Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
dobrý den - Klikni zde pro originální téma
dave007
je mě 36 let , alkohol piji příležitostně, nikdy jsem nekouřil a nebral žádné drogy. Tyhle stránky sleduji již od loňska, protože mamce našli rakovinu v břišní dutině a já hledal kde co, abych jí nějak pomohl. Jeden známý ( zkušený uživatel konopí ) mě poradil FÉNIXOVY SLZY a tyto stránky
Pokud by to někoho zajímalo, tak bych své zkušenosti a experimenty zde rozvedl
Machoman
Čágo,mrkni třeba sem http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=48460 jinak očíhni kategorii lečítelství;)
Kopnopí ji může trochu pomoct od bolesti ale pokud chceš něco k té rakovině
pak bych se obrátil spíše na jiné produkty (má mamka bojuje s rakovinou slinivky více než rok a docela ůspěšně a při tom jí dávali 6 týdnů až 6 měsíců života - metastáze)
Doporučím velmi vhodné a osvědčené produkty (rakovina je velmi drahá nemoc !)
Hlavní doplňující léčba:
http://www.biobran.cz/BioBran.html
a nejlépe sáčky
http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/...3-1000-30sacku/

kombinovat s
http://www.vegi.cz/cz/produkty/houb...runkovym_olejem

Tahle doplňková léčba je mnohem ůčinnější než konopí (tím ho ale nechci nijak shazovat od možných léčivých učinků)

Přeji tvé mamce dlouhý život a kvalitní léčbu + uzdravení.
šapša
Ahoj určitě bych vsadil na Fénixovy slzy nebo Pegasovy kapky to co je na trhu ji možná rakovinu jen spomalí. Přeju brzké uzdravení od toho neřáda a dlouhá léta plná pohody a lásky.
dave007
ahoj kucíí, díky za podporu a rady. Mamka prodělala operaci a chemoterapii - neměl jsem dost odvahy ji přesvědčit, ať se na doktory vybodne a jde přírodní cestou. Nicměně jsem jí trochu fénixových slz vyrobil ( nesehnal jsem víc matrošu ) a hned po chemošce to začala brát A DĚLY SE ZÁZRAKY. Ona měla po těch lékařských zákrocích psychičku v prdeli ( pořád vedla pohřební řeči, atd.), bolelo ji v zádech, všechny klouby a bylo ji celkově špatně. A když to začala užívat, najednou brala vše s takovým nadhledem, začala věřit, že bude v pořádku a dokonce začala i vtipkovat ( což nikdy v životě nedělala ) - a najednou ji všechno bolelo míň, začala pravidelně jíst, no prostě paráda :-) . Si myslím, že ten výtažek pomůže hlavně psychicky a ostatní "přijde" ruku v ruce s tím.
šapša
Přesně tak psychika dělá hodně a hlavně je důležitý,že má chuť k jídlu což po chemoterapii nebývá to pak ze 100 kg chlapa je 30 kg dítě. :(
dave007
Ahojte přátelé, obracím se na vás s prosbou o radu – ač jsem zde pročetl kde co, nenašel jsem nikde návod na výrobu fénixových slz – destilací. V zimě jsem trochu ( nesehnal jsem moc matrošu ) tohoto výtažku vyrobil pro mamku, která se dává dohromady po léčbě rakoviny a hodně jí to pomáhá ( hlavně psychicky a chuť k jídlu ). Jenže z nedostatku času a informací jsem to vyráběl „odpařováním benzínu“ a nebyl jsem z toho moc odvázaný. Letos jsem začal s pěstováním a pokud se urodí, tak bych z toho chtěl mamce vyrobit další léky, ale radši bych to nějak zdestiloval – někde jsem četl, že to tak dělával i ten Riko Simpson a že to je snad lepší. Klíďo si nakoupím nějaké zařízení a rozpouštědla ( s chechtákama nemám problém ), ale jsem úplný laik jak v pěstování, sklízení, sušení ( ale to jsem si na groweru nastudoval ) – problém mám jen s výrobou toho léku. Děkuji moc a přeji hezký den.
Tuto prsbu jsem napsal do sekce - léčitelství - a pro jistotu ještě zkopíroval sem. Tak se nezlobte


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma