Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
F'FG 250W ala SCROG (nepovedeny) - Klikni zde pro originální téma
Faky
Takze po opravdu dlouhem cekani chci uverejnit svuj prvni pokus o indoor grow. Jedna se spise o takovy pokus co kyti vydrzi a jak vlastne na ne. Jak rikam sem zacatecnik tak prosim budte shovivavi.

Box je komplet homemade, blizsi specifikace zde

Hnojva sem dokoupil casem. Chtel sem BIO, tak sem zvolil serii od BIOBizz. (davkovani podle tabulky)

Na rust: RootJuice, BIO-Grow, FishMix + sem pridaval peroxid (technickej 30%, koncentraci v zalivce sem volil podle libosti a osvedcil se, i vyssi davky snesly uplne v klidu... i kdyz casem sem radsi pridaval enzymi a peroxid jen do postriku). Jedinej CropMax je od plagronu (ten je nejakej divnej, kyti sice vetvy, ale prijde mi ze kyti strasne spomaly rust do vysky a vubec jim to pak nejak trvalo).

Na kvet: BIOBizz Bloom, TopMax, od plagronu GreenSensation. Zhruba v pulce kvetu sem jeste dokoupil BioHaven (BIOBizz)

Takze, kyticky rasej ze seminek, ktere sem posiral od kamosu. K semenum se jedna z mych prvnich otazek: Kdyz delam grow ze semen, je doba rustu delsi nez u rezu ze jo? (myslim si ze kyti ze seminek potrebuje vic casu nez rizek, right?).


Foto c.1
kliceni seminek
Osazenstvo: 4xWW, 2xOrangeBud (jeden z nich se vyklubal pozdejs,tak sem ho vyseparoval a dojel na okne), 1xAdry (nevim co to bylo, dovezl kamos nejakej skunk z chorvatska a lepsi nez noname) +1xMazar(ale ten pozdeji umrel, jeste jako semenacek).

Po 3ch dnech sem semenacky loupnul do vetsiho ketniku rovnou pod 250W (stinitko sem nechal na max vysku) a rozdelil podle "odrud". Kyti se hezky chytli.

Foto c.2
7.den rustu
dostali poprve davku RootJuice, holky to schoupaly dobre. Jediny co bylo spatny ze tenhle grow probihal v zime a v nevytapeny mistnosti. Teplota pri "dnu" 25-28°c, "vecer" min.7°c. Vim ze je idealni mit vykyvy teploty max 10°, ale bohuzel nebylo mozne.

Nastesti i pri takto malych teplotach fotosynteza stale funguje. Je sice pomalejsi ale jede to asi do 2°, pak prestava.

Foto c.3
13. den rustu
Kyti dostaly prvni podpurne rustove hnojva, bio grow i fish mix, fish sem dal i do postriku. Peroxid v obojim. Teplota vice mene stejna... Zacalo na nich byt videt, ze by chtely vic mista. Take sem do boxu pridelal 14V fan (cca. 150m3/hod) na ofuk.

Foto c.4
17. den rustu
Vykrajel sem kyti z jejich spolecnyho hnizda a rozhazel je do samostatnych kvetnicku. Pouzil sem uplne ty nejmensi, ktery sem na zahrade nasel (bohuzel nebyly zrovna idealni). Kazdopadne koreny byly bile a zdrave, tak sem byl spokojeny.

Foto c.5
20. den rustu
Presazeni do 1,5l kvetniku bylo nutne, nekde sem se docetl, ze kyti potrebujou mit hodne mista aby spravne rostly. Snazil sem se to dodrzet. Jedinej malej OB zustal ve svym malym kvetnicku. Teplota max nezmeneno, minimum bohuzel kleslo az ke 3° (pamatujete na letosni zimu? To byly mrazy jako hovado....)

(jeste se chci omluvit za kvalitu fotek, vetsina je zachycena na iphone, takze typicka mobilova roleta :D )
Faky
Takze je tu dlasi cast setupu pod 250w!

V predchozim prispevku sem skoncil u 20 dne rustu.

Foto c.1
23. den rustu (tek-vek rostlinky :D:D:D).
Rostlinkam se i pres nizke teploty pomerne dari. Jak sem psal vyse, po postriku cropmaxem od plagronu se kyti trosku zasekly, ale za to zacaly dostavat kerovyty tvar! Zastipnuti technikou FIM (aspon sem se o ni pokousel, ale jak se pozdej ukazalo, tak neuspesne)

Foto c.2
23. den z blizka. Kytky v poradi: Adry; Orange Bud; WW + cely zadek WW (rostlinky v poradi z predu od leva)

Foto c.3
25. den rustu
Roztazeno pomoci kolicku na pradlo (docela se osvedcilo na pekne prosviceni) na teto fotce je videt i zakrslej Orange Bud. Nechtelo se mu vubec rust, ale to sem prisuzoval malemu kvetnicku, ve kterem sidlil.

Foto c.4
25. den rustu detail

Foto c.5
26. den rustu sem se vysral na kolicky a roztahl to permanentne reznou niti. Kyti OB.
Faky
Foto c.1
26. den rustu
Po roztazeni vsech kyticek. Myslim, ze jim to prospelo. Zhruba kolem tohoto dne jsem zacal zjistovat, ze pokud chce clovek mit hezky keriky, tak musi zastrihavat kyti co nejvic ze shora a ne i ve spod kytky. Vrsky se spomalily a kytka zachovavala porad stejny tvar a nekerovatila.

Foto c.2
28. den rustu
Rostlinky po zpusobenym stresu trochu zregenerovaly a zacali to zase prat do vysky/sirky. Mel sem radost jak to pekne vsechno slape. Dosypal sem okolo kytek keramzit aby mi tolik nevysychala puda v kvetinacich. Samozrejme sem ho predtim prevaril aby nemenil uz tak dost spatne PH vody, ktera byla po ruce.

Foto c.3
28. den rustu detail
Jak sem psal na zacatku tak jedu ze seminek a uz jsem zacal byt zvedavy v jakem pomeru samice/samci to vyroste. Teplota den 23°c/ noc 3-4°c :( to bylo dost spatne a na rostlinkach se to podepisovalo, ale nedalo se jinak. Davkovani hnojek podle planku. Kazdy 3ti den pravidelny postrik FishMixem s trochou peroxidu. Zalivky vzdy jedna cista a po 2-3 dnech s hnojkama. Bio Grow 2ml/l, FishMix 1ml/l, peroxid, kazde rostlince cca 200ml.

Foto c.4
-//- pouze porovnani vysky. nejvyssi kyti mela cca23cm (ww) zbytek 15-18cm, byl sem trosku sklamanej, prece jen uz to byl 28 den. Myslim, ze za to mohla teploty kdyz byla lampa vypnuta.

Foto c.5
32. den rustu
Kytickam se darilo a spokojene rostly. Byl sem rozhodlej to do tejdne prepnout. Uz sem si pripravoval SCRoGovou sit a ze zacnu vyplejtat, ale porad sem mi to zdalo maly.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma