Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zelené Údolí 2010 - Klikni zde pro originální téma
marw
Předem bych chtěl pozdravit všechny stávající členy a celou tuhle komunitu a popřát všem at se jim letošní sezona vydaří co nejlépe a plísen a dacani čorkařští at se všem vyhnou na sto honů!

Jaro se nám letos trochu rozplakalo,tudiž jsem byl donucen kytičky asi měsíc i s vyklíčením držet doma pod zářivkama 4krát 18W,dvě modrého a dvě bílého spektra,o vlhkost se starala zvlhčovačka sps808.

Semena šli do hlíny v jogurtových kelímkách asi v první půlce května a poté zrovna pod zářivky.Ven i do foliáku jsem sadil první dva týdny v červnu.

LETOŠNÍ SESTAVA

MAZAR-Dutch passion ,reg.seeds.
ORANGE BUD- Taktéž.
POWER PLANT-Taktéž.
QUASAR-Budha seeds,reg.

HollandsHope F2-můj vlastní přeprc.
HH/PurpleWidow F2-také můj přeprc akorát pyl byl jednoho místního člena.
Bella/Top44-od strašlivého bubáka,(a jednoho bývalého člena)
TOP44-bubák
WhiteRhino-bubák
Silverado/WhiteSatin-bubák
WW Mix-bubák
No a pak tu mám ještě tuším Widow skunk F?

ŘEZY

3ks WiteRhino
1ks WhiteRussian
1ks Top44

Co se týče míst,substrátu a hnojiv,už nejakou dobu používam řadu bioobizz,jenž se mě osvědčila asi nejlépe ze všech hnojiv která jsem měl možnost vyzkoušet,né však vše co mají v nabídce,když začnou holky kvést přileju ještě sem tam PK 13-14 od Atami ale v zásadě jse snažím to s tím hnojením zase nějak moc nepřehánět,v období květu se s nima ale nepárám a peru to co se dá ,až do závěrečného dvoutýdeního prolevání čistou vodou.

Substrát používám odzkoušeny a to starý uležený ovčí hnůj namíchaný s perlitem,tot vše.

Míst mám letos trošku více .Foliáček,jako loni akorát byl převezen na jiné místo,něco je v dírách na zahradě a asi 20 kytek je zasazených v lesních školkách,doufám dost daleko od veškeré havěti,hlavně té lidské.
marw
První fotky jsou z foliaku,jehož posádku činil 3 krat Mazar,3ks Orange Bud a 3ks Power Plantu.

K dnešnímu dni zničil hraboš jeden orange bud,druhy byl samec a třetí je na štěstí krásná samička.Power plant zatím ukázal své pohlaví jen u jedné kytky- také samička,no a mazarky to vypada vše na samičky akorat jedna je značně pohmožděná od pana hraboše,který naštěstí už není na světě božím,mrdka...
marw
Druhá várka je ze zahrady,kytičky zatím vypadají dobře,akorat potřebujou trochu pohnojit aby se pěkně zazelenaly,bohužel přes momentální déšt to ní možné.

1.foto Macatá Bella/Top44

2.foto Purple Widow/Hollands Hope,která nám už pomalu začíná kvést.

3.foto řízky dole White Rhino,nad ním White Russian a ještě dál kousek Top44

4.fotka Tak trochu celek
marw
Závěrečné fota jsou z lesa a jemu přilehlých ploch,je tam toho hodně tudiž ještě nebudu popisovat jednotlivé kousky.Nemusite se však bát že by tomu do bodoucna tak nebylo,vše mám dostatečně popsané a rozdělené.

Čekám akorát až vytrhám samce,trochu se to protřídí a hlavně až začnou kytky kvést,at je na co mrknout.

Tak tedy něco na ochutnávku,kytičky zde mají zhruba od 120 do 180cm.
Dwarf
Krásné kytky... K+
Mystik
tie lesovky su kraaasne..Prajem uspesnu sklizen a urcite to tu budem sledovat..:)
Mac
Moc moc pěkne kamo K+
marw
Po krátké odmlce pár foteček,kytičky začínají pomalu kvést,všichni samcy jsou už mimo hru,tak jen čekat jak to půjde letos dál.

Fotečky jsou aktualní,kytkám se vede zatím vcelku dobře,začal jsem pomalu přihnojovat na květ,jedna z kytiček je už plném květu a to cross z vlastní zahrádky PurpleWidow/Hollands Hope.

Zatím se zdá že jse vše podařilo a dávam ji max 4 až 5 týdnů do kosy,pomalu ji začínám vykrmovat a holka se začíná pěkně vybarvovat.
marw
No a jak to roste dál?Řízečky letos rostou spíše do šířky,což je z velké časti i moje práce,tudiž mám i radost,že nepůjdou tolik vidět,všechny se už pomalu pouští do květu,White rhino se svou brilantní vůní nezapře již delší dobu.

1.White Russian





2.Top 44





3.White Rhino





4. Slečna která letos dokazuje sílu původních genů a letos určitě patří k nejžhavějším favoritkám Top44/Belladona,dělá mě obrovskou radost.Bohužel to vidím ,že kytka bude pěkně bojovat v konečné fázy květu s tíhou palic,protože už v růstu měla co dělat aby se udržela alespon trochu rovně a nevyvracela se,vše je vyvázané tak uvidíme.


5.Stonek OrangeBud foliak,z toho se stala trošku bush,na které není momentálně co k vidění ale za to práce zabere asi nejvíce z letošního pěstu.

Fota z lesa během víkendu.
Mac
Jen tak dal:goldcup:
marw
Zdarec palec,po týdení navštěvě a hlavně po týdeních deštích,které jak to vypadá asi jen tak neustoupí,jsem se byl podívat na kytičky ktere mě dělají opravdu radost.

Vše už nám začlo kvést,z čehož jsem velice rád akorat jeden PowerPlant ve foliaku je trochu pomalejší ale ona to holka snad všeshno dožene a ještě překvapí.

První fotečka již zminovany foliak ktery letos trochu přerostl ale pár špagatu a trochu snahy to vše v klidu spraví a holky jedou v klidu dál,doufam,že už se stím růstem trochu sklidní a začnou se věnovat tvorbě palic.






Slečna jmenem HH/PW mě dělá velikou radost zatím ani znamka plísně a vesele se začína pouštět do poslední fáze květu,dneska dostala zálivku bloomu a topmaxu,která se bude ještě opakovat tak max dvakrát a pak už jen ripen a čistá voda,možná jste jsi všimly ,že jsem v předchozích příspěvcích psal,že jse jedná o PW/HH trochu sem to popletl takže matka je Hollands Hope a otec Purple widow,kytička jsi vzala z obou genů dle mého to nej a rozhodně je to první adept na letošní kosu.







Další slečna jenž se rozhodla konečně pustit do květu je Top44/Belladona aproto jsem neváhal a holčina dnes dostla první květovou zálívku,která jse ale ještě neobešla bez trošky growu také od biobizz.






Na závěr fotečka celku a to hlavně řízečků v tomto pořadí Top44,White Russian a White Rhino a nad nima opět Top44/Bella.
marw
No a co jse týče kytek v lese,tak holky jsou na tom velice zle co se nepodařilo pokazit matce přírodě krasnýma deštěma o to se postaraly srnci,totálně ostrouhaly vše co mělo přes dva metry a z kytek zbylo jen pár pahylů a mě oči pro pláč,vím že fotky nejsou nijak extra a kytičky by potřebovaly pohnojit ale i přes mou snahu jim dopřát trochu žradla sem vždycky zmokl jako prase a hnojeni bylo tudiž k ničemu,i když jsem vyšel z domů za slunečného počasí je toto místo pro mě zakleté,pač jsem vše řádně zalil a ono mě vždycky začalo jak na svinu pršet,tudiž má snaha byla k ničemu,no něco tam ale i tak zůstalo ale i tak jsem se rozhodl že kytičky nechám z větší časti na pospas matce přírodě a uvidíme co dokaže,dostanou max. dvě až tři květové zálivky a tod vše.






K fotečkám
První foto HollandsHope tmavé pheno,nasadil jako první na květ.










Druhá a třetí fotka je Silverado/WhiteSatin a jeho květ.











Čtvrtá fotka říízek WhiteRhina











A jako poslední je fotka Quasaru a názorná ukázka toho co dokáží srnci.






Kytek je tam ještě asi 5 nebo 6 ale na těch není momentálně co k vidění,uvidíme co ukážou v květu a budu doufat,že z nich něco bude.
marw
Máme tady pár oktuálních foteček.


1.HH/PW kytka dostala v sobotu naposledy ripen a už bude jen na vodě,dávám ji max dva tydny ale vidím to spíše na 10 dní,jinak kytka zatím velice dobře odolová plísni i přesto,že počasí zde bylo poslední dobou převážně deštívé.
2.Palička HH/PW



















3.foliáček pohledem ze zhora,kytky zde mají něco přes dva metry a vše už vesele kvete,na květ nejrychleji nasazuje Orange Bud a Mazar,Power Plant jsi dává celkem na čas,tak uvidíme co předvede,každopádně je jasné,že zde něteré kytky zustanou až do začatku listopadu.


















4.Top44/Bella,kytka už si z vesela kvete a dostavá extra porce hnojiv.










5.Řízky pěkně ze zhora.






Jinak jsem pomalu vysadil růstové hnojiva a momentalně kytky dostávají bloom a pk13 14,jak jse dostanou do pokročilejšího stadia květu vyměním pk za Top Max,který jse mě nejednou výborně osvědčil.
marw
Takže maličká aktualizace,tentokrat jen z lesa kde srnky letos totálně poničily co se dalo a opravdu jsem ještě nezažil aby tak zaúřadovaly, zůstalo po nich jen pět kytiček z cehož nemám vůbec radost.


JinakPW/HH už je asi 6dní seknutá,bohužel jsem u toho nebyl a vše obstarala má věrná kolegině jenž bohužel nedisponuje fotoaparátem.







No něco bližšího ke kytičkám
jako poslední bojovnice zde zůstanou ještě tyto kousky

1.Orange Bud,kytička určitě potřebuje ještě dost čau než bude hotová,vidím to tak na druhou půlku října tak snad počasí bude přat a vše klapne jak má.










2.fotečka je Hollands Hope jenž půjde tento týden dolů,když bude počasí o víkendu přát tak nejlépe tehdy.kytka už je zhruba 10 dní bez hnojiv.








3.fotka HH květ













4.Silverado/White Satin květ













5.Top 44







Jinak dalším kytičkám jse taky moc daří a vše časem nafotím.
marw
Ještě jsem našel nějaké fotečky White Rhina co zůstalo v lese,tak tady jsou.


















Kytka chce minimálně ještě tak měsíc tak se necháme překvapit jak se stím popere.
marw
Po delším čase a nekonečném boji s blbcema co člověku vlezou pomalu až do baráku,jsem se rozhodnul,že zde pošlu ještě pár foteček toho co zůstalo a nebo toho co už se podařilo,né vždy úplně ideálně sklidit,letos se to celé nějak nevydařilo tak jak sem si představoval,každopádně nehažme flintu do žita,bylo i hůř a na pár brk snad taky zbude.




Foto číslo1 je celek toho co se podařilo zachránit od vrchní kytky
Top44
WhiteRussia
WhiteRhino a za nima Top44/Bella,jinak toto foto jez 09.10.










2.Top44/Bella ta šla dolů na dvakrát nejdříve její horní část a tento víkend spodek,bohužel to jinak nešlo,foto opět 09.10.






3.Top44 kytka už je taky v klidu a suchu foto 09.10. šla dolů minulí pátek.Dle mého toto pheno ideální do zdejších krajin panečku!






4.Top44/Bella foto16.10. kdy šla dolů její druhá část,krásná kytka jak stavbou,rychlosti květu tak i celkovou strukturou palic o vůni ani nemluvě, ta bella se v ní nezapře.



Tak to je zatím asi vše a hodně zdaru všem!
Ruprecht
..hehe su rád, že seš s mýma genama spokojenej :-)..já sem Topku letos bral 17tého a taky nějaké dnes...(se to letos zdrželo o týden u většiny modelů)

..v loučce dáme košty o vánocách,ni?? :-)))..

už teď su zvědavý kdo ji bude mít hezčí :-)


P.S. měl jsi u Top44/belladona samca?? byl to jeden z pokusů o feminizaci a já ani nevím esli se to povedlo, mě tento model zdecimovaly srnky na pokusném fleku ty kurvy proradné..měj se
marw
Zdravím bubáka,geny sú solidní,košta dáme ale chtělo by to letos neřídit,akce pokračuje ve stejném datumu akorát na jiném místě,ten sál už je ende...
Jinak jeden chachar tam byl takže půl na půl s tím crossem,supr kytka,ještě počkáme do papírku co holka dokáže a pak uvidíme,každopádně mám i nějaké semeno na příští rok,toš snad se na ní dostane.
Na vánoční besídce nadělíme dárečky!
hej-rup
Ahoj bubáku, měl jsem od tebe letos krásnou samici top44/belladona, dolů šla minulej víkend. Myslím že se pokus o feminizaci zdrařil. Taky mi zůstali nějaký durbany ( fialový i zelený pheno, ještě kvetou ). Vdovám se nějak nedařilo a zůstal jen jeden samec, kterýho pochcal pes a pak chcípnul :( chtěl jsem ho na pil, vypadal hezky..
potom smažu
Ruprecht
díky za info ogaři, na košty su zvědavé :-)...to hej-rup: - jáj s tím durbanem toe prekérka letos, normálně bývá do 15.10. hotovej, ale letos je to všechno o týden pozadu mi přinde(mohl bych jmenovat hned několik modelů, které loni dojely a letos půjdou akorát na čokošku)..taky mi pár holek mrzne po nocách venku ešče, tož uvidíme..
marw
Tak mame další sezonu za sebou, po páteční a sobotní sklizní se nám už všechny holky vesele houpou hlavou dolů z čehož mám velkou radost.Letos bohužel drzost čorkařů neznala mezí a jak už sem se zminoval foliak padnul se vším všudy,a to co zustalo o podál na zahradě se šmejdi snažily nejednou ukrast ale má spolupěstitelka se s nima nesrala a vždy je včas vyplašila,zacoš před ní smekám klobouk.



1.Něco ze sklizně White Rhino







2.White Russia






3.Společné foto
marw
Další fotečky jsou z lesa kde nám toho po najezdu srnek moc nezůstalo ale něco malo z toho bude,na kytkách se začla objevovat plísen toš sem je všechny sekl at už mám letos po starostech.


1.Top44 ze semínka krasně orosený a šišky jak šutry



2.Top44




3.WhiteSatin/silverado kytička se zímou krasně vybarvila a myslím ,že se mám na co těšit.





4.WhiteSatin/silverado
marw
Poslední fotečky jsou opět White rhino z řízku ale tentokrat z lesa,kytička by ještě snesla určitě tyden až 10 dnu ale v tomhle počasí sem nechtěl riskovat takže šla dolů taky.
marw
Lednově,jarní,sušina...



WhiteSatin/Silverado
marw
Top44 - Řez
marw
Pro mě zatím letošní favoritka Top44/Belladona,tento cross se opravdu povedl. Top44 trochu zkrátil dobu květu a udržel poměrně hustou struktůru palic, belladona dala této kytce ovocný odér, který je krasně cítit již při otevření sklenice.Měla velice dobrý růstový potenciál,přijetalnou dobu květu a dobrou odolnost vůči plísním i různé havěti.
Kouř je jemný,při výdechu je na patře cítit sladký, ovocný až medový to'n.Učinek je pozvolný,velice příjemný,silný a dlouho trvající,ovšem žádný uspávač.
Letos má své místo určitě zaručené.
marw
HollandsHope/PurpleWidow
marw
Top44 semínko
Tohle brčko se hnojilo za celou dobu růstu i květu velice poskromnu a poslední měsíc byla kytka jen o vodě,chut je opravdu čístá až lehce prlivá.


Dosti rozdílná oproti Top44 z řezu,jak stavbou tak high.


Dobrý společník na cesty lesem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma