Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
foliáček - Klikni zde pro originální téma
kolop
tak sem se wzpomnel,ze bych mohl ukazat jak mi to letos fičí.
taby je par foto.
kolop
1. BJ
2. WR
3. SSH
kolop
jestě tam mam S.A.G.E. a COB, ale ktem sem nemel konkretni foto-jsou tam nekde w dawu
kolop
chtel bych se zeptat zda nekdo nemate nejaky tip jak bych mohl prepnout na kvet uz ted. Nějak se mi to moc rozrostlo a newim co ted, napadlo me taky treba jednotliwe vrsky poprivazovat do prostoru-netusim. Nemělo by mi to tiz kam hazet šišky až sem u stropu. Napada nekoho neco-nebo spise ma nekdo podobnou zkusenost-ja sem to totiz podcenil,necekal sem ze mi to tak zawali, myslel sem si že to spíš zůstane u zemně.
kolop
omluwte me prawopisne chyby,nejak to tam walim a moc se stim neseru.
citace:
Původní příspěvek od kolop
chtel bych se zeptat zda nekdo nemate nejaky tip jak bych mohl prepnout na kvet uz ted. Nějak se mi to moc rozrostlo a newim co ted, napadlo me taky treba jednotliwe vrsky poprivazovat do prostoru-netusim. Nemělo by mi to tiz kam hazet šišky až sem u stropu. Napada nekoho neco-nebo spise ma nekdo podobnou zkusenost-ja sem to totiz podcenil,necekal sem ze mi to tak zawali, myslel sem si že to spíš zůstane u zemně.


prepnout muzes zatemnovanim;) kdyz kytku po 12h svetla zatemnis zacne kvest. v tomhle jedni kazdy den litat a zakryvat nejakou neprosvitnou folii
undergroundman
čau ,nejprve chci říct,že to máš moc moc pěkný!! :)jednou už jsem foliak zažil ,taky jsme měli v pulce léta 2metry kytky a nevěděli co,zvedli jsme ho o další 2 metry,takže měl 4m.ale kytky zachvíli dorostly až ke stropu,nakonec to někdo chvíli před kosou šlohnul všechno,bylo toho asi 3 popelnice,to je fuk,ale jestli chceš zatemnovat foliak,tak musíš mit plachtu ,která nemá ani škvírku ,musí ýt dokonale světlotěsná,pokud přes den zatmíš a pujde tam trošičku světla,tak kytka sice pujde do květu ale bude si myslet že je den a poroste tak jako by měla málo slunce,bude se stresovat a pak to poznáš na palicích,tma musí být stoprocentní aby si kytka myslela, že je noc.jinak ohýbej,řezej,sekej,já už ve skleníku ořezal doslova velký pytel listí a větví,některé měli i přes 2 metry :( ale je to lepší než to mit na podzim zhnilé.at to roste K + je na cestě :)
kolop
pokusim se stim neco udelat,prostriham to, popřiwazuju a pak priložím i foto jak to dopadlo. Stim zatemněnáím sem si to myslel,ale newedel sem sem přesně jak na to-našel sem i třeba nějaké firmy,které se tim zabývají-ale kopirowat jejich napady je moc silene. ---je prawda,že je ještě dostatek času,tak se nemusím o mé kočky wubec bát a pořadně jim zatnu tipec. A diky za K.
kawi
pekne ti to roste,,,koukam ze mas taky malej foliak,,,:-)at se dari,,,,
kolop
citace:
Původní příspěvek od kawi
,,,koukam ze mas taky malej foliak,,,:-)


on zas tak malej neni,akorat se tam melo dat min kytek.Mam to s kamošem a on tam ma 6 a ja 10 -nečekal sem ze to tak zawali:-)Mam ten foliáč prwním rokem:-) přiště už budu wědět. Možna se tam ty řezy mohly dat pozděj. Uwidime co z toho nakonec bude.
kolop
Doufaám že to bude parada:-)
nutriga
cau chtel bych se zeptat mam rezy od 30.5 ve skleniku myslite zeto stihne uzrat ve skleniku sem to jeste nikdy nemel +- kdyby mohlo bejt hotovo
Kambu
citace:
Původní příspěvek od nutriga
cau chtel bych se zeptat mam rezy od 30.5 ve skleniku myslite zeto stihne uzrat ve skleniku sem to jeste nikdy nemel +- kdyby mohlo bejt hotovo


to ti stihne jen pozor na plisen a kdy? no zalezi co to mas za model

Kolop : pěkné kytly,jinak jak to udes řešit,už ti to pělně leze do vrchu :) at se daší ;)
Hydus
Pěkné. Přeji dobrou úrodu ... :-)
kolop
to nutriga:myslim si ze to neni pozde-sam sem je tam mel dat pozdej a nawic we skleniku to fakt wali - mas nake foto?
kolop
tak sem byl predwcerem na kontrolu,jak to vypada.Byl sem tyden pryc a taak sem byl kotel zvedawi. No, a cekalo me welke prekvapeni-kyticky uz lezly strechou. trochu sem se zhrozil:-) otewrel sem dwere a tohle me tam cekalo.
kolop
spatna kwalita fota pridawam jeste
kolop
tak sem se rozhodl, ze musim udelat radikalni zakrok - setrihnuti.Dlouho jsem premyslel,jestli mam, nebo ne? Jenze bohuzel se nic jineho udelat nedalo - proste sem musel.Bylo mi jich strasne lito:-( Casu je jeste dost. wrsky uz nebudou to co by mohli byt, ale snad se to nejak dozene jinak.
kolop
wypada to ted mnohem lepe.Myslim si ze kytky jsou nejak extremne huste-snad dohoustnou,mozna bude lepsi kdyz ne,at to neplesnivy. Dostali Alga-Bloom - newim jestli na to hnojiwo neni moc brzi,nemam moc welke zkusenosti s temito hnojiwi.driwe jsem pestowal wenku(ne foliak) a wesmes jsem poziwal jen prirodni weci,jako kuricne a ruzne jine bobky, taky kopyta atd....Tak snad to nebylo zbytecne.
undergroundman
čau vypadá to pěkně,kytky dohoustnou bud v klidu,já to seřezával před pár dny a dneska nepoznám rozdíl.ale pozor na ty plísně,já už jsem našel!!!!jestli už tam máš samiččí květy,tak to hnoj bloomem já to tak aspon dělám a pěkně mi to nakvéta,je půlka léta a světelné spektrum slunce se mění a začíná to jít do květu pomalu,ale jistě.jo a kuřince a kopyta jsou best,kámoš s tím hnojil a fakt měl krasné květiny,myslím kravskýmy kopyty,že to bylo a fakt dobrý,tak at ot roste :)
čertiskočert
Žes to seřezal taks udělal jen a jen dobře,ty kytky budou ještě kvamnta času na rekonvalescenci.
A hlavně v době květu se ti nebudou všechny vršky opírat o strop a tím budou mít dost prostoru na svojí seberealizaci(paličkovatění)...!

Buď v poho........jinak krásný kousky..........k+....!!!!!!!
kolop
udergroudnman : ja tam prawe jeste zadne kwety nemam.Prijde mi to trosku diwne.Jak rikas spektrum se meni a porad nic-ale jako pokazit sem to tim hnojiwem nemoh,jen jestli to nebylo zbytecne.wyrobce udawa,ze to hodi pak vice kvetu,tak sem to tam proste dal. Ty kopyta sem mel konsky-jsou lepsi,ale wesmes kopyto,jako kopyto?ma to obsah neceho-ted si nemuzu uwedomit ceho.Kurince jsou dobre jen na rust-kotel to po nich nabehne,ale letos jsem to nedawal, protoze sem to nechtel moc nahnat.Podle me by se tam w kwetu uz nemeli davat-zda se mi ze to tam jde pak moc citit w chuti.
kolop
čertiskočert : ja si taky myslim, ze sem udelal dobre-kazdopadne si mysli, ze se ani nic jineho delat nedalo-ale bylo mi toho strasne lito:-( - byly z toho dve igelitky.
Snad uz to zas tak moc rust nebude - nerad bych to kacel jeste jednou.
Kambu
Kolop : máš to fakt pěkný ;) jinak počítej že ti to ještě povyleze ;) at se daří..
kolop
jo a SSHáčko se mi zdalo ze ma vrsky moc u sebe tak jsem je pomoci bawlnky roztahl, aby se taky dostalo wice swetla do stredu-je to muj faworit. Mam jen foto neroztahleho, ale je widet jak je to moc u sebe
čertiskočert
Slepičí pokud hodně hnojíš v květu tak jsou trošku cítit ale to zas tak nevadí.
Kuřince nepoužívam od té doby co mám dobře uleželou koňskou zálivku a ta je fakt "great".
Kytky po tom jedou jak do vejšky tak hlavně do košatosti a dobře nabejvaj na váze.
Na koninu nedám dopustit............!!!
kolop
tady jsou jeste fota nejakych dalsich jedincu
toto je BlackJack
kolop
čertiskočert : ja mel i mychaninu konskych kopyt s hownama od znameho konaka a taky sem byl mega spokojenej

kambu : kolik tak typujes ze to jeste wyleze??
kolop
toto je S.A.G.E. zda se mi hodne ridky - jsou to dwa
kolop
1-Nosorožec
2-Ákáčko - to je kámošovo má tam 6 kytek(spíše 5 - jedna je takowa mrdka-ožrali mu to kotel slimáci, kdyz byla cerstwe presazena,ale nakonec se trsku chytla,je to takowy pahylek)
3-detail jak to bylo uz u strechy
Kambu
Kolop : tak ve foliaku ti to pojede mnohem víc,a až ti to nahodí květ tak počítej že by ti to mělo taky trošku popojet..kolik přesně to nevím,ale počítej stím,jinak ten BlackJack to máš ze sweet seeds?? jen co sem si četl,tak když to má dost světlka tak ti to može vyroůst i do 3 m ;)
kolop
kambu : wsechny moje rostliny jsou rezy od jedno znameho.Myslis jako ze ten BJ muzu tak moc wyrust??myslis ze sem to mel jeste radikalne zarezat??nebo ze to budu muset jeste opakowat(orez)?
Kambu
citace:
Původní příspěvek od kolop
kambu : wsechny moje rostliny jsou rezy od jedno znameho.Myslis jako ze ten BJ muzu tak moc wyrust??myslis ze sem to mel jeste radikalne zarezat??nebo ze to budu muset jeste opakowat(orez)?


tak ve foliaku je dané to že to leze víc než nermáně venku-pařeniště víš co ;) právě že v tom foliaku když ti to tak moc leze do vrchu bys to měl ohýbat,ořezávat atd...protože pokud to má do brou vlhkost,půdu atd a venku je pěkné počasí,tak ti to vyleze a ani nebudeš vědět jak-ted máš důkaz toho..moc ti to leze do vrchu a to jak píšeš ještě nenahodilo květ ;) tak stím BJ zkušenosti nemám ale co sem si četl o něm,tak ti klidně může vylést do 3 m..aj to na sweet seeds píšou a ty to máš ještě ve foliaku toš ty 3 m to možná dá :D pokud to nenahodilo květ,at kto ohýbej co to de,ořezávej...protože až to nahodí květ a ty to budeš mít nanahnané na vrchu tak at ti to neplesnivý ;)
čertiskočert
Ten kousek kterej je uprostřed bude vejškově v pohodě ,ale ten zbytek po stranách jsi měl pči tom oseku vzít ještě tak o 10-15cm.
Počítej že v pařníku to určitě vyleze ještě takovejch 0.5metru(určitě).
A nebo pokud ta víška bude potom kritická tak na pařníku odstraň střechu-dyť je to jenom kus levnýho igelitu.
Alespoň předejdeš nadměrným plísním,které jsou na konci květeny
častým úkazem........... a kóóóóór ve fóliáku.
Plíseň tam jede o 100šest.
Velká vlhkost,teplo a zapařenej vzduch........
Promysli si to...................


..........ať to jede...........a ať to Všem chutná.......!!!!!!
kolop
čertiskočert : stema krajema mas prawdu,nenapadlo me to.strechu oddelat nemuzu,zas tak dobre misto nemam.a ten igelit zas tak lewnej neni:-)jak se to wezme,ale ja nejsem zrowna nejbohatsi.
kolop
a neni treba nejak finta jak pohlit wlhkost??terba hadry,nebo spousta nowim-ikdyz newim,jestli se ta plisen nebude w tom uchowat.Plisne se bojim uz od zacatku,protoze ta wlkost je tam fakt welka.
Smoker&Joker
S tim nic neuděláš, leda že bys tam šoupnul odtahový trubky a topení:) ty noviny jsou taky kravina, přes noc je vlhko jako prase, budou mokrý, a čapne to plíseň spíš kvůli tomu. Jo, a neznáš jednoduchý v? samý www, z toho?...nechápu:)
kolop
smoker : tak to bohuzel nejde:-) jo a to w-je uz takovy zlozvyk z telefonu:-)
undergroundman
kamo ted jsem mrkal jak si to seřezával na ty fotky a máš to špatně seřízlé,vždycky když to seřezáváš,tak to seřízní hnedka nad posledním výhonkem,jak kdyby si zaštípával,máš to střihlé tak 10 cm nad nima,to je zbytečné,protože s toho stonku už nic nahoře nevyraší a zbytečně do toho jdou živyny,kus dřeva je to zbytečná zátěž pro tu kytku.ale to je můj názor.
kolop
undergroundman : to mas prawdu.nedoslo mi to, i to divne vypada-napravim to.dik za pripominku.
undergroundman
za nic :)pro příště,protože ještě určitě minimálně jednou budem oba naše holky stříhat,takže ne at to roste,ale kvete :)
kolop
:-) pravda pravdouci :-)
kolop
tak mě ted napadlo,že sem mohl vyršky, kt. sem zastřihnoul, dat do RWéčka a dát je na balkon,třeba by z toho ještě něco bylo, ale nevim, jestli by to stihlo dojet - CO MYSLíTE?? šlo by to?? je už sice pozdě, páč sou suchý, ale jen ze zajímavosti by mě to zajímalo. ??? :)
kolop
jestli by to ovšem zakořenilo - bylo docela dost velký tak minimalně 40-50 čísel.
undergroundman
: ) ja to Tak udělal : ) 7 řezů uz jsou kytky v květu a 6 řezů mam ještě venku, Kytka co Má 50cm, taky udělá pěknou hromádku kouření : ) editoval do Toho !
kolop
škoda že mě to nenapadlo dříve :( propříště - člověk se pořád učíííííí :)
undergroundman
tak tak,ale i tak to vypadá,že toho budeš mít hodně ,když se povede :)držím palce
Bulb
ahoj, uplne stejny problem jsme resili uz drive (mrkni v podpisu na 08), hold do skleniku sazet pozdeji to jedine pomuze... jinak kup spagat a zacni poradne stahovat dolu jinak se ti to potahne po plachte a moc toho nesklidis....
kolop
bulb : nejradsi bych tu plachtu taky sundal, ale to nejde nemuze to nikdo videt- moc dlouho by to tam nezustalo :) musim se s tim poprat trochu jinak.
kolop
pridavam foto jak to vypadalo 10.8. zase to kotel porostlo.
hochu myslim ze s takovym proriznutim v tehle dobe jsi udelal peknou chybu. odstranil jsi vrsky kde se nazhromazduje nejaky hormon nebo tak neco ktery budi kytku do kvetu + ty nejkrasnejsi vrsky jsou na vrscich nejsilnejsich vetvi coz ty jsi je odstranil. mel jsi to spise polamat. vyslo by ti to 100x lepe. sam si se pripravil a dost zeli
kolop
kus hoven : asi mas pravdu, jenze co jsem mel jineho delat??jak to mislis že sem to měl polamat? jako že sem měl ty větve spíše zlomit než ostříhat?podle mě by se stejně docela dost doravnali do vrchu, nebo jak to myslíš??
je mi jasne že sem se připravil o dost brka. prostě sem to riskl, řekl sem si že lepší něco, než aby to šlo cele do hajzlu.
kolop
opět sem to prostříhal tady je par fotos. fakt netuším jak na to jinak. podcenil sem to a za prvé jsem tam ty kytky měl dat fakt později a za druhé ne v takovém množstvi, nikdy sem ve foliáči nepěstoval, tak sem netušil, že to moc vymete- dost mě to překvapilo. nějak bych to popřivazoval, ale není tam vůbec místo. doufam že to bude oká.
kolop
opět sem to prostříhal tady je par fotos. fakt netuším jak na to jinak. podcenil sem to a za prvé jsem tam ty kytky měl dat fakt později a za druhé ne v takovém množstvi, nikdy sem ve foliáči nepěstoval, tak sem netušil, že to moc vymete- dost mě to překvapilo. nějak bych to popřivazoval, ale není tam vůbec místo. doufam že to bude oká. a také jsem to seřízl víc po stranách u folie-ať to má tedy více místa.myslím si že to holky ještě zvládnou a napraví se a ty pálky pak nebudou moc řídké.je pořád jěště dost času. dostali alga-bloom(sice je to pry ze 60procent na rust, což ja nepotřebuji)-snad to vijde a moc už neporostou-jedině do květu-vršky jsou teď opravdu malé-sestříhl jsem to tak, že tam zůstaly vesměs jen ty nejmenší.
kolop
přidávám pár detailů jak to vypadá z vrchu.
kolop
ještě tu mám pro srovnání jak vypadal BJ před seříznutím a po. teď je jště trochu menší-vlastně je teď o něco všechno menší, protože jsem tam tam byl na druhý den po zákroku a ještě dostali trochu na prdel-jak sem už psal zůstaly tam vesměs jen ty malé výhonky.
kolop
mám dotaz nevíte někdo co znamená tohle zbarvení listu??je to dobře , nebo špatně??objevil se mi jen jeden na SSH
kolop
v pozadí toho listu je ještě sice vidět jeden, ale ten není tak moc :)
kolop
no a tahle hromada zbyla po druhém ořezu - pro srovnání s botou - je to 9US :)

plus listeček - nevím z čeho byl v hromadě :)
kolop
mám ještě připravené na zálivku BLOEI od B-cuzz(nebo jak se to píše):) - nemáte s tím někdo zkušenosti??prej je to dost dobrý . No a na závěr RIPEN. ještě jsem se chtěl zeptap co se stane když poliju listy vodou s hnojiven-myslím si že nic,protože je organické-ale nejsemsem si tím stoprocentně jist.
undergroundman
sežloutnou :)
kolop
undergroundman : jakože sežloutnou a je po nich?? - ja sem jich totiž pár nechtěně polil :(
kolop
undergroundman : až ted sem se dival na tvuj sklenik a mas to fakt stejně komplikované jak já - máme prostě trochu smůlu - kdy sme to věděli dřív,že to tak povalí :(
Hyde
citace:
Původní příspěvek od kolop
mám dotaz nevíte někdo co znamená tohle zbarvení listu??je to dobře , nebo špatně??objevil se mi jen jeden na SSH


Dobře to není, ale neděje se nic hrozného. Kytka signalizuje přechodný deficit (podle mě některého z kovových prvků) způsobený právě zastřihnutím primáru a objeví se zpravidla na dvou patrech pod řezem.
Tedy - nejde o nemoc ani plíseň.
Jen už nic z vršků nestříhej, kytka by měla být už v květu a taktak stihne ve skleníku dozrát, pokud nesrazíš pravděpodobnou vlhkost a nezabezpečíš jiné nutnostě pro květovou fázi - vysadit dusík, předimenzovat P,K (je to v hlíně počítám)

foto: White Phoenix, zastřihnuto za 3.patrem, vršek dán do RW, samec

edit: tak foto ne, ne a ne. Proč? Nevím.
H.
undergroundman
kolop:není po nich ,sežloutne jen to co poliješ,většinou,není to pravidlem,já měl jednou v už v březnu 2 asi pul metrové samice a polil jsem je celé konvicí s hnojivem a během pár dní byli uplně žluté,jj s těma skleníkama a foliákama to není jednoduché,včera jsem kytky ve skleníku ořezal o pěknou hromadu větví,kdyby na tom byli šišky tak je toho nejmín kilo,ale kdybych to neudělal,tak by z toho nebylo nic moc dobrého a nejspíš by to celé zplesnivělo,držím palce at to roste :)
kolop
hyde : jak mám jako vysadit dusík?a předimenzovat P a K-nejsem zas tak velký odborník - poradíš??v květu by to už mělo být,ale když to zastřhuju?snad se to co v nejbližší době dožene
Hyde
No prakticky u každého kombinovaného hnojiva je údaj o zastoupení prvků N,P a K. Pokud jedeš v substrátu (hlíně), ta je sama v sobě obsahuje většinou v blíže nespecifikovatelném množství. A pro tebe je dnes důležité, že pokud ti ještě nezačaly žloutnout odspodu listy (po celé ploše) tvůj substrát má dusíku (růst) v množství větším než malém. Tak proč podporovat přidáváním dalšího dusíku(v komletním hnojivu) růst když potřebuješ kvést. A ke květu kytka potřebuje zvláště fosfor s draslíkem, stejně jako nižší vlhkost a kratší fotoperiodu... tudíž ani neblbnout se zvyšováním vlhkosti ve skleníku postřikem!

edit k fotu: Nemíchat do jedné zálivky!
citace:
Původní příspěvek od kolop
kus hoven : asi mas pravdu, jenze co jsem mel jineho delat??jak to mislis že sem to měl polamat? jako že sem měl ty větve spíše zlomit než ostříhat?podle mě by se stejně docela dost doravnali do vrchu, nebo jak to myslíš??
je mi jasne že sem se připravil o dost brka. prostě sem to riskl, řekl sem si že lepší něco, než aby to šlo cele do hajzlu.


podivej se na muj thread -----> http://grower.cz/forum/showthread....6777#post906777

nechci je mit moc velke tak jsem je lamal. proste vezmes do ruky stonek kde bys ho chtel zlomit, zmacknes at se narusi struktura a zohnes. nic tezkeho;) jasny trochu se narovnaj ale muzes zlomit znovu. prave ze kytky presly na kvet a zacly solit rust a tet jak se zastavuji je ty takhle prostrihnes.... jak si rikal prvni foliac, chybama se clovek uci a priste bude stopro lepsi:D
kolop
hyde : diky za foto-to už mi pomohlo,by sem z toho špatnej.a dotaz to tekuté železo je na stejné bázi jak to pkáčko??nebo jen na ty listy??možná se ptám jak debil,ale nikdy sem nic takového nepoužíval.dik moc.
kolop
kus hoven :dobrá zkusím to.teď už bych je stejně nechtěl stříhat,tak mi nezbyde nic jiného než to lámat.
kolop
v jakem poměru mužu dat pk 13-14 od hesi na moje kytky?
vyrobce udavá 2,5 ml na 10l při 4tém tydnu květu - pří hydru nebo kokosu.
ja to mam přeci v hlíně ?
můžu dát poloviční dávku ihned ikdyž to ještě nekvete??
kolop
sem dneska jakejsi pomatenej. chci to tam dat ale prostě se toho bojim a nechci to tam dat špatně :)
Rumcajs
Prostě to tam nalij od oka:) Už tak liju všechny hnojky, při té velikosti už zkousnou skoro všechno. Pokud tam toho napereš moc tak trošku zčervenají, ale to se povedlo kolegovi loni, když tam pral snad 10x větší davku než měl.
kolop
tak uz mi začínají holky pěkně houstnout. spolulaborantovi vsak moc ne,ja je mam oprati nemu kotel huste,to ja ty same rezi jako ja i dokonce ze stejne varky. kromě WW a AKáčka ty má od někoho jiného a vypadají lépe k světu. je to nějaké zapeklité :)

Přidávám opět pár fotek jsou ze 17.8. -nestihl jsem je sem dát dříve,nebylo moc času.
Pro srovnání pokud se chcete podivat na rozdíl houstnutí tak to jde dobře rozpoznat na fotkách které byly přidány 6.8. (podstránka 2).jde to poznat u S.A.G.E. a SSHáčka(můj favorit-moc se na něho těším)

teď holky vubec nezalívám.poslední zálivku dostali 12tého a vypadá že se jim daří-je dost vlhko a nechci aby mi to už metlo do výšky.podle odhadu už by se tam mělo všechno vlézl už bez zkracování - i s šištičkama - tak jsem zvědaví,jestli můj odhad výjde:)
Pozítří dostanou Pkáčko a budu se jen už asi modlit a to začlo pořádně kvést-je nejvyšší čas.Trochu se obavam,aby SSHáčko a WRko stihli dozrát na maximun-jsou to přeci jen bílé vzorky. Zbytek by to měl stihnout.
COBéčka jsou teď úplně největší a ty to stihnou podle mě 100 pro.BJ také snad (udělal jsem z něho trochu zakrslíka:) )S.A.G.E. už jede taky moc pěkně-ten byl ze všech nejřidší.

tak tedy ty fotky:
1.-WR
2.-S.A.G.E.
3.-SSH
4,5.-COB

ať to už kvete :)
kolop
tak sem se konecne dostal k tomu,abych prihodil nejake aktualizace.Holky kvetou jak dive.mam akorat dva HHOODDNNEE velke problemy.ten prvni je,ze se mi nekdo dostal do me laboratore.asi tak 14 dni nazpet sem sel na kontrolu a cekalo me velke prekvapeni - z jedne strany sem mel foliac rozrizli.Nejaka kurva se chtela podivat tak to rozrizla - ne aby sla ta kurva dverma,ale proste to rozrizla.muselo to videt strasne moc lidi :( diru sem zalepil ale je to stejne nahovno,protoze ted nevim kdo sklidi drive.je jeste moc brzo na sklizeni.i kdyz mi uz uloupili dve velke vetve SSHacka (zrovna muj favorit) :(
a ten druhy problem je, ze mi to zaclo jaksi hodne plesnivet.tak trochu sem to predpokladal,ale ne az v tak velkem rozsahu.vsechny postizene mista sem odjebal pryc a holky dostaly postrik -POLYVERSUM.netusim zda to pomuze,ale zkusit sem to musel.
dnes jdu na kontrolu-tak uvidime-pridam pak i foto jak to vypada aktualne -doufam hlavne,ze uz nebudou FUC.
kolop
takhle to bylo rozriznute :(
kolop
BJ
kolop
SSH
kolop
WR
kolop
COB
kolop
od dalsich modelu nemam fotos-dnes nafotim vse a pak pridam.holky jsou ted zbaveny tech nejvetsich listu-aby to profukovalo a tak moc neplesnivelo.snad to pomuze.
jinak hnojim B´cuzz-Bloomstimulator a PK 13/14 od Hesi. na zaver jeste dostanou Ripen.To pkacko jsem tam valil ve velkem a bylo to fakt hodne poznat-pekne se to rozjelo.
SaMoLeBKa
omotej to ostnáčem nahoď na to ohradník na ovce a rodinu(přetele) informuj o možném nebezpečí....jedině tak se dá s klidným svědomím pěstovat doma venku
kolop
DOPIČE JE TO V HAJZLU JE TO FUČ.TEĎ SEM TAM BYL A NEJLEPŠI VZORY UZ TAM NEJSOU-SSHÁČKO,BJ,WR,A JEŠTĚ JEDEN COB.ZMRDI VYKURVENÍ - ANI KOUSEK NENECHALI.ČŮŮŮŮŮŮŮRÁCI.
kolop
SAMOLEBKA : ja to prave nemam doma-mam v takove kolonii
kolop
tak to ted vypadá
wr a cob
ssh
ssh
bj
kolop
A TOTO ZBYLO - pouze cobéčka a sejdže
kolop
tak sem musel nakonec holky seknou dříve,než stihli dojet,pač mi někdo chodil do foliáku jak do sámošky. Nebylo to vudec dozraté. Je to neskutečná škoda.Ale lepší mít něco než vůbec nic. Sklidil sem nakonec 6 z 10. 2x COB a 4x S.A.G.E.

Sklízel sem tak, že sem kořeny co nejvíce vyryl. Kořen sem strčil do tašky i s hlínou a všech šest šlo do jednoho pytle. Bylo to neskutečně těžké - nesli sme to dva a dalo to pěkně zabrat. Naložili sme to do auta a rychle frčeli pryč. Nejhořší ale bylo to dostat až domů. Bydlím až ve čtvrtém patře a nemáme výtah. Ale nakonec sme to zvládli a holky dopravily až nahoru. Přidám foto jak to vypadalo v pytli.
kolop
přidávám ještě pár fotek jak to vypadalo týden před odnesením.
kolop
přidávám ještě pár fotek jak to vypadalo týden před odnesením.

toto je S.A.G.E.
kolop
COB
kolop
rohodl sem se, že holky ještě trochu potrápím. čili - tak jak sem to domů dovezl, tak sem to i stěma kořena v tašce nechal a rozmístnil po pokoji každou kytku zvlášť.

Nedalo mi to a na druhy den dostaly do tašky kurevskou zálivku ripenu.předtím, když byly ještě v zemi tak dostaly ripen pouze jednou. Tak sem si řekl, že pokazit už nemůžu nic. zkoušel sem jak dlouho to ještě vydří naživu. kupodivu to ještě pár dni vypadalo, jako by to ještě bylo v zemi:-)
Některé po pár dnech začali usichat a některé ještě pořád valily.
Ty co už usichaly tak sem jim spařil kořeny a pověsil zbytek sem tam ještě nechal.

Newím jestli to nakonec ještě trochu něco udělalo - myslím tím, jestli to ještě dozrávalo, ale byl to takový můj pokus, co to udělá.

nejdéle to vydřelo jedno COBéčko, u kterého se mi podařilo ten kořen vyrýt nejvic - dostalo pak ještě jenou móóóóóc ripenu a mám ho tam jěště dodnes.
je to už 14 dní a z poloviny je to pořád ještě svěží - NECHáPU :-)
čertiskočert
.....................takovejm zmrdum lámat pazůchy na počkání........
....upřímnou soustrast.....
...........koukam že ti tam ty prakurvy nenechaly vůbec NIC..!!!!


.........protože ten zbytek je na tejden hulení a jinak "mlíkařit"....
kolop
To teda nenechali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jako zase na tyden hulení to není sou to takove menší paličky - (vrchy nejdou poznat že sou vrchy ). Docela to nakuřuje - Jako nic slavného .


Budu dělat hášek,tak uvidíme jak na tom bude :-)
IcanLearnUgRow
čau kolope no já to letos zkousel taky, akorat ze do vody pridávám peroxid a vitamin b 1 pomaha to rozkladu latek v rostline... a presne kytka v tom takhlemuze dozravat i dva tejdny kdyz se meni roztok, po case bych rek ze zacnou koreny hnit, ale newim nezkousel jsem to dyl, ale prijde mi to logicky , koreny ve stale zamokreny hline prece zacinaj hnit. ale treba v bubbleru jsou furt ve vode , akorat ze tam musi bejt vzduch , a tose zas vykompenzuje tim ze se meni voda, jelikoz se da pokazdy nova okyslicena. tak newim jak to bude ale kytka v tom zije a zraje, to rozhodne . ja jsem si nechal cast rostliny kterou jsem normalne susis, a zbytek rostliny sem nechal s koreny a pouzil tenhle roztok ,a rozhodne byla vysledna chut i vzhled lepsi, ale vuni to nejak ztratilo ale to bylo zrejme rychlim susenim doma v teple a ne na chate na pude...a zrowna dneska jsem tak yzkousel delat hasis, delal jsem to pres led a pouzil jsem jen filtr na kavu takovej papirovo latkovej. tak uwidim jak to bude chutnat.... :-) jo jinak o tom peroxidu je tady thread tak si to muzes vyhledat. a drzim palce a mej se
čertiskočert
.........mno ......pokud bych dělal plastika ,tak úplně nejjednodužší a hodně učinej způsob je to naházet přez noc do přemrzlího mražáku,druhej den vyndat a za ještě zmrzlího stavu pořádně proklepat přez jemný sejtko.
........priskyřice jak je přemrzlá tak sama odpadne od lístků a špiček ,a ......
..................potom co se zpětně ohřeje zpátky na pokojovou teplotu tak se zcelí v jednu placku a máš doma v tu chvíly solidní PLASTIKOVEJ "náboj"
..........na hromadu solidmních odkouření..........!!!


......ať to všem chutná ...a dělá hovna v hlavě,,,,,,, ......kuááááááá
. Č...!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma