Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
moje první - Klikni zde pro originální téma
JEŽÍŠ
nazdar lidičky konečně sem tady.už se těším až dostavím svou skřínku pro kitičky a pevně věřím že mě v tom nenecháte samotného.
JEŽÍŠ
takže rozměry skříně 135.105.210 - konstrukce dřevo , výpln 5cm široký poliestern. pro růst výbojak 600w a poté pro květ též 600w.předřadník též na 600w jak pro metalhalogen tak pro sodík stínidlo waveflector xxl + dneska mi přišla diamant.folie17m 2x větrák pro přívod a odvod vzduchu + 2x spínací hadiny,vlhkoměr+teploměr+ph.metr - ještě se rozhoduju co použít za půdu a co zasadit.chtěl bych opravdu něco dobrého a potěšujícího pro mé plíce a mozek. uvažuji o blueberry 15 kousků.co myslíte ?????
jezoch
Nazdárek Ježíši! Myslím, že skříň je na 600W dost velká, ale já bych šel určitě do cooltube namísto klasického stínidla, kór v těhle vedrech ho určitě oceníš, počítej, že u kytek budeš mít stejně tak o 10°C víc než v místnosti a když teplota vyleze nad 32°C, už ti to moc neporoste. Určitě jim dej ve dne noc a v noci světlo. Ventilátor ti stačí jenom odtahovej, kterej hlavně musíš vyvést mimo místnost se skříní, nasávat můžeš pouze mřížkou někde u podlahy. Raději si kup 2 klipsnové větráky na ofuk kytek a clonu lampy. Lampu raději připoj přes průmyslové spínačky na din lištu se samostatným jističem, než přes spínačky z Bauhausu. Jako médium mám rád kokos, podsyp ho pár cm propraným keramzitem (drenáž) a taky shora udělej vrstvu keramzitu (bariéra proti světlu). Z modelů vybírej na léto raději sativu, nebo půl na půl indiku (kvůli plesnivění v poslední fázi květu) a v zimě při menších vlhkostech si můžeš dovolit čisté indiky. Jo a nezapomeň na pořádnej pacháč, EC metr a u ventilátoru dej bacha na hlučnost jestli to máš někde v obývaný místnosti. Ať to roste ! j.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma