Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Autoflowering 40X40 - Klikni zde pro originální téma
mrnin
Cauec, chci se zeptat na zpusob pestovani autoflovering odrud indoor?
Mam predstavu o boxu 40cmx40cmx120cm (darkroom), pocet kytek 4 kazda v nadobe 16x16x20cm (1 nádoba = 3,6l substratu BioBizz Light-mix). Hnojeni plagron (vhodna kombinace), slunko sviceni usporka CFL....

A ted nastávají moje otázky:

1) Lepsi 200W nez 125W, nebo na takto male plose bohate staci 125W?
2) bude stacit "red spektrum" na rust i kvet?
3) Pachový Filtr Prima Klima 160 m3/h 125 mm (pze otvory ve boxu maji prumer 130mm) bych dal pred ventilátor na odtahu. Přítah bude pasivní. Chtěl bych poradit jaký ventilátor se mi sem hodí?
4) Budu potřebovat dalsi ventilace nebo se to zda ok myslím tím vnitřní ventilator na rozhaneni vzduchu?

Zatim dalsi questions nemam, po zodpovezeni techto objednavam komponenty....
Ahoj, rad bych ti trochu poradil, protoze si myslim ze tomuto setupu trochu rozumim, jestli 200w nebo 125w... to je otazka, pod 200w to samozdrejme bude lepsi, ale sam muzes kouknout do mych indoor growu co vyroste pod 125w. Kazdopadne staci bohate red spektrum i na rust i kvet, blue nekupuj, skoda penez. Tu wataz si rozhodni podle toho kolik chces platit za elektrinu, ja osobne bych volil 125w, nemyslim si ze 200w je u te usporky takovy rozdil. Muj nazor.
Dal bych te chtel upozornit, tyto usporky sou dost velke a nejsem si jisty jestli ji i s objimkou narves na 40cm, ja mam 50x40x150, tu usporku mam na 50ti cm strane, a je to tak tak i se stinidlem (40x40 stinidlo). Toto jeste zvaz, aby sis nepostavil box a usporka se ti tam pak nevesla.
Ohledne ventilatoru, nemuzu si pomoc a nemuzu si vynachvalil Euro 3, myslim ze to ma prutah 297m3/h, kdyz to das to roury ze sonoflexu, hluk to prakticky nedela, a myslim ze za tento prutah s porovnani s cenou, lepsi ventilator nesezenes, pachac teda pouzivam doma vyrobeny ktery sem si vyrobil na miru.
A 4. odpoved, asi myslis neco na ofuk rostlinek, na prostor 40x40 toho moc nenarves, klasicke klipsnaky z growshopu maji pemerne velky prumer, zabral by ti pulku boxu, myslim ze tady by se vyplatilo si pohrat s nejakyma silnejsima PC vetrackama, nebo jestli existujou nejaky mensi klipsnaky, nevim. Kazdopadne klasicky klipsnak z growshopu zpravidla za 3 kila se ti tam nevejde.
mrnin
kurna no jo ale me se hodi jenom pudorys opravdu 40x40 s vetsim se nevejdu do jedineho mista kde muzu pestit doma. 40x40 je definitivum ted tomu musim prizpusobit equipments.

Tak treba pouzit 100w usporku ale nevim jestli se delaj asi bude mensi a kurna snad musi existovat reflektor na 40X40 kdyz delaj seriovy boxy
Tak nejaky sodik, ale trochu si priplatis no. :) stinidlo se 40x40 dela, ale i tak mam vzdy radeji nejakiou rezervu... 100w usporky se nedelaji, jediny co se v usporkach dela je 75w coz je pry urceny pro rizky, ale nikdy sem to v ceskych growshopech prodavat nevidel. Jen sem to cetl v nejakych growerskych novinach. Ale i tak si myslim ze 75w uz je dost malo. Takze jestli muzes mit jen 40x40 a asi sodik no.
Jinak ted sem ti byl zmerit usporku u s objinku a cele zasroubovane to meri 38cm, takze teoreticky... ;)
preji hodne stesti a dej vedet az to bude fungovat :)
mrnin
sodik nechci, 38cm to by šlo a jak dlouhy maš reflektor?
reflektor, jestli myslis stinidlo tak 40x40, tudiz 40cm :D ale to je plech, ten muzes uriznout, ohnout podle potreby, ale usporku neuriznes :) 2x mer, jednou rez, kdyz to bude na centimetr presne bude ti to fungovat
mrnin
tak to vypada ze se to tam vejde....koupil bych toto stinidlo

http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...tor-stucco.html

zakratil a trochu přihnul
gravedigger
jasný já sem si ho taky musel trochu prizpůsobit...
Klamath
czus. pokud mas opravdu omezeny prostory tak auto-flower je idealni volba. muism te ale varovat ze rychlej rust a kvet si vybira svoji dan na mnozstvi..... navic to neni zas tak silny. takze pokud muzes jinak tak bych do toho nesel. jel sem auto flower dve kola a vynos byl tak o 1/4 mensi nez u normalnich kytek a o sile ani nemluve. ale pokud mas omezenej prostor tak do do nich. jestli nejsi omezenej tak si myslim ze se ti vyplati vzit si nejakou jinou genetuku

gl 2 ya man


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma