Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 
zaciatok - Klikni zde pro originální téma
peto33
toto som fotil makro jednu palicu zacina to dobre chcem sa vas spytat ci nieje neake overene hnojivko na zvacsovanie sisiek???
peto33
a tu je este jedna z vrchu pohlad
peto33
no vidim ze nikto nereagoval na moje dotazy tak tu prikladam aspon dalsie foto
peto33
tu je dalsia foto
Yakuro
ty uplne nejspodnejsi vetve urcite ostrihej.. stejne nemaj sanci hodit dobry palky kdyz sou tak nizko a aspon kyti daj vice energie do tech hornich..
peto33
aleluja aspon jeden normalny clovek co nielen vidi ale aj vie pisat.
yakuro vrele dik calam ako hladny pes na odpoved ved to poznas ked kazdy den pozeras na kvetinky a chces aby to bolo co najlepsie a teraz si prvy co mi bol ochotny poradit. milion ludi si to pozera ale nikto mi nevie -nechce? poradit.
ja som vdacny za kazdy komentar.
Yakuro
neves hlavu.. palicky jeste trochu nabobtnaj a hned ti tu nad nema bude slintat kazdej grower.
Jinak sem koukal zes mel i nejake nejasnosti kolem hnojiv..
Green sensation sem sam sice netestoval,ale ze rozhodne nestoji za ty penize uz mi potvrdil nejeden zkuseny grower.
K peknym palicim by ti melo krasne poslouzit alga bloom,kdybys porad mel pocit ze maj malo muzes poridit jeste pk 13-14 ktere se jiste postara o daleko rapidnejsi tvorbu palic.Upozornuju ale ze narozdil od alga bloom se nejedna o zcela biologicke hnojivo takze muze mit vliv i na vyslednou chut
snad sem ti aspon trochu poradil
pestu zdar
MDe_
Hoj, nemáš trošku ty listy vyschlé ? Máš tam něco na vlhkost nebo aspon rozprašuješ na ně trošku vody ?
peto33
yakuro dakujem urcite si mi poradil

mde teraz uz nerozprasujem nechcem aby chytili plesen vlhkost sa pohybuje od 30-60% tak len zalievam vodou
pocas rastu som postrekoval listy ale ked zacala kvitnut som prestal.
peto33
ludia prosim vas a co si myslite o tomto je to dost drahe ale chcel by som sa preorientovat na sodik len mam obavy o spotrebu elekriny
neviete mi niekto poradit aku ma spotrebu 600W
Eclips
Ahoj pane..:) Dlouho jsem tu nebyl..:) Počítej kolem 700W.. 600W máš lampu+zbytek se rozdělí na kondík, startér, atd.. Je to určitě fajn, ale možná bych začal s něčím menším.. Nezapomeň, že máš setup jen na CFL. A HPS 600W topí o ranec víc.. Musel by jsi předělat ventilaci, což máš další W navíc.. Ale rozhodně by to pak na výsledku bylo vidět..;) Můj názor- Poslechni si i jiné (zkušenější) growery..;) Ať se daří E..
peto33
zdarec noo dlho si tu nebol ale viem asi ocom hovoris ale ak si si pozrel ten link tak ta modra skrinka by sa mala dat prepiat medzi 360-400-500-600-660Watt
ja nechcem velmi 600wlampu lebo ako si hovoril je tam ten problem s teplom naviac
rozmyslam nad 400W ale potrebujem vediet ako sa mi to ukaze na spotrebe el. energie
s teplom by som si hlavu nerobil lebo ja si mozem kludne namiesto skryne dat celu miestnost 15m2

rozhodne dakujem za postreh a komentar.
peto33
pre tych ktory vydrzali tu mam zopar foto
vacsie to uz asi nebude ale viac som asi od 200w usporky necakal
peto33
mataro blue detail
peto33
dalsia
peto33
vonia zvlastne ovocne sisky su tvrde
Eclips
Ta celá sestava je lahodná, až se mi z toho sbíhají :drools: :D Jak jsou vysoké? Kolikátý máš den na 12/12?

Edit: Na té první fotce na te této stránce uplně v levo je taky Mataro? Jakto, že je o takový kus vyšší?
peto33
vyska 40-50 cm
42 den kvetu
jasne ze je to tiez mataro vysoka je preto ze je to ta co mi dlho rastla na balkone
teraz je uz zima tak som ju dal do skrine
mikael
Zdar. Moc pěkné, můžeš je s něčím porovnat (zapalovač,cigareta apod.) a vyfotit? Ať se daří!
GADZO
neboj sa ono to este spuchne mislim ze aspon o 40 percent nezabudny potom na flesink aby ta to neskrabkalo mas to fasa nahah
peto33
eclips vyfotim a vlozim sem

gadzo uz si nemyslim ze to spuchne pretoze blizny uz odkvitaju a coskoro bude koniec zacal som aj s flusingom ale nakolko som to este nikdy nedotiahol az takto do konca neviem presne urcit kedy je ten spravny cas na zber
som rad ze sa tu najdu aj slovaci ktory maju zaujem poradit vdaka
peto33
takze tu su slubene fotky jednu som uz skusil vytrhnut a susi sa
velmi sa tie sisky nenafukli ale asi som viac ani nemal cakat z 200W cfl
silno uvazujem nad 400W hps ale neviem sa este rozhodnut pre ktoru konkretne ak mozte poradte mi dobru ziarovku s ktorou ste boli spokojny
peto33
dalsia foto
peto33
dalsia
peto33
ak by naozaj niekto mal dobre skusenosti z 400W sodik nech mi neaku odporuci vdaka
peto33
ak by naozaj niekto mal dobre skusenosti z 400W sodik nech mi neaku odporuci vdaka
mikael
Zdar, nemám zkušenosti ze 400w, ale moji známí si vychvalují sodíkovou výbojku na květ 400 W GIB Lightning Flower Spectre HPS a na růst GIB Lighting Growth Spectre MH , nejsou až tak drahé a jsou kvalitní. U nás jednu seženeš za cca 24.5 eur a na Slovensku bude určitě taky v každém GrowShopu. Ať se ti daří!
peto33
vdaka za radu urcite ich maju aj tu .
pockam este ci budu dalsie rady nieco tu este popozeram a rozhodnem sa.
kup si tuhle je to parametrově vyšší záležitost než obyčejná výbojka, akorát všude v growshopech mají špatně uvedený že je to jen na květ, zkrátka "zbožíznalství" se jich jaksi nedotklo a v kontrastu s reklamou výrobce který přímo uvádí vyšší podíl modrého, žlutého a červeného světla pro růst a květ je to legrační :D http://www.growexpert.cz/index.php?...dv=gibxo4&idk=1 Tam mh výbojka na růst mi přijde jako zbytečnost, ale pro ti gustu..... :D jinak si myslím že mezi tím moc rozdíl není a stejný gramy uděláš i s obyčejnou levnější výbojkou.
peto33
masterblaster vdaka za zaujmavu reakciu .
mas skusenosti s tou lampou co mi odporucas???
GADZO
cavcav no trosku som sa sekol ze to este spuchne velmo som si neuvedomyt aku tam mas lampu co sa tyka usporiek od tych sa neda cakat vobec nic su dobre akurat na rast pokial chces vynos ten ti zaruci sodik a co sa tyky tej 400 velky rozdiel medzy nimi na trhu neni akurat ze niektore maju veci pocet lumenou samozrejme tie najdrachsie no pokial chces 400w doporucujem osram ta znacka je spolahliva a kvalitna a rozdiel by si spozoroval aj pri 150w to mi ver a rapidny tie prijebkane usporky si mozu ty prijebkany vyrobcovie pojebkat temeraf!

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma