Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Speciality Grower.cz

 
Investice do obchodního záměru - Klikni zde pro originální téma
Expiry
Zdravím české growerstvo.

Poslední rok jsem trávil prací pro české growshopy a to nejen na pozici běžného prodavače a správce e-shopů, ale i obchodního zástupce ( nákup zboží ) a spolumajitele.

Již od prvních dnů kdy jsem začal v tomto oboru pracovat jsem postrádal profesionální jednání na úrovni a následná spolupráce se zahraničními kolegy mě den za dnem čím dál tím víc utvrzovala v tom, že česká growerská scéna je schopna konkurovat světu ve znalostech rostliny a její kultivace, ale v oboru techniky a informovanosti o novinkách na světovém trhu již nikoliv. Při pročítání fór jako je např. International Cannagraphyc postupně sami shledáte, že jejich growroomy jsou na znatelně vyší úrovni než ty, které potkáváme v ČR.
Již půl roku se snažím svým zákazníkům nabízet pokud možno co nejlepší produkty ( nikoliv nejlevnější :D ) a zatím jsem se setkal jen s kladnými ohlasy. Bohužel díky vysoké zkouřenosti, nízké vzdělanosti a nečestnému jednání svého společníka jsem se dostla do situace, kdy bez dostatečného kapitálu budu nucen veškerou svou činnost v oboru ukončit a tím ztratit i přehled v novinkách na trhu.

V tuto chvíli mi leží na stole obchodní záměr za 350.000,-Kč ( minimální částka ), který by dle předpokladu měl měsíčne vynést +- 50.000,- Kč. Vzhledem k situaci do které jsem se dostal díky předchozímu podniku nedisponuji dostatečnou částkou pro realizaci a proto se obracím na Grower.

Pokud máte zájem investovat do tohoto záměru a máte alespoň trochu podobný náhled na současný stav věcí v ČR, neváhejte mě kontaktovat pomocí PM - po dohodě není problém schůzka, při které bude potencionálnímu investorovi předložen záměr a veškeré dostupné podklady.

Pro představu pár fotek z největšího realizovaného projektu :)....
Expiry
....
Expiry
Jsou tam 3 600w vzduchem chlazeny svetla na vlastnim okruhu ventilace a AeroFlo :satan:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma