Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
samokvetouci automatic mary.foliak - Klikni zde pro originální téma
money5
zdravym všechny zahradkaře at už venku nebo doma.
letos poprve jsem se rozhodl že to zkusim out.rozhodl jsem se pro samokvetouci odrudu automatic mary semena jsou reguler.

něco o mary: Tato samokvetoucí odrůda je hybrid mezi Ruderalis a Santa Maria. Automatic Mary zdědila sladkou chuť po Santa Maria.

S maximální výškou 40 cm dorůstá v relativně nenápadný keř. Sklizeň nádherných květů za pouhých 9 týdnů, Automatic Mary umožňuje několik sklizní za sezónu.

High je energizující a povznášející, perfektní pro celý den. Vůně je ovocná a zřetelná.

Obsah: 5 semen

* Typ: Samokvetoucí
* THC: 18%
* Effect: bzučící high
* Sklizeň: 63-70 den od klíčení
* Výnos: 30-50 g na rostlinu
cena je velmy dobra tak jsem si jich obědnal těch 5 ks ale dnes po 6 tydnech jsem si obědnal dalši 10ks.takže tu budou dvě kola což u autofoweringu je možne i 3 jizdy.:driver:
money5
takže to vemu od začatku.
o prostor jsem měl postarano ale foliak tem mi dal velkou zabyračku.
FOLIAK:sehnal jsem si na pile.HRANOLY 5x5cm a bylo jich 10ks 2m a 4ks 3m plus 5ks fošen 3m ty byly ve stodole.což mě vyšlo na 600kč dale jsem si sehnal folii v bamaxu sila 1 mm 5x6 mertu za 300kč + hřebiky lepenaky 2 baleni za 100kč a 8cm hřebyky 1 baleni za 50kč ,1ks izolepy. takže dohromady mě to vyšlo na 1100 kč.
money5
prvni jsem udělal boky 3m dlouhy a 2 metry vysoky na to pak přišla folie.
money5
na zpevněni a zamezeni trhani jsem použil nařezane kousky lina.folii jsem natahoval vždy přes hranu.
money5
a pak to šlo nasledovne.nějakej vchod plus truhlyky z dalšich prken.sehnal jsem si i dlaždice na spod.zabralo mi to cely den a nejhorši bylo natahovat střešni folii.pro jsem olepil izolepou.
money5
truhliky jsou 75cm široky a 30cm hluboky.
money5
zemina tam tedy byla ale zdala jse mi nekvalitni tak jsem koupil 5ks 70l substrat pro dopěstovani z aktivnim humusem.vyšlo mě to na 1000kč ale co bych jim nedopřal jen at jsou spokojeny.
money5
semena dorazila a kličivost 5z5 takže radost.prdl jsem je do hliny pro vysev asi 1-2 cm hluboko a po 4-5 dnech jse měli čile k světu.snažil jsem se zabranit přesazovani takže byly ve 4L květniku a než by se rozrostly ke stěně tak byly přesazeni do 11L květniku.
money5
po 5 tydnech my zustaly 3 samice a začly kvest. hnojeno plagron grow.ph 6,2
Montana23
hoď tu prosím fota..po těch 5 týdnech....taky mám auto..odrudu Royal automatic od royal queen seeds a zajímá mě jak to vapadá...v 5týdnech..at se daří,,,
money5
ted už to je 7 tydnu kytky maji kolem 50-60 cm.to je asi maxim žadny zaštipovani a to přesazeni to taky nějak moc nezbrzdilo. paliček to ma dost asi tak 2-3 cm.a stavba rostlyny taky dobra. 2 kyti jsou v 11l květniku a jedna šla do hliny vyška a stavba rostlyny stejna. hnojim plagron bloom.
money5
bohužel nemam zrovna fotak tak jenom z mobilu.automatic mary:heart:
money5
dalši fota z foliaku.mam tam ještě 2 grapfruit 3 PT 1 no name to je ta největši a 2 chrurch.church je fem.
money5
fota ohejbani.
ThunderFuck!
Zdravím, chtel bych se zeptat jesli si nechaval nejakeho samce a opylil??? je to skoda koupit semena AF modelu a neroznozit je:)
money5
samce jsem měl 2 nechal jsem si je a pyl schoval.bohužel k opileni nedošlo kytky byly dost velky a už jsem je nepoh tahat autem.ale ted jedu dalši kolo tak to už zkusim.
money5
kytky vypadaji skvěle palice se natahly a trochu nakynuly. paličky maji kolem 5 cm vysoky a tak 2 cm široky.je jich tam celkem dost.aspon vim že jsem neudělal chybu že jsem jich obědnal dalšich 10. ted už maji 8 tydnu hnojim plagron bloom ph 6.0 otrhal jsem ty větši listy a už to začnu flushovat davam tomu tak 10 dni.
money5
dneska jsem zjistil že jsem chytil nějakou plisen.z prve to byli jen takove male černohněde fličky.bylo jich jen par na 2 kytkach ale ted je to skoro na každy.tak jsem to dnes pořadně protrhal a uvidim? takže asi dalši kolo letos nepojedu.:c(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma