dělal jsem všechno pro to, abych nezgumovatěl úplně, jedl jsem různé prášky podporujíci lepší funkčnost mozku, nedávno mi jeden známý poradil lecitin, ale zlepšení nebylo nijak radikální, zkoušel jsem si "vychytávky pro zhulenky", jako koupě diáře, velmi jsem ho ocenil, ale nahradit všechno také nedokáže. Musíte si totiž vzpomenout, že ho máte, protože kolikrát zapomenete, že se sám může připomenout.
Je to prostě těžké. Neví někdo z vás o nějaké opravdu účinné kůře, která by mi pomohla technicky vzato "nezprdelovatět" ? díky za rady.

Z pozdravem
virus
tak v tomhle stadiu uz si v prdeli:)asi zkoncit nebo spis tedy omezit tvoje vyhulovani a zacit zit trochu zdrave,trebas se sporten,prochazkamii prirodou...bez brka:)vic nevim,tak spatne a tom nastesti este nejsem:)
Karbos
no nevim, me se docela osvedcil MemoPlus
a na pripadnou depicky Trezalka :)
Al-Ban
Souhlasil bych ve všem s virusem a když píšeš, že jsi už zkoušel všechno, tak lžeš ;). Když se chceš jistojistě vyvarovat následku, musíš odstranit příčinu, ty ostatní způsoby mi připadají jako vyhánění čerta ďáblem. Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že to není tak jednoduché, protože už asi týden (nebo dva? ;)) se snažím alespoň jeden den nehulit a zatím bezúspěšně :(. A hulit delší dobu denodenně bez toho, aby to na sobě negativně nepocítil asi zvládne jen málokdo, pokud vůbec někdo.
Ondrash
jestli máte takové problémy, tak už jste sakra závislí a říkejte si tomu jak chcete třeba svoboda nebo chuť..

co je za řešení, brát prášky abych ještě mohl hulit ?

To už jste dost v hajzlu... :)

zdar :D a už kurva dělejte něco jiného než pěstování té údajné "závislosti"... čili už tak nehulte.

Era
No - já bych řek, že
éééé
co jsem to chtěl?
Nejkulaťoulinkatější...

ééé
.....
kurva škola
.......

jo už vim - tak kde jsme to zkončili?

cože?

já už dneska jed?

dnes já mám zítra zkoušku?
a z čeho?

jo, jasně, já myslím, že je to v klidu...
Ale co?
Era
A bude to v klidu :)
virus
chlape,holka to nevyresi,naopak Az se rozejdete (tim ti nepreji aby to bylo hned:))tak v tom budes litat dvojnasob:(znam cloveka,kerej hulil sem tam pak prisel na to ze je to mnohem lepsi nez ciga...a co vzniklo?huli brka jako ciga jedno za druhym,ma pred maturou a je totalne v PRDELI!!!
B@nkyBenk-
BRadekRB nechci se te nejak dotknout ale myslim ze to co si sem napsal,tak mi spis pride jako kdybys ses s tim chlubil a jinyma slovama psal " na me nikdo nema nobo jo?"Trebas se kurevsky mylim ale tak nejak mi to pride....Kazdopadne jestli jsi uz takova guma jak tu pises tak ti dam uplne normalni radu...nehul proto aby sis zahulil a byl zhulenej,ale hul proto aby sis to poradne vychutnal (myslim ty stavy)---a pak poznas ze kdyz hulis furt dokola tak je to hrozny hovno ,ktery se opakuje furt dokola a prides na to ze hulit treba 2x tydne nejni tak spatny a nakonec si na tom jeste ujedes a bude te bavit mit na to chut (kdyz nebudes hulit pravidelne) a nakonec zjistis ze si to omezil a je to v poho........a pamet se vraci,,,,,,,
Slut
Je teda fuck že já nehulim furt ale jen gdyž mám chut, nebo wo wejkendu nebo když se sklidí, ale to tag max 14dní a pag dlouho nic moc!!! No a sem za to ráda že nehulim tag moc, možná něgdo řekne že tim pádem nejsem "SPRÁWNEJ HULIČ" ,ale nemám potřebu hulit každej den 10brk mít vymleto a wůbec nic si nepamatowat (no né že moje pamět by byla nágá dobrá,ale ještě něco si pamatuju), no a gdyž nehulim tag často (no tag průměrně 2xtejdně +wejkend) si to pag wíc wychutnám a sem na kashy!!!

Tag že lidi , snaž te se owládat a pamět bude lepčí!!!
Zlomte (si) waz!!!!

Slut
Kvetak
No taky bych doporučoval na chvíli přestat (nebo spíše omezit :) ), prášky to nevyřeší-já do teďka hulil celkem dost, ale teď sem omezil, takže mam takovéto, že nevim co sem před chvílí řek apod. (jen občas), ale zlepšuje se to rychle.

to Era:
Hele ty děláš mudr. že jo? Mě by zajímalo jestli, když bereš prášky na podporu mozkové činnosti apod. (za účelem zlepšení paměti), jestli to nebude spíš horší [něco jako pár panáků a redbulů(toto není reklama)]-tedy, že dám hulení větší prostor pro nooooo víte co? :D
Era
Teda když, tak vyjímečně - třeba půl hoďky před zkouškou, ale nějaký extra efekt ani nepozoruju.
Jelikož hulím opravdu příležitostně - te'd momentálně už 14 dní nic... - zato v sobotu si dáme :) - tak mi má pamě't funguje ve spojení s digitálním diářem docela fajn i bez podpory z krabičky. Diář nehledám, mám ho stále ssebou. Jenom tudle jsem se ožral, 3 hodiny ležel neznámo kde a diář mi zmizel... Už mám druhý, ale ty informace už neseženu.
Zkoušel jsem nootopika před chlastem (kdysi jsem čet, že by to mohlo chránit mozek), ale do 20 minut jsem byl tuhej (usnul jsem) :D :D :D
Jinak myslím, že podpora výživy mozku možná zintenzivní prožitek, ale určitě taky poněkud kompenzuje přidušenost způsobenou zvýšenou hladinou oxidu uhelnatého v krvi, kterou mají jak kuřáci cigaret, tak ganji.
Čili já nic neberu, ale obecně - že by to podporovalo blbnutí z hulení - to zas ne.:D

Jinak mechanismus, jakým THC poškozuje paměť (mozek), zda-li vůbec, není dosud probádán ;)

[Edited by Era on 11-11-2002 at 12:00 PM]
drinker hulič
hele chlapi a divky, ja si napriklad vubec nepamatuju ksichty, ale to z huleni neni (hulim ted docela dost malo). no vy si to muzete kamkoliv zapsat, ale trapasy kdyz zdravis uplne cizi holku "protoze to prece musi bejt vona, ne?" to je teprve neco... tak az budete mit my problemy :D
navic me to taky prijde, videli ste Samotare a tak furt nekdo neco keruje s pameti... "Hulim 9 let, jsem totalne vyhulenej tak me rychle reknete co s tim mam delat!" blee. stoji vam to za to? heledte se, ja tri tejdny ted nehulil (depky a tak...) a v pohode si pripadam a ziju jako clovek co nehuli... ale taky sem myslel ze nemam potrebu prestavat... pak me doslo huleni... pak sem mel deprese, rek si ze to chvilku omezim...no a ted vubec nehulim a nijak extra me to nevadi... nasel sem si cinnost kterou delam misto toho ze sem predtim hulil... a s tou pameti moc nedelejte, az budete stari a senilni a budete mlatit mlady hulkou po hlave, to´pak bude krize.
era: dokazes rozesmat :D fakt!
Era
si nepamatuju vůbc. K tomu ještě prd vidím (při tý zmíněný tříhodinový amnesii jsem si poškrábal brejle, beztak již slabé), takže nejse-li osloven, nezdravím, bo nepoznávám. Ale hulením to není, měl jsem to i v době, kdy jsem si myslel, že hulení a chlast je věc, které se nikdy v životě nedotknu.
Existuje psychická porucha - prosopagnosie tuším se zove, kdy čék nepoznává xichty lidí. Ale současně může skvěle rozeznávat např. desítky krav v chlívě, nikoli dle čísel, ale dle "xichtu". Čili krávy pozná, lidi ne :)
Nekecám, to jsme seučili :)
Al-Ban
Jsem četl, že člověk s touto chorobou kolikrát nedokáže rozlišit ani obličeje členů vlastní rodiny, tak takovej extrem zase nejsem :D. Ale chtěl bych se taky vyjádřit k tomu zdravení, protože kolikrát je taky důležitý jak zdravíte a když pozdravíte ležérně někoho s kým jste minulej víkend (nebo den) dobře zapařili, tak to taky není úplně košér, zvlášť, když si na původ ksichtu vzpomenete pár minut poté :D.
Srooga
Mno, pánové, nechci se s váma hádat, ale...
Jak si kdo ustele, tak si lehne.

Hulíš denně? Máš vymytej mozek? Vyhovuje ti to?
Pak je to v pořádku :D

Kdo je ochotnej kůli špeku zahodit všechno, včetně ženský a práce, tak tomu je zřejmě jedno jestli je to špek nebo lajna ňáký chemický sr..ky. Akorát, že skejsnul u toho hulení a je z něj lenochod a ne tryskomyš.

Lidi, co nechtěj aby byla Ganja špatným pánem prostě omezí. Některý nemusí a stejně sou v pohodě...jsme různí. Zrovna tak, jako lidi co nechtěj makat, nikdy nebudou.

Radit se s huličema, co dělat když už mi to leze na mozek je podle mě jenom sebeutěšování odpověďma, který chceš slyšet :(

Dej si pauzu, hul třeba s Mírou jako já. Ten odchází po třetím brčku :)



smoker oleg
Ja hulím každý den a ne jen jednou a zdá se mi ze mam mnohem lepší pamět než mnoho lidí které znám. Pamatuju si všechno co potřebuju. A to mi stačí!!!!!!
drinker hulič
era, al-ban: uf! tak to sem rad ze ste me diagnostikovali - uz jsem si fakt myslel ze su v tom sam :D zrovna dneska - ale to uz je trochu extrem - nastupuju do saliny - prvni co vidim je nejakej borec s holkou - no rikam si kokot mas peknou holku - pak si sednu, podivam se na nu znova a vona je to ma spoluzacka! - chapete? holka kterou vidim kazdej den. nastesti se venovala tomu boreckovi protoze by to byl zas trapas, jako jen tak projit a delat ze se nezname... fakt uz je to brutal! ale pak me zvenku zamavala, takze muzu bejt klidnej "ze to jeste neni venku" :)
era, ty ses vzdelanej, da se to nejak lecit? sere me to, zvlast kdyz s nekym kohos teda uz dyl nevidel deset minut kecas a furt rikas jenom hm, jo, jasne, protoze si celou dobu musis rikat, KDO TO VLASTNE JE?? a je blby se v pulce hovoru zeptat jako kdo vubec ses...
Total kapor
Docela ste ma vystrasili, ja hulim asi 5 rokov(intenzivne) a iked som spozoroval urcite zhorsenie pamate, nie je to nic co by ma obmedzovalo v osobnom zivote. Snad sa to nezhorsi a ak hej, mala pauzicka nie je nikdy na skodu.
dwickie
Huh .. no me se stava, ze nekdo mi rekne, ze treba v sobotu ma kamos maturak a ze tam muzem zajit .. mno a ja premejslim, co ze mi to nekdo rikal, ze se neco deje o vykendu ... ze mi nekdo urcite neco rikal ,ale nevzpomenu si .. as za chvili mi dojde, ze v patek je koncert. a takhle je to porad .. nekdo mi neco rekne a ja premejslim, co v ten den je za akci, nebo neco podobnyho ... dikybohu si vzdycky vzpomenu, ale hodne me to desi ... mno a nedavno se mi stalo (cetl sem pred brkem asi 2hodiny povidky od Edgara Allana Poa), ze sem byl uplne nekdo jinej .. ouplne jinej pohledn a svet .. ouplne neco jinyho ... tezko se to vysvetluje .. no a od ty doby se to snazim omezovat .. a je fakt, ze kdyz si treba po 5ti denni abstinenci dame brko, tak se mi zda, ze to ma mnohem vetsi ucinky .. je to fajn ;)
gizmo
No tak hulit 365 dní v roce mě fuckt neláká. Ikdyž mám hulčo moc rád :-))), tak existujou i jiný věci.... S pamětí sem měl taky problémy jak sviňa, ale zjistil sem, že to nebylo ani tak moc z hulení. Většinou se mi totiž stávalo, že sem třeba seděl u komplu, dělal nějakej program nebo takový hovadinky a máti mi přitom říkala, co mám druhej den udělat... samozřejmě sem to všechno odkejval, pak odešla do práce a já si druhej den večer vzpomněl, že sem měl jít ven s čoklem, jít nakoupit, na oběd si ohřát uzený kuře, odpoledne zajít do města pro fotky a večer se stavit za nějakou máminou kámoškou pro nějaký věci.... takže hulení není jediná věc, která má vliv na paměť :-)))) poslední dobou ale hulím tak 2x tejdně + weeeekend a je to úplně v poho. Teda ty víkendy sou celkem jasný, protože přijedu ze školy domů za svejma kámošema a je vymalováno. Ale přes tejden hulíme většinou akorát když deme do hospody (abysme nemuseli tolik chlastat) nebo když deme do kina (protože filmy maj potom úplně jinej rozměr - lepší, mimochodem běžte po pořádným jointu na novej českej film Brak!!!) nebo když večer sedíme doma a přemejšlíme, co budeme dělat a nic nás nenapadá.... Každopádně je hovadina hulit do školy, nedávno sem byl na cviku z matiky úplně na hadry a vůbec nic sem nechápal a druhej den sem zjistil, že to cviko bylo od začátku roku asi nejlehčí :-))))

Takže pokud se vám nedostává paměti nebo se začíná značně zkreslovat, tak se vyserte na piracetam nebo lecitin a radši nehulte 3 jointy denně (samozřejmě jednou za čas není na škodu prožít vyhulenej den)...
nemo
to BRadekRB: ...... co jsem to chtěl napsat... Jo, už vím .... ostatně proč si něco pamatovat? Vždyť je to jedno. Nebo co vlastně.....? He he he. Vlastně hu hu hu.
Jane
...ááá ..bléé .. prosimte neser do sebe žádný chemky... jestli je tvoje IQ opravdu v pohode, tak si na to prijdes sam..
BRadekRB
Tak vám děkuju.
Je vidět, že spolupráce a dostatek komunikace je základ úspěchu. Spousta lidí radila, někteří upřímě, jiní ne. Co se ale nedá upřít je fakt, že absolutní většina z vás se shodla na tom, že bych to měl alespoň omezit. A protože jsem jen kamínek z mozaiky obrazu jointa, jen mraveneček pídící se po lepším životě plném tuplovaně čistokrevných a plnohodnotných vzpomínek, dám na vaše rady a ...........................................................................................................................................................................................proboha, bude to těžký, ale omezím to.

Moc dík
tovarisc
Jak by řekl klasik:
"Neříkej to ale udělej to."


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma