Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
first grow - Klikni zde pro originální téma
Kosic
Zdravim vsechny,
po nejake dobe procitani fora a hledani vhodneho placu sem se rozhod taky sem neco napsat

mam:
2 kytky z noname seminek (nalezeny v modelech) skoro 2 mesice stary
skrini s rozmery 50x40x70
250w sodikovku i metalhalogenidku
vetracky o rozmerech 5x5 a 8x8 (oba vykuchany z pc)
hnojeno alga-grow od plagronu (vzdy 1x tydne)

prubezne budu pridavat dalsi info v zavislosti na situaci
dik za vsechny postrehy a rady (chyby se tam urcite najdou, proto to tady pisu, aby se vychytali na dalsi grow)
Kosic
tady je jeste foto skrine
Meccman
Rozepis se vice .. Ty kytky sou na rustu 2 mesice ? :D Folii mas ? chce to poradne se rozepsat stohodle ti nikdo neporadi . a Pod 250W Sodikem nepestuj 2 kyticky .. Scekni Bazar najdi nekoho s rezama a nacpi do boxu aspon 4 rezy . urcite to bude na nauceni lepsi nez tady ty 2 s prominutim zebraci . At to roste. budu sledovat ..
meccman má pravdu, hoď ty kytky ven a do boxu dej řízky. ty semena máš z pytle od dýlera co? Takže se mu něco zhermilo při pěstu, takže nic moc stabilita. :D
Kosic
od seminka po tohle uplynulo cca 2 mesice, folii nemam, chtel sem to nechat zatim jenom na bilej barve, ale mam v umyslu casem dokoupit, ted je krmim metalhalogenidem, sodik flaknu az na kvet, chybi mi vychytat poradnej odfuk nebo sehnat stinitko s odvetravanim, necekal sem ze ta vybojka bude davat takovy teplo, proto tam chci nechat tyhle dva "zebraky" (dik, aspon vim kdo me vysava >D) do doby nez by byla skrin aspon trochu vychytana, pak urcite chci sehnat neco lepsiho
Meccman
Odtah je hracka. Sezen stary PC Zdroj zajdi do www.GME.cz a tam si kup PC FAN maji tam mozna jeste na ne slevu jeden za 25kc tak 4 ti budou stacit pokud nejsi narocny. Koupis napojis na zdroj zereto par Watu. A budes to mit hned lepsi. Ne nejlepsi ale poznas rozdil. Kdyz pojedes SROG a nebudes moc spechat s ruztovou fazi tak ofuk ani nepotrebujes. Jinak ta Folie je vskutku dobra vec je to dobre omyvatelne odrazi to svetlo a nestoji moc penez.a to ze rostou uz 2 mesice od seminka je jakoze fakt moc dlouha doba na to jak vypadaji. A to si pestoval ty 2 mesice pod lampou nebo venku slunce ?
Kosic
ty dva mesice byly pod sluncem, taky to nebylo to nejlepsi, pres ty vedra sem nevedel jestli je mam dat na slunicko nebo radsi do stinu, vcera sem konecne zprovoznil lampu tak sem je hned pod ni soupnul, jak mam pres pc zdroj napojit ty vetracky? resp. ktery draty z toho mam vybrat?
Meccman
Tak sou tam na 4 kolikovem vyvodu 3 barvy . Z leva cervena cerna cerna zluta. aspon to tak mam ja. Napojit se to da 2 zpusoby. 1)cerny x zluty -- > plny vykon pri ventilatoru na 12V . 2) černy x červeny --> polovicni vykon 12V ventilatoru. Ja osobne kdyz mam kytky venku tak dava na prime slunce. Nespalily se. Kolik je teplota v pestirne kdyz jede vyboka . cca po 2 hod sviceni. ?
Meccman
Ma ty same pestebni prostory. akorad vyska 110 cm. at se dari .
Kosic
zatim nevim kolik je teplota, jeste sem nestih sehnat teplomer ale u vrcholku se da v pohode udrzet ruka, spis mam strach az to povyroste tak aby se nepalili od ty vybojky vrcholky,kdyz mi u zdroje vedou 3x ty 4kolikovy vyvody tak je jedno na ktery je napojim ne?
Meccman
ane je to jedno . na kazdym muzes dat neco co je na 12 V
Kosic
mam problem, vypada to ze jednu kyticku mi nekdo nebo neco okusuje, na jednom listu jsou takovy bili cary a u zacatku listu to vypada na okusovani, foto snad pridam behem zitrka
Kosic
tady je foto okousaneho listu, jestli vite co to dela, dejte prosim vedet
Možná jsem si toho nevšiml, ale kde máš tu díru na odtah z výbojky? + přívod vzduchu čerstvého.. A není 250W trochu moc na takový prostor? Meccman: Hele a proč by to měl mít bez ofuku? Vždyť ten vůbec není na škodu, ba naopak.. Každopádně, ať se daří..:wink:
Meccman
Psal sem zte nepotrebuje ofuk kdyz Pojede Srog.. Jinak kazdopadne je Ofuk lepsi nez ho nemit .. Pro vysvetleni
Meccman: Jo, to jsem si přečetl, ale i tak bych řekl, že by ho měl mít..No to je fuk.. dobrá dobrá..:) BTW: Nevíš náhodou možnou nejnižší vzdálenst 250 od vršků? KOsic: Jak dlouho je chceš nechatr na růstu? A jak velké máš květináče?
Edit: Já se totiž bojím, že s tou HPS budeš mít problémy..
Meccman
urcite bude mit. Postupem casu zjisti ze to nebude tak jak si predstavuje a komplet to predela . .
Tak to bych mu doporučil jí tady na bazaru střelit nebo vyměnit za 200red CFLko..:teef:
Kosic
privod i odvod vzduchu mam na dverich, 1 na privod 3 na odvod, kvetinace sou tak max 0,5l, vim ze ta 250w je strasna krava na tyhle prostory, ale zkusim s ni tohle dojet, pak kdyztak si sezenu neco mensiho, jinak je chci jeste nechat tak tyden na rustu pak to zkusim prepnout
Meccman
kolik tam mas pres den teplotu ?
Kosic
dneska sem koupil konecne kombinovanej tepomer/vlhkomer, ted mi to ukazuje asi 33,5 °C, cim muzu snizit teplotu v skrini? napadlo mi tam nahazet do misek (samozrejme ne ke kytkam) kusy ledu, pomohlo by to?
Meccman
Pomohlo . Kdyby si tam ale daval ty kostky kazdych 30min .. Neni to realne . Snizit teplotu jedine odvetravnim .mozna rucnikem . Neni spatne i Sklo ale jedi + Odtah
Kosic
sklo? nechapu vyuziti skla pri snizeni teploty, rucnik tam flaknu a uvidim jak se osvedci
Meccman
nechapes sklo ?. Nikdy si v zadnem prispevku nevidel pouziti skla?
Sklo (COOLTube).. Uzavřené stínítko s možností odfiltrovat přebytečný teplý vzduch od výbojky..
Meccman
Presne tak .
Kosic
aha, nevedel sem ze tim myslite tohle, uz sem o nem premyslel ale nejsem si jistej jestli bych ho tam narval
Meccman
To taky nwm no :D
Hele, ale napadá mě, že by jsi vlastně ani tu CT nepotřeboval.. Mohlo by Ti stačit jen stínítko s odtahem, na to natáhnout nějakou rouru s PC fanem vevnitř a hnát to ven z boxu.. Jinak co jsem tak koukal, tak většina CT se pohybuje kolem 480mm, takže teoreticky ..... ( http://www.growshop.cz/katalog/deta...-prumeru-125-mm )
Kosic
mozna ze by tam sla sejdrem jeste to zkusim nak promerit a uvidim
Hele někde jsem tu (možná icmag) zahlédl u jednoho týpka co měl CT udělanou z průhledné skleněné lahve..:teef: To by mohlo být nejlepší řešení..
Meccman
Taky sem nadtim premyslel .. Ale nwm jak odrezat dno .
pilkou na sklo? :teef: Ale spíše bych řízl hrdlo..:D
čest, než začneš kutit , tak snad jen jedna věc, není sklo jako sklo , máme různé druhy skel a ty mají různé vlastnosti (propouštění uv, propustnost světla v různých spektrech atd.) . Borosilikátovou láhev asi neseženeš .
Kosic
takze radsi sehnat tu cooltube
Meccman
:D Pilka na sklo ? To se vyrabi ?? A proc hrdlo ? potrebuju dnad mit tubu s 2 - ma Otvory. nebo Ne ?
Jj, to se normálně vyrábí..:rasta: No méně práce..:teef: Řízl bych jen hrdlo a dal obráceně vent.. (Ne, aby to profukovalo, ale jen natahovalo.)
Yakuro
33 stupnu teplotu bych fakt neresil a kompenzoval to castejsim zalevanim.popr zesilenim ventilace.Nebo treba nastavit pritah a odtah primo pod lampu a mas v podstate totez co cooltube bez ztrat svetla.
Kosic
teploty se uz vetsinou drzi okolo 35 stupnu, odtah mam hned pod stinitkem a napadlo mi dat jeste jeden vetracek na druhou stranu aby to lip odhanelo to teplo z ty vybojky
Kosic
tak tu mam dalsi fota, u tady ty kytycky sem ani nevedel jestli prezije (z duvodu prehnojeni), nakonec to vydrzela
Kosic
tady je druha kyti, snazim se ji ted trochu roztahnout po pestirne pomoci zavazi aby mohla druha jeste trosku vyrust nez je prepnu, davate prednost zavazim nebo privazani?
Meccman
Privazovani + kolinka .. :)
Já radši přivazuju, protože si je můžu dát přesně do té pozice do které potřebuji.. Používám hlavně drát a teď jsem si koupil pár kolínek, tak uvidíme..:)

edit: Takže vlastně jako kolega přede mnou..:banana:
Kosic
cca po 2,5 - 3 mesicich se konecne ukazalo pohlavi, nastesti sem nedopad tak spatne jak v nekterych pripadech, ze dvou kyticek mi zbyla jedna samice, nastesti ta nejvetsi, nevite nekdo co se samcem? jestli se da nak vyuzit?
Můžeš ho nechat vykvést někde vedle, sebrat pyl na nechat si ho na někdy jindy, nebo ho můžeš dát do mléka a v neposlední řadě ho můžeš nechat ve stejném boxe a hned si zajistit semínka na příští kolo(a)..:)

Edit: Mohl by jsi prosím kytí vyfotit i z profilu?
Kosic
jiste tady je
jak se z nej dostanu ten pyl? to mu mam urvat "koule" nebo nejak jinak? navic tuhle se mi nechce nechat oprcat, to bych zkusil na rizek kterej mi zakorenil (for fun sem nechal mensi vetvicky po zastrizeni ve vate, i kdyz se divim ze nechciply)
Nene, nic netrhej pokud chceš ten pyl.. 1) dej samce extra 2) nech ho normálně vykvést 3) Když uvidíš otevřené (nastevřené) "koule", tak pod ně dej papír a klepni do toho váčku..
Kosic
po case zase naky to foto
Kosic
jeste z profilu
Kosic
vcera mi prisly nejaky radny vetraky na vnitrni ofuk ale maj dost divny zapojeni dratu, nevite nekdo jak je zapojit? sou tam 2 cerny, cerveny,zluty a zeleny drat, vsechny dany v 5 pin konektoru viz foto
Kosic
ted sem si vsimnul jak nad zemi couhaj koreny, nebude to kyticce vadit? vetsina jich uz je nazelenaly
Eclips
Ty máš nazelenalé kořeny?:david: Neměla by ta barva být náhodou bílá? Zkus jí přesadit do většího květináče.. Máš foto?
Kosic
nazelenaly budou asi tim ze mi vylezly nad zeminu, jde mi o to jestli ji to nak neublizi, asi to nebude moc videt ale nemam lepsi moznost nez fotit pres telefon
Eclips
Jj, prd tam vidím.. Teda jako vidím, ale mizerně.. Tak je zkus trochu přihrábnout.. Nebo je nech takhle, protože to vypadá jako kdyby Ti už dřevnatěli..
Kosic
zase nakej update
Kosic
dalsi foto
Kosic
plus foto dvou rizku co mi zakorenily, jednoho chci nechat oprcat ale nevim kdy mu tam mam naservirovat ten pyl, nekdy kdyz se zacnou delat palicky nebo ke konci?
Kosic
tak dneska sem prepnul na kvet a namontoval sodikovou vybojku, jsem zvedavej jak se vyvine >D, kdyz to chci nechat oprcat tak to mam udelat ted nebo az budou rust palicky?
Kosic
den kvetu : 6
zatim nic moc, ale taky co bych chtel >D, kyti ma rozmery 45x25x30 (dxšxv, vysku spolecne s kvetinacem), moc listu uz nezloutne ani nedela co nema, na vrcholcich uz pekne rostou chloupky a zacinaj nabyvat, s*#! mi ze nemuzu dat ostrejsi foto
jurinn
a jak dlouho si je mel v rustu? ze je mas takhle maly, tos mel tak dva dny ne:)
mikael
Zdar jestli chceš ten řízek opylovat tak jakmile začne chlupatit tak nanes pyl třeba malým štětečkem na začínající paličky a izoluj kytku od ostatních ať se ti ten pyl nedostane k ostatním a po cca 14 dnech už by měl být nefunkční tak můžeš kytku zase vrátit k ostatním.
Kosic
kompletni rustove obdobi je cca 3 mesice z toho pulku pod lampou, tech rizku tak mesic a pul a jeste je nechavam pod usporkou at se trochu vic rozrostou, jinak chci nechat z nejvetsi kytky oprcat tak jednu paldu, nedostane se to i na ostatni?
mikael
Zdar. Nanes pyl na kytku kterou chceš opýlit a dej ji na týden pryč od ostatních kytek pyl ji mezi tím oplodní a po týdnu ji osprchuj vlažnou vodou ať na ní nezůstane žádný pyl a už nebude hrozit že budeš mít na ostatních kytkách semínka. Jinak na růstové období 3 měsíce ta kytka by měla mít aspoň 1,5-2 metry ne-li víc a řízky by už měli být před sklizní, seklo se ti to v růstu, ta výbojka už asi nebude dobrá ,jinak si to nedokážu vysvětlit že jsou tak malé. Já za 3 měsíce většinou stihnu odjet celý grow od růstu až po sklizeň, koukni na moje odkazy. Zainvestuj do kvalitní výbojky a uvidíš ten rozdíl. Ať se daří.
Kosic
tak je to poprvy tak sem rad aspon za tohle, mala je proto ze mam dost stisneny prostor tak je nechci hnat do vysky, je to jenom noname tak nevim jak se ted bude hnat do vysky aby se pak nespalily od vybojky, kterou mam z gs, taky to bude mozna tim ze neni poradnej financ na doplnky stravy, jenom zakladni hnojiva
Kosic
den kvetu : 15
ta po nejake dobe dalsi update, kyti moc nepoporostla, nebo sem uplne slepej, takze to vypada ze toho z ni moc nebude, uvidim jak se pak jeste povede rizkum, kyti byla dnes u kadernika a dostala novej sestrih skladajici se z prostrihani par spodnich listu, snad sem jich nevzal moc >D
Kosic
u jednoho rizku se objevila dost podivna (alespon pro me) mutace, prikladam foto, sice zadna kvalita ale budu rad kdyz se k tomu vyjadrite, neni mozny ze se to stalo blbym zastrihem?
Kosic
den kvetu : 23
tak prinasim dalsi foto z kvetu, palicky jsou temer bez zapachu, jenom z hodne zblizka je citit dost zvlastni vune, nevim jak bych va ji popsal, palicky se uz pekne sypou pryskyrici a tloustnou
Banány
když nemáš ani foťák natož objektiv na makra, tak je nedělej, nebo dej (předpokládám) telefon dál od focenýho materiálu a zkus to při-zoomovat, a vždy si podepři ruku když to neudržíš. Pak něco postni ale na tohle se nedá dívat. a abych nezapoměl, kvalitu si vždy zvýšíš dobrým osvětlením...:starwars:
Kosic
to Banány : trefil ses, je to foceny pres mobil s 2mp fotakem, ale pri tomhle nastaveni nemuzu s nim priblizovat, nevim proc, pri nastaveni na VGA by se mu chtelo priblizovat ale to si asi moc nepomuzu

to all : mam problem s listy, vsechny mi zcervenaly, nevim proc ale vypada to ze ma na tom podil vybojka, protoze se listy nebo casti listu na ktery se nesviti primo maj normalni barvu, prikladam ilustracni foto, pls help
frfnicek
kua jak mas vysoko lampu chlape?je to nejake divnee....a jak starou mas lampu???
Kosic
lampa je nova, cca 2 mesice stara a od vrcholku je tak 20 - 25 cm
frfnicek
nevim chlape vypada to fakt divne zkus jim jeste zvysit lampu a co teplota?jakou mas?
Kosic
teplota byva kolem 29, nekdy pres nekdy pod, zalezi jaky pocasi je venku
frfnicek
29 to neni zrovna optimal nemuzes to nejak snizit? ofukujes porad???
Kosic
ofuk jede furt, ale chci si zejtra sehnat konecne cool-tube, tak pak uz to snad bude dobry
frfnicek
tak dej vedet......
Kosic
hm tak tuba neni, v shopu ji budou mit tak az za 2 tejdny, tak sem zatim poridil naky doplnky stravy pro kyti, mam pk13-14, enzymy a bloombastic, snad se to jeste zvladne projevit
mikael
Zdar
Není to zbarvení listů jen odrůdou - phenotypem? A tím že se kytka barví jen do podzimních barev? Viděl jsem dost kytek u mých známých co se od poloviny květu začali zbarvovat do červena, nebo ruda a nejsem sám tady na groweru. Pročti si víc témat a uvidíš, že nejsi sám komu se kytka zbarvuje do červena. Určitě teplota 29°C tohle s kytkou neudělá a určitě ji tolik nevadí. Ať se daří, pěstu zdar!
frfnicek
taky moznost:)i kdyz sem se s tim nesetkal ale mrkni sa.....
Kosic
den kvetu : 31
tak zase naky foto, v zase spatny kvalite ale mobil nepredelam na lepsi fotak >D, tak aspon pro ilustraci, ta cerven se z nekteryl listu pomalu zacina vytracet, tak to asi do sklizne zmizi, zbyly listy se furt drzy cerveny, na paldach zacinaj uz hnednout chloupky a dobre obsypavat, jeste jim chci dat tak 3 tydny cca, abych mel jistotu ze budou kolem nejlepsi formy >D
Kosic
den kvetu : 37
kyti se kveti a dela mi strasny chute >D, par mensich palic uz padlo, tech nejmensich samozrejme, na fotu jsou jeste 2 rizky z tehle kyti cca 2 mesice stary
Kosic
nevite jestli se muze neco stat s kyti kdyz nebude mit cca pul cyklu 12/12 komplet tmu? zapomel sem ji radne zastinit a trochu svetla se tam dostane tak doufam ze to nebude mit vazny nasledky
iafour
Zdravim tě, přiznám se k tomu, že jsem nečetl celý tvůj příspěvek, tak nevim, jestli už ti to někdo radil, ale na příští kolo si rozhodně sežeň větší květináče..Tyhle co jsi určitě někde doma našel jsou na prd..! Do toho tvýho prostoru krásně nacepšš 4x 6.5 l květináč, který stojí pár kaček a výsledek je úplně někde jinde.. Další co mě na první pohled praštilo, když jsem viděl fotku tvé skříně je umístění lampy..Vypadá nepohyblivá, takže bych to být tebou něčím podkládal, aby se kytky nemusely táhnout za světlem a tim měli dlouhej, slabej stonek,kterej je úplně na ....., protože ti na tom nikdy nic pořádnýho nevyroste.. Vim, že jsi to ted jen zkoušel než si vychytáš chyby, ale jak už psali kluci na začátku, na příští kolo jedině řezy..! 3 měsíce je dlouhá doba a nějaký noname skunk, oprawdu nemá cenu pěstovat, protože určitě upřednostňuješ kvalitu před kvantitou..:-) Ještě bych se chtěl omluvit, jestli jsem opakoval věci, které už zde byly napsány a přeju ať to roste..!
Kosic
den kvetu : 46
tak kyti kytickuje >D, furt se ji snazim donutit aby pribrala ale asi se uz dostala do maximalni tloustky, stejne mi to neodradi od precpavani ji >D

to iafour :
jo kvetinace sem narychlo vyhrabal doma, nechtel sem zatim shanet zadny vetsi protoze sem mel strach aby se mi tam vesly i s kyti, mam vysku jenom 70 cm, pocitam kazdy cm >D, co se tyce ty lampy tak si myslim ze by se podkladat ani nemuseli, v skrini je dost sucho a svetla jak k...a, tak pocitam ze se ani moc vytahovat samy od sebe nebudou, samozrejme se muzu mylit >D
Chudinka holka... ne že bych neměl rád nahé holky, ale podle mě nemůže nabrat ani gram navíc když jí bůh stvořil s listy a jak tak koukám asi si je dáváš doma k večeři.
Kosic
vetsina listu zacla zloutnout a usychat, popripadne jina vyrazka, tak sem pro jeji zdravi se ufik, aspon myslim ze to bylo pro jeji zdravy >D
Kosic
den kvetu : 54
s kyti si nevim rady, ted by uz mela dozrat a misto toho z ni lezou novy bili chloupky, uz mela tyden jenom cistou vodu a ted tohle, zkusil sem to najit ale nic mi to nevyhodilo, prosim o radu co ted s ni? seknout kolem 60 dne kvetu nebo nechat az zhnedne vetsina cloupku?
hele me by zajimalo, jak vis ze by uz mela dozravat, kdyz jsi seminka nasel v saglu?? urcite ji nech rust dale.
Kosic
tak byl to tip zalozenej na proctenejch threadech, proto se radsi ptam nez ji seknu
citace:
Původní příspěvek od Kosic
tak byl to tip zalozenej na proctenejch threadech, proto se radsi ptam nez ji seknu


no jo! se blbe tipuje kdyz nevis co to je za model....... jak budes mit kolem pulky hnedych chlupu tak zacni flush. jestli mas moznost se kouknout na zvetsenou pryskyrici, budes to mit jeste lepsi. pruhledna zacatek, mlecna uz to zacina, karamelova uz to je....... lepsi je skosit pri urcitem prumeru mezi mlecne a karamelove;) to uz je na tobe, casem si vychytas nejlepsi prumer pro sebe. ja to kosim kdyz je pul na pul
Kosic
ok, tak to ji jeste pumpnu nakou tu zivinu, mikroskop chci poridit, ale zatim nejsou penize, a pochybuju ze ho do sklizne sezenu
Kosic
den kvetu : 61
kyti dostala svoji posledni radne vyzivnou veceri v slozeni Alga-Bloomu a Bloombasticu, od ted bude jenom na vode a enzymech, jak radil Kus Hoven tak uz je pomer bili/hnedy chluopky tak 50/50 (aspon myslim, pocitat by bylo to bylo na strasne dlouho >D), tak ma jeste 2 tejdny se rozloucit s mladaty >D, chci se zeptat jak casto bych mel dat ty enzymy, myslel sem ze do tech 2 tejdnu by je mohla dostat tak 2x kdyz to ma jenom pomoct vstrebat zbyly ziviny, a jeste jestli preferujete ji nechat v temnu tak ty 1 - 2 dny pred smiknutim? diky vsem
Kosic
den kvetu : 75 - kosa
dnes zemrela noname zena ve veku pul roku, +- tyden, posledni 2 tydny byla o vode a 3x s enzymy, poslednich 24 hodin stravila v tme, pak prisel osudny rozsudek o jeji smrti ustrizenim klestemi, jeji mrtvola nasledne putovala na temne misto kde stravi jeste tyden nez jeji mrtvola uschne a bude pouzitelna dal, pak pridam smoke + pokracovani s jejimy potomky ve vetsi skrini kde bude dost veci k vychytani
Mr.Nobody
Uff ...Ukázka proč pořizovat kvalitní genetiku :)
Kosic
tak chtel sem ale v mym okoli nikdo rizky neprodava, nebo o tom nevim, bazar sjizdim pomalu obden jestli se nepostesti, ale zatim nic, tak sem rad aspon za tohle, na vychytani boxu mi to staci >D
Kosic
tak po ususeni a vyzkouseni sem byl spokojen, lehke a ne moc vyrazne aroma s dost aktivnim high, prcky necham asi tech 90 dni aby byli vic sedativnejsi, celkem my z toho nevyslo ani 10g (mozna by vyslo ale proste sem se neudrzel >D), a je normalni kdyz povrch paldy se krehkej jak porcelan letici k zemi? nebo za to muze bloombastik?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma