Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Grow 2 - Klikni zde pro originální téma
zeleninar
Zdravím grower po niekolkoročnej odmlke.No konecne som dostal moznsto splnit si svoj "detsky" sen a vypestovat si niejake tie kvety.Takze aby som bol presny miestnost ma rozmery 3x2m rrozm rozmyslal som o 3x600w no neviem či ist hlinu alebo hydro,preto sa obracam s otazkou na vás milí groweri.Raz som isiel v hline ale to bol prvy grow a nebolo to nic moc,a jak tu pozeram na vsetky tie krasne hydra tak uvazujem ci si nezadovazim niejaky drip system alebo NTF tušim sa to vola.Ktore sa oplati viac?Dalej hnojiva?AH?alebo Plagron? A dalsie zaujimave postrehy a rady za vsetko budem rad postupne snad bude aj niejaka fotodokumentacia.dakujem
zeleninar
Este ake odrody by bolo idealne ist?
KOSMEJ
Člověče, já ti nechci moc brát iluze, ale já bych začal s nějakým míň ambiciozním projektem, než je 3x600W a hydro. Já považuju pěstování v hlíně za nejsnadnější grow. Pokud píšeš, žes pěstoval jenom jednou (v hlíně) - a že to nebylo nic moc, tak se nepouštěj do ničeho složitějšího. Nejdřív bych se, být tebou, naučil na hlíně, na 400 W (jedna lampa - halogen na růst, sodík na květ) a na menším prostoru. A pokud se naučís s tímto efektivně pěstit, tak se pouštěj do větší watáže, většího prostoru a složitějších pěstebních technik. Nicméně - já konkrétně - se obloukem zase vrátil k pěstování v hlíně, je to médium míň náročné na čas a taky mi víc chutnají výpěstky.

Dále mluvíš o nějaké malé místnosti 2x3 m - tak si ověř, že z tohotle kamrlíku budeš mít kam odvádět teplo.

Hnojiva? Tak to neporadím, musím přiznat, že moc nesleduju, které je nejlepší. Já tak nějak ze setrvačnosti používám Kristalon Start na růst a od Plagronu používám hnojivo na květ a Phyt-amin.

A odrůdy? Těch je na výběr mraky. Ale já bych pro začátečníka doporučoval Mazara - má výbornou výnosnost, velký obsah THC, účinky mi naprosto vyhovují - a hlavně se strašně snadno pěstuje, je to takový plevel, o který se téměř nemusíš starat - a on stejně pěkně nakvete. A pokud nechceš pěstovat z řízků, tak si rozhodně pořiď feminizovaná semínka - já už nemám náladu na plýtvání prostorem. Jsem rád, když můžu zasadit jednu až dvě kytky, vytvarovat je přesně na míru skříně - a to vše bez obavy z toho, že po přepnutí na květ uvidím koule.
cookino
s tim halogenem na rust neber KOSMEJa vazne :D
KOSMEJ
citace:
Původní příspěvek od cookino
s tim halogenem na rust neber KOSMEJa vazne :D


Ale jistě, nikomu se nevnucuju, taky si chlapík může pořídit třeba sodík PHILIPS SON-T-AGRO, který je vhodný jak pro růst, tak pro květ. Já ale dávám přednost metalhalogenová výbojce na růst - a na květ tam pak můžu frknout sodíkovou speciálku na květ. Výhodou těchto výbojek je to, že obě jdou jednoduše zaměňovat podle potřeby (růst, květ)
cookino
halogen a metalhalogenid je docela rozdil....ja jen ze uz jsem tady videl kluky, co zkouseli rozjizdet pod normalnimi halogenovymi lampami ;) :))
dany-19
ja pouzivam plagron jsem snim spokojeny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma